منم از همه بیشتر سال 2010 و 2008 رو دوس دارم:ahaaaaaa:
نمایش نسخه قابل چاپ
منم از همه بیشتر سال 2010 و 2008 رو دوس دارم:ahaaaaaa:
روی یک عکس نمیشه قضاوت کرد ولی به نظر من 2010 خیلی بهتر بود ولی 2011 - 2012 اگر به خیلی از عکسها نگاه کنی خیلی بهتره
خب چه خبر دوستان مادریدی؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟
اول خودم یه خبر بد و خوب بدم که علی واسش یه مشکل پیش اومده امروزم یه عمل کوچیک روی سرش داشته که خدا رو شکر چیزی نیس و حالش خوبه خوبه خواستم دلیل غیبتشو بدونید احتمالا فردا هم بتونه سایت بیاد و مشکلی نداره
مثه اینکه مودریچ هم پر شد و باید این فصل و بیاد سال 2007-2008 سیر کنم که فقط یه خرید داشتیم طی کنیم
آرزوي سلامتي داريم واسه دوست خوبمون عليرضاي گل.love::
به هر حال تو اين شرايط بدي كه كاكا تو رئال داره خيلي خوبه مودريچ به تيم اذافه بشه
ایشاالله داش علیرضا به زودی به سایت برگرده:khahesh:
منم امیدوارم مدیر لایق و دوست عزیزم علیرضا جان زود به سایت برگرده و مشکلش حل شه
دوستان میشه بگید کلا امسال خرید داشتیم ؟ مودریچ چی شد؟
خرید اصلا نداشتیم ولی مودریج رو رئالی بدون فقظ مونده یه عکس با شرت تیم بگیره :nishkhand:نقل قول:
نوشته اصلی توسط CRISTIANO-FARSHAD [برای مشاهده لینک ها شما باید عضو سایت باشید برای عضویت در سایت بر روی اینجا کلیک بکنید]
در مورد علی رضا هم آرزوی سلامتی براش دارم
نقل قول:
نوشته اصلی توسط 002 [برای مشاهده لینک ها شما باید عضو سایت باشید برای عضویت در سایت بر روی اینجا کلیک بکنید]
نقل قول:
نوشته اصلی توسط amir-97 [برای مشاهده لینک ها شما باید عضو سایت باشید برای عضویت در سایت بر روی اینجا کلیک بکنید]
نقل قول:
نوشته اصلی توسط cristiano-farshad [برای مشاهده لینک ها شما باید عضو سایت باشید برای عضویت در سایت بر روی اینجا کلیک بکنید]
با تشکر از دوستاننقل قول:
نوشته اصلی توسط mojtabadj88 [برای مشاهده لینک ها شما باید عضو سایت باشید برای عضویت در سایت بر روی اینجا کلیک بکنید]
نه حالش کاملا خوبه و فقط الان داره استراحت میکنه وگرنه مشکل خاصی نیس و تا یکی دوروز اینده هم ایشاالله برمیگرده
در خصوص خرید بازیکن باید بگم خیر هنوز گزینه رسمی و خرید قطعی صورت نگرفته و مودریچ هم که تقریبا همه مراحل طی شده بود دوباره خیلی پسرفت کرد و احتمال رفتنش به چلسی قوت گرفت
در این شرایط باید نزاریم بازیکنی از تیم جدا بشه همین الانم ما تیمی بسیار کاملو داریم اما واقعا یکی دوتا خرید لازمه
این قضیه منو یاد سال 2008 میندازه که فقط ون در فارت و خریدیم و خب نهایتا خوبم نتیجه گیری نکردیم البته تو اون سال تیم پایه که داشتیم بازیکن شاخص خیلی کمتری داشت اما ما الان به جرات 14 بازیکن نامی وبسیار عالی داریم که اصلا باعث نمیشه مشکلات اون سال گریبانمون رو بگیره
سلام بچه ها خدارو شکر امروز مرخص شدم از بیمارستان. ممنون از همگی.
حالم خوبه درد ندارم ولی تمام سرم وصورتن وحشتناک پف کرده.
2روز پیش با دوستم رفتیم پارک یه دوری بزنیم بعد دیدیم صدای دعوا میاد ته پارک رفتیم ببینیم کی با کیه بعد دیدم دوسته خودم محمدرضا با یکی دعواش شده بعد اون پسره شاه رگه محمدرضا رو با کارد زده بود.بااینکه کارد خورده بود ولی بازم محمد رضا زدش تا پسره در رفت توی یکی از همون آپارتمان هایی که بغل پارک بود بچه ها می گفتند خونش تو همین آپارتمانه. منم مثل بقیه آدما زیره همون آپارتمان بودیم.....
هیچکس به داده محمد رضا نمیرسید من گفتم ببریدش همین درمانگاه بغل پارک. بعد از تقریبا 5ثانیه همون پسره از بالا شیشه پرت کرد پایین که مستقیما خورد تو سره من. همون لحظه احساس جرقه تو سرم کردم و سریع دویدم رفتیم درمانگاه.تا رسیدم به درمانگاه تمام لباسم شلوارم کفشم صورتم پراز خون بود.خلاصه خیلی خون از دست دادم......
بعد دوستم که همون اول همراهم بود زنگ زد بابام اومد و رفتیم بیمارستان....
همون شب واقعا بدترین شبه زندگیم بود از بس درد داشتم. چون شب بود دکتر هم رفته بود گفته بودن که دکتر فردا میاد برای عمل.
سره منو محکم بسته بودن می گفتن برای برای جلوگیری از خون ریزی. تمام سرم تا 8 صبح که رفتم اتاق عمل شدید درد می کرد.
عملم از 8 صبح تا 12 طول کشید.ولی بعدش راحت شدم و الانم از دیروز حالم بهتره فقط صورم وحشتناک پف کرده....
دکتر می گفت خیلی شانس آوردی وگرنه ممکن بود حافظتو از دست بدی یا از بین بری.
اگه یه وقت دعوایی دیدید نرید نگاه کنید سریع اون منطقه دور شید.
من الان از همه چیز می ترسم.
امیدوارم این بلاها سره هیچکس نیاد.
خوب منم آرزوي سلامتي كامل رو واسه عليرضا دوست خوبمون دارم اميدوارم هر چه سريع تر كاملا خوب بشه:flowerysmile: