محمد جان حتما قرار نیست 4 و یا 6 رو بزنی موس داری توی بازی؟ یعنی موس رو میبینی توی بازی فیفا؟ اگه موس داری خب موس رو ببر روی فلش سمت راست بخشContinue Career که توی Play هستش و اون رو بزن و تب عوض میشه و میاد Load Career
نمایش نسخه قابل چاپ
محمد جان حتما قرار نیست 4 و یا 6 رو بزنی موس داری توی بازی؟ یعنی موس رو میبینی توی بازی فیفا؟ اگه موس داری خب موس رو ببر روی فلش سمت راست بخشContinue Career که توی Play هستش و اون رو بزن و تب عوض میشه و میاد Load Career
آره دمت گرمنقل قول:
نوشته اصلی توسط سروش مادریدیسمو [برای مشاهده لینک ها شما باید عضو سایت باشید برای عضویت در سایت بر روی اینجا کلیک بکنید]
دیدم
------------
میگم بچه ها تا حالا player career رو بازی کردین؟
خیلی حال میده هااااا :hooora2:
من که باهاش حال نکردم بستگی به سلیقه ی فرد داره من که شخصا خوشم نمیاد
سلام. من تازه یه کریر دیگه درست کردم. با تیم ساندرلند. ناستاسیک دفاع منچستر سیتی رو هم خریدم. تازه اولین بازیمو کردم. تو کریر قبلی با بارسا 4 فصل رفتم یه دفعه ویندوزم پریدو هرچی سیو داشتم پاک شد. یه چیز دیگه. من تو کریر قبلی هرکاری میکردم که بودجم به فصل بعدی بره نمیرفت و خود باشگاه یه بودجه معین میکردم. یادمه تو فصل 3، 150 میلیون بودجه داشتم یه دفعه که رفتم فصل بعد شد 75 میلیون! نمیدونم چی کار کنم. لطفا راهنمایی کنید لاقل این کریر خوب باشم.
راستی یه چیز دیگه. آیا آخر فصل ما باید قرارداد های بازکنارو تمدید کنیم یا خود بخ خود اتوماتیک انجام میشه؟
نقل قول:
نوشته اصلی توسط Messi King [برای مشاهده لینک ها شما باید عضو سایت باشید برای عضویت در سایت بر روی اینجا کلیک بکنید]
بودجه فصل قبل هر چقدر باشه فصل بعدش از بین میره و یه بودجه ثابت در اختیارتون قرار میگیره.اگه از نیم فصل دوم به بعد بودجه رو دستتون مونده خرج آکادمی یا استعدادیاب کنید
نه اونو باید خودتون تمدید کنیدنقل قول:
نوشته اصلی توسط Messi King [برای مشاهده لینک ها شما باید عضو سایت باشید برای عضویت در سایت بر روی اینجا کلیک بکنید]
نقل قول:
نوشته اصلی توسط aliexpress [برای مشاهده لینک ها شما باید عضو سایت باشید برای عضویت در سایت بر روی اینجا کلیک بکنید]
آخه تو کریر قبلی دستگاه خود به خود قرارداد رو تمدید میکرد. ولی فقط یه نفر از تیم بیرون رفت. درضمن کامپیوتر هی میگفت که قرارداد بازیکنا داره تموم میشه و من هرچی حقوق بیشتر بهشون میدادم اونا قبول نمیکردن. مثلا به مسی می خواستم 1 میلیون بدم ولی بازهم قبول نکرد و در عین ناباوری دیدم فصل قبل با قرارداد 3 ساله داره بازی میکنه با همون حقوق قبلی!
اقا کسی نمی دونه چرا این فیفا تی ملی ایران رو اضافه نمی کنهبه بازیش؟؟؟تو واقعیت که هی می بازیم حداقل تو بازی ببریم
احتمالا به خاطر مسائل سی/یا/سی،تحریم ها و ... چجوری میشه تیم ملی هند باشه ولی تیم ملی ایران نباشه ؟؟؟!!نقل قول:
نوشته اصلی توسط am!n [برای مشاهده لینک ها شما باید عضو سایت باشید برای عضویت در سایت بر روی اینجا کلیک بکنید]
EA Sport هم یکی از اون شرکت هایی که ایران توی تحریمشه بازم خدا رو شکر کنید که حداقل میتونیم فیفا بازی کنیم تو ایران دست برادرای دور زنمون درد نکنه