نه منظورم اینهنقل قول:
نوشته اصلی توسط aliexpress [برای مشاهده لینک ها شما باید عضو سایت باشید برای عضویت در سایت بر روی اینجا کلیک بکنید]
[برای مشاهده لینک ها شما باید عضو سایت باشید برای عضویت در سایت بر روی اینجا کلیک بکنید]
نمایش نسخه قابل چاپ
نه منظورم اینهنقل قول:
نوشته اصلی توسط aliexpress [برای مشاهده لینک ها شما باید عضو سایت باشید برای عضویت در سایت بر روی اینجا کلیک بکنید]
[برای مشاهده لینک ها شما باید عضو سایت باشید برای عضویت در سایت بر روی اینجا کلیک بکنید]
رقیب می طلبیمgam:-ps:-
سلام این سرمربی اصلی قضیه ی contract که معلومه بعد teamtalk که مال همشون صفر هست؟
به زودی می پیوندم به جمعتون :)
فقط من نگران حجمم ! هر یه ساعت بازی چقد حجم میگیره؟؟
نقل قول:
نوشته اصلی توسط javad.izanlo [برای مشاهده لینک ها شما باید عضو سایت باشید برای عضویت در سایت بر روی اینجا کلیک بکنید]
یه جا خوندم که گفته بود teamtalk قابلیتی هست که سرمربی میتونه با بازیکنان صحبت کنه و اونارو هماهنگ کنه.درصدش هر چقدر باشه به همون میزان تاثیر داره
خوب درسته میگم مال همشون صفره موقع خرید؟ من مربی ندیدم که تیم تالکش بالای صفر باشهنقل قول:
نقل قول:
نوشته اصلی توسط javad.izanlo [برای مشاهده لینک ها شما باید عضو سایت باشید برای عضویت در سایت بر روی اینجا کلیک بکنید]
من مدتیه بازی نکردم زیاد در جریان نیستم متاسفانه...
ای دوستانی که به بنده خدا گفتید chemistry مال قدرت بازیکناست مفهوم فوتبالیش رو ببینید بعد بگید.
این مورد مال هماهنگی بازیکناست نه قدرتشون. به اون خطوط سبز و زرد و قرمز بین بازیکنا مربوطه. اگر بازیکنان یک تیم واقعی رو بخرید و کنار هم باشن خط بینشون سبز میشه.اولویت بعدی chemistry مال بازیکنان هم هم لیگ بودن در دنیای واقعیه و بعدش ملیت اونا.
---------------------------------------------------------------
سوال داشتم:
من رفتم تو ترنسفر مارکت بازیکن خریدم و مزایده رو برنده شدم. حالا بازیکن نمیاد تو ترکیب با اینکه تو ترکیب جای خالی دارم. 3 تا بازیکن خریدم اما نیومدن تو تیم.باید چه کرد؟
یعنی پول ازت کم شده ؟چون بعضی وقت ها من قسمت bid رو می زنم پول کم می کنه ولی دوباره بعد از یک یا چند ساعت دوباره پول رو بر می گردونهنقل قول:
نوشته اصلی توسط motv [برای مشاهده لینک ها شما باید عضو سایت باشید برای عضویت در سایت بر روی اینجا کلیک بکنید]
ولی اگه بازیکن اومده به ترکیبت باید رو قسمت خالی تعویض ها نه ترکیب اصلی (چون شاید بازیکن مثلا rw باشه ولی ترکیبت RF رو بخواد وتوی سرچ پیدا نمیکنه) گزینه add player رو بزنی بعد بازیکن رو انتخاب می کنی بعد میبری ترکیب اصلی
اگه درست شد خبر بده
من دیگه خیلی وقته بازی نمیکنم. ولی همون موقع ها هم که بازی میکردم بازیکنی که میخریدم. یه گزینه داشت فکر کنم Clear Won Items بود. اونو باید میزدم تا بازیکن رو می آورد. بعد تو یه قسمت باید بازیکن رو Store Club یه همچین چیزی میزدم تا میرفت تو لیست بازیکنا. بعدش تو بخش ترکیب Add Player که میزدیم بازیکن رو انتخاب میکردیم و می آوردیم تو ترکیب