مهرداد اولادي سوژه عکسي تماشايي
مهرداد اولادي خسته از تمرين تيم ملي صورتش را با آب مي شويد.
[برای مشاهده لینک ها شما باید عضو سایت باشید برای عضویت در سایت بر روی اینجا کلیک بکنید]
دوست و همکار خوب ما فرشاد عباسی که به نمایندگی از روزنامه تماشا برای پوشش خبری بازی های تیم ملی در اتریش حاضر است این تصویر زیبا را با دوربینش ثبت کرده.
بدل کارلوس کی روش از یاسوج آمد:چمنیان جانشین هنکه می شود!
محمد مایلی کهن حرف خود را به کرسی می نشاند. او علاقه ای به جذب مربیان و بازیکنان خارجی ندارد و حالا نسخه او حضور یک مربی ایرانی روی نیمکت قرمزهاست.
حتما به خاطر دارید که حمید استیلی بعد از جلسه انتخاب با کمیته فنی اعلام کرد مربی ای در حد کارلوس کی روش را به ابران می آورد و کنار خودش می نشاند .حميد استيلي پس از انتخاب به عنوان سرمربي پرسپوليس او نام دو گزينه خارجي را براي دستياري خود به باشگاه پرسپوليس معرفي كرد. اما مسئولان باشگاه پرسپوليس موفق نشدند با میشاییل هنكه دستیار سابق هیتسفلد در بایرن به توافق برسند.اما در حالی که همه منتظر استخدام گزینه 2 بودند پرسپوليسيها با عباس چمنيان وارد مذاكره شده اند(که نمی دانیم مربی ای در حد کی روش هست یا نه) !
چمنيان ضمن تأييد خبر فوق به فارس گفته است: با توجه به پيشنهادي كه به من شد سه جلسه با كاشاني، مايليكهن و استيلي برگزار كرديم و بايد ببنيم كه چه اتفاقي در آينده خواهد افتاد. به من پيشنهاد دستياري استلي داده شده كه من هم نظرات خودم را اعلام كردم.
چمنیان سرمربی شهرداری یاسوج است.
نگاهي به حريف آينده تيم ملي/ مالديو؛ كمي «مال» تر از آن روزها
[برای مشاهده لینک ها شما باید عضو سایت باشید برای عضویت در سایت بر روی اینجا کلیک بکنید]
چهارده سال پيش بود كه تيم ملي ايران در مرحله اول مقدماتي جام جهاني 98 در ورزشگاه عباسيون دمشق يك نتيجه اعجاب انگيز را مقابل تيم گمنام مالديو ثبت كرد؛ 17 بر صفر! بعد از آن بازي بود كه يك روزنامه ورزشي تيتر زد: مالديو نه «مال» بود، نه «ديو»
ر برد 17 گله تيم ملي، مهدي مهدوي كياي 21 ساله كه پيش از آن به عنوان يك مهاجم شناخته مي شد، براي اولين بار در نقش پيستون راست به ميدان رفت (تيم ملي در آن روزها با روش 3-5-2 بازي مي كرد) و تا سال ها در اين پست ماندگار شد. كريم باقري هم 7 گل زد تا ركورددار بيشترين گل زده در يك بازي ملي باشد.
يك هفته بعد در تهران، مالديو 9 گل خورد تا شكستي آبرومندانه تر داشته باشد و البته اين نتايج باعث شد تا اصطلاح «فوتبال مالديوي» و «تيم مالديوي» وارد ادبيات فوتبالي ايرانيان شود.
14 سال از آن روزها گذشته و حالا در مرحله اول انتخابي جام جهاني 2014 باز هم بايد با مالديو روبرو شويم؛ تيمي كه هنوز هم «ديو» نشده، ولي كمي «مال» تر از آن روزهاست. در ادامه نگاهي آماري خواهيم داشت به تيمي كه روز اول مرداد در ورزشگاه آزادي با ايران ديدار مي كند.
عملكرد امسال: مالديو در سال 2011 مجموعاً پنج بازي رسمي و دوستانه داشته كه حاصل آن دو برد مقابل كامبوج و قرقيزستان، دو مساوي با تاجيكستان و هند و يك شكست 4-0 برابر سنگاپور بوده است. آن ها در سال هاي اخير تيم هايي نظير هند، مالزي، بوتان و سري لانكا را شكست داده اند اما هنوز در رنكينگ فيفا، موقعيت خوبي ندارند و كمي بالاتر از فيلي پين و بنگلادش در جايگاه 151 دنيا قرار دارند.
ليگ مالديو: در اين كشور 350 هزار نفري كه فقط 298 كيلومتر مربع مساحت دارد، يك ليگ 8 تيمي برگزار مي شود كه فقط پس از 14 هفته، چهره قهرمان مشخص مي شود. بهترين تيم هاي باشگاهي مالديو «وي بي اسپرت» و «ويكتوري» هستند كه تقريباً تمام ملي پوشان آن، از همين دو باشگاه بيرون مي آيند.
بهترين برد: تيم ملي مالديو در سال 2003 بهترين پيروزي خود را با نتيجه عجيب 12-0 مقابل مغولستان جشن گرفت.
بهترين نتيجه: مالديو در مرحله مقدماتي جام جهاني 2006 شگفتي بزرگي خلق كردند و موفق شدند در خانه، كره جنوبي را با نتيجه مساوي بدون گل متوقف كنند. آن ها در بازي برگشت هم فقط 2 گل خوردند ولي در همان گروه نتايج نااميد كننده اي برابر لبنان داشتند و در دو بازي رفت و برگشت 8 گل خوردند.
بهترين عنوان: مالديو در سال 2009 در بازي هاي قهرماني جنوب آسيا، ابتدا با نپال مساوي كرد اما در ادامه افغانستان، هند و سري لانكا را شكست داد و به فينال اين بازي ها رسيد. مالديو در فينال با هند مساوي كرد ولي در ضربات پنالتي مغلوب شد تا به عنوان نايب قهرماني برسد.
آنچه نمي دانستيد: مالديو مدافعي به نام «صباح محمد ابراهيم» دارد كه 41 ساله است و احتمالاً مسن ترين بازيكني كه در مسابقات مقدماتي جام جهاني 2014 شركت مي كند.
حاج صفی: وقتی دفاع چپ هستم می ترسم اشتباه کنم/جایگاهم را در تیم ملی پس می گیرم
وقتي جلوتر بازي ميكنم بدون ترس، حريف را از پيش رو برميدارم و به دروازه آنها نزديك ميشوم درست مثل بازي با شهرداري
سايت گل ـ احسان حاج صفي مدافع چپ پا و ملی پوش سپاهان در بازی با شهرداری تبریز دو گل برای تیمش به ثمر رساند تا یکی از بازیکنان موفق دربی تبریز باشد.او می گوید:« قلعه نویی هميشه ميگويد يك بازيكن پشت 18 قدم بايستد تا برگشت توپها را به سمت دروازه شليك كند. در اين بازي هم مسوول اين كار بودم. آمدم پشت 18 قدم و ابراهيمي توپ را به من پاس داد و با بغل پا ضربه زدم به سمت دروازه. اين يكي از گلهايم بود. ديگري را هم با شوتي سنگين به ثمر رساندم كه اين گلها را بايد به نام تراكتورسازي نوشت نه من.»
او که حالا وظایف تهاجمی تری را بر عهده گرفته ادامه می دهد:«نيمه اول دفاع چپ بودم اما نيمه دوم با تشخيص اميرخان رفتم و جلوتر بازي كردم. از اول فوتبالم هافبك چپ و نفوذي بودم اما قطبي تصميم گرفت در دفاع چپ از من بازي بگيرد.من جلوتر راحتترم چون به دروازه حريف نزديكتر ميشوم و ميتوانم همه كار كنم. وقتي دفاع چپ هستم نميتوانم ريسك كنم و بازيكن حريف را با دريبل از پيش رو بردارم. ميترسم اشتباه كنم و حريف توپ را از من بگيرد و با دروازه ما تك به تك شود. به همين خاطر وقتي جلوتر بازي ميكنم بدون ترس، حريف را از پيش رو برميدارم و به دروازه آنها نزديك ميشوم درست مثل بازي با شهرداري.»
حاج صفی که در چند بازی آخر تیم ملی نیمکت نشین شد تاکید می کند:« سفري كه با تيم ملي به اتريش نرفتم برايم خيلي گران تمام شد. جايگاهم را از دست دادم اما حالا سعي ميكنم آن را پس بگيرم. اين روزها انگيزهام بيشتر شده و تلاش ميكنم با بازيهاي خوبي كه براي تراكتورسازي انجام ميدهم، نظر كروش را براي حضور در تركيب اصلي جلب كنم.»