امضا کردن لباس رئال مادرید توسط نیمار !!
[برای مشاهده لینک ها شما باید عضو سایت باشید برای عضویت در سایت بر روی اینجا کلیک بکنید]
نمایش نسخه قابل چاپ
امضا کردن لباس رئال مادرید توسط نیمار !!
[برای مشاهده لینک ها شما باید عضو سایت باشید برای عضویت در سایت بر روی اینجا کلیک بکنید]
والله تا چیزی که من از نیمار دیدم یک بازیکن عالیه اما باشروع توی تیمی مثل رئال مادرید توی اروپا تمام تواناییش ضایع میشه.باید مثل اگوئرو از تیمی مثل اتلتیکو و یا تیمی توی لینگ اروپا شروع کنه که انتظار کمتری ازش بره.توی رئال رقیبی مثل هیگویین و بنزما رو داره.حتی بارسا و یا سیتی و چلسی هم همینطور.اون خیلی بچه است و این عجلش کاردستش میده
نقل قول:
نوشته اصلی توسط spiderkiller [برای مشاهده لینک ها شما باید عضو سایت باشید برای عضویت در سایت بر روی اینجا کلیک بکنید]
داداش اگه بدونی رونالدو خیلی جوان بود امد منچستر مسی خیلی بچه بود امد بارسا پس چرا کار دستشون نداد؟binam
شما طرفدارای بارسا دوست دارین نیمار هرجا بره غیراز رئال
Neymar Welcome to Real madrid
داداش یکی مثل مسی یا رونالدو این چیزیو که الان هستن نتیجه اعتماد مربی و فیکس بازی کردنشون هست.همین مسی از تقریبا 20-21 فیکس بارسا بود.یا همین رونالدو.اما من میگم کافیه نیمار 5 بازی متوالی هیچ حرکت خاصی نکنه تو رئال یا هرتیم دیگه تا کم کم هیگویین یا مخصوصا بنزما یا هربازیکنه دیگه که رو فورمه بیاد جاش و بگیره.اگه الان بیاد رئال و نوش جونتون هربازی هم هتریک کنه هم برای من مهم نیست اما کافیه 3 فصل متوالی فیکس تیمی مثل رئال باشه اونوقت میشه ستاره ای که دنیا تا به حال ندیده که میدونم بعیده فیکس بشهنقل قول:
نوشته اصلی توسط crisronaldo79 [برای مشاهده لینک ها شما باید عضو سایت باشید برای عضویت در سایت بر روی اینجا کلیک بکنید]
با حرفه دوستمون موافقم.برام مهم نست نیمار به رئال بیاد یا نه!
ولی نیمار اگه الان به رئال بیاد وضعیتش مثله کانالس میشه.اگه میبینی رونالدو تو رئال موفق عمل کرده چون تو لیگ انگلیس تجربه ی کافی رو به دست اورده بود و تبدیل به یه ستاره ی واقعی شده بود و یا مسی اگه تو بارسا موفق شد چون از بچگی داره تو بارسا توپ میزنه ولی نیمار هنوز تجربه ی کافی برای بازی تو لیگ های سخت اروپایی رو نداره.
می دونی هدف رئال مادرید از این همه ستاره چیه مخصوصا جوان ها؟رئال 3 هدف دارهنقل قول:
نوشته اصلی توسط spiderkiller [برای مشاهده لینک ها شما باید عضو سایت باشید برای عضویت در سایت بر روی اینجا کلیک بکنید]
1- از خرید این همه ستاره اینه به همه بازی بده که خسته نشن بقیه بازیکن ها مثلا اگه یه بازی شاهین الونسو واوزیل تو بازی باشن بازیه بعدی دیماریا خدیرا کاکا بازی کنن و همین طور.....رئال می خواد همه ستاره باشن وبه همه بازی بده
2-هدف از خرید بازیکن ها جوان اینه که یک تیم قوی برای اینده اماده کنه یعنی اگه بازیکن ها افت کردند بازیکن واسه جایگزین باشه.
3-هدف از این همه ستاره اینه که اگه تو بازیه لیگ قهرمانان اخراجی دادند برای هر پست یک بازیکن جایگزین باشه.بازی با بارسا رو یادت میاد وقتی راموس و په په اخراج شدند واسه بازی بعد بازیکن مطمئن برای جایگزین نبود ولی حالا دیگه هست.
با ایننظرت کاملاموافقم.نیمارنیاز به تجربه بیشتری داره. ماهم بایدکانالس رو باآرسنال قرض بدیم تا کمی تجربه کسب کنه.واقعا این بازیکن حیفه.نقل قول:
نوشته اصلی توسط footballking12 [برای مشاهده لینک ها شما باید عضو سایت باشید برای عضویت در سایت بر روی اینجا کلیک بکنید]
به نظر من اصلا نباید کانالس و نیمارو باهم مقایسه کنیم چون خیلی باهم فرق دارن کانالس شاید چندتا بازی ملی داشته باشه یا نه ولی نیمار بازی های ملی زیادی داره و تجربه ی بیشتری نسبت به کانالس داره چون تو باشگاه قبلیش هم عامل موفقیت تیمش بود.:chakerim:نقل قول:
نوشته اصلی توسط مورینیو... [برای مشاهده لینک ها شما باید عضو سایت باشید برای عضویت در سایت بر روی اینجا کلیک بکنید]
من دو بازیکنرو باهم مقایسه نکردم بلکه شرایط هارو مقایسه کردم.نقل قول:
نوشته اصلی توسط hp2011 [برای مشاهده لینک ها شما باید عضو سایت باشید برای عضویت در سایت بر روی اینجا کلیک بکنید]