مثل اینکه شبکه سه میخواد لطف کنه باز بازی تکراری نشون بده بازی اول مارسی_ارسنال.بازی دوم بایرن _ناپولی.خدا کنه نماینده ایتالیا ببره .حالا اونارو بی خیال مالان ایشاالله یه چهار پنجتا بزنه از بارسا عقب نیفتیم وبارسا هم ببازه
نمایش نسخه قابل چاپ
مثل اینکه شبکه سه میخواد لطف کنه باز بازی تکراری نشون بده بازی اول مارسی_ارسنال.بازی دوم بایرن _ناپولی.خدا کنه نماینده ایتالیا ببره .حالا اونارو بی خیال مالان ایشاالله یه چهار پنجتا بزنه از بارسا عقب نیفتیم وبارسا هم ببازه
اول اگر بشیم به احتمال زیاد به منچستر یا دوم گروهc میخوریم
اقا حالا به هرکی بخوریم منچستر رو ببریم مثل 2007 90% قهرمانیم
واقعا این چه فرهنگ قلطی هست که توی جامعه ما جاافتاده.برای چی برای بارسا ارزوی بد میکنی.برای چی میگی بارسا ببازه.خب داری فرهنگ خودت رو نشون میدی.من هیچوقت حتی برای رئال هم که صدر جدوله دلم نخواسته ببازه و میخوام حقشون رو بگیرن اما اگه ببازن بازم خوشحال نمیشم اما از صدرنشینی بارسا خوشحال میشم.بدونید هرتیم رو میشه از هواداراش شناخت.نقل قول:
نوشته اصلی توسط rahimalavi [برای مشاهده لینک ها شما باید عضو سایت باشید برای عضویت در سایت بر روی اینجا کلیک بکنید]
خب جواب نیتتون هم گرفتید . مساوی.الان شاید بعضی هاتون اخلاقتون رو عوض کنید
[برای مشاهده لینک ها شما باید عضو سایت باشید برای عضویت در سایت بر روی اینجا کلیک بکنید]
گالیانی و آلگری و زامبروتا گفتن حال کاسانو خیلی خوبه و مشکلی نداره.
کاسانو تا چند ماه دیگه برمیگرده :balesh:
اولا به شما بگم ارزویه هیچ کس به شما ربطی نداره .:ehe:دوما فرهنگ کسی رو از رو ارزوهاش نمیفهمن از رو ادب و نوع رفتادش میفهمن .من از شما یه خواهش دارم تورو خدا نیا اینجا نظر بده واسه اینکه بحث فنی نمیکنی اعصاب همه رو ه هم میریزینقل قول:
نوشته اصلی توسط spiderkiller [برای مشاهده لینک ها شما باید عضو سایت باشید برای عضویت در سایت بر روی اینجا کلیک بکنید]
به امید برگشت ستاره روسونری ها
[برای مشاهده لینک ها شما باید عضو سایت باشید برای عضویت در سایت بر روی اینجا کلیک بکنید]
با تلاش ها زیاد پاتو به بازی بعدی میرسه entezar::