پاسخ : آخرين اخبار از شياطين سرخ فصل 2013/14
لذت دیوید مویس از اولین پیروزی خانگی
[برای مشاهده لینک ها شما باید عضو سایت باشید برای عضویت در سایت بر روی اینجا کلیک بکنید]
پس از پیروزی 2- 0 در برابر تیم کریستال پالاس، دیوید مویس بازیکنانش را مورد ستایش قرار داد.
گلزنی رابین وان پرسی و وین رونی سرانجام این دیدار بود و پس از کسب پیروزی در دیدار آغازین هفته چهارم لیگ برتر، دیوید مویس در گفتگو پس از مسابقه گفت:" من بسیار خوشحالم، تصور من یک بازی بسیار خوب بود و ما در اوایل نیمه اول بسیار خوب بودیم. ما موقعیتهای زیادی از روی سانترها ایجاد کردیم که فرصتهای زیاد گلزنی به ما نداد. ما مقداری عصبی بودیم، بنابراین از اینکه که ما قبل از اتمام نیمه اول ضربه پنالتی را به دست آوردیم خوشحالم. من فکر میکنم سر آلکس فرگوسن خوشحال شد، او لیگ برتر رو میشناسد و میبیند که تیم خوب بازی میکند، شانسهای زیادی ایجا میکند و در کل یک کار حرفه ای انجام میدهد. در ضمن، ما گلی دریافت نکردیم که یک چیز بزرگ است. در حال حاضر ما به دنبال قدرتمند کردن خط دفاعی هستیم که واقعاً در بازیهای آینده مهم است".
تیم منچستر یونایتد در پایان نیمه اول ضربه پنالتی بحث برانگیزی به دست آورد و دیوید مویس ضمن شایسته بودن تیمش برای به دست آوردن این ضربه پنالتی، در ادامه افزود:" من موقعیتی برای دیدن آن داشتم و با قستمی از آن موافقم، من فکر میکنم اولین تماس خارج از محوطه جریمه بود اما در مورد دیگری مطمئن نیستم. پاتریس اورا میتوانست یک ضربه پنالتی داشته باشد و ما 2 یا 3 برخورد برای آن داشتیم،اما ما شایسته آن بودیم چراکه که ما به اندازه کافی بازی خوبی انجام دادیم و تیم مسلط میدان بودیم".
رونالدو: رئال خانه من استپ
[برای مشاهده لینک ها شما باید عضو سایت باشید برای عضویت در سایت بر روی اینجا کلیک بکنید]
این ستاره پرتغالی که تا سال 2015 با رئال قرارداد داشت، با امضای قرارداد جدید، به پردرآمدترین بازیکن لالیگا تبدیل شد.
سایت گل- کریس رونالدو، ستاره رئال مادرید، بعد از تمدید قراردادش با این باشگاه برای پنج سال دیگر، اعلام کرد هیچ وقت به طور جدی به جدایی از این باشگاه فکر نکرده است.
این ستاره پرتغالی که تا سال 2015 با رئال قرارداد داشت، با امضای قرارداد جدید، به پردرآمدترین بازیکن لالیگا تبدیل شد.
او همچنین تاکید کرد که علی رغم علاقه ای که به منچستریونایتد دارد، دیگر به بازگشت به این باشگاه فکر نمی کند.
منچستریونایتد به دنبال خرید شاوو
قهرمان لیگ برتر انگلستان امیدوار است بتوانند بر آرسنال و چلسی غلبه کند و بتوانند ستاره ۱۸ ساله ساوتهمپتون را بخرند و این مدافع چپ را به عنوان جایگزین بلند مدت پاتریس اورا در نظر دارند.
پایگاه هواداران منچستریونایتد در ایران - منچستریونایتد مصمم است تا ستاره جوان ساوتهمپتون, لوک شاوو را به خدمت بگیرند.
این مدافع چپ ۱۸ ساله مورد توجه باشگاه آرسنال و چلسی می باشد و اولین بازی خود را در ژانویه سال ۲۰۱۲ در سن ۱۶ سالگی انجام داد, اما اکنون قهرمان لیگ انگلستان احساس می کند, می توانند از رقیبان خو پیشی بگیرند و این مدافع را به الدترافورد بیاورند.
شاوو که تخمین زده می شود ارزشی برابر با ۱۲ میلیون پوند داشته باشد, در ماه جولای قرارداد جدید ۵ ساله ای را با ساوتهمپتون امضا کرد و سایت گل گزارش کرده است که این بازیکن ماه ژانویه گفته است که به آینده خود در ساوتهمپتون تعهد دارد.
با این حال, پس از اینکه باشگاه ۱۲ ماه او را زیر نظر داشت اکنون یونایتد اطمینان دارد که قراداد فوری می تواند با ساوتهمپتون ببندد, باشگاهی که آکادمی بازیکن سازی قوی دارد و بازیکنانی همچون آلکس اوکسلبد چمبرلین و گرت بیل را در سال های اخیر به ذنیای فوتبال معرفی کرده است.
مقامات باشگاه یونایتد سال گذشته کار مشابه ای انجام دادند و به سرعت موفق به بستن قرارداد با ویلفرد زاها در ماه ژانویه شدند قبل از اینکه انتقال ۱۵ میلیون پوندی این بازیکن را در تایستان امسال نهایی کنند. باشگاه چنین حرکتی را در سال گذشته انجام داد زیرا سر آلکس فرگوسن نگران بود که این ستاره جوان به تیم های رقیب بپیوندد.
اکنون یونایتد مطمئن است که همچین روشی را می تواند در قبال شاوو تکرار کند, بازیکنی که به نظر می رسد جایگزین بلند مدتی برای پاتریس اورای ۳۲ ساله می پندارد. در تابستان امسال مویز به دنبال خرید لیتون بینز بود و اکنو نیز نگران ثبات بازیکنانی همچون بوتنر و فابیو در تیم می باسد.
رئیس یونایتد جمعه تایید کرد که باشگاه در ارائه پیشنهاد برای خرید بینز و فلاینی شکست خورد و تنها توانست فلاینی را به خدمت بگیرد.
نقل قول:
رونالدو: رئال خانه من استپ
سایت گل- کریس رونالدو، ستاره رئال مادرید، بعد از تمدید قراردادش با این باشگاه برای پنج سال دیگر، اعلام کرد هیچ وقت به طور جدی به جدایی از این باشگاه فکر نکرده است.
او همچنین تاکید کرد که علی رغم علاقه ای که به منچستریونایتد دارد، دیگر به بازگشت به این باشگاه فکر نمی کند.
عجب بی معرفتیه ولی هنوز دوسش دارم love::love::love::love::love::love::love::love::
مایکل کریک همانند همیشه بازی قابل قبولی در پیروزی ۲ بر ۰ شیاطین سرخ برابر عقاب ها به نمایش گذاشت.
به ندرت می توان دید که مایکل کریک حرکتی تکنیکی در بازی انجام دهد.. او همیشه بازیکنی مستحکم در جلوی خط دفاع تیم بوده است و پاس های دیدنی برای مهاجمان یونایتد فراهم می کند که باعث به ثمر رسیدن گل هایی زیبا شده است. اما پریروز در پیروزی شیاطین سرخ برابر کریستال پالاس, هافبک منچستریونایتد ثابت کرد که اگر نیازی به انجام حرکات تکنیکی داشته باشد, توانایی انجام چنین حرکات تکنیکی را دارد.
او در صحنه ای از بازی با دریبل زیدانی دو بازیکن عقاب ها را پشت سر گذاشت.
صحنه ای جالب که سرآلکس فرگوسن نیز شاهد مهارت فردی کریک بود.
…….
تصویر متحرک این حرکت زیبای مایکل کریک(تا بارگذاری کامل تصویر شکیبا باشید,حجم ۳ مگ):
.
ویدیو حرکات مایکل کریک در بازی با پالاس(۱ دقیقه و ۳۶ ثانیه, حجم ۱۸ مگ)
ویدیو حرکات مایکل کریک در بازی با پالاس(۲ دقیقه و ۱۰ ثانیه, حجم ۳۲ مگ)
دیوید مویز مدعی شد که وین رونی باید هدف خود را زدن ۳۰ گل در یک فصل بگذارد و این مربی اسکاتلندی معتقد است رونی و رابین می توانند زوج ترسناکی شکل دهند.
پس از جنجال های فراوان در طول تابستان درباره جدایی احتمالی رونی از یونایتد, اکنون به نظر می رسد این مهاجم باتجربه عزم خود را جزم کرده است تا با پیراهن یونایتد بدرخشد. رونی که از ناحیه سر مصدوم شده بود, ناگهان در بازی با کریستال پالاس به میدان رفت و با ضربه ایستگاهی زیبایی گل دوم شیاطین سرخ در این بازی را به ثمر رساند. او در بازی آغازین لیگ برتر در فصل جاری نیز دو پاس گل داده بود.
دیوید مویز معتقد است که اولین گل فصل رونی گامی دیگر در بازگشت این مهاجم تیم ملی انگلستان به میادین می باشد.
“من فکر می کنم اتفاق خوبی بود. او در طول تمرینات پیش فصل شروع آهسته ای داشت تا اینکه به این شرایط برسد. فکر می کنم این گل برای او لحظه مهمی بود. همچنین ضربه ایستگاهی بی نظیری بود. توانایی عبور دادن توپ از بالای دیوار دفاعی تیم حریف و پایین آمدن آن توپ با این سرعت, حرکت خوبی بود.”
فصل گذشته وین رونی بیشتر مواقع در خط هافبک مورد استفاده قرار می گرفت, اما دیوید مویز می گوید که او نمی خواهد وین رونی در پست هافبک هجومی بازی کند و از این بازیکن ۲۷ ساله می خواهد ۳۰ گل در فصل جاری به ثمر برساند. رونی در فصل گذشته رقابت های لیگ برتر توانست ۱۶ گل بزند.
مویز گفت: من سعی خواهم کرد که این کار را انجام دهم(بازی دادن به رونی در خط حمله).
“من فکر می کنم هدف وین انجام دادن این مسئله خواهد بود. خوشبختانه ما می توانیم این مهم را به تحقق برسانیم.”
“من تنها می توانم این مسئله را ببینم که وین در خط حمله بازی می کند و به عنوان یک مهاجم برای ما بازی می کند. او گل های بسیار زیادی به ثمر رسانده است. فصل گذشته به نسبت فصل های قبل او گل های کمتری زد. اما برای اینکه موفق باشید شما نیاز دارید که بازیکنانی داشته باشید که بتوانند برای شما ۲۰ گل بزنند. من با داشتن وین و رابین در تیم به این مسئله امیدوار هستم. وقتی شما دو بازیکن که می توانند گلزنی کنند در اختیار دارید می توانید بگویید که آنها می توانند چنین کاری انجام بدهند. گلزنی رابین هم برای ما خوب بود. شروع خوبی بود.”
اکنون که رونی به تیم برگشته است, مویز معتقد است رونی و رابین پتانسیل لازم برای تبدیل شدن به ترسناک ترین زوج خط حمله در لیگ برتر را دارند.
“امید ما این است که همکاری بین این دو بازیکن داشته باشیم که تیم های رقیب بگویند”خدای من ما باید برابر رابین فان پرسی و وین رونی بازی کنیم”. همه منتظر این مسئله هستند که ببینند آیا این دو می توانند زوجی تشکیل دهند که بتوانند گل های بسیار زیادی به ثمر برسانند. من باید این مسئله را نیز متذکر بشوم که ما چیچاریتو را نیز داریم و همینطور دنی ولبک. دنی شروع بی نظیری در فصل جاری داشت.”
سرمربی منچستریونایتد اذعان می کند که هواداران نقش اساسی در ایجاد این احساس در رونی داشتند که او فکر کند دوباره از او در الدترافورد استقبال شده است, علی رغم شرایطی که در طول تابستان ایجاد شده بود.
“من مطمئنم او اعتماد به نفس خود را بازیافته است. او خودش را در شرایط فیزیکی بسیار خوبی قرار داده است, اگرچه به دلیل مصدومیت هایی که در ابتدای فصل داشت نتوانسته بود دقایق کافی بازی کند. من فکر می کنم هواداران کمک بی نظیری به او کردند و خوشبختانه او می تواند با گل های زیادی که می زند, پاسخ این حمایت را بدهد. او اکنون نیازمند دوره ای است تا به دوران اوجش برگردد. من فکر می کنم او در نیمه اول عالی بازی کرد اما در نیمه دوم خسته شد. من با او صحبت کردم و به او گفتم که می خواهم ۹۰ دقیقه بازی کند و فکر کردم که این مسئله در بلند مدت به ما کمک خواهد کرد. من باید او را زودتر بیرون می کشیدم اما می خواستم که او دقایق بیشتری بازی کنید زیرا به این مسئله نیاز دارد.”
رابین فان پرسی می گوید او صداهایی در سرش می شنود و آنها به او می گویند که او نیاز دارد تا گل های بیشتری برای منچستریونایتد به ثمر برساند.
این بازیکن هلندی پس از انتقال از آرسنال در فصل گذشته عملکرد درخشانی برای شیاطین سرخ به ارمغان آورد, ۲۶ گل در لیگ برتر به ثمر رسند و به تیمش کمک کرد تا قهرمان لیگ برتر انگلیس شوند. او در فصل تازه نیز بسیار زود روند گلزنی های خود را آغاز کرد. در ۴ بازی که به همراه یونایتد در لیگ برتر بازی کرده است, ۳ گل به ثمر رساند. او پیش از آغاز رقابت های لیگ انگلیس نیز در چام اتاحدیه دو ل به ثمر رسانده بود. در طول بازی های ملی نیز در هفته گذشته موفق به زدن سه گل دیگر شد.
با این حال, علی رغم اینکه او در دو سال متوالی بهترین گلزن لیگ برتر شده است, می گوید او به طور مرتب از خودش می خواهد عملکرد بهتری داشته باشد.
او آشکار ساخت: من همواره در طول تابستان صدایی کوتاه در پس سرم می شنوم. او به من می گوید که من باید تلاش بیشتری به معرض نمایش بگذارم. فصل خوبی بود هم برای منچستریونایتد و هم برای خودم, اما ما می توانستیم به مراحل بالاتری از لیگ قهرمانان برسیم.
“من این توانایی را داشتم تا از موفقیت خودمان لذت ببرم و زمان برد تا این مسئله را درک کنم. اما صدایی در درون ذهنم همواره با من صحبت می کند.”
فان پرسی می تواند در بازی اول شیاطین سرخ برابر بایرلورکوزن در مرحله گروهی رقابت های لیگ قهرمانان در روز سه شنبه به میدان رود و به همراه هم تیمی های خود در یونایتد تلاش کنند تا حذف شدن از رقابت های فصل پیش را این دوره جبران کنند.
این بازیکن بلژیکی برای اولین بار در بازی شنبه شیاطین سرخ برابر پالاس به میدان رفت و اکنون امیدوار است در بازی لیگ قهرمانان برابر بایرلورکوزن به میدان رود.
ماروان فلاینی خرید تازه منچستریونایتد امیدوار است در بازی با بایرلورکوزن در لیگ قهرمانان برای بار دوم برای شیاطین سرخ به میدان رود. این هافبک بلژیکی برای اولین بار به مدت ۳۰ دقیقه در بازی شنبه منچستریونایتد برابر کریستال پالاس در الدترافورد به میدان رفت.
این بازیکن ۲۵ ساله از اینکه برای اولین بار برای یونایتد بازی کرده است خوشحال است اما می خواهد برای اولین بار در بزرگترین رقابت های قاره اروپا یعنی لیگ قهرمانان نیز بازی کند.
“من از اینکه برای اولین بار ۳۰ دقیقه بازی کردم, خوشحال هستم. من تلاش کردم تا وظیفه خودم را انجام دهم, نبردهای تک به تک را ببرم, توپ ها را بگیرم و خوب بازی کنم.”
“من امیدوارم که در لیگ قهرمانان نیز بازی کنم. اگر به میدان روم اولین تجربه من در این رقابت ها خواهد بود و من نیز چشم به این مسئله دوخته ام اما مربی تصمیم می گیرد.”
“مهم است که شروع خوبی داشته باشیم. تجربه اول من در کنار هواداران خوب بود. آنها همه از من حمایت کردند. اعتماد به نفس پیدا کردم. هوادارانی در روی سکوها بودند که کلاگیس گذاشته بودند, دیدن این تصویر همیشه خوب است.”
رابین فان پرسی می خواهد برای سال های طولانی در منچستریونایتد بماند.
فان پرسی در اولین فصل حضورش در یونایتد برای دومین سال پیاپی برترین گلزن لیگ برتر لقب گرفت و کفش طلای این مسابقات را به همراه جام قهرمانی لیگ برتر از آن خود کرد. پس از تصمیم این بازیکن برای جدایی از آرسنال و پیوستن به تیم رقیب یعنی منچستریونایتد, اکنون این مهاجم باتجربه می گوید می خواهد قرارداد خود با شیاطین سرخ را تمیدید کند.
این مهاجم ستاره گفت: من سه سال دیگر با یونایتد قرارداد دارم و می خواهم بیشتر از این مدت در یونایتد بمانم.
“من می دانم و می بینم مردمی که در اطراف من هستند, تصمیماتی می گیرند و من فکر می کنم این افراد به گذشته نگاه می کنند و می گویند” آیا او بازیکن خوبی بود؟” من چنین چیزی را نمی خواهم.”
“من می خواهم در بالاترین سطح ممکن, تا حدی که ممکن است بازی کنم.”
.
.
کسب عناوین قهرمانی انگیزه ای سرشار برای فان پرسی است, او که در طول حضورش در آرسنال از سال ۲۰۰۵ به بعد که قهرمان جام حذفی شده اند, جامی نگرفته بود, در اولین فصل حضورش در یونایتد قهرمان لیگ برتر شد و اکنون به دنبال قهرمانی های بیشتری است.
او همچنین در ابتدای فصل جاری به همراه یونایتد قهرمان جام اتحادیه شد.
او افزود: این مسئله(کسب جام ها) همه آن چیزی است که ما برای آن تلاش می کنیم.
“سال گذشته ما یک جام از چهار جام ممکن را کسب کردیم. اکنون ما می خواهیم برعکس سال گذشته عمل کنیم.”
“ما این شانس را داریم که ۵ جام امسال کسب کنیم. چند جام از این تعداد کسب خواهیم کرد؟ به نظر من ما باید بتوانیم دو یا سه جام کسب کنیم.”
.
وضعیت مصدومان : ولبک به بازی با لورکوزن نمی رسد
بازگشت دنی ولبک به تیم اصلی برای بازی مقابل بایرل لورکوزن بعید به نظر می رسد.ولبک بازی این هفته مقابل کریستال پالاس را که با پیروزی شیاطین سرخ همراه بود به دلیل مصدومیت زانو از دست داد و با توجه به اینکه یونایتد تایید کرد که او تمرینات پیش از بازی با لورکوزن را از دست داده است , حضور او در بازی فردا شب بعید به نظر می رسد.اخبار حاکی از آن است اشلی یانگ که بخاطر دریافت کارت زرد در بازی با کریستال پالاس به علت تمارض مورد انتقاد قرار گرفت , همچنان در سمت چپ به عنوان وینگر بکار گرفته خواهد شد.نانی که به تازگی قرار داد جدیدی با یونایتد امضا کرد گزینه ی دیگری است. ویلفرد زاها و عدنان یانوزای هم در تلاشند تا شانس بیشتری برای بازی در تیم اصلی تحت هدایت مویس بدست آورند.اخبار امید بخش دیگری از باشگاه به گوش می رسد حاکی از این است که فیل جونز در حال رهایی از مصدومیت قوزک پایش است در حالیکه درن فلچر در حال انجام تمرینات سبک است.