استقلال 1 - پرسپولیس 0
نمایش نسخه قابل چاپ
استقلال 1 - پرسپولیس 0
[QUOTE=Bahador~2B;167894]امتیازها بر اساس:من آن گلبرگ مغرورم که می میرم ز بی آبی - ولی با خفت خاری پی شبنم نمی گردم.
[برای مشاهده لینک ها شما باید عضو سایت باشید برای عضویت در سایت بر روی اینجا کلیک بکنید]
پیش بینی درست و همزمان، برد و مساوی و باخت بازی و نتیجه دقیق بازی = 3 امتیاز
پیش بینی برد با تفاضل گل صحیح = 2 امتیاز
فقط پیش بینی، برد و مساوی و باخت بازی = 1 امتیاز
[برای مشاهده لینک ها شما باید عضو سایت باشید برای عضویت در سایت بر روی اینجا کلیک بکنید]
استادیوم: آزادی
تاریخ بازی: جمعه 15 شهريور 18:50
[برای مشاهده لینک ها شما باید عضو سایت باشید برای عضویت در سایت بر روی اینجا کلیک بکنید][برای مشاهده لینک ها شما باید عضو سایت باشید برای عضویت در سایت بر روی اینجا کلیک بکنید][برای مشاهده لینک ها شما باید عضو سایت باشید برای عضویت در سایت بر روی اینجا کلیک بکنید][برای مشاهده لینک ها شما باید عضو سایت باشید برای عضویت در سایت بر روی اینجا کلیک بکنید]
استقلال___2-1___پرسپولیس
فقط امیدوارم بچه ها بازی آخر رو جبران کنن. که خیلی از طرفدارا نا امید شدن.
برای سربلندی وlove:: برد تیم یه صلوات بفرستید.
[برای مشاهده لینک ها شما باید عضو سایت باشید برای عضویت در سایت بر روی اینجا کلیک بکنید][برای مشاهده لینک ها شما باید عضو سایت باشید برای عضویت در سایت بر روی اینجا کلیک بکنید][برای مشاهده لینک ها شما باید عضو سایت باشید برای عضویت در سایت بر روی اینجا کلیک بکنید]
استقلال___1-1___پرسپولیس
[برای مشاهده لینک ها شما باید عضو سایت باشید برای عضویت در سایت بر روی اینجا کلیک بکنید][برای مشاهده لینک ها شما باید عضو سایت باشید برای عضویت در سایت بر روی اینجا کلیک بکنید][برای مشاهده لینک ها شما باید عضو سایت باشید برای عضویت در سایت بر روی اینجا کلیک بکنید]
استقلال___1-0___پرسپولیس
ای جون روز موعود فرا رسید
چه جمعه ای باشه این جمعه chomagh:haaa:
[برای مشاهده لینک ها شما باید عضو سایت باشید برای عضویت در سایت بر روی اینجا کلیک بکنید][برای مشاهده لینک ها شما باید عضو سایت باشید برای عضویت در سایت بر روی اینجا کلیک بکنید][برای مشاهده لینک ها شما باید عضو سایت باشید برای عضویت در سایت بر روی اینجا کلیک بکنید][برای مشاهده لینک ها شما باید عضو سایت باشید برای عضویت در سایت بر روی اینجا کلیک بکنید]
استقلال___3-1___شانس پول لیس
دوستان اون قضیه جایزه منتفیه.
چون اکثر بچه ها مخالف بودن.تعداد موافق ها در برابر تعداد مخالف ها کمتر بود.بنابراین منتفی شد.
ولی من خودم برای نفر اول یه شارژ 5000 تومانی موبایل کنار میذارم.
مبارک نفر اول...
استقلال___0-0___پرسپولیس
به نظرم بهادر خان مخالفها بیشتر نبودن یکبار دیگه رای گیری کن یکی مثل خود من یادم رفت توی پستهام بگم موافقم و مخالف نبودم فقط موافقتمرو عنوان نکردم و گرنه قبول داشتم نظرتون رونقل قول:
نوشته اصلی توسط Bahador~2B [برای مشاهده لینک ها شما باید عضو سایت باشید برای عضویت در سایت بر روی اینجا کلیک بکنید]
استقلال___1-1___پرسپولیس
درباره جایزه نفر اول من هم موافقم:sohappy:
کسی اینجا مخالفتشو اعلام نکرد که؟؟؟؟؟فک کنم همه موافق باشن...من که موافق بودم
نقل قول:
نوشته اصلی توسط اس اسی [برای مشاهده لینک ها شما باید عضو سایت باشید برای عضویت در سایت بر روی اینجا کلیک بکنید]
رئیس اصلا منظورم شما نبودی.اتفاقا شما هم جزء موافقها بودی.نقل قول:
نوشته اصلی توسط hamedss [برای مشاهده لینک ها شما باید عضو سایت باشید برای عضویت در سایت بر روی اینجا کلیک بکنید]
منتها بعضی مواقع آدم نیازی نیست که حرفی رو بشنوه.من احساس کردم اونایی که نظر ندادن راضی به این امر نبودن.منم پیش خودم گفتم با این کار در حق اونایی که موافق هستن اجهاف میشه.
موافقها که خودم،آقا حامد،آقا تیام،هدیه خانم،روژین خانم،شیوا خانم هستن که کلا 6 نفر موافق شدیم.ولی بقیه که کلا 17 نفر بودیم،شرکت نکردن.حالا یکی دوتاشون هم گذری بودن که بازم مخالفها بیشترن.
حالا ریش و قیچی دست خودتون.بچه ها اعلام کنن، ما مخلص همتون هم هستیم.
مخلص...