فرگوسن: در يک قدمي هدايت آرسنال بودم
سرالکس فرگوسن مربي منچستريونايتد در صحبتهايي اعلام کرد که تنها چند ماه قبل از پيوستنش به منچستريونايتد، در آستانه برعهده گرفتن هدايت آرسنال بوده است.
سرالکس فرگوسن در سال 1986 پیشنهادی برای هدایت آرسنال را دریافت کرد و در نظر داشت تا والتر اسمیث را هم به عنوان دستیار با خودش به هایبری ببرد.
این مربی اسکاتلندی که در آن زمان در رقابتهای جام جهانی مکزیک مشغول بود،بعد از پایان این تورنمنت از سوی مسئولان آرسنال اجازه نیافت تا این پست را دردست بگیرد و بدین ترتیب روند مذاکرات با شکست مواجه شد.
سرالکس فرگوسن در صحبتهایی دراین رابطه گفت:« من پیشنهاد هدایت آرسنال را در دست داشتم و می خواستم والتر را هم با خودم ببرم. فکر می کردم که بعد از همکاری مان در تیم ملی اسکاتلند می توانم در آرسنال هم با او کار کنم.آن موقع نمی دانستم که والتر می خواهد به رنجرز برود.»
سرالکس ادامه داد:« من به والتر گفتم که پیشنهادی از آرسنال دریافت کرده ام و از او پرسیدم که چطور فکر می کند.نظر او هم مثبت بود و به من گفت که آرسنال تیم بزرگی یاست. بعد از آن به او گفتم که با من می آیی؟ ولی او گفت که می خواهد به رنجرز برود.»
فرگوسن ادامه داد:« نکته جالب در مورد پیشنهاد آرسنال این بود که آنها در همان لحظه جوابشان را می خواستند ولی من در آن زمان نمی توانستم به آنها جواب بدهم چون در حال سفربه مکزیک با تیم ملی اسکاتلند بودم. این طوری شد که روند انتقال من به آرسنال منتفی شد. والتر به رنجرز رفت و بعد از آن بود که من هم به منچستریونایتد رفتم.»
ناني و چيچاريتو؛ بهترين بازيكن فصل منچستريونايتد
ناني و خاوير ارناندس جوايز بهترين بازيکن فصل منچستريونايتد را از آن خود کردند.
ورزش3- ناني از سوي بازيکنان باشگاه به عنوان بهترين بازيکن فصل برگزيده شد. او در اين فصل 9 گل زد و 18 گل ساخت و کمک کرد منچستريونايتد به رکورد 19 قهرماني برسد.
ريو فرديناند هم گفت: »من به ناني رأي دادم. آمار او گوياي همه چيز است. عالي بودي ناني!»
ناني هم گفت: «اين باثباتترين فصل من براي يونايتد بود. هر سال بهتر شدم و اين فصل رويايي بود. گلهاي زيادي نسبت به فصل پيش ساختم و زدم و بسيار خوشحالم. اميدوارم فصل بعد حتي بهتر هم باشم.»
ناني بسيار نزديک به کسب جايزه بهترين بازيکن فصل از ديد هواداران بوده، و درصد رأي ناني تنها يک واحد کمتر از چيچاريتو بود.
ارناندس در اولين فصل خود در يونايتد 13 گل زد،از جمله گل دقيقه 1 مقابل چلسي و ضربه سر ديدني مقابل استوکسيتي. او 21 درصد آرا را از آن خود کرد و ناني 20 درصد. چيچاريتو گفت: «هميشه روياي بازي براي منچستريونايتد را داشتم و گفتم شايد در فصل اول در تيم ذخيرهها بازي کنم و چند دقيقهاي هم در تيم اصلي به من بازي برسد. اما به لطف مربي و همتيميها کمي بيشتر بازي کردم!»
فرديناند در اين باره نوشت: «چيچاريتو بازيکن سال از ديد هواداران شد. کاملا شايستهاش بود. او به خوبي در اينجا جا افتاده و گلهاي حياتي بسياري زده. آيندهاش عالي است!»
رايان تانيکليف جايزه جيمي مورفي را به عنوان بهترين بازيکن جوان سال گرفت. او کمک کرد يونايتد به فينال حذفي جوانان برسد. اوليور گيل هم بهترين بازيکن ذخيرهها شد.
دوایت یورک: اسکولز بهترین بازیکن تاریخ منچستریونایتد است
این هافبک باتجریه در فصل 99-1998 که شیاطین سرخ به یک سه گانه تاریخی رسیدند، در کنار یورک بازی می کرد، در رقابت های این فصل مورد انتقادات زیادی قرار گرفت
سایت گل- دوایت یورک، مهاجم منچستریونایتد، معتقد است پل اسکولز بزرگترین بازیکن تاریخ باشگاه منچستریونایتد است.
این هافبک باتجریه در فصل 99-1998 که شیاطین سرخ به یک سه گانه تاریخی رسیدند، در کنار یورک بازی می کرد، در رقابت های این فصل مورد انتقادات زیادی قرار گرفت و بسیاری اعلام کردند او باید زودتر بازنشسته شود، به ویژه بعد از کارت قرمزی که در دیدار مقابل منچسترسیتی در نیمه نهایی جام حذفی در ومبلی گرفت.
یورک در گفتگو با سایت گل گفت:" از نظر من پل اسکولز بهترین بازیکن تاریخ منچستریونایتد است. من هنوز هم تمرینات او را نگاه می کنم. او هنوز یکی از بهترین بازیکنان منچستریونایتد است. متاسفانه او در این فصل فرصت زیادی برای بازی پیدا نکرد در حالی که در گذشته اگر می خواستید تیم منچستر را انتخاب کنید، او اولین انتخاب بود. وقتی ما یک تیم را بین خودمان انتخاب می کنیم، همه می خواهند اسکولز در تیم شان باشد زیرا او در هر تیمی بازی کند، توپ را در کنترل خواهد داشت.
فکر می کنم او هنوز می تواند یک فصل دیگر بازی کند اما نمی دانم او حاضر است قراردادش را برای یک سال دیگر تمدید کند یا نه."
این ملی پوش ترینیدادی در اولین فصل حضورش در الدترافورد زوج فوق العاده ای با اندی کول تشکیل داد و توانستند با زدن 53 گل یونایتدها را به قهرمانی لیگ برتر، جام حذفی و لیگ قهرمانان برسانند.
او در مورد زوج خط حمله فعلی منچستریونایتد یعنی رونی و خاویر ارناندز گفت:" دیدن بازی آنها فوق العاده است. هر تیمی دوست دارد چنین مهاجمانی داشته باشد. حتی اگر مدافعان و هافبک های بزرگی هم داشته باشید، برای پیروزی به مهاجمان بزرگ نیاز دارید. در نهایت مهاجمان هستند که پیروزی تیم را رقم می زنند. آنها ترکیب فوق العاده ای هستند."
رسوایی اخلاقی اسطوره فوتبال+عکس
[برای مشاهده لینک ها شما باید عضو سایت باشید برای عضویت در سایت بر روی اینجا کلیک بکنید]
خبرآنلاین نوشت: او ورزشکار سال انگلستان در سال قبل بود و شخصیتهای ورزشی این کشور از جمله آلکس فرگوسن او را الگویی برای تمامی جوانان جویای نام می دانستند. اما در کمتر از 24 ساعت همه چیز نابود شد تا پسر طلایی اولدترافورد به فردی خائن به همسر وخانواده اش بدل شود.
این بازیکن 37 ساله تلاش زیادی کرده بود تا هویت خودش را در ماجرای رابطه نامشروعش با ایموگن توماس مخفی نگاه دارد. بر طبق قانون قضایی انگلستان افراد مشهور در صورتی که خواهان عدم فاش شدن علنی نامشان در پرونده رسوایی اخلاقی باشند می توانند به دادگاه مراجعه کرده و مانع انتشار آن در روزنامه ها و شبکه های تلویزیونی شوند. اما شخص مقابل میتواند تمامی جزییات ماجرای رابطه نامشروع را بجز نام، سن، ملیت، باشگاه و پست بازی و آدرس به مطبوعات بدهد.
اما در دنیای امروز که اینترنت مهمترین وسیله ارتباطی محسوب میشود ایجاد محدودیت برای نسخه های کاغذی و رادیو تلویزیون راه به جایی نمی برد واز ماه آوریل شایعه استفاده گیگز از این امتیاز حقوقی در اینترنت پیچیدو در سایتهای اجتماعی توییتر و فیس بوک خبر اکانت به اکانت می چرخید وبا جزییات توصیف می شد.
اما این تازه شروع ماجرا بودو در اوایل این ماه یکی از کاربران توییتر از گیگز در کنار چند تن دیگر از شخصیتهای مشهور که از قانون مذکور استفاده کرده بودند نام برد. بیش از یکصد هزار نفر برای دستیابی به این اطلاعات به اکانت فرد مذکور لینک شدند و بعد آن اطلاعات را برای دو میلیون نفر فرستادند.
[برای مشاهده لینک ها شما باید عضو سایت باشید برای عضویت در سایت بر روی اینجا کلیک بکنید]
هویت گیگز حالا کاملا دراینترنت عیان شده بود اما مرد قانون در دادگاه همچنان از افشای آن خودداری می کرد وزمانی که خانم توماس به دادگاه رفت تا در این زمینه توضیح بخواهد قاضی او را متهم به باج خواهی 100 هزار پوندی از گیگز کرد.
گیگز که با بازیهای خوبش دراین فصل از عوامل اصلی قهرمانی و رسیدن یونایتد به فینال لیگ قهرمانان است، درهفته گذشته تلاش کرد تا از سایت توییتربخاطر افشای هویتش شکایت کند .
این حرکت او بدترین بازخورد ممکن را داشت و جان همینگ از اعضای حزب لیبرال دمکرات در مجلس عوام با بردن نام او به عنوان بازیکنی که به همسر و خانواده اش خیانت اخلاقی کرده به این غائله خاتمه داد و گفت :« 75 هزار نفر نام گیگز را در اکانت توییترشان دارند حالا این آقا می خواهد ما همه 75 هزار نفر را دستگیر کنیم؟»
دوقلوهاي داسيلوا: فرگوسن هنوز ما را با هم اشتباه مي گيرد
رافائل و فابيو داسيلوا، دو قلوهاي برزيلي منچستريونايتد معتقدند که تيم شان نبايد از بارسلونا بترسد و در عوض بايد شرايط سختي براي حريف کاتالاني در فينال ومبلي رقم بزنند.
ورزش3- این دو که در سال 2008 از فلومیننزه به منچستریونایتد پیوستند معتقدند که یونایتدهای نیاز به خوش بینی دارند.
رافائل در گفتگویی گفت:" اگر ما بتوانیم برنامه خودمان را در زمین اجرا کنیم و اشتباهاتی را که معمولا رقبا در مقابل بارسا مرتکب می شوند را تکرار نکنیم، می توانیم به بارسا ضربه بزنیم. آنها دوست ندارند روی دروازه شان حمله شود یا فشاری را تحمل کنند. ما نباید اجازه دهیم آنها احساس آرامش کنند."
فابیو در ادامه گفت:" ما تیمی سرشار از اعتماد به نفس هستیم و با بازیکنان خوبی که داریم نباید از بارسلونا بترسیم."
فابیو همچنین در مورد کار کردن با فرگوسن گفت:" سرالکس همه چیز را در مورد فوتبال می داند و سبک برزیلی ها را دوست دارد.
او در یکی از بازی ها به رختکن آمد و و شروع به صحبت با من کرد اما من را رافائل صدا کرد. او هنوز ما را با هم اشتباه می گیرد اما مشکلی نیست."
رافائل در دیدار فصل پیش منچستریونایتد مقابل بایرن اخراج شد تا یکی از دلایل شکست تیمش باشد.
" فرگوسن عصبانی بود اما عصبانیت او بیشتر پدرانه است تا اینکه بخواهد حال بازیکن را بگیرد. رفتار او من را بیشتر شرمنده کرد تا اینکه بترساند. او همیشه با ما در این مورد که از اشتباهات مان درس بگیریم، صحبت می کند.
وکيل دخه آ: او هنوز قراردادي با منچستريونايتد امضا نکرده است
خوسه بوزاس آراگون، وکيل داويد دخه آ، دروازه بان اتلتيکو مادريد اعلام کرد اين بازيکن هنوز قراردادي با منچستريونايتد امضا نکرده است.
ورزش3-این در حالی است که سرالکس فرگوسن، سرمربی منچستریونایتد در گفتگویی اعلام کرد که این دخه آ در آستانه پیوستن به این باشگاه قرار دارد:" خب، ما مدتی است که روی این انتقال کار می کنیم. ما مدتی است که او را به عنوان گزینه مورد نظرمان برای جانشینی فن در سار در نظر گرفتیم. او دروازه بانی جوان، سریع، خونسرد و چالاک است. او می تواند جانشین فوق العاده ای برای فن در سار باشد."
با این وجود آراگون تاکید کرد که هنوز قراردادی با باشگاه انگلیسی امضا نشده است و پیش از این انتقال، دخه آ در رقابت های زیر 21 ساله های اروپا برای اسپانیا به میدان خواهد رفت.
او در گفتگو با خرنگاران گفت:" من باید این اخبار رسانه های مختلف در مورد پیوستن دخه آ به منچستریونایتد را تکذیب کنم. این خبر درست نیست. او هنوز قراردادی امضا نکرده است.
او قصد ندارد قراردادش را با اتلتیکو مادرید تمدید کند و یا به پیشنهاد سایر تیم ها تا 30 ژوئن پاسخ دهد زیرا می خواهد برای تیم زیر 21 ساله های اسپانیا بازی کند.