يا بازى با استيل آذين را عقب بيندازند يا به تيم ملى بازيكن نمى دهيم!
پرويز مظلومى: گل مجيدى آفسايد نبود
قطبى با لجبازيهايش به فوتبال ايران ضربه مى زند
پرويز مظلومى، سرمربى تيم فوتبال استقلال تهران گفت: يا بازيمان را عقب بيندازند يا بازيكنان خود را به تيم ملى نمى دهيم چون بازى سختى مقابل استيل آذين پيش رو داريم.
او پس از تساوى يك بر يك تيمش مقابل ذوب آهن اصفهان با بيان مطلب فوق در جمع خبرنگاران افزود: به نظر مى رسد تعاملى بين فدراسيون، تيم ملى و باشگاه ها وجود ندارد. قطبى ساز خودش را مى زند و با اين لجبازى ها به فوتبال لطمه خواهد زد.وى در ادامه افزود: باشگاه ها سازندگان بازيكن هستند و بازيكنان آماده را به تيم ملى تحويل مى دهند اما قطبى با اين برنامه كه به نظر مى رسد با فدراسيون، كميته فنى و نماينده باشگاه ها هماهنگ نيست براى ليگ و باشگاه ها مشكل ايجاد مى كند. با بيان اينكه بايد ارزش تيم ملى را حفظ كرد، افزود: قرار بود اوكراين به ايران بيايد اما ارمنستان جانشين اين تيم شد حالا به ما مى گويند بازيكن خود را يكشنبه تحويل دهيد و پنجشنبه نفرات به تيم بر مى گردند، اين در حالى است كه ما جمعه يك بازى سنگين با استيل آذين داريم.سرمربى تيم استقلال در اين خصوص اضافه كرد: دوست داريم به تيم ملى كمك كنيم و هر كارى كه از دستمان برآيد انجام مى دهيم اما نمى دانم قطبى اين بازى را از كجا پيدا كرده است؟! چرا ديدارهاى تيم ملى را در تهران نمى گذارد تا جلوى مردم ايران بازى كنند؟!
مظلومى خاطر نشان كرد: اگر ۲ روز بازيكنانمان را مى گرفتند اشكال نداشت اما پس دادن آنها يك روز پيش از بازى مهم با استيل آذين به ما ضربه مى زند.
وى ادامه داد: قطبى خودش را جاى ما بگذارد، آن وقت ببيند مى تواند جوابگوى تماشاگران استقلال باشد. پس از شكست مقابل فولاد خوزستان بسيارى از دوستان از ما انتقاد كردند، با اين شرايط اگر خداى ناكرده نتيجه بدى در ديدار با استيل بگيريم، آيا سرمربى تيم ملى پاسخگو خواهد بود؟
مظلومى با انتقاد دوباره از افشين قطبى، مدعى شد برگزارى ديدار دوستانه با تيمى چون ارمنستان به ارتقاى سطح فنى فوتبال ايران كمك نمى كند و افزود: مگر قطبى صحبت هاى كميته فنى را هم گوش مى دهد؟ اصلا نمى دانم پس از جدايى ياورى و ذوالفقارنسب نماينده مربيان در اين كميته كيست اما تنها بايد بگويم ما در هفته هاى نخست ليگ بازى هاى سخت و فشرده اى داريم و اگر اين گونه بخواهند برنامه ريزى كنند، بازيكن خود را به تيم ملى نمى دهيم.وى در ادامه انتقاداتش از تيم ملى تاكيد كرد: ۱۵ روز در بهترين و مهمترين روزهاى آماده سازى تيم بازيكنانمان را گرفتند زيرا دليل آنها بسته شدن قرارداد اردوى اتريش بود. ما نفراتمان را به تيم ملى داديم و در نهايت ضربه اش را خورديم. ما قصد همكارى با تيم ملى را داريم اما نمى دانم شايد قطبى بيكار است كه مدام چنين برنامه هايى را براى تيم ملى در نظر مى گيرد! شايد او مى خواهد برنامه هاى خودش پر شود!
مظلومى در ادامه خطاب به مسئولان فدراسيون فوتبال گفت: يكى به داد ما برسد و پاسخگوى مشكلات ما باشد. فقط مى توانم بگويم متاسفم.وى در ادامه گفتگوى خود با خبرنگاران در مورد ديدار استقلال با ذوب آهن اظهار داشت: بازى خوبى بود و در اين ديدار به بخشى از اهداف مان رسيديم. ما به دنبال كسب
۳ امتياز بوديم اما با توجه به اينكه از نظر تاكتيكى تا حدودى در اين ديدار موفق بوديم كسب يك امتياز هم ارزشمند بود.
سرمربى تيم فوتبال استقلال با بيان اينكه بايد مركز زمين را از ذوب آهن مى گرفتيم تا هافبك هاى اين تيم كه توانايى بالايى در كارهاى تركيبى دارند براى ما مشكل ايجاد نكنند، افزود: برنامه ما اين بود كه روى ضد حملات به گل برسيم. فكر مى كنم گل اولمان هم آفسايد نبود و اگر گل مجيدى مردود نمى شد مى توانستيم با پيروزى زمين را ترك كنيم.
مظلومى با انتقاد از خط دفاعى تيمش تاكيد كرد: من به بازيكنانم گفته بودم مواظب نفوذهاى حسينى باشند اما آنها سهل انگارى كردند و بازيكن ذوب آهن در شرايطى دروازه ما را باز كرد كه ۲ بازيكن دفاعى مان مقابلش قرار داشتند. من به خاطر اين سهل انگارى با آنها برخورد خواهم كرد.
وى با بيان اينكه اگر اين بازى را مقابل فولاد انجام مى داديم قطعا تيم پيروز مسابقه بوديم، در مورد نيمكت نشينى طالب لو و صادقى خاطر نشان كرد: ما همين نفرات را داريم و بايد به بازيكنان آماده تر ميدان دهيم. قطعا همه بازيكنان هفته به هفته بهتر مى شوند و با اضافه شدن بازيكنان كليدى و مصدوم عملكرد به مراتب بهترى را از خود ارائه خواهيم داد. ما بازيكنان جانشين خوبى نداشتيم تا بتوانيم با استفاده از آنها تغييرات تاكتيكى بدهيم. اين موضوع پس از آسيب ديدگى مجيدى كاملا ملموس بود.
مظلومى با اشاره به اينكه از رشد فنى تيمش نسبت به بازى گذشته راضى است، تاكيد كرد: ما در اين ديدار برنامه داشتيم و هدفمان خنثى كردن برنامه هاى تاكتيكى ذوب آهن بود البته آنها موقعيتهاى زيادى نداشتند و فقط ما نتوانستيم از فرصتهاى خود به خوبى استفاده كنيم.
وى در خصوص تصميم داور در مردود اعلام كردن گل فرهاد مجيدى اظهار داشت: من روى خط بودم و مطمئنم مجيدى در آفسايد نبود. ضمن اينكه داور يك پنالتى مسلم ما را هم ناديده گرفت. در مجموع از داورى هم راضى نيستم.
مظلومى در پايان در پاسخ به اين سوال كه اگر برنامه تيم ملى تغيير نكند مقابل استيل آذين بازى مى كنيد يا خير؟ ، گفت: ما از اين برنامه خسته شده ايم چقدر بايد اعتراض كرده و اين اعتراضمان را با چه كسى بايد مطرح كنيم؟ من اين موضوع را در اختيار باشگاه قرار دادم و در حالى كه شديدا با اين برنامه مخالفم مى گويم يا بازيمان را عقب بيندازند يا بازيكنان خود را به تيم ملى نمى دهيم چون بازى سختى مقابل استيل آذين پيش رو داريم و بايد پاسخ ۲۰ ميليون هوادار و منتقدان را در صورت ناكامى تنها من بدهم.