رونالدو:رئال، فصل بعد برای فتح هر 6 جام می جنگد
مهاجم پرتغالی رئال در صحبتهایی اعلام کرد که تیمش می تواند درفصل آینده موفقیت بارسال در سال 2009 را تکرار کند
[برای مشاهده لینک ها شما باید عضو سایت باشید برای عضویت در سایت بر روی اینجا کلیک بکنید] Goal.com
سایت گل- کریستیانو رونالدو، مهاجم پرتغالی رئال مادرید معتقد است که تیمش کیفیت لازم برای فتح هر 6 جام ممکن در فصل پیش رو را دارد
رئال مادرید فصل گذشته رقابتهای لالیگا را بالاتر از بارسا و در صدر جدول به پایان برد و رونالدو معتقد است که کهکشانی ها می توانند موفقیت بارسلونا در سال 2009 و در کسب هر 6 جامی که برای آن می جنگیدند را تکرار کند.
رونالدو در صحبتهایی گفت:« فکر می کنم این ممکن است؛ ما تیم فوق العاده ای داریم. ساختار تیم ما در فصل بعد همین خواهد بود و بازیکنان جدیدی به جمع ما اضافه خواهند شد. همه ما شرایط لازم برای شروع فصلی موفق راداریم.پس تلاش می کنیم تا هر 6 جام ممکن را کسب کنیم.»
رونالدو که در سال 2009 و با قراردادی 94 میلیون یورویی از منچستریونایتد به رئال مادرید پیوست،درمورد دو مربی ای که زیر نظر آنها به موفقیتهای زیادی را کسب کرده نیز صحبت کرد و گفت:« کسب جامهای قهرمانی با سرالکس فرگوسن افتخار بزرگی بود. من در سن 18 سالگی به یونایتد پیوستم و او به من چیزهای زیادی را یاد داد. این فوق العاده است که مورینیو مربی ات باشد.من نمی توانم خواسته ای بیش از این داشته باشم.من هنوز از او درسهای زیادی می آموزم و به رشد و پیشرفتم ادامه می دهم.»
زیدان:دهمین قهرمانی رئال می توانست امسال از راه برسد
زیدان، اسطوره فرانسوی باشگاه مادریدی از ضرورت کسب دهمین قهرمانی اروپایی رئال می گوید
[برای مشاهده لینک ها شما باید عضو سایت باشید برای عضویت در سایت بر روی اینجا کلیک بکنید]
سایت گل- ین الدین زیدان، مدیرتیم اصلی رئال مادرید در گفتگو با وب سایت Zidane.fr. ، به ارزیابی عملکرد تیم مادریدی در فصلی که گذشته پرداخته و به این نکته اشاره کرده که رئال باشایستگی به قهرمانی لالیگا رسیده و به تمجید ازهموطنانش، بنزما و واران پرداخته.متن این گفت و گو را اینجا مطالعه کنید:
فصل فوق العاده ای برای رئال بود.باید ازاین بابت احساس غرور کرد؟
بله.اینکه عضوی از تیمی باشی که رکوردهای فوق العاده ای را، چه از نظر تعداد گلهای زده و چه ازنظر امتیازات کسب شده، ثبت کرده، غرورآفرین است. این ماجراجویی زیبایی برای تمام کسانی که دراین پروژه سهیم هستند، است.
بالاخره توانستید به حکمرانی بارسا پایان دهید
برای این کار باید تلاش و سرمایه گذاری می کردیم. سه سال بود که ما قهرمان نشده بودیم.زمانی که در رئال هستی، هدفت باید رشد و پیشرفت باشد.این همان کاری است که درطول این مدت انجام دادیم. مالحظات سختی را پشت سرگذاشتیم ولی ناامید نشدیم. لالیگا را با کسب 32 برد در38 بازی به پایان بردیم که فوق العاده بود.
و100امتیاز کسب کردید.خارق العاده است.نه؟
مامی بایست به دنبال چنین هدف بزرگی می بودیم.ما به شدت از سوی تیمی که درطول تمام فصل مارا تعقیب می کرد، تحت فشار بودیم. البته ناامید نشدیم.فوتبال خودمان راارائه کردیم وفکر می کنم که به قهرمانی ای رسیدیم که واقعا شایستگی اش را داشتیم.
تفاوت میان رئال و بارسا باسایر تیمها کاملا مهم به نظر می رسد.فکر می کنید این قهرمانی آسان به دست آمد؟
تیم کوچک،وجود ندارد. یکی می تواندهرچه می خواهد بگوید و بقیه هم تائید می کنند که رقابتهای لالیگا با دو سرعت کاملا متفاوت دنبال می شود.ولی من شخصا اصلا چنین چیزی را باور ندارم. دراسپانیا،لیگ خیلی قدرتمندی هست؛شایدقدرتمندترین لیگ اروپا؛همیشه کار سخت است.ما به خاطر ضعف دیگران، به این برتری نرسیدیم،بلکه این برتری، نشان از قدرت ماست.
تنها ناامیدی شما درلیگ قهرمانان اروپاومقابل بایرن بود.بازی برگشت راچطور ارزیابی می کنید؟
لحظاتی هستند که درآنها همه چیزباب میل است و لحظاتی هم هستندکه اینطور نیست. ضربات پنالتی،برای خودشان روایتی دارند،همین. ما انگیزه های زیادی برای رسیدن به فینال داشتیم ولی شیوه ای که طی آن ناکام ماندیم...
جام دهم اروپایی از راه نرسید...
کسب دهمین قهرمانی اروپایی واجب است؛می شد این جام امسال به دست بیاید ولی باید سال بعد برای فتح آن تلاش کنیم.نبایدبه عقب نگاه کرد، تنها باید تمرکز کردتا فصل آینده به بالاترین جایگاه ممکن دست یابیم
بالاخره آن بنزمای طوفانی رادیدیم.روند رشد اوچطوراست؟
اوهنوز هم می تواند بهتر شود. امسال تمام پتانسیلی که از اوانتظار داشتیم رانشان دادو تائید کرد.خودش رادرخدمت تیم گذاشت وعلاوه برگلهایش، آنچه از اودر یاد می آید، اهمیت او در پیاده سازی بازی تیمی بود. بنزمااز همه بیشتر ازاین نظر پیشرفت کرد. او هنوز جوان است وکارهای زیادی برای انجام دادن دارد.باید همین کار را دریورو هم انجام دهد و امسال سال بزرگی برای او خواهد بود.
واران هم درنوع خود نمایش خوبی داشت.نه؟
آنچه مطمئنم این است که واران برای حضور درترکیب تیم، تلاش زیادی انجام داد. بادرنظر داشتن سن و سال او وبا علم به اینکه این فصل اول او در رئال است، این اتفاق فوق العاده ای است.او واکنش خوبی در زمین داشت.همه از او راضی هستند.واران پسرباهوشی است که خیلی زود یادمی گیرد. با بازی کردن در کنار بازیکنانی مثل په په، راموس، آلبیول یا مارسلو، خیلی پیشرفت خواهد کرد.