-
بازيکن اهل آلباني در تمرينات سپاهان
يک بازيکن اهل آلباني، عصر شنبه در تمرينات آماده سازي تيم فوتبال فولاد مبارکه سپاهان حاضر شد و همراه بازيکنان اين تيم تمرين کرد.
[برای مشاهده لینک ها شما باید عضو سایت باشید برای عضویت در سایت بر روی اینجا کلیک بکنید]
سرپرست تیم فوتبال فولاد مبارکه سپاهان روز شنبه در باره حضور این بازیکن در تمرینات آماده سازی این تیم به ایرنا گفت: این بازیکن ''کورسی ساویر '' نام دارد و اهل آلبانی می باشد.
''رسول خوروش '' اظهار داشت: کادر فنی تیم فوتبال سپاهان در حال ارزیابی این بازیکن می باشند.
وی گفت: این بازیکن باید تا روز چهارشنبه با تیم فوتبال سپاهان تمرین کند و در صورت رضایت کادر فنی از وی، برای عقد قرارداد با این بازیکن اقدام خواهیم کرد.
سرپرست تیم فوتبال سپاهان در باره جدایی ''میلیوراد یانوش '' بازیکن صربستانی از این تیم گفت: یانوش به درخواست خودش از سپاهان جدا شد و از وضعیت او برای انتقال به تیم های دیگر بی اطلاع هستم.
وی در مورد بازی روز گذشته تیمش با استقلال تهران اظهار داشت: در این دیدار بازیکنان ما با قدرت ظاهر شدند و نشان دادند که برای قرار گرفتن در کورس قهرمانی از توانایی بالایی برخوردارند.
خوروش تاکید کرد: تیم فوتبال سپاهان با رفع نقاط ضعف، در دیدارهای آینده با قدرت ظاهر می شود و تمام سعی خود را برای قرار گرفتن در کورس قهرمانی انجام می دهد.
منبع :
[برای مشاهده لینک ها شما باید عضو سایت باشید برای عضویت در سایت بر روی اینجا کلیک بکنید]
-
هوار: به ذوب آهن برنمي گردم
يک سايت ورزشي عرب زبان از عدم بازگشت'هوارملامحمد' بازيکن عراقي تيم فوتبال ذوب آهن اصفهان خبرداد.
سایت ورزشی استاد دوحه روز شنبه نوشت: هوار ملامحمد تصمیم به جدایی از تیم فوتبال ذوب آهن اصفهان گرفته است و قصد بازگشت به ایران را ندارد.
به نوشته این سایت ورزشی،بازیکن عراقی تیم فوتبال ذوب آهن اصفهان بدلیل پرداخت نشدن حقوق تعیین شده این تصمیم را گرفته است.
هوار ملامحمد در این باره اظهارداشت: باشگاه ذوب آهن اصفهان همکاری خوب و صحیحی با من نداشت و حقوق مرا پرداخت نکرد.
وی افزود: من تصمیم به ترک این باشگاه ایرانی گرفتم زیرا به این نتیجه رسیدم که این باشگاه همکاری خوبی با بازیکنان خارجی ندارد.
بازیکن عراقی تیم فوتبال ذوب آهن اصفهان با بیان اینکه از بازی نکردن برای تیم ذوب آهن ناراحت هستم ،گفت: با این وجود ،ادامه همکاری با ذوب آهن در چنین شرایطی برایم امکانپذیر نیست.
وی با اشاره به اینکه اینگونه برخوردها با بازیکنان عراقی در باشگاه های ایرانی وجود دارد، اظهارداشت: برخی از این باشگاهها با بازیکنان عراقی به مشکل برخورد کرده اند و به همین دلیل بازیکنان عراقی تمایلی به بازی کردن در فصل جدید لیگ برتر ایران ندارند.
وی اظهار داشت: حتی اگر آنها بخواهند بازگردم دیگر رغبتی برای بازی در این تیم ندارم و می خواهم در تیم دیگری بازی کنم.
هوار ملامحمد که در عراق حضور دارد،اضافه کرد:چند تیم عراقی از جمله ''اربیل'' خواهان به خدمت گرفتن من هستند که در این راستا مذاکراتی را با آنها انجام داده ام.
به گفته وی،در مذاکرات با تیم اربیل به توافقات اولیه رسیدیم و به احتمال زیاد در فصل جاری لیگ عراق،در این تیم بازی خواهم کرد.
مسئولان باشگاه ذوب آهن در این خصوص تاکنون اظهار نظر نکرده اند.
منبع :
-
مراسم سال نو خارجيهاي سپاهان
بازيکنان و مربيان خارجي باشگاه سپاهان با حضور در مجتمع آموزشي "کاتارانيا" مدارس آرمن 1و2 سال نو ميلادي را جشن گرفتند.
در اين مراسم که امروز در مدرسه آرمن اصفهان برگزار شد دانش آموزان دبستاني اقليت ارامنه به تشويق تيم سپاهان و بازيکنان اين تيم به ويژه جانواريو و لئون اسپانيان و شعارهاي قهرماني اين تيم پرداختند که موجب حيرت کادر فني و اين بازيکنان شد.
فابيو جانواريو که به واسطه حضورچند ساله در ايران، فارسي را به خوبي ياد گرفته با گفتن تبريک سال نو و آرزوي سال خوب گفت: از اينکه در ايران و اصفهان هستم بسيار خوشحالم، مردم اصفهان از همان ابتداي حضورم در اين شهر ارتباط خوبي با من برقرار کردند و احساس خوبي که آنان به من دادند موجب شده تا احساس راحتي کنم و بتوانم با تمام وجود در زمين بازي کنم.
وي افزود: من در اصفهان به همراه خانوادهام زندگي ميکنم و روزهاي خوب و خاطره انگيزي را سپري ميکنم. اين محيط دوران مدرسه و درس در برزيل را برايم زنده کرد و انرژي امروز اين بچهها برايم قابل وصف نيست.
وي از دانش آموزان خواست در کنار خواندن درس به ورزش نيز بپردازند تا بهتر به موفقيت برسند.
از نکات جالب اين مراسم مترجم شدن فابيو بود که صحبتهاي سزار را از اسپانيولي به فارسي ترجمه کرد: "عيدتون مبارک، دوستتون دارم، در کنار ما باشيد تا قهرمان شويم".
لئون استپانيان که بيش از يک دهه در سپاهان بازي کرده بود و حتي بازوبند کاپيتاني را نيز در اختيار داشت در اين مراسم تنها چند کلمه فارسي صحبت کرد و گفت: به خاطر بچهها اجازه ميخواهم تا به زبان ارمني صحبت کنم تا آنها راحتتر باشند.
در پايان اين مراسم از سوي کادر فني و بازيکنان اين باشگاه شال سپاهان به لئون استپانيان، خانواده کرانچار، تونچي مربي دروازهبانهاي سپاهان و مسؤولان مدرسه آرمن اهدا شد.
کرانچار: ديدن بازيکنان بزرگ آرزوي بچگي ام بود
سرمربي تيم فوتبال سپاهان با ابراز خرسندي از بودن خانوادهاش در اصفهان گفت: شهر اصفهان را بسيار دوست دارم و اميدوارم با ظرفيتهايي که در بين بازيکنان ارمني اصفهان است دوباره شاهد عضويت آنان در تيم اصلي سپاهان و تلاش براي قهرماني باشيم.
زلاتکو کرانچار در حاشيه جشن سال نو بازيکنان خارجي سپاهان اظهار کرد: دنياي بچهها بسيار دوست داشتني است. حضور و زندگي با آرامش اقليتهاي مذهبي در اصفهان براي من بسيار جالب است.
وي افزود: بودن در اين مدرسه و محيط آن تداعي دوران مدرسه است، در کشور ما فوتبال حرف اول را ميزد و بنابراين آرزوي همه بچهها ديدن بازيکنان بزرگ فوتبال بود. امروز اين صحنه براي من تکرار شد، علاقه و اشتياق اين بچهها و هيجاني که با ديدن بازيکنان سپاهان برايشان ايجاد شد قابل وصف نيست. آنها به خوبي بازيکنان تيم شهرشان را ميشناسند و برايشان دعا ميکنند، اينها سرمايههاي با ارزش تيمهاي بزرگ هستند.
وي افزود: علاقه زيادي دارم تا به مدارس ديگري در اصفهان نيز بروم و تماشاگراني که به عنوان يار دوازهم و ذخيرههاي طلايي هستند را در کنار تيم جمع کنم.
کرانچار خاطرنشان کرد: من تازه به اين شهر آمدهام و به اين سادگي از اصفهان نميروم، مسؤولان باشگاه محيط تازهاي را براي تيم بعد از دوران بحراني ايجاد کردند که ميتوان به جمع مدعيان قهرماني در ليگ پيوست و بازيهاي خوب در ليگ آسيا انجام داد. نياز به زمان داريم تا دوران طلايي سپاهان را زنده کنيم، اعتقاد من بر اين است اصفهان فوتبال شاد و با نشاطي را به نمايش ميگذارد .
منبع :
-
تماشاي بازي سپاهان و صبا رايگان اعلام شد
به مناسبت سالگرد تاسيس شرکت فولاد مبارکه سپاهان تماشاي ديدار اين تيم با صبا رايگان اعلام شد.
به منظور گرامیداشت 23 دی ماه و ایام سالگرد تاسیس شرکت فولاد مبارکه اصفهان تماشای دیدار سپاهان و صبا در هفته نوزدهم رقابت های لیگ برتر باشگاه های ایران رایگان خواهد بود.
همچنین از سوی شرکت فولاد مبارکه و باشگاه فولاد مبارکه سپاهان به همه هوادارانی که در این روز به ورزشگاه بیانید هدایایی برای نکوداشت این ایام تقدیم می شود و در یک مراسم قرعه کشی به 20 نفر از هواداران جوایز نفیسی تعلق می گیرد.
دیدار تیم های سپاهان و صبای قم چهارشنبه 21 دی ساعت 15 در ورزشگاه فولاد شهر اصفهان برگزار می شود.
منبع :
-
حمدينژاد: سپاهان را در فولاد شهر ميبريم
مدافع تيم فوتبال صباي قم گفت: صباي قم براي برتري مقابل فولاد مبارکه سپاهان اصفهان در هفته نوزدهم ليگ برتر فوتبال باشگاههاي کشور انگيزههاي زيادي دارد.
وحید حمدینژاد اظهار داشت: با شناخت خوبی که از تیم فوتبال سپاهان از سوی کادر فنی به ما داده شده، هیچ توجیهی برای پیروز نشدن در این مسابقه نداریم، بنابراین برای کسب سه امتیاز مدعی هستیم.
وی افزود: بازی بسیار خوب مقابل تراکتورسازی تبریز در هفته هجدهم نشان داد که تیم ما به آمادگی بیشتری دست یافته است و بعد از شش هفته میخواهیم در دیدار با تیم فولاد مبارکه سپاهان اصفهان به پیروزی و سه امتیاز دست پیدا کنیم.
مدافع تیم فوتبال صبای قم در ادامه به دیدار جمعه گذشته مقابل تیم تراکتور سازی تبریز اشاره کرد و افزود: در دیداری که میتوانستیم به پیروزی برسیم و سه امتیاز را به دست آوردیم با تمام توان به میدان رفتیم اما حریف به طور اتفاقی به دو گل رسید و در قم از شکست گریخت.
وی عنوان کرد: با این حال اکنون که هفته دوم از دور برگشت مسابقات لیگ برتر فوتبال باشگاههای کشور در راه است، این تساوی را فراموش میکنیم و در کنار دیگر بازیکنان تلاش میکنیم نتیجهای بهتر در مقابل فولاد مبارکه سپاهان اصفهان به دست آوریم.
حمدینژاد بیان داشت: خوشبختانه هماهنگی لازم در تیم شکل واقعی به خود گرفته است، زیرا این مهم با گذشته زمان در حال تحقق است و مطمئنا با شناخت کاملی که نفرات تیم به دست میآورند، تیمی قوی و مدعی را تشکیل میدهیم.
وی ادامه داد: تیم فوتبال سپاهان اصفهان در دیدار هفته نوزدهم قطعا رقیب سرسختی برای ما خواهد بود اما با تمام احترامی که برایشان قائل هستیم، برای کسب سه امتیاز انگیزه زیادی داریم و اگر مشکلی پیش نیاید، میتوانیم با دست پر از ورزشگاه فولاد شهر بازگردیم.
مدافع تیم فوتبال صبای قم در خصوص میزان آمادگی خود در تیم صبای قم تاکید کرد: در کنار تمام بازیکنان دیگر هماهنگی خوبی داریم و قطعا میتوانیم بهترین بازی خود را مقابل تیم فوتبال فولاد مبارکه سپاهان اصفهان ارائه کنیم.
وی با مهم دانستن موفقیت در این دیدار، یادآور شد: سپاهان اصفهان تیم خوبی است که از نظر فنی با آمدن یک مربی با دانش همچون کرانچار، شرایط بهتری پیدا کرده و انگیزههای زیادی نیز دارد، ضمن اینکه آنها در این مسابقه انگیزههای زیادی دارند.
حمدینژاد اضافه کرد: بازی در خانه سپاهان همیشه شرایط خاص خودش را دارد و این مسئله در مورد همه تیمها صادق است، بنابراین با وجود اینکه مهمان این مسابقه هستیم، تلاش میکنیم با ارائه بازی هوشمندانه اهداف خود را در زمین اجرا کنیم.
تیم فوتبال صبای قم در دومین دیدار خود از دور برگشت یازدهمین دور رفت رقابتهای لیگ برتر فوتبال باشگاههای کشور جام خلیج فارس از ساعت 15 روز چهارشنبه بیست و یکم دی ماه در ورزشگاه فولاد شهر اصفهان مقابل فولاد مبارکه سپاهان اصفهان قرار میگیرد.
-
کرانچار:بازي با صبا يک داربي است
سرمربي تيم فوتبال سپاهان گفت: ما به اين بازي به چشم يک داربي نگاه ميکنيم و با تفکر پيروزي وارد زمين مي شويم.
زلاتکو کرانچار در نشست خبري تيمش قبل از بازي با صبا اظهار کرد: سازماندهي خوبي داريم و به اين بازي به چشم يک داربي نگاه ميکنيم، چون هم صبا و هم ما براي رسيدن به استقلال مبارزه ميکنيم و چشمي به آسيا داريم.
وي در پاسخ به اين سوال که ارزيابيتان از تيم صبا چيست؟ افزود: صبا بازيکنان فوق العادهاي دارد و در خط حمله با وجود عنايتي در بازي فردا مطمئنا به مشکل برخواهيم خورد. اين تيم سازماندهي خوبي دارد ولي ما هم با تفکر پيروزي وارد زمين ميشويم و قصد پيروزي در اين بازي را داريم.
کرانچار در پاسخ به سوال در مورد وضعيت دو مهاجم تازه وارد برزيلي و آلبانيايي تيمش تصريح کرد: اين دو بازيکن با ما تمرين مي کنند، يکي قراردادش را ثبت کرده که احتمال زياد در بازي فردا به کار گرفته ميشود و ديگري هم مورد تاييد ما هست و فقط ثبت قراردادش باقيمانده است.
وي ادامه داد: اين دو بازيکن تکنيک خوبي دارند و دروازه را خوب ميشناسند و در کنار عماد محمدرضا و سيدصالحي مشکلات هجومي ما را کمتر ميکنند.
کرانچار تصريح کرد: چهار فوروارد عالي داريم که مي خواهيم نه تنها در نيم فصل دوم بلکه در آسيا خوش بدرخشيم.
وي در پاسخ به سوال در مورد تست گرفتن از برخي بازيکنان تيمهاي پايه خاطرنشان کرد: از سه بازيکن به نامهاي کريميان، کاظمي و سردار تست گرفتهايم و به دنبال آن هستيم با مربيان اين بازيکنان صحبت کنيم تا کيفيت اين بازيکنان را بالا ببرند و براي آينده سپاهان مفيد باشند.
سرمربي تيم سپاهان در خصوص حضور هواداران نيز تصريح کرد:همان طور که هواداران در تهران ما را تنها نگذاشتند از آنها مي خواهم اگر از ما قهرماني ميخواهند فردا ما را تنها نگذارند و يار دوازدهم تيم باشند.
کرانچار در پاسخ به اين سوال که تيمهاي ته جدولي براي قهرماني تلاش ميکنند، شما چه برنامه اي براي ادامه کار داريد، تصريح کرد: ما از شروع برنامهها تلاش براي بالا آوردن کيفيت تيم و بازيها داشتيم. با توجه به اين که استقلال شش امتياز از ما جلوتر است اگر نتوانيم به اين تيم برسيم قهرماني را به استقلال تبريک ميگويم ولي ما با نائب قهرمانيمان نيمه نهايي آسيا را هدف قرار دادهايم.
منبع :
-
کرانچار:ميتوانستيم در نيمه اول چهار گل بزنيم
سرمربي تيم فوتبال سپاهان گفت: ميتوانستيم در نيمه اول با چهار گل صبا را شکست دهيم.
زلاتکو کرانچار پس از شکست 2 بر یک سپاهان مقابل صبای قم گفت: نیمه اول تیم برتر میدان بودیم. چهار شانس گل داشتیم و می توانستیم در نیمه اول با چهار گل صبا را شکست دهیم. آنها کاملا عقب نشینی کرده بودند.
کرانچار تاکید کرد: سعی کردیم در نیمه دوم در جنگ های تن به تن موفق تر باشیم تا به گل های بیشتری دست پیدا کنیم اما با گل به خودی که اشجاری زد شوک بزرگی به تیم وارد شد. این گل فشار زیادی را از لحاظ روحی به تیم وارد کرد و در آن فضای سنگین گل دوم را خوردیم. می توانم بگویم تاکنون که در سپاهان بودم این بدترین نیمه دومی بود که داشتیم.
در ادامه این نشست خبری خبرنگاران به مرزبان مترجم و دستیار کرانچار گفتند این شائبه هست که صحبت های کرانچار را درست ترجمه نمی کند و حرف های خودش را از زبان کرانچار می گوید، اما مرزبان گفت: من صحبت های ایشان را منتقل می کنم. دلیلی نمی بینم که بخواهم حرف های خودم را بزنم. نگرانی از این بابت نداشته باشید.
در ادامه از کرانچار سؤال شد بر خلاف اینکه گفته بود خط دفاعی را سازماندهی می کند امروز چنین سازماندهی دیده نشد، که وی گفت: روی سازماندهی دفاعی خود کار کرده ایم. اگر امروز گل به خودی نبود نتیجه دیگری رقم می خورد. به هر حال فوتبال است و بعضی روزها آن شرایطی که می خواهیم پیش نمی آید.
سرمربی سپاهان در خصوص اینکه چرا از عمادرضا بیش از حد استفاده می کند درحالی که عملکرد مثبتی ندارد و اینکه چرا از سزار بازیکن برزیلی استفاده نمی شود، گفت: منتظر صادر شدن آی تی سی سزار بودیم و نتوانستیم استفاده کنیم اما در مورد عماد رضا بگویم آن کیفیتی بالایی که انتظار داشتیم در این بازی نداشت. دوست داریم وضعیت او بهتر شود و به روزهای خوب بازگردد. حسین پاپی را به جای عمادرضا آوردیم ولی او هم انتظارات را برآورده نکرد.
کرانچار در خصوص برنامه های آینده اش برای این تیم اظهار داشت: فاصله تیم ها در بالای جدول به هم نزدیک است و از نظر سطح بازی ها تیم ها مشابه هم هستند. کاری که می توانم انجام دهم این است که تیم را از نظر روحی آماده نگه دارم. بازی بعدی مان در آبادان است و سعی می کنیم از نظر روحی شرایط بازیکنان را طوری بسازیم که در آبادان مشکلی نداشته باشیم و در کورس بمانیم.
وی در ارتباط با بحث داوری مسابقه امروز و گلی که عماد رضا زد اما آفساید اعلام شد، عنوان کرد: در مورد داوری حرفی ندارم و فقط می توانم بگویم امروز گل های زیادی نزدیم و در مورد داوری کارشناسان حرف بزنند بهتر است. در مورد گل عماد رضا در زاویه مناسب نبودیم تا بتوانم اظهار نظر کنم.
کرانچار در خصوص اعتراض تماشاگران به اشجاری خاطرنشان کرد: اعتراض به اشجاری شاید به این سبب است که از شرایط تیم راضی نبودند. می توانم هم به آنها حق بدهم هم ندهم. آنها پیروزی سپاهان را می خواهند و تا حدود زیادی حق را به آنها می دهم. خوب نبودیم ولی ما و هواداران سپاهان باید در کنار هم زندگی کنیم و به روزهای آینده امیدوار باشیم.
منبع :
-
کرانچار:مقابل استقلال و صبا بدشانس بوديم
سرمربي تيم فوتبال سپاهان گفت: به نظرم ليگ ايران بايد بين بيست ليگ برتر دنيا باشد.
کرانچار پس از پیروزی 4 بر صفر مقابل نفت آبادان اظهار داشت: طبیعتاً بازی خوبی انجام دادیم و پیروزی حق ما بود. نفت آبادان سعی کرد مالک زمین شود اما ما خیلی انگیزه داشتیم و البته این را هم قبول دارم که تیم نفت با نبودن چند بازیکنش امروز مشکل داشت.
وی افزود: هر تیم 25 بازیکن حرفهای دارد و مصدومیت برای همه تیمها پیش میآید، ما با آنالیزی که کرده بودیم اگر نفت با همه نفراتش هم بود باز برنده میشدیم.
کرانچار ادامه داد: از روزی که به ایران برگشتهام سعی کردهام با سازماندهی مناسب فوتبال سپاهان را از نظر کیفیت و خلاقیت یک قدم جلو ببرم. مقابل صبا و استقلال هم خوب بازی کردیم و با بدشانسی نتیجه نگرفتیم.
سرمربی سپاهان تأکید کرد: به نظرم لیگ ایران باید بین بیست لیگ برتر دنیا باشد، نسل جدید مربیان خوب کار میکنند و من هم آمدهام تا به بازیکنان خلاق ایران کمک کنم تا خود را نشان دهند.
منبع :
-
بنگر:رقابت سپاهان با مدعيان ادامه خواهدداشت
محسن بنگر مدافع مياني سپاهان همچنان تيمش را مدعي قهرماني ميداند و تأکيد ميکند که رقابت سپاهان با مدعيان خصوصا استقلال ادامه خواهد داشت.
بنگر حرفهايش را اينگونه آغاز ميکند:اگر صبا را ميبرديم خيلي خوب ميشد ولي همچنان به قهرماني اميدواريم چون از ۱۴بازي باقيمانده در ۹بازي ميزبان هستيم و ميتوانيم بهترين استفاده را ببريم.
بنگر ادامه ميدهد:اگر اين هفته شهرداري را ببريم و هفته بعد هم مقابل نفت نتيجه بگيريم وضعيت خوبي پيدا خواهيم کرد در ضمن دو بازي پشت سر هم نيز در اصفهان خواهيم داشت که اين به نفع ماست. از طرفي ما با دو تيم بالاي جدول يعني استقلال و صبا بازي کرديم و اين به نفع ما است. ما منتظريم تا ديگر تيمهاي بالاي جدولي به جان هم بيفتند و امتياز از دست بدهند تا اين موضوع استفاده کنيم.
از بنگر در مورد رقابت با استقلال سوال ميکنيم که او تأکيد ميکند: استقلال در ورزشگاه آزادي باز هم امتياز از دست خواهد داد. اين تيم در بازيهاي بيرون از خانه دفاعي بازي ميکند و فقط به فکر ضدحمله است ولي در بازيهاي خانگي به فکر حمله است و در ضدحملات ضربه ميخورد. ما بايد در امتياز از دست دادن آنها نهايت استفاده را ببريم.
منبع :
-
مصدوميت عماد رضا و رحماناحمدي برطرفشد
سوکاي که در روزهاي گذشته همراه با سپاهان تمرين ميکند قرارداد خود را با اين تيم اصفهاني ثبت کرده و قرار است ITC او در هفته آينده و پيش از ديدار با نفت تهران صادر شود تا در صورت آمادگي در اين ديدار براي سپاهان به ميدان برود.
اين بازيکن آلبانيايي در پست مهاجم بازي ميکند و به گفته کادر فني سپاهان ميتواند مکمل خوبي براي مهاجمان ديگر سپاهان باشد.
خبر ديگر اينکه محسن بنگر، مدافع سپاهان در ديدار روز جمعه تيمش مقابل شهرداري تبريز به دليل محروميت نميتواند به ميدان برود.
مصدوميت عمادرضا و رحمان احمدي برطرف شده و به گفته مرزبان، مربي سپاهان اين دو بازيکن در بازي با شهرداري بازي خواهند کرد.
ديگر بازيکنان سپاهان مشکلي براي بازي کردن در اين مسابقه ندارند و سپاهان براي اين بازي مصدوم خاصي ندارد.
ديدار تيمهاي سپاهان و شهرداري تبريز از ساعت ۱۵ روز جمعه در ورزشگاه فولادشهر اصفهان برگزار ميشود.