-
ذوب آهن در آسيا چهره متفاوتي دارد
مربي تيم فوتبال ذوب آهن با اشاره به اين مسئله که ديدار استقلال - ذوب آهن براي هر دو تيم بسيار حساس و سخت است، گفت: ذوب آهن در ليگ قهرمانان آسيا کيفيت به مراتب بالاتري را نسبت به مسابقات داخلي از خود ارائه ميدهد.
[برای مشاهده لینک ها شما باید عضو سایت باشید برای عضویت در سایت بر روی اینجا کلیک بکنید] حسن حاج رسولیها در خصوص آخرین وضعیت تیم ذوب آهن پیش از دیدار با استقلال ضمن بیان مطلب فوق گفت: وضعیت تیم خوب است و بازیکنان سرحال هستند و در اندیشه ارائه یک بازی خوب مقابل استقلال.
وی در ادامه افزود: با توجه به حذفی بودن این مسابقه حذف یا صعود یکی از دو تیم در همین بازی رقم خواهد خورد به همین خاطر هم ما و هم تیم استقلال با انگیزه به میدان خواهیم آمد اما ما با توجه به نتایج خوبمان در دو دوره گذشته لیگ قهرمانان آسیا و تداوم آنها انگیزه بالاتری برای رسیدن به موفقیت داریم.
مربی تیم فوتبال ذوب آهن خاطر نشان کرد: استقلال همیشه تیم بزرگی بوده و هست. ما به نتایج اخیر این تیم توجهی نمیکنیم زیرا استقلال تیمی بین المللی و معتبر در آسیاست و قطعا هر دو تیم کار سختی را در این دیدار پیش رو خواهند داشت.
وی با اشاره به زمین خوب ورزشگاه آزادی و تماشاگران زیادی که برای حمایت از استقلال به ورزشگاه میآیند، تصریح کرد: اینکه بازیکنان اصلی استقلال مصدوم هستند موضوعی نیست که به آن توجه کنیم زیرا در این تیم بازیکنان ذخیره هم چیزی از نفرات اصلی کم ندارند. علاوه بر این اگر آنها نتوانند خودشان را در این روزها ثابت کنند در حد و اندازه تیمی چون استقلال نخواهند بود و قطعا انگیزه زیادی برای اثبات خود به کادر فنی دارند.
حاج رسولیها ادامه داد: در زمین بازی توپ فوتبال تیم بزرگ و کوچک نمیشناسد و هر کس بهتر بتواند جریان بازی را در اختیار بگیرد برنده خواهد بود. قطعا همین توپ میتواند برای تیمهای بزرگ نیز دردسرساز باشد.
وی با بیان اینکه نفرات تیم ذوب آهن در این بازی تنها به موفقیت فکر میکنند نه مشکلات گذشته، اظهار داشت: بالای 80 درصد فکر میکنم ذوب آهن در این دیدار موفق میشود. البته فکر تنها کافی نیست و باید بازیکنان برای رسیدن به پیروزی تلاش مضاعفی را انجام دهند.
مربی تیم فوتبال ذوب آهن در پایان گفت: شرایط تیم ذوب آهن در ایران و آسیا متفاوت است و قطعا ذوب آهن میتواند چهره جدیدی را در این مسابقه از خود ارائه دهد و با موفقیت در گام نخست شرایطش را برای کسب افتخارات گذشته در آسیا هموارتر کند.
دیدار تیمهای استقلال و ذوب آهن اصفهان در چارچوب مرحله نخست پلیآف لیگ قهرمانان آسیا از ساعت 17:15 فردا جمعه در ورزشگاه آزادی تهران برگزار خواهد شد.
-
تبريک مدير عامل باشگاه ذوب آهن به ابراهيم زاده
مدير عامل باشگاه فرهنگي ورزشي ذوب آهن اصفهان کسب عنوان برترين سرمربي کشور و چهارمين سرمربي برتر آسيا در دهه نخست قرن بيست و يکم را به سرمربي تيم فوتبال ذوب آهن تبريک گفت.
[برای مشاهده لینک ها شما باید عضو سایت باشید برای عضویت در سایت بر روی اینجا کلیک بکنید]
به نقل از روابط عمومی باشگاه ذوب آهن، ''خسرو ابراهیمی'' ضمن آرزوی توفیق برای سرمربی تیم ذوب آهن کسب این گونه عناوین را نشانه پویایی و قدرت خانواده بزرگ ورزش ذوب آهن علی رغم همه موانع و مشکلات دانست و این افتخار بزرگ را برگ زرین دیگری در دفتر ورزش استان شهید پرور اصفهان خواند.
فدراسیون بین المللی تاریخ و آمار فوتبال فهرست بهترین مربیان جهان در یک دهه گذشته (از سال 2001 تا پایان 2011) را اعلام کرد که طبق آن منصور ابراهیم زاده سرمربی تیم فوتبال باشگاه فرهنگی ورزشی ذوب آهن اصفهان در رده 158 جای گرفت.
وی در این رده بندی با ویسنته آگوری از اروگوئه، اونال اکسگوین از اسپانیا، استفان کشی از نیجریه، برتراند مرچن و کلود پل از فرانسه، تائه یونگ شین از کره جنوبی و خوزه لوییس تریخو از مکزیک با کسب 5 امتیاز همردیف است.
در فهرست مذکور بهترین سرمربی جهان الکس فرگوسن با 166 امتیاز است و پس از او آرسن ونگر با 165 امتیاز، خوزه مورینیو با 154 امتیاز، فابیو کاپلو با 135 امتیاز و گاس هیدینک با 112 امتیاز قرار دارند.
ابراهیم زاده که تنها سرمربی و در واقع سرمربی برتر ایرانی در این فهرست است پس از عدنان حمد ماجد عراقی با 11 امتیاز (رده 110) ، تاکشی اوکادا ژاپنی با 10 امتیاز (رده 119)، جون هون کیم از کره شمالی با 6 امتیاز (رده 145) ، عنوان چهارمین سرمربی برتر قاره کهن را نیز از آن خود کرده است.
در رده بندی باشگاه های جهان نیز باشگاه فرهنگی ورزشی ذوب آهن با 10 پله صعود در مکان 185 قرار دارد.
منبع :
[برای مشاهده لینک ها شما باید عضو سایت باشید برای عضویت در سایت بر روی اینجا کلیک بکنید]
-
صلصالي:مقابل استقلال متفاوت خواهيم بود
بازيکن تيم فوتبال ذوب آهن اصفهان به هواداران تيم خود وعده داد تا فردا بازي متفاوتي از تيم خود ببينند.
محمد صلصالی روز پنجشنبه در جمع خبرنگاران پیش از دیدار با استقلال تهران افزود: هواداران تیم ما اطمینان داشته باشند در بازی حساس مقابل استقلال عملکرد متفاوتی خواهیم داشت.
وی ادامه داد: با توجه به اینکه تیم ذوب آهن در مسابقات حذفی باشگاه های کشور حذف شده است و در لیگ برتر نیز شرایط خوبی نداریم تمام تلاش خود را برای موفقیت در آسیا خواهیم کرد تا با صعود به مراحل بالاتر هواداران خود را خوشحال کنیم.
بازیکن تیم فوتبال ذوب آهن اصفهان گفت: در بازی فردا هیچ چاره ای به جز پیروزی مقابل استقلال تهران نداریم و با توجه به نتایجی که در چند سال اخیر در لیگ قهرمانان آسیا کسب کرده ایم امیدوارم در بازی فردا نیز مقابل استقلال به پیروزی برسیم.
منبع :
-
ابراهيم زاده: فکر ميکنيم در فينال هستيم
سرمربي ذوبآهن در آستانه ديدار با استقلال در مرحله پليآف ليگ قهرمانان گفت: تصور ميکنيم که در فينال اين بازيها هستيم.
منصور ابراهیمزاده در نشست خبری پیش از دیدار فردا با استقلال در مرحله پلی آف لیگ قهرمانان آسیا گفت: هر تیمی موفق شود میتواند ادامه راه را تا قهرمانی طی کند. هر دو تیم از قدرت زیادی برخوردار هستند و بدون حاشیه به کار خود ادامه میدهند و اعتقاد دارم میتوانند تا قهرمانی آسیا پیش روند. البته حیف است در این مرحله یکی از این تیمها حذف شود
وی افزود: شرایط دو تیم برابر است و استقلال و ذوبآهن فرصت کمی برای آمادهسازی خود داشتند. استقلال در ابتدای فصل به قول فوتبالیها تیمی کهکشانی بست و در نیم فصل هم یکی دو بازیکن به تیمش اضافه کرد اما ما حدادیفر و هوار محمد را از دست دادیم. اگر اوضاع ما بدتر از استقلال نباشد بهتر نیست. متاسفانه در این چند روز خیلی تمرین نکردیم و محمد حسینی نیز به دلیل آسیبدیدگی این دیدار را از دست داده است.
سرمربی ذوبآهن تاکید کرد: مسابقات لیگ با بازیهای آسیایی تفاوت دارد. این بازیها ویترینی برای بازیکنان است و ممکن است بازیکنان برای فصل آینده به این تیمها بیایند. به بازی فردا امیدوار هستیم و میخواهیم تیمی متفاوت نسبت به لیگ برتر نشان دهیم.
ابراهیمزاده در خصوص اینکه ذوبآهن در آسیا به خاطر نتایج خوبش در چند سال اخیر از تجربه و شانس بیشتری برخوردار است، اظهار داشت: استقلال هم این تجربه را دارد. آنها نفرات ملی پوش بیشتری دارند ولی با توجه به اینکه مسابقات، حذفی برگزار میشود انگیزه همه را زیاد میکند و هر تیمی که به وظایفش به درستی عمل کند برنده میشود. هر تیمی به مرحله بعد صعود کند بازی سختی مقابل الاتفاق عربستان خواهد داشت. فکر میکنم حق فوتبال ما این نبود که یکی از دو تیم ایرانی حذف شوند ولی چارهای وجود ندارد.
ابراهیمزاده گفت: اگر استقلال و ذوبآهن با یک تیم خارجی در این مرحله مبارزه میکردند میتوانستند آن را حذف کنند اما تیمی که در آسیا مبارزه میکند نباید برایش فرق داشته باشد که کجا بازی میکند. ما تصور میکنیم که در فینال این بازیها بازی میکنیم.
وی در پاسخ به این سوال که ناراحت نیستید که در این مرحله امکان حذفتان وجود دارد گفت: هم ناراحت هستیم چون در این مرحله به یک تیم ایرانی خوردیم و هم ناراحت نیستیم چون باید حرفهای فکر کنیم.
ابراهیمزاده در پایان ضمن تبریک به مناسبت ایامالله دهه فجر و پیروزی انقلاب گفت: امیدواریم این روز پرشکوه باعث تغییرات مثبتی در همه ابعاد برای کشورمان باشد.
منبع :
-
ذوب آهن در آسيا چهره متفاوتي دارد
مربي تيم فوتبال ذوب آهن با اشاره به اين مسئله که ديدار استقلال - ذوب آهن براي هر دو تيم بسيار حساس و سخت است، گفت: ذوب آهن در ليگ قهرمانان آسيا کيفيت به مراتب بالاتري را نسبت به مسابقات داخلي از خود ارائه ميدهد.
حسن حاج رسولیها در خصوص آخرین وضعیت تیم ذوب آهن پیش از دیدار با استقلال ضمن بیان مطلب فوق گفت: وضعیت تیم خوب است و بازیکنان سرحال هستند و در اندیشه ارائه یک بازی خوب مقابل استقلال.
وی در ادامه افزود: با توجه به حذفی بودن این مسابقه حذف یا صعود یکی از دو تیم در همین بازی رقم خواهد خورد به همین خاطر هم ما و هم تیم استقلال با انگیزه به میدان خواهیم آمد اما ما با توجه به نتایج خوبمان در دو دوره گذشته لیگ قهرمانان آسیا و تداوم آنها انگیزه بالاتری برای رسیدن به موفقیت داریم.
مربی تیم فوتبال ذوب آهن خاطر نشان کرد: استقلال همیشه تیم بزرگی بوده و هست. ما به نتایج اخیر این تیم توجهی نمیکنیم زیرا استقلال تیمی بین المللی و معتبر در آسیاست و قطعا هر دو تیم کار سختی را در این دیدار پیش رو خواهند داشت.
وی با اشاره به زمین خوب ورزشگاه آزادی و تماشاگران زیادی که برای حمایت از استقلال به ورزشگاه میآیند، تصریح کرد: اینکه بازیکنان اصلی استقلال مصدوم هستند موضوعی نیست که به آن توجه کنیم زیرا در این تیم بازیکنان ذخیره هم چیزی از نفرات اصلی کم ندارند. علاوه بر این اگر آنها نتوانند خودشان را در این روزها ثابت کنند در حد و اندازه تیمی چون استقلال نخواهند بود و قطعا انگیزه زیادی برای اثبات خود به کادر فنی دارند.
حاج رسولیها ادامه داد: در زمین بازی توپ فوتبال تیم بزرگ و کوچک نمیشناسد و هر کس بهتر بتواند جریان بازی را در اختیار بگیرد برنده خواهد بود. قطعا همین توپ میتواند برای تیمهای بزرگ نیز دردسرساز باشد.
وی با بیان اینکه نفرات تیم ذوب آهن در این بازی تنها به موفقیت فکر میکنند نه مشکلات گذشته، اظهار داشت: بالای 80 درصد فکر میکنم ذوب آهن در این دیدار موفق میشود. البته فکر تنها کافی نیست و باید بازیکنان برای رسیدن به پیروزی تلاش مضاعفی را انجام دهند.
مربی تیم فوتبال ذوب آهن در پایان گفت: شرایط تیم ذوب آهن در ایران و آسیا متفاوت است و قطعا ذوب آهن میتواند چهره جدیدی را در این مسابقه از خود ارائه دهد و با موفقیت در گام نخست شرایطش را برای کسب افتخارات گذشته در آسیا هموارتر کند.
دیدار تیمهای استقلال و ذوب آهن اصفهان در چارچوب مرحله نخست پلیآف لیگ قهرمانان آسیا از ساعت 17:15 فردا جمعه در ورزشگاه آزادی تهران برگزار خواهد شد.
منبع :
-
قنبري: شانس برد ذوبآهن بيشتر است
پيشکسوت فوتبال ايران گفت: در بازي دو تيم استقلال و ذوبآهن در ديدار پليآف آسيا شانس برد ذوبآهن بيشتر است.
کریم قنبری اظهار داشت: با توجه به اینکه تیم استقلال هماکنون در شرایط آرمانی از لحاظ روحی و روانی بسر نمیبرد شانس برد ذوبآهن در دیدار روز جمعه خود با تیم استقلال بیشتر است.
وی ادامه داد: در ابتدا باید بگویم که دوست نداشتیم این دو تیم در این مرحله بهم برخورد میکردند تا هر دو تیم میتوانستند در مرحله بعد حضور داشته باشند.
پیشکسوت فوتبال ایران بیان داشت: تیم ذوبآهن در طول این فصل نوسانات بسیاری را تجربه کرد که در روند نتیجه گیری این تیم تاثیر بسزایی داشت اما با درایت آقای ابراهیمزاده توانست به شرایط نه ایدهال اما به نسبت خوب خود برسد.
وی افزود: در حال حاضر تیم فوتبال ذوبآهن به حدود 70 درصد از آمادگی خود رسیده است و اگر مسئولان کارخانه و باشگاه از این تیم حمایت بیشتری بکنند به طور حتم به 100 درصد از شرایط خوب گذشته خود میرسند.
قنبری در ادامه به شرایط تیم استقلال اشاره کرد و افزود: این تیم هم فصل را خوب آغاز کرد اما در آغاز نیم فصل دوم دچار افت شدیدی شد و من دو نکته را در افت این تیم موثر میدانم که یکی بحث مصدومیت بازیکنان این تیم بود و دیگری غرور کاذب که بلای جان این تیم شد و در بازی این تیم در برابر پرسپولیس هم تاثیر بسزایی در باخت این تیم داشت.
پیشکسوت فوتبال ایران ادامه داد: به اعتقاد من هر دو تیم در وضعیت روحی و روانی مشابهی بسر میبرند و انشاءالله هر تیمی که استحقاقش را دارد بتواند به مرحله بعد صعود کند.
وی ادامه داد: تیم استقلال با توجه به اینکه در خانه خود بازی میکند میتواند یک امتیاز مثبت برای این تیم محسوب بشود.
قنبری تاکید کرد: نکتهای که در بازیهای گذشته ذوبآهن حائز اهمیت بود این است که این تیم در فاز دفاعی بسیار خوب کار کرده و این نکته میتواند در بازی روز جمعه این تیم در برابر استقلال فاکتور بسیار مهمی محسوب شود.
وی در پایان ابراز امیدواری کرد هر دو تیم بتوانند بازی بسیار خوبی را به نمایش بگذارند تا هم کارشناسان و هم هواداران بتوانند از یک بازی خوب لذت ببرند و حداقل به آسیا ثابت کنند حق فوتبال ایران بیشتر از دو سهمیه است.
منبع :
-
گردان:ميخواهندبهقولشا ننصفهونيمه عملکنند
دروازهبان تيم ذوبآهن گفت: اگر واقعا به خاطر پيشنهاد پرسپوليس نيمکتنشين شده باشم، بيانصافي است.
شهاب گردان پس از شکست 2 بر صفر مقابل استقلال در خصوص وضعیت مالی باشگاه ذوبآهن اظهار داشت: قبل از بازی با مس سرچشمه قولهایی به ما داده بودند اما این قولها عملی نشد و بعد متوجه شدیم همان قولها را هم میخواهند نصفه و نیمه عمل کنند.
وی در خصوص غیبت در بازیهای ذوبآهن گفت: یکی دو هفته مصدوم بودم و بعد هم دروازهبان ما خوب کار کرد و به همین دلیل ترکیب تیم تغییر نکرد.
گردان در این خصوص که گفته میشود به دلیل پیشنهاد پرسپولیس، نیمکتنشین شده گفت: این احساس را شما دارید و من نمیتوانم در موردش صحبت کنم اما اگر واقعا اینطور باشد بیانصافی است. من همیشه با تمام وجود برای ذوبآهن بازی کردم. یک بازیکن قرار نیست همیشه در یک تیم بماند. این مسئلهای است که بین دو باشگاه مطرح شده و اگر برای اینکه میخواهم از ذوبآهن جدا شوم روی نیمکت قرار گرفتم انصاف نیست و آیندهام در تیم ملی به خطر میافتد.
گردان در خصوص اینکه ابراهیمزاده با جدایی او مخالفت کرده عنوان کرد: به هر حال من با ذوبآهن قرارداد دارم و طبق تعهدم باید با تیمم کار کنم و از چیزی هم خبر ندارم.
این دروازهبان در مورد اینکه با نیمکتنشینی، نگران آینده ملیاش نگران نیست، اظهار داشت: قطعاً نگرانی دارم و شرایط برایم سخت میشود. دو سه سال است که مدام به اردوهای تیم ملی دعوت میشوم و شاید اگر بار دیگر دعوت شوم روی حساب اردوهای قبلی باشد.
وی در ارتباط با اینکه مشکلات مالی چه تأثیر روی روند بازی ذوبآهن با استقلال داشت، گفت: به خدا قسم میخورم که به فکر چک و پول نبودیم. قرار بود قبل از بازی با سرچشمه به ما چک بدهند که متوجه شدیم تاریخ این چکها برای ۱۵ فروردین و ۲۷ اردیبهشت 91 است و این تازه ۶۰ درصد قرارداد ما میشد.
گردان خاطرنشان کرد: بچهها وقتی متوجه این قضیه شدند تصمیم گرفتیم مقابل مس سرچشمه به میدان نرویم اما به ما وعده دادند تا قبل از بازی با استقلال به ما چک میدهند. به هر حال ما منتظریم که ببینیم اوضاع باشگاه چه میشود.
منبع :
-
ابراهيمزاده: در برد استقلال خيليمسائل دخيلبود
سرمربي تيم فوتبال ذوبآهن اصفهان گفت: در پيروزي استقلال برابر ما خيلي از مسائل دخيل بود.
منصور ابراهیمزاده پس از شکست ۲ بر صفر برابر استقلال گفت: این برد را به استقلال تبریک میگویم. بازی خوبی بود؛ هرچند اگر نتیجه چیزی دیگری هم میشد بازهم شاهد جاروجنجال بودیم. حیف که دو تیم خوب ایرانی مقابل هم بازی کردند و یکی حذف شد. روی دو اتفاق گل خوردیم و از فرصتهای گلزنی خود استفاده نکردیم. قبل از آنکه گل دوم را بخوریم میتوانستیم بازی را به تساوی بکشیم.
وی ادامه داد: طبیعی بود که استقلال روی ضدحملات کار کند و شریفات و برهانی تأثیرگذار بودند و ما را خیلی اذیت کردند. در این بازی شاهد یک فوتبال اصیل آسیایی بودیم. امیدوارم استقلال قهرمان آسیا شود هرچند هر دو تیم شایسته صعود به مراحل بالاتر بودند.
ابراهیمزاده در مورد حذف یک نماینده ایران در آسیا اظهار داشت: قبل بازی هم گفتم تیمی که در این بازی پیروز شود میتواند به مراحل بالاتر برسد. بازی در خانه حریف مهم است و ما در خانه حریف بازی کردیم. خیلی ناراحتم که یک تیم ایرانی حذف شد. قبل بازی هم گفتم این مسابقه جنگ نابرابر است. در برد استقلال خیلی چیزها دخیل بود؛ از هوادار تا خیلی مسائل دیگر. بازیکنان ما هم با غیرت و تعصب بازی کردند و این واقعیت فوتبال بود که باید اجرا میشد و یک تیم از گردونه مسابقات کنار میرفت.
وی اضافه کرد: باخت با ۲ گل یا ۴ گل فرق نمیکرد به همین خاطر بعد از آنکه یک گل خوردیم هجومی بازی کردیم و متأسفانه فرهادی هم مصدوم شد و این جنگ نابرابر پیش آمد.
ابراهیمزاده در مورد اینکه منظورتان از جنگ نابرابر مسائل مالی دو باشگاه هم است یا نه، تاکید کرد: فکر میکنم همه جنگندگی و دوندگی بازیکنان ما را در میدان دیدند اما جنگ نابرابر این بود که در نیمفصل ما دو بازیکن خوب خود را از دست دادیم. حدادیفر به تراکتورسازی رفت و هوار ملا محمد به تیم برنگشت از منصوری هم نتوانستیم در مسابقات آسیایی استفاده کنیم در حالی که استقلال چهار بازیکن خوب گرفت. ساموئل روی ۲ گل استقلال تأثیر مستقیم داشت و 2 پاس گل داد. در مورد مسائل مالی هم نمیخواهیم صحبت کنم.
وی در پاسخ به سؤال خبرنگاری که گفت مدیرعامل باشگاه اعلام کرده شب گذشته به بازیکنان در اردوی ذوبآهن داده و چکها نیز آماده است، گفت: اینکه یک روز قبل از بازی یا روز قبل از بازی چه اتفاقاتی رخ داده را نمیخواهم بازگو کنم. ما باختیم اما از شیرزادی مدیر رسانهای تیم بپرسید آیا مدیرعامل باشگاه شب گذشته در اردو حضور داشت یا نه؟ (شیرزادی هم پاسخ داد که مدیرعامل به اردو نیامد). بنابراین من در مورد حضور ایشان حرفی نمیزنم.
ابراهیمزاده تصریح کرد: چکها را آورده بودند اما قرارداد بازیکنان ما به گونهای است که ۲۰ درصد قبل از آغاز مسابقات، ۴۰ درصد در جریان فصل و مابقی را هم در آخر مسابقه بگیرند اما تا پایان آبانماه بازیکنان ما فقط ۲۰ درصد پول گرفتند. بازیکنان تصمیم گرفتند چکها را نگیرند تا بعد از بازی سؤالات و مسائلی پیش نیاید اما در حضور مدیرعامل من چیزی نمیدانم! جالب است که بازیکنان ما با این چکها هم تازه همان ۲۰ درصد اولیه را میگیرند و چکها هم کامل نیست. شاید هم همین الان در رختکن پول بازیکنان را بدهند.
وی در مورد شرایط مسابقه گفت: روی یک اشتباه گل اول را خوردیم زیرا تعقیب ساموئل را انجام ندادیم. گل دوم هم از روی یک ضربه کرنر و ارسال بیرون از ۱۸ قدم بود که اگر دوندگی داشتیم حریف در آفساید قرار میگرفت. استقلال باهوش بازی کرد و پیروز شد.
ابراهیمزاده در پاسخ به سؤال خبرنگار فارس مبنی براینکه اکنون که در آسیا حضور ندارید شهاب گردان را به پرسپولیس میدهید یا نه گفت: اگر گردان را به پرسپولیس بدهیم خودمان چه کنیم؟ مگر بازیکنی جذب کردهایم.ژ؟
سرمربی ذوبآهن در مورد بیاحترامی تماشاگران اصفهانی به خودش که خواستار جدایی او بودند، گفت: نظرها مختلف است اما من آن هواداری را طرفدار ذوبآهن میدانم که پس از نایب قهرمانی این تیم در فرودگاه مرا بر روی دوش خود قرار داد. با این حال حرفم را به هواداران زدم و گفتم به مدیرعامل بگویید تا من برکنار کند.
وی در مورد اینکه فصل بعد هم در ذوبآهن میماند یا نه، گفت: اجازه بدهید این فصل تمام شود. ما در این فصل مهرههای زیادی را از دست دادهایم.
ابراهیمزاده در پاسخ به سؤال خبرنگاری که پرسید ذوبآهن در دیدار با استقلال آرامش و تمرکز داشت یا نه، گفت: سعی کردیم این آرامش و تمرکز را داشته باشیم نمیدانم آرامش در تیم بود یا نه اما من به تنهایی نمیتوانیم به تیم آرامش بدهم بلکه رسانهها، مجموعه ذوبآهن و همه باید دست به دست هم بدهیم تا در این تیم آرامش ایجاد شود. بازیکنان با دل و جان کار میکنند.
منبع :
-
طالبي: تيم پشتيباني باشگاه در حد صفر بود
مدافع ذوبآهن با اشاره مشکلات اين تيم گفت: اگر مقابل استقلال برنده ميشديم بايد به عدالت خدا شک ميکرديم.
فرشید طالبی پس از شکست 2 بر صفر ذوبآهن مقابل استقلال در خصوص مشکلات مالی این باشگاه گفت: ما به نان شب محتاج نیستیم ولی تیمی که میخواهد در کورس قهرمانی باشد باید رقابت کند. امکانات، تدارکات و پشتیبانی مستلزم این مسئله است.
وی افزود: متأسفانه امسال تیم دوم ما که تیم پشتیبانی است در حد صفر عمل کرد و بازیکن با غیرتش فوتبال بازی کرد. جایگاهی که اکنون ذوبآهن در لیگ برتر دارد با توجه به شرایطی که داشتیم در حد استثنایی است.
طالبی تأکید کرد: ایمان دارم اگر مقابل استقلال برنده میشدیم باید به عدالت خدا شک میکردیم. البته آمده بودیم بازی را ببریم اما در کار مسئولان تیم تفکر برد نبود اگر آنها چنین تفکری داشتند حداقل به ما سر میزدند.
مدافع ذوبآهن در خصوص اینکه مسئولان این باشگاه اعلام کردند چک بازیکنان آماده است، گفت: دستشان درد نکند؛ حتماً همینطور است البته خدا میداند و بس. بحث ما اعتصاب نیست. بازیکن باید از آیندهاش اطمینان داشته باشد. سالهای گذشته هم ۵ تا ۶ ماه حقوق نگرفته بودیم ولی کسی حرفی نمیزد.
طالبی درباره اینکه سعید آذری مدیرعامل پیشین ذوبآهن در انتقاد بازیکنان گفته بود چرا زمانی که همه چیز خوب بود کسی تعریف و تمجید نمیکرد و اکنون که همه چیز به مشکل خورد همه انتقاد میکنند، گفت: زمانی که آقای آذری مدیرعامل این باشگاه بود ۶ ماه حقوق نگرفتیم ولی بازیکنان روی حساب معرفت و مرام به میدان میرفتند. آذری یکبار گفت پول نداریم اما کسی چیزی متوجه نمیشد. اصلاً اینطور نیست که قبلاً در رفاه بوده باشیم.
این بازیکن خاطرنشان کرد: بحث برنامهریزی مدیریتی است البته این صحبت من ربطی به مدیرعامل فعلی باشگاه ندارد. ابراهیمی آدم سالم و متفکری است. هر کسی که مدیر است میخواهد بهترین کارنامه را داشته باشد استقلال از روزی که «ب» بسمالله را گفت منتظر چنین روزی بود و برای آن برنامهریزی کرده بود اما در تیم ما تا شب قبل از بازی هیچ مسئولی به ما سر نزد. این تفکر قشنگ نیست.
طالبی ادامه داد: امسال از طرف هیچ مسئول و ارگانی به لحاظ روحی، روانی و مالی حمایت نشدیم. فکر کنم با این شرایط عالی کار کردیم. من دست تک تک بازیکنان را میبوسم و فکر میکنم باشگاه ذوبآهن دیگر مثل این بازیکنان را نخواهد دید.
وی در خصوص اینکه چرا هواداران ذوبآهن علیه برخی از بازیکنان تیم شعار میدهند، گفت: این سؤال را از مسئولان تیم بپرسید. تماشاگر یک روز علیه مسئولان شعار میدهد و یک روز علیه بازیکنان.
طالبی درباره اینکه آیا منظورش این است که هواداران از مسئولان خط میگیرند، اظهار داشت: بحث این نیست. امروز تماشاگر علیه مسئولان شعار میدهد اما ۴ روز بعد آن مسئول تشویق میشود و علیه بازیکن شعار میدهد. خدا میداند این مسائل از کجا آب میخورد.
مدافع ذوبآهن تصریح کرد: اگر تماشاگر، هوادار واقعی باشد میداند که ذوبآهن از کجا به اینجا رسیده است. زمانی ذوبآهن آرزو داشت جزو ۵ تیم اول باشد در روزهایی که همه در استراحت بودند ما در فرودگاهها میخوابیدیم و تلاش میکردیم تا ذوب آهن نتیجه بگیرید، خدا هم کمک کرد. تماشاگر واقعی این چیزها را میداند. بروید آمار ۵ سال گذشته ذوبآهن را بررسی کنید و متوجه میشوید که این تیم به اندازه ۵ تیم اول جدول هزینه نکرده است.
طالبی گفت: مطمئن باشید اگر تماشاگر واقعی باشد به این بازیکنان لقب بیغیرت نمیدهد. ایمان داشته باشید آنها از جایی خط میگیرند چون همان آنها علیه مسئولان هم شعار میدادند.
وی در پاسخ به این سؤال که این فصل قراردادش با ذوبآهن تمام میشود و ظاهراً از استقلال پیشنهاد دارد، گفت: باید ببینیم امسال چه میشود. دعا کنید امسال را تمام کنیم. امسال تقاص ۵ سال خوبی و شادی را که در ذوبآهن داشتم را دادم.
طالبی که از انتقاد عادل فردوسیپور مبنی براینکه گفته بود با وجود شرایط اقتصادی بازیکنان ذوبآهن از اینکه کمی پرداختی مطالباتشان عقب افتاده معترض شدهاند، گفت: آقای فردوسیپور شما که میآیید از تلویزیون و تریبون ملی میگویید بازیکنان ذوبآهن در این شرایط اقتصادی یک ذره پولشان عقب افتاده، بگویید مردم چه کسانی هستند که دچار مشکل مالی شدهاند؟ مردم خانواده من هستند که دستشان به دهنشان نمیرسد و اگر پول ما نباشد زندگی آنها راه نمیافتند. اگر لیگ تمام شود و باشگاه ذوبآهن به ما پول ندهد شما جواب ما را میدهید؟
وی گفت: آقای فردوسیپور شما که در رسانه ملی هستید بدانید که در زمان آقای دلیلی و آذری هم مشکل داشتیم اما اکنون مشکل ما بیاعتمادی به مدیریت تیم است. پشت میز نشستن مشکلی را حل نمیکند. آقای فردوسیپور اگر میخواهید قضاوت کنی سعی کن قاضی خوبی باشی.
منبع :
-
صلصالي:مشکلات مالي در شان ذوب آهن نيست
محمد صلصالي معتقد است دست اندرکاران و کساني که دلسوز فوتبال اصفهان هستند بايدبراي حل مشکلات اين باشگاه ريشهدار حرکتي انجام دهند.
کاپيتان تيم فوتبال ذوبآهن در گفتوگو با خبرنگار ورزشي خبرگزاري دانشجويان ايران(ايسنا) منطقه اصفهان، اظهارکرد: تيم فوتبال ذوبآهن در چند سال گذشته ويتريني از افتخارات را براي فوتبال ما به ارمغان آورده است که 3 نايب قهرماني در ليگ برتر، يک قهرماني در مسابقات جام حذفي و نايب قهرماني جام باشگاههاي آسيا نمونهاي از اين افتخارات است که اين عناوين در سايه حمايت مردم و مسؤولان و تلاش بچهها به دست آمده است و بايد اکنون اين سوال را از مسئولان پرسيد که وقتي شما به طور اصولي باشگاه را از لحاظ مالي حمايت ميکرديد نتيجه منفي گرفتيد که امسال بر اساس يک قانون ذوبآهن دچار اين همه مشکلات گوناگون شده است؟ پس اگر در گذشته ذوبآهن هزينه کرده است، نتيجه مثبت هم از آن حاصل شده است.
وي در همين خصوص افزود: زماني که باشگاه از لحاظ مالي مشکلي نداشت هميشه در ليگ برتر و آسيا يک تيم مدعي بود، اما متاسفانه مشکلات مالي که امسال گريبان باشگاه ذوبآهن را گرفته است تيم ما را دچار حواشي زيادي کرده است که مسئولان بايد با تمام توان براي حل اين معضل تلاش کنند و حواشي را از تيم ما دور کنند، چرا که اگر امروز به داد باشگاه نرسند شايد فردا خيلي دير باشد.
صلصالي گفت: باشگاه ذوبآهن که هميشه در پرداخت به موقع مطالبات بازيکنان زبانزد بوده است، اکنون به دليل مشکلات مالي تنها 20 درصد از قرارداد بازيکنان را پرداخت کرده است و قرار است که 20 درصد ديگر را نيز تا 25 اسفند پرداخت کند. بايد بگويم که مشکلات مالي اصلا در شان باشگاه بزرگ و ريشهدار ذوبآهن نيست.
کاپيتان تيم فوتبال ذوبآهن تصريحکرد: درست است که مشکلات مالي بازيکنان ما را دچار دغدغه کرده است، اما شک نکنيد که بازيکنان ما قبل از هر چيز به توجه و حمايت معنوي مسؤولان و مردم نياز دارند و واقعا انسان هميشه به محبت زنده است.
وي در همين خصوص افزود: براي مثال مسئولان اگر به سر تمرينات ما بيايند و حداقل به درد و دل بچههاي ما گوش کنند، مطمئن باشيد که انگيزه ما صد چندان ميشود و بازيکنان ما اگر حمايت معنوي شوند احساس راحتي ميکنند و ذهنشان آرام ميشود.
صلصالي اظهارکرد: واقعا هر کسي که دلش براي فوتبال اصفهان ميسوزد بايد امروز براي حل مشکلات باشگاه ذوبآهن کاري کند و من از رسانهها نيز ميخواهم که تمام تلاش خود را براي حل اين مشکلات به کار گيرند.
کاپيتان تيم فوتبال ذوبآهن افزود: متاسفانه مردم و هواداران، دليل اين نتايج نه چندان خوب ذوبآهن را متوجه بازيکنان تيم ميدانند که واقعا بيانصافي است تمام اين نقيصهها را به بازيکنان نسبت دهيم.
وي در خصوص باخت 2برصفر ذوبآهن در برابر استقلال گفت: قبول دارم که در اين بازي زياد خوب کار نکرديم، اما اين مطلب را قبول ندارم که بازيکنان ما در اين بازي بيانگيزه بودند. در نيمه اول يک گل بد خورديم اما در نيمه دوم به نسبت بد بازي نکرديم و فرصتهاي گل نيز خلق کرديم هر چند که گل دوم را نيز دريافت کرديم. مشکلات گوناگون سبب شد که در اين بازي فروغ چنداني نداشته باشيم و البته بازيکنان تمام تلاش خود را کردند.
صلصالي اظهارکرد: استقلال در اين بازي برتري زيادي نسبت به تيم ما نداشت و فقط از شرايط ميزباني سود ميبرد، هر چند که باشگاه استقلال در ابتداي فصل با هزينههاي زياد، تيم فوتبالش را براي حضوري پرقدرت در ليگ و جام باشگاههاي آسيا مهيا کرد و من نيز براي اين تيم در جام باشگاههاي آسيا آرزوي موفقيت ميکنم.
کاپيتان تيم فوتبال ذوبآهن خاطرنشانکرد: اميدوارم با همت بازيکنان و رفع مشکلات بتوانيم در اين 8 بازي باقي مانده از ليگ برتر، از آبروي ذوبآهن دفاع کنيم.
منبع :