با این دیتابیس نمیشه کریر مود شروع کردنقل قول:
نوشته اصلی توسط milad_1369 [برای مشاهده لینک ها شما باید عضو سایت باشید برای عضویت در سایت بر روی اینجا کلیک بکنید]
نمایش نسخه قابل چاپ
با این دیتابیس نمیشه کریر مود شروع کردنقل قول:
نوشته اصلی توسط milad_1369 [برای مشاهده لینک ها شما باید عضو سایت باشید برای عضویت در سایت بر روی اینجا کلیک بکنید]
پس باید پچ moddingway mod v 1.7.1 - all in one رو نصب کنینقل قول:
نوشته اصلی توسط zlatan_ibra [برای مشاهده لینک ها شما باید عضو سایت باشید برای عضویت در سایت بر روی اینجا کلیک بکنید]
البته من الان رو download lastesامتحان کردم مث اینکه ایرادی نداره
آغا من پچ moddingway mod v 1.7.1 - all in one دانلود کردم نمیدونم چطوری باید نصبش کنم
میشه با عکسی چیزی یادم بدید چه طوری باید نصبش کنم؟
بابا یکی جواب منوبده
خیلی اسونه.ببین زمانیکه میخوای فایل فشورده رو اکسترکت کنی ادرس جایی که فیفا رو نصب کردی بهش بده .مثلا داخل نیو فولدر 4 بازی رو نصب کردی ادرس همین نیوفولدر رو بهش بده. بعد که کپی شد .یک فایل داخل پوشه هست به اسم ModdingWayInstaller که باید نصبش کنی .بعد یک فایل دیگه هست به اسم FIFA 14 MWM Selector اون رو باز کن مثل عکس زیر گزینه ها رو انتخاب کن و یکی یکی apply رو بزن تا سیو بشه. اگه خواستی مسابقاتی مثل لیگ قهرمانان یا جام جهنی به بازی اضافه بشه در قسمت select tournamet گزینه game mode tournamet رو انتخواب کن.اگر هم خواستی کریر مد مثل من بازی کنی کریر رو انتخاب کن[برای مشاهده لینک ها شما باید عضو سایت باشید برای عضویت در سایت بر روی اینجا کلیک بکنید]نقل قول:
نوشته اصلی توسط azeraspeed [برای مشاهده لینک ها شما باید عضو سایت باشید برای عضویت در سایت بر روی اینجا کلیک بکنید]
داش شرمنده به خدا
اصن متوجه نمیشم میتونی از تمامی قسمت های نصب عکس بذاری؟
بیا قسمت [برای مشاهده لینک ها شما باید عضو سایت باشید برای عضویت در سایت بر روی اینجا کلیک بکنید] ChatBox سریع بهت بگم
دوستان دو تا سوال داشتم
اول اینکه معمولا وقتی بازیکن حریف با دروازه بانتون تک به تک میشه چه عکس العملی نشون میدین؟کار خاصی باید کرد تا دروازه بان توپو بگیره؟؟؟؟
دوم اینکه سر پنالتی ها برا اینکه دروازه بان پنالتیو بگیره چیکار باید کنیم؟؟ من که هر کار میکنم اصلا حرکت نمیکنه دروازه بان. این مشکلو تو فیفا 13 هم داشتم:khahesh:
آغا من از وقتی که کرک جدید ریختم کریر مودم نمیاد یعنی میاد ها مثلا میتونم بزم جلو بازیکن خرید و فروش کنم و... ولی نمی تونم فوتبال بازی کنم یعنی مثلا ترکیبم رومی چینم و میزنم که بره تو بازی تو اون صحنه که یکی از بازیکنا رو میاره که یه چند تا تمرین (شوت زدن،دریبل زدن)کنی همونجا از فیفا میاد بیرن
نمی دونید مشکلش چیه؟کمکم کنید لطفا