-
ولبک: باور داشتيم پيروز ميشويم
بازيکن تيم ملي فوتبال انگليس گفت: هيچ کدام از بازيکنان باور خود به پيروزي بر سوئد را پس از دريافت 2 گل از دست ندادند.
[برای مشاهده لینک ها شما باید عضو سایت باشید برای عضویت در سایت بر روی اینجا کلیک بکنید] تيم ملي فوتبال انگليس در ديدار دوم خود در مرحله گروهي توانست سوئد را با نتيجه 3 بر 2 شکست دهد. دني ولبک گل سوم و پيروزي بخش تيمش را روي پاس زيباي تئو والکات وارد دروازه اسکانديناويها کرد.
ولبک در اين مورد گفت: همه ما نسبت به تواناييهاي تئو آگاهي داشتيم. زماني که او به بازي آمد، ميدانستيم که ميتوانيم نتيجه را به سود خودمان رقم بزنيم. من از نتيجه پاياني و از اينکه توانستيم 3 امتياز را بدست آوريم، خوشحالم ولي از اينکه در آغاز نيمه دوم 2 گل خورديم بسيار ناراحتم.اين بازيکن در ادامه به تمجيد از جو حاکم بر کمپ تيم ملي انگليس پرداخت و تاکيد کرد هيچ کدام از بازيکنان هيچ گاه باور خود به پيروزي بر سوئد را پس از دريافت 2 گل از اين تيم از دست ندادند.
وي گفت: اين ديدار به 2 بخش تقسيم ميشد ولي همه ما در کنار هم مانديم تا روحيهمان را نشان دهيم. اين خيلي خوب است که در همه بازيها بتوانيم 3 امتياز را بدست آوريم. اين همان کاري است که ما قصد انجام آن را داريم.
-
هاجسون: ممکن است روني بيرون بماند
سرمربي تيم ملي فوتبال انگليس گفت که آنقدر تيمش مقابل سوئد خوب بوده که ممکن است وين روني را همچنان بازي ندهد.
[برای مشاهده لینک ها شما باید عضو سایت باشید برای عضویت در سایت بر روی اینجا کلیک بکنید] انگليس در ديداري حساس برابر سوئد قرار گرفت و توانست با نتيجه 3 بر 2 اين تيم را شکست دهد. انگليس اکنون از ديدار سوم گروه خود تنها به يک امتياز برابر اوکراين احتياج دارد تا به مرحله بعد راه پيدا کند.
روي هاجسون در اين مورد ابتدا به شوخي گفت: آنقدر خوب بوديم که ممکن است به وين روني بگويم چند بازي ديگر نيز بيرون از ترکيب بماند! با اين حال در ديدار برابر اوکراين بازيکني مانند روني ميتواند نتيجه را به سود ما برگرداند. از اين که او در ديدار آينده ميتواند در ترکيب قرار بگيرد خوشحالم و به او خوش آمد ميگويم.
وي افزود: ديدار برابر سوئد براي ما بسيار خوب بود. در نيمه نخست کنترل بازي را در اختيار داشتيم. پس از آن سوئديها توانستند ما را از پا درآورده و 2 گل وارد دروازه ما کنند. ميدانستيم آنها در کارهاي فردي ممکن است خطرناک باشند و اين را در جريان بازي ثابت کردند. خيلي خوشحالم که تيمم توانست پاسخ آنها را بدهد. تورنمنت سختي است و ما برابر تيمهاي خوبي به ميدان ميرويم.
-
انگليس به مصاف اسکاتلند ميرود
تيمهاي ملي فوتبال انگليس و اسکاتلند به مناسبت صد و پنجاهمين سالگرد تاسيس اتحاديه فوتبال انگليس در ديداري دوستانه با يکديگر روبهرو خواهند شد.
[برای مشاهده لینک ها شما باید عضو سایت باشید برای عضویت در سایت بر روی اینجا کلیک بکنید] به نقل از سان، ديدار تيمهاي انگليس و اسکاتلند نخستين بار در سال 1872 برگزار شد و از آن به عنوان قديميترين ديدار رسمي فوتبال نام برده ميشود.
روي هاجسون سرمربي کنوني تيم ملي انگليس در اين مورد گفته که ميداند اين ديدار براي هواداران دو تيم به چه معنا است. کريگ لوين، همتاي هاجسون در اسکاتلند نيز اعلام کرده اين ديدار يک مبارزه تمام عيار خواهد بود.
اين ديدار 14 آگوست (23 مرداد) سال آينده در ومبلي برگزار خواهد شد.
آخرين ديدار رسمي که اين 2 تيم با يکديگر برگزار کردهاند، ديدار پلي آف آنها براي حضور در يورو 2000 بود. اسکاتلند در ومبلي يک بر صفر پيروز شد ولي در مجموع دو ديدار با نتيجه 2 بر يک حذف شد.
انگليس همچنين در ديداري دوستانه در آگوست سال جاري در سوئيس با ايتاليا روبهرو خواهد شد.
-
شوچنکو: انگليس روي ضربات آزاد خطرناک است
کاپيتان اوکراين در آستانه ديدار پاياني گروه برابر انگليس هشدار داد آنها روي ضربههاي شروع مجدد بسيار خطرناک هستند.
[برای مشاهده لینک ها شما باید عضو سایت باشید برای عضویت در سایت بر روی اینجا کلیک بکنید] به نقل از ساکروي، ستاره منچستريونايتد محروميت از 2 ديدار خود را پشت سر گذاشته و در ترکيب تيم ملي انگليس در ديدار سهشنبه برابر اوکراين قرار خواهد گرفت.
آندري شوچنکو در اين مورد گفت: ميدانم روني بازيکن فوقالعادهاي است و ميتواند يک تيم را تغيير دهد. بايد ببينيم زماني که او به ميدان ميآيد چه اتفاقاتي در زمين رخ خواهد داد. او نزديک يک ماه است که به ميدان نرفته ولي در کل انگليس تيم بسيار خوبي است. آنها روي حرکتهاي فردي، ضربههاي کرنر و آزاد بسيار خطرناک هستند. بايد به اين موارد توجه داشته باشيم.
اين بازيکن ادامه داد: انگليس يکي از تيمهاي خطرناک در يورو 2012 است. آنها نتيجه خوبي برابر فرانسه گرفتهاند و سوئد را نيز مغلوب کردند. شروع خوبي در اين تورنمنت داشتهاند و بدون شک قصد دارند آن را ادامه دهند. البته ما نيز هنوز شانس داريم. ميدانيم اگر انگليس را شکست دهيم، ميتوانيم به مرحله حذفي راه پيدا کنيم.
-
احتمال غيبت شوچنکو درديدارمقابل انگليس
ممکن است آندري شوچنکو، ستاره تيم ملي اوکراين، ديدار حساس تيمش مقابل انگليس را به دليل مصدوميت از ناحيه زانو از دست بدهد.
[برای مشاهده لینک ها شما باید عضو سایت باشید برای عضویت در سایت بر روی اینجا کلیک بکنید]
ستاره باتجربه دينامو کيف در ديدار مقابل سوئد هر دو گل اوکراين را به ثمر رساند و موجب پيروزي تيمش شد؛ اما بعد از شکست مقابل فرانسه، شاگردان بلوخين براي صعود به مرحله بعد به پيروزي مقابل انگليس نياز دارند و شوچنکو اميد اول اوکرايني ها محسوب مي شود.
با اين وجود، او در تمرينات اخير تيمش به دليل مصدوميت از ناحيه زانو غايب بود و ممکن است نتواند در ديدار با سه شيرها به ميدان برود.
مسئول رسانه اي تيم اوکراين در گفتگو با خبرنگاران گفت:" او در زانويش احساس درد مي کند."
-
جرارد:
جو تيم انگليس خيلي بهتر ازجام جهاني 2010 است
استفن جرارد، کاپيتان تيم ملي انگليس، تاثير مثبت حضور روي هاجسون روي جو اردوي سه شيرها را مورد ستايش قرار داد.
[برای مشاهده لینک ها شما باید عضو سایت باشید برای عضویت در سایت بر روی اینجا کلیک بکنید]
نمايش هاي تيم ملي انگليس در جام جهاني 2010 زير نظر کاپلو انتقادهاي زيادي را به همراه داشت و اين مربي ايتاليايي 5 ماه قبل به دليل اختلاف نظر با اتحاديه فوتبال انگليس به خاطر گرفتن کاپيتاني از جان تري استعفا داد.
جرارد که بعد از تري به عنوان کاپيتان سه شيرها انتخاب شده معتقد است روحيه تيم زير نظر هاجسون بسيار بهتر از زمان کاپلو است.
او در گفتگو با خبرنگاران گفت:" فکر مي کنم در حال حاضر به عنوان يک تيم ما جدا نشدني هستيم. اعتماد به نفس و اطمينان زيادي در تيم وجود دارد و شرايط با جام جهاني آفريقاي جنوبي بسيار متفاوت است."
انگليس با پيروزي 3-2 مقابل سوئد، بعد از تساوي 1-1 مقابل فرانسه، گام بلند به سوي مرحله بعد برداشت اما جرارد به هم تيمي هايش هشدار داد که در ديدار مقابل اوکراين نبايد اشتباهات دفاعي دو ديدار قبل را تکرار کنند.
" ما شخصيت زيادي از خودمان نشان داديم اما در ديدار با سوئد روي دو ضربه آزاد تمرکزمان را از دست داديم و تنبيه شديم. فکر مي کنم شيوه کلي بازي مان خيلي خوب بود. در اين مرحله بايد اشتباهات مان را از بين ببريم."
-
يوفا با انگليس برخورد خواهد کرد
اتحاديه فوتبال اروپا (يوفا)، روز يکشنبه در بيانيه اي اعلام کرد: اتحاديه فوتبال انگليس در پي تلاش برخي از هواداران تيم اين کشور براي ورود غيرقانوني به زمين پس از پيروزي تيمشان بر سوئد، با اقدام از سوي اين نهاد اداره کننده فوتبال اروپا روبرو خواهد شد.
[برای مشاهده لینک ها شما باید عضو سایت باشید برای عضویت در سایت بر روی اینجا کلیک بکنید] ''يوفا'' در پايگاه اطلاع رساني خود اضافه کرد: کميته انضباطي اين نهاد روز چهارشنبه به پرونده مرتبط با رفتار نا مناسب حاميان تيم ملي فوتبال انگليس و تلاش آنها براي ورود غيرقانوني به زمين بازي رسيدگي خواهد کرد.
انگليس روز جمعه در بازي مقدماتي گروه دي در شهر ''کي يف'' پايتخت اوکراين در برابر سوئد با نتيجه 3 بر 2 برنده شد.
-
ردنپ: انگليس ميتواند اوکراين را شکست دهد
مربي سابق تاتنهام گفت : بازيکنان تهاجمي انگليس را با اسپانيا هم عوض نميکنم .
[برای مشاهده لینک ها شما باید عضو سایت باشید برای عضویت در سایت بر روی اینجا کلیک بکنید] هري ردنپ بر اين باور است که مردان روي هاجسون ميتوانند در لهستان و اوکراين شگفتيساز شوند. او ميگويد: «پيش از تورنمنت گفتم که سازماندهي دفاعي نکته کليدي ماست، اما مقابل سوئد ديديم که انگليس در حملات چقدر خطرناک است. تيمهاي حاضر در يورو اين نکته را متوجه شدهاند و هيچ تيمي دوست ندارد با ما بازي کند.»
ردنپ که ميگفتند جانشين فابيو کاپلو در تيم انگليس ميشود درباره وين روني هم گفت: «او سرانجام به مسابقه با اوکراين ميرسد و هيچ راهي براي بيرون گذاشتن او نداريم. من باشم او را کنار دني ولبک بازي ميدهم که تحرک خوبي به انگليس ميدهد. اين دو نفر در منچستريونايتد به درک متقابلي از هم رسيدهاند و ميتوانيم حاصل اين همکاري را درو کنيم. وين مشتاق بازي است و به نظرم گل ميزند. با حضور اندري کارول خطرناک روي نيمکت، انگليس خط حمله خوفناکي دارد. استيون جرارد هم دو بازي بسيار خوب در يورو داشته و سانتر او براي کارول نشان ميدهد او تا چه حد در پاس دادن دقيق است.
راستش را بگويم شش بازيکن تهاجمي انگليس در اين تورنمنت را با 6 بازيکن برتر تهاجمي هيچ تيمي عوض نميکنم، حتي با اسپانيا!»
او درباره بازي با اوکراين گفت: «اوکراين را ميبريم. طرفداران آنها غوغايي در ورزشگاه به راه مياندازند و آندري شوچنکو به دنبال ودعاي باشکوه است. اما من باور ندارم اين چيزها باعث شود اوکراين موفق شود. آنها در اولين بازي خوشاقبال بودند و فرانسه هم ضعف دفاعي آنها را نشان داد.»
-
روني: چه چيز بالاتر از شکست اسپانيا
مهاجم تيم ملي فوتبال انگليس بر اين باور است که تيم کشورش با شکست دادن تيمهاي بزرگ قهرمان يورو 2012 خواهد شد.
[برای مشاهده لینک ها شما باید عضو سایت باشید برای عضویت در سایت بر روی اینجا کلیک بکنید] وين روني پس از تحمل 2 جلسه محروميت خود به دليل اخراج برابر مونته نگرو در مرحله مقدماتي يورو 2012 ميتواند در ديدار برابر اوکراين نخستين بازي خود براي تيم ملي انگليس را انجام دهد.
روني در اين مورد گفت: ما قدرت کافي براي قهرماني در يورو را داريم. ميدانم که هيچ کس نميخواهد ما در اين تورنمنت انتظارها را برآورده کنيم ولي باور دارم بازيکناني در اختيار داريم که ميتوانيم در پايان يورو عنوان قهرماني را بدست آوريم. البته براي قهرماني مقداري هم بايد شانس داشته باشيد اما به عقيده من اين بهترين فرصت براي قهرماني ما است.
مهاجم منچستريونايتد ادامه داد: ما همواره خودمان را باور داريم. تيمي مانند ما همواره بايد با اين باور به ميدان برود که توانايي قهرماني در تورنمنتهاي بزرگ را دارد. اکنون همه ما به اين باور رسيدهايم. ترکيب بازيکنان بيش از هر زمان ديگري سازمان يافته به شکلي که شکست دادن ما کاري بسيار سخت براي حريفان است. اگر بتوانيم به همين روند ادامه دهيم، دليلي ندارد به اين فکر کنيم که نميتوانيم با فتح جام به خانه بازگرديم.
اگر انگليس نتواند در گروه خود صدرنشين شود بايد با اسپانيا، قهرمان دوره پيش روبهرو شود ولي روني به هيچ وجه نگراني بابت اين موضوع ندارد.
وي در اين مورد گفت: زماني که شما ميخواهيد قهرمان يک تورنمنت معتبر شويد، بايد بهترين تيمها را شکست دهيد. چه چيزي بالاتر از اين که با اسپانيا بازي کرده و آنها را مغلوب کنيم؟ به نظر شما پيروزي برابر ماتادورها تا چه حد به ما اعتماد به نفس ميدهد؟ براي قهرماني مجبور هستيد با تيمهاي بزرگ روبهرو شويد چه در يک چهارم، چه نيمه نهايي و چه ديدار پاياني. تنها کاري که بايد انجام دهيم اين است که از عهده اين کار برآييم.
-
روني: براي ديدار با اوکراين آماده ام
مهاجم منچستر يونايتد براي حضور در ديدار مقابل اوکراين اعلام آمادگي کرد.
[برای مشاهده لینک ها شما باید عضو سایت باشید برای عضویت در سایت بر روی اینجا کلیک بکنید] تيم ملي فوتبال انگليس در سومين بازي خود در رقابت هاي يورو2012 سه شنبه شب در ديداري بسيار حساس به مصاف اوکراين ميزبان مي رود.
خبر خوش براي انگليس ها بازگشت وين روني مهاجم اين تيم بعد از محروميت دو جلسهاي در اين رقابتها است.
روني مهاجم منچستر يونايتد به ستايش از روي هاجسون سرمربي تيم پرداخت و گفت که تيم ملي فوتبال انگليس با هاجسون روزهاي خوبي را پشت سر مي گذارد و مشکلي ندارد.
وي افزود: شرايط تيم نسبت به جام جهاني بسيار خوب شده است. الان ديگر به مترجم احتياج نداريم و به راحتي حرفهاي کادر فني را مي فهميم. هاجسون شرايط بسيار خوبي را در تيم حاکم کرده است. روش او را بازيکنان به خوبي درک مي کنند و در زمين به نمايش مي گذارند.
روني که در ديدار فردا شب تيمش مقابل اوکراين مي تواند به ميدان برود گفت: فصل خوبي را با منچستر يونايتد پشت سر گذاشتم و توانستم در رقابت هاي مختلف بر اعصاب خود مسلط باشم. متاسفانه در ديدار مقابل مونته نگرو مرتکب اشتباهي شدم و تاوان آن را پس دادم و سه جلسه محروم شدم. الان از لحاظ رواني در شرايط خوبي به سر مي برم و مهياي بازي هستم. وقتي با سه جلسه محروميت مواجه شدم اميدم براي حضور در رقابت هاي يورو به کلي از بين رفت. اما وقتي اين محروميت به دو جلسه کاهش يافت خوشحال شدم. الان براي بازي مقابل اوکراين کاملا آماده ام و از لحاظ رواني مشکلي ندارم.نوبت آن رسيده است که جبران کنم اميدوارم که بتوانم به تيم کمک کنم. روني درباره اين سوال که آيا ميزباني اوکراين مي تواند براي او و هم تيمي هايش تاثير گذارد،گفت: بازيکنان انگليس باتجربه هستند و بارها چنين شرايطي قرار گرفته اند. بايد با آرامش وارد ميدان شويم و در طول مسابقه تمرکز داشته باشنيم و به جو ورزشگاه توجه نکنيم.
ديدار دو تيم سه شنبه شب ساعت23:15 برگزار مي شود. انگليس با يک تساوي هم مي تواند صعود خود را به دور بعد مسجل کند اما اوکراين براي صعود حتما بايد در اين ديدار پيروز شود.