یوهان کابای:soal::soal:
نمایش نسخه قابل چاپ
یوهان کابای:soal::soal:
نه داداشنقل قول:
نوشته اصلی توسط alielguaje [برای مشاهده لینک ها شما باید عضو سایت باشید برای عضویت در سایت بر روی اینجا کلیک بکنید]
تو نیم فصل به اختمال زیاد میاد ارسنال
ونگر خیلی دنبالشه ونگر گفته جایگزین فابرگاس میشه تو ارسنال
اول فامیلشم ه----Death::Death::
هانری نیست >؟ :hehee:
نه
هیچکدومشون نیست
راهنمایی دیگر
ه----د
ادن هزارد:chakerim::chakerim:
[برای مشاهده لینک ها شما باید عضو سایت باشید برای عضویت در سایت بر روی اینجا کلیک بکنید]
دمت گرم داداش
ادن هازارد
اینقد گفتی تا درست از آب در اومد
دمت گرم
:chakerim::ahaaaaaa::eyvalla::eyvalla::hooora::hoo ora::afarin::afarin::-shad:-shad:ohum:
مگه نگفتی فرانسویهنقل قول:
نوشته اصلی توسط abdollah 202 [برای مشاهده لینک ها شما باید عضو سایت باشید برای عضویت در سایت بر روی اینجا کلیک بکنید]
هازارد که بلژیکی
گفتم تو لیگ فرانسه بازی میکنه دیگهنقل قول:
نوشته اصلی توسط mortezarm [برای مشاهده لینک ها شما باید عضو سایت باشید برای عضویت در سایت بر روی اینجا کلیک بکنید]
من از ملیتش حرف نزدم که
[برای مشاهده لینک ها شما باید عضو سایت باشید برای عضویت در سایت بر روی اینجا کلیک بکنید]
و حالا این کیه؟؟؟؟؟؟؟
خواکین نیست ؟؟؟
راهنمایی
راهنمایی های لازم
تو لیگ ایتالیا بازی میکنه و هافبک هم هست
من برم بخوابم
ان شا الله ساعت 11 صبح که سحر خیزانه از خواب بلند شدم میام جواباتو نو بررسی میکنم
چقد اشنا ولی یادم نمیاد:mage mishe:
بش میاد المانی باشه
مولر نیست
نه داداشentezar::entezar::نقل قول:
نوشته اصلی توسط David Sina [برای مشاهده لینک ها شما باید عضو سایت باشید برای عضویت در سایت بر روی اینجا کلیک بکنید]
نه داداشentezar::entezar::نقل قول:
نوشته اصلی توسط mortezarm [برای مشاهده لینک ها شما باید عضو سایت باشید برای عضویت در سایت بر روی اینجا کلیک بکنید]
بگین دیگه
کیه؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟
entezar:::mage mishe:
حداقل بگو مليتش چيه؟!!!!!!!!!!!!:soal::mage mishe:
ملیتش ایتالیایه
فک کنم جوابو گفتم:hehee:
بله مشخصه که دانیله دروسی بازیکن 27 ساله ایتالیایی تیم رم هستش
درست گفتم :mage mishe:
نه داداش مثل اينكه 20 تا 23 سالشه.نميدونم كيه؟:mage mishe:
بجه ها کامپیوتر من عکس بازیکن رو نشون نمیده
خواهشا بگین چرا عکسو نمیتونم ببینم؟
داداش عکس تو صفحه 53 برو نگاه کننقل قول:
نوشته اصلی توسط amir-97 [برای مشاهده لینک ها شما باید عضو سایت باشید برای عضویت در سایت بر روی اینجا کلیک بکنید]
صفحه 53جااااااااااااااااان
زیتولائف:chakerim::chakerim:
آنتونیو کاندروا:chakerim::chakerim:
احسنتنقل قول:
نوشته اصلی توسط Ramin Chelsea [برای مشاهده لینک ها شما باید عضو سایت باشید برای عضویت در سایت بر روی اینجا کلیک بکنید]
داداش درست گفتی
ده روسی بازیکن رم هستش
:jeddiiiii::balesh::-shad:hooora::hooora::eyvalla::eyvalla::afarin::afa rin::ahaaaaaa:
من دیگه عکس نمیزارم شما بزارین تا منم شرکت کنم :hehee:
دوستان منم این عکس و میزارم ولی چون یکم کیفیتش پایینه یک راهنمایی هم میکنم که تو لیگ دوقطبی توپ میزنه
فوق العاده اسون هست. یعنی یکم فوتبال رو دنبال کنید تشخیص میدید.ببینم اولیش کیه
داداش اينكه ژاويه:hehee:
ژاوي نيست؟چرا جواب نميدين:soal:
داداش گفتم که اسونه ولی کیفیتش پایین بود خواستم راهنمایی هم کنم tars::نقل قول:
نوشته اصلی توسط saeed7 [برای مشاهده لینک ها شما باید عضو سایت باشید برای عضویت در سایت بر روی اینجا کلیک بکنید]
افرین
راست میگه
ژاوی است binam
داداش ژاویه.entezar::
خب خجالتمون ندید ashem:- میخواستم یکی دیگه رو توی همون عکس بزارم خیلی کیفیتش پایین بود نامردی میشد. الان اونو میزارم اونو بگید
اینو دیگه راهنمایی نمیکنم حالا قبلی اسون بود اینو بگید
بابا خیلی کوچیکهbinam
بزرگش کردم ولی کیفیتش فوقالعاده اومد پاییننقل قول:
نوشته اصلی توسط crisronaldo79 [برای مشاهده لینک ها شما باید عضو سایت باشید برای عضویت در سایت بر روی اینجا کلیک بکنید]
اينو كه نميشه فهميد! اصلا كيفيت نداره ميخواي من يكي بزارم؟
میگم کیفیت نداره خب شما بزار من عکسام بدون کیفیته heee::
داداش این لینکی که دادی چیه؟اصلا باز نمیشه
[برای مشاهده لینک ها شما باید عضو سایت باشید برای عضویت در سایت بر روی اینجا کلیک بکنید] خوب حالا بگين اين كيه؟خيلي خيلي آسونه ها!