حاشيه هاي نشست فيروز و پرويز
فيروز كريمي: در برابر ستارههاي استقلال ماه رو ميكنيم / با اجازه فتحاله زاده روي نيمكت مينشينم!
[برای مشاهده لینک ها شما باید عضو سایت باشید برای عضویت در سایت بر روی اینجا کلیک بکنید]
حاشیههای نشست خبری پرویز مظلومی و فیروز کریمی به شرح زیر است:
* سام درخشانی که در یک فیلم سینمایی به نام " آقای خاص" که مربوط به زندگی فیروز کریمی است با سرمربی شاهین بوشهر همبازی است امروز برای ادامه این فیلم در نشست خبری در سازمان لیگ حاضر شد. وی در بین خبرنگاران حاضر شد و چند سوال هم پرسید.
* طولانی شدن صحبت های فیروز کریمی در نشست خبری به عنوان مربی میهمان باعث ناراحتی مظلومی شد. مظلومی که باید ساعت ۱۴:۳۰ مقابل خبرنگاران قرار می گرفت تا ساعت ۱۴:۵۵ منتظر بود تا صحبت های کریمی تمام شود. از سوی تمرین استقلال ساعت ۱۵ آغاز می شد و مظلومی از اینکه نمی تواند به موقع در تمرین باشد ناراحت بود و حتی می خواست نشست خبری را ترک کند اما فیروز کریمی به سمت وی رفت و این دو با هم روبوسی کردند. بدین ترتیب ناراحتی مظلومی هم برطرف شد و سپس مقابل خبرنگاران قرار گرفت.
سرمربي تيم فوتبال شاهين بوشهر در نشستي 45 دقيقهاي درباره مسايلي مانند ديدار تيمش برابر استقلال، تيم ملي فوتبال، مربيان منشوري و علاقهاش به استقلال صحبت كرد.
به گزارش خبرگزاري دانشجويان ايران (ايسنا)، نشست خبري ديدار تيمهاي استقلال و شاهين بوشهر در حالي از ساعت 14 در سالن ليگ آغاز شد كه فيروز كريمي به عنوان نماينده تيم ميهمان پيش از پرويز مظلومي رودروي خبرنگاران قرار گرفت، ولي صحبتهاي او بر خلاف نشستهاي خبري مشابه حدود 45 دقيقه به طول انجاميد. دليل اصلي طولاني شدن اين نشست حضور يك گروه فيلم برداري بود كه براي ساخت فيلم فيروز كريمي در سازمان ليگ حاضر شده بودند. در ميان اين گروه حضور سام درخشاني بازيگر سينما و تلويزيون كه در نقش يك خبرنگار ظاهر شده بود، جالب توجه بود. در نهايت اين نشست خبري فيروز كريمي كه بيشتر به يك ماراتن شبيه شده بود، در ساعت 14:45 تمام شد تا فرصتي نيز براي پرويز مظلومي فراهم شود.
مهمترين بخشهاي صحبتهاي فيروز كريمي به اين شرح است:
* بازيكنان اعتصاب كننده حق داشتند
اعتصابي كه توسط برخي از بازيكنان صورت گرفت، قابل پيشبيني بود، چرا كه تعدادي از بازيكنان ما از ابتداي فصل و فصول گذشته از باشگاه طلب داشتند و به دنبال وصول آن بودند. من نيز در صحبتهاي پيشينم گفته بودم كه يك بازيكن روي مبلغ قراردادش برنامهريزي ميكند و حق دارد كه درباره وصول نشدن پولش اعتراض كند. در اين رابطه با مسئولان رده بالاي باشگاه صحبت كرده بودم، آنها قول داده بودند كه تمام مشكلات را تا پايان نيم فصل حل كنند و به آنها اين قول را نيز دادند كه برخي از مشكلات را 10 روزه برطرف كنند. در واقع اين كار انجام شد، ولي اصلا كافي نبود. بازيكناني نيز كه چندين بار شاهد خلف وعده مسئولان باشگاه بودند، قول من را نپذيرفتند و در يك حركت بچگانه، ولي صادقانه از حضور در تمرين امتناع كردند. من بارها گفتم كه اگر ميخواهيد مشكلاتتان حل شود، بايد در تمرينها حاضر باشيد، اما در 20 روزي كه ليگ برتر تعطيل بود، به دليل اعتصاب بازيكنان فرصت بسيار خوبي را براي آماده سازي از دست داديم كه در بازي با مس نيز مجبور شدم از چند تن از بازيكنان اميد استفاده كنم. ما نبايد اصول را زير پا بگذاريم. شاهين ممكن است از اسب افتاده باشد، اما از اصل نيفتاده است، بازيكنان بايد به باشگاه فرصت دهند. شاهين كه جاي خود را دارد، اما تيمهايي بزرگي مثل استقلال و پرسپوليس هم اين مشكلات را دارند. در مجموع بايد بگويم كه ما نسبت به حضور دوباره بازيكنان در تمرين نظر مثبتي داشتيم و با آغوش باز آنها را پذيرفتيم و بر اساس همان اصول تمام آنها را تنبيه كرديم.
* ديدار با استقلال براي من يك ديدار خانگي است
درست است كه اكنون از باشگاه شاهين بوشهر ارتزاق ميكنيم و وظيفهام ايجاب ميكند كه تمام توانم را صرف اين تيم كنم، اما هيچ گاه علاقهام را به استقلال كتمان نمي كنم و اميدوارم اين تيم در ليگ برتر و آسيا قهرمان شود. براي من افتخار بود كه در مقطعي از عمر كاريام در استقلال بودم. همين جا نيز از آقاي فتحاللهزاده به خاطر كمكهايش در آن زمان تشكر ميكنم و ياد مرحوم «حجازي» را گرامي مي دارم كه هميشه يار و ياور من بود. من مطمن هستم كه دو تيم در روز پنجشنبه بازي خوبي را به نمايش ميگذارند ، چرا كه هر دو تيم به دنبال ارائه بازيهاي خوب و تماشاگر پسند هستند. تماشاگران استقلال نمونه جوانمردي و مشتيگري هستند و با تمام احترامي كه به همه طرفداران فوتبال در ايران قائلم مي گويم كه مانند تماشاگران استقلال در هيچ جاي دنيا وجود ندارد. من از همه آنها تشكر ميكنم و مي گويم كه بازي فردا براي من يك بازي خانگي است.
* در برابر ستارههاي استقلال ماه رو ميكنيم!
ما به ارائه يك بازي خوب فكر ميكنيم. استقلال امروز به عنوان تيمي قوي در ايران ـ آسيا و دنيا مطرح است و بازي برابر آنها ساده نيست. ممكن است ما مانند استقلال مهرههاي كهكشاني نداشته باشيم، اما هم اكنون بهترين خط دفاع ليگ را داريم كه تقابلش با استقلال كه يكي از بهترين خطوط حمله را دارد، ديدني خواهد بود. درباره ستاره هاي استقلال هم بايد بگويم كه ما ناچاريم در برابر ستاره هاي اين تيم ماه رو كنيم! و شما در بازي پنجشنبه انواع و اقسام ماههاي كامل و هلال را خواهيد ديد.
* هم محروم داريم، هم مصدوم
اكنون هفته چهاردهم ليگ برتر است و همه تيمها بازيكنان محروم و مصدوم دارند. مخصوصا ما كه هنوز از بازي برابر نفت كه در زمين نامناسب برگزار شد، مصدوم داريم. اما بازيكناني كه فردا برايمان بازي خواهند كرد، احساس كمبود براي ما ايجاد نمي كنند و ميتوانند جاي ديگران را پر كنند. ما فقط براي كسب سه امتياز به ميدان ميرويم و حتي اگر اين كار باعث شكست ما شود، روحيه پيروزي طلبي خود را كنار نميگذاريم و اميدواريم كه فردا حق به حقدار برسد.
* قول دادهام كه در برابر استقلال روي نيمكت ننشينم
براي بازي فردا مشكلي براي روي نيمكت نشستن ندارم و آن طور كه برخي ميگويند از نشستن روي نيمكت محروم نيستم، اما از آنجايي كه پيش از اين قول داده بودم در ورزشگاه آزادي و در برابر استقلال روي نيمكت هيچ تيمي ننشينم فردا نيز اين كار را نخواهم كرد. البته آقاي داوري به من گفت كه در اين باره با علي فتحاللهزاده صحبت ميكنم و براي من و خودش كه يك استقلالي است اجازه نشستن روي نيمكت را ميگيرد و من هم به ايشان گفتم كه فقط به رسم مسايل حرفهاي و اجازه بزرگتر خودم و ايجاد روحيه براي بازيكنان تيمم شايد روي نيمكت بنشينم.
* 30 درصد تيم استقلال را خودم تربيت كردم
در دو دههاي كه مربيگري كردهام هميشه به ميدان دادن به جوانان اعتقاد داشتم و هميشه اين كار به من جواب مثبت دادهاند. هم اكنون در بوشهر نيز جوانان بسيار با استعدادي هستند كه ميتوانند با كمي ميدان ديدن در آينده از آنها استفاده كرد در همين تيم استقلالي كه فردا روبروي ما قرار ميگيرد، بازيكناني هستند كه خودم در زمان حضورم در استقلال به آنها ميدان دادم و شايد بشود گفت 30 درصد استقلال امروز تربيت شده من هستند.
* آخرين بار در سال 92 قهرمان آسيا شديم كه خوشحال كننده نيست
آخرين بار يك تيم از ايران قهرمان آسيا شد. در سال 1992 از منامه بود كه من به همراه پاس تهران اين عنوان را كسب كردم. البته اين قضيه اصلا خوشحال كننده نيست، چرا كه فوتبال ما از مربيان لايقي سود ميبرد كه ميتوانند كه عناوين زيادي در آسيا كسب كنند. البته فوتبال ما نسبت به گذشته رشد كرده است، اما رشد ساير كشورها بسيار بيشتر بوده است و ما از آسيا عقب افتادهايم. فوتبال ملي ما نيز نسبت به كشورهاي ديگر آسيايي عقب مانده است كه البته ميتواند به دليل مشكلاتي از قبيل هشت سال جنگ و سالها كار براي سازندگي باشد.
* من منشوري نيستم
آقايان عليپور ، محمدي و تاج بارها در شبكههاي تلويزيوني و رسانهها گفته اند كه من جزو افراد منشوري نيستم. ضمن اين كه من سالها در كنار امثال فتحاللهزاده، ساكت، شفق و ملاحي كار كردهام و هر كسي من را نشناسد، اين افراد كه جزو هيات رييسه فدراسيون فوتبال هستند مرا خوب ميشناسند، ضمن اين كه بايد بگويم همكارانم كه به آنها انگ بي اخلاقي زده ميشود، افراد خوبي هستند و به عنوان نمونه بايد بگويم كه فرهاد كاظمي و فراز كمالوند انسان هاي شريفي هستند كه بخشي زيادي از درآمد خود را صرف افراد بي بضاعت ميكنند.
* تيم ملي هنوز محك نخورده است
تيم ملي ما امكانات لازم را براي صعود به جام جهاني دارد و فدراسيون فوتبال نيز براي اين كار مصمم است. ضمن اين كه كارلوس كيروش مربي توانمند و با تجربهاي است. البته بايد بگويم كه تيم ملي هنوز محك جدي نخورده است و عيارش مشخص نشده است.