دی بندتو:هنوز به حضور در لیگ قهرمانان اروپا امیدوار هستیم.
مالک جدید رم پس از شکست مقابل یوونتوس به خبرنگاران گفت با وجود شکست در برابر یوونتوس میتوانیم به حضور در لیگ قهرمانان سال آینده امیدوار باشیم.
دی بندتو اعتقاد دارد که جالوروسی برای حضور در لیگ قهرمانان اروپا در سال آینده باید شکست برابر یوونتوس را فراموش کند.
پس از پایان بازی شب گذشته، دی بندتو به ANSA گفت: "ما باید سریعا این شکست را فراموش کنیم و به آینده نگاه کنیم. من اعتقاد دارم اگر بازیکنان کارشان را به خوبی انجام دهند میتوانیم فاصله شش امتیازی خود تا جواز حضور در لیگ قهرمانان را جبران کنیم. این مهمترین هدف برای ما خواهد بود."
توماس دی بندتو قصد دارد در فصل آینده رویاهایی که برای رم در سری آ و لیگ قهرمانان اروپا دارد را عملی کند و احتمالا حضور نداشتن در مسابقات با کیفیتی چون لیگ قهرمانان که سود های هنگفتی برای باشگاه های اروپایی دارد به مزاج رئیس خوش نخواهد بود.
[برای مشاهده لینک ها شما باید عضو سایت باشید برای عضویت در سایت بر روی اینجا کلیک بکنید]
» بوریلو: در اودینه با تمرکز خواهیم بود و تمام تلاش مان را می کنیم
به گزارش خبرگزاری RomaNews.ir به نقل از صفحه فیسبوک مارکو بوریلو - مارکو بوریلو، مهاجم تیم رم از طریق صفحه رسمی فیس بوک خود در مورد دیدار آینده رم برابر اودینزه صبحت کوتاهی را انجام داده است.
" امروز صبح تمریناتی را انجام دادیم. ما در این فصل باید تمرکز خود را حفظ کنیم. من پیش بینی هفته ی سخت و نفس گیری را می کنم. ما باید شنبه در اودینه به مصاف اودینزه برویم. باید در این دیدار از حداکثر تلاش خود استفاده کنیم و تمرکز خود را از دست ندهیم! "
نوشته شده توسط الیاس
[برای مشاهده لینک ها شما باید عضو سایت باشید برای عضویت در سایت بر روی اینجا کلیک بکنید][برای مشاهده لینک ها شما باید عضو سایت باشید برای عضویت در سایت بر روی اینجا کلیک بکنید]
» توتی: لیگ قهرمانان نزدیک است
به گزارش خبرگزاری RomaNews.ir - مصاحبه توتی با RomaChannel
نظرتون در مورد دیدار امشب؟
" این پیروزی مهمی بود. آنچه که ما انجام می دهیم برای این است که نشان دهیم رم هنوز وجود دارد و تا آخرین لحظه برای حضور در لیگ قهرمانان می جنگد. "
اکنون به چه چیزی فکر می کنید؟
" این پیروزی 6 امتیازی بود. هرچند می دانیم که کار آسانی نیست. با استفاده از اراده خود می توانیم هر تیمی را شکست دهیم. "
" این پیروزی 6 امتیازی بود. هرچند می دانیم که کار آسانی نیست. با استفاده از اراده خود می توانیم هر کسی را شکست دهیم. ما نشان دادیم که تیم بزرگی هستیم. "
شما تا 45 سالگی بازی می کنید؟
" اگر در همین وضعیت باشم مسلما! "
زمانی که ریسه به شما پاس داد ...؟
" وقتی دیدم توپ از پای مدافع اودینزه گذشت سریع به سمت توپ رفتم. "
فردا مسابقه لاتزیو را مشاهده می کنید؟
" برای ناهار به بیرون می روم. من بازی لاتزیو را نمی بینم. "
نوشته شده توسط الیاس
[برای مشاهده لینک ها شما باید عضو سایت باشید برای عضویت در سایت بر روی اینجا کلیک بکنید] [برای مشاهده لینک ها شما باید عضو سایت باشید برای عضویت در سایت بر روی اینجا کلیک بکنید]