اصلا نميشه مثبت به اين تيم نگاه كرد از همون خط دفاع گرفته تا حمله تازه پاتو دوباره مصدوم شده و شايد مثل فصل قبل تو چند تا بازي بيشتر نياشه
نمایش نسخه قابل چاپ
اصلا نميشه مثبت به اين تيم نگاه كرد از همون خط دفاع گرفته تا حمله تازه پاتو دوباره مصدوم شده و شايد مثل فصل قبل تو چند تا بازي بيشتر نياشه
خوب بچه چلسی رو 1.0 بردیم
به قول رامین اینقدر منفی فکر نکنید الان دومین برد پیاپی میلانه مقابل شالکه و چلسی roz::
بازم امانوئلسون گل زد :ahaaaaaa:
سلام به روسنوری های عزیزroz::
آقا سینا راست میگه اینقدر منفی فکر نکنید!شالکه رو بردیم چلسی رو هم بردیم این خوبه ولی........
یادمون باشه که شالکه این چندفصل بازیش خیلی افت کرده و برد تیمی مثل شالکه در این زمان خیلی آسونه مخصوصا برای روسنوری هاki::
چلسی نه!یادمون باشه چلسی قهرمان لیگ قهرمانان اروپا2012شده و میلان اون رو برد ولی....دروگبا و آنلکا از این تیم رفتن پس بردن این تیم هم برای روسنوری ها سادهست خبر خیلی خوبیه از چلسی دروگبا و آنلکا رفتن از ما هم ابراهیموچ رفت ولی بردیمشون وضع تیم خوبه برای اولین بار آفرین گالینی!بازی رئال خیلی مهمه رئال قهرمان لالیگاست رونالدو,بنزما,شاهین,کاسیاس و هیگواین اوزیل و......بازیکنهای عالی هستن بردن این تیم زیادم آسون نیست به قول هواداران رئال:تیم قرن
نقل قول:
نوشته اصلی توسط mehdi30100 [برای مشاهده لینک ها شما باید عضو سایت باشید برای عضویت در سایت بر روی اینجا کلیک بکنید]
خوب حالا همتون فکر کنم جوابتون رو گرفته باشین.این تیم بد هست ولی نه اون قدر که افتضاح به بار بیاره.نقل قول:
نوشته اصلی توسط pouria milan & real [برای مشاهده لینک ها شما باید عضو سایت باشید برای عضویت در سایت بر روی اینجا کلیک بکنید]
نقل قول:
نوشته اصلی توسط the game hhh [برای مشاهده لینک ها شما باید عضو سایت باشید برای عضویت در سایت بر روی اینجا کلیک بکنید]
اتفاقا این چلسی از چلسی پارسال خیلی بهتره.اگه دروگبا رفته هازارد اومده.خیلی تیم خوبیه.درضمن مگه چلسی روی دروگبا و آنلکا میچرخید که بگیم ضعیف شده؟
تیم جوون سرعتی خوبی داریم
داشتم هایلایت بازی دیشب رو نگه میکردم کلا 11 نفر داشتند مثل اسب میدویدن این خودش عالیه
اگه چند تا بازیکن دیگه جذب کنیم تیم جوون خیلی خوبی داریم اینو واقعا میگم
نقل قول:
نوشته اصلی توسط *rossonero* [برای مشاهده لینک ها شما باید عضو سایت باشید برای عضویت در سایت بر روی اینجا کلیک بکنید]
گل مساوی چلسی به بایرن تو فینال جام قهرمانان رو کی زد؟اگه چلسی رودروگبا و آنلکا نمی چرخید پس چه بازیکنی رو داشت؟خوب شما میگی دروگبا رفت هازارد اومد آنلکا رفت کی اومدبه جاش؟میلان الان ابراهیموچ از دستش رفته یعنی مثل ماره زخمیه ولی شیرها روبرد چه طوری دو شیر لندن رفتن چین معلومه روسنوری چلسی رو میببره هنوزهم هست اگه الان میلان چلسی رو برد اگه با من یونایتد بازیکنه چی؟من یونایتد هم میبره؟نهً!چون من یونایتد مهیچ مشکلی در تیم نداره و چلسی و شالکه یه زخم هایی دارن که باید رفع بشن ........
فوتبال غیر قابل پیش بینیه
این که میگید اگه الان با من چستر بازی کنیم نمیتونیم نتیجه بگیریم یه حرف غیر منطقیه
همون طوری که همه میگفتن که بارسا چلسی رو 5 تایی میکنه ولی در نهایت چلسی بارسا رو برد
فوتبال رو نمیشه پیش بینی کرد همه چی توش امکان داره
این بازیا تدارکاتیه و امتیازی و سرنوشت ساز نیس که نیما با حداکثر توان ظاهر شن.
باید ببینیم میلان تو لیگو چمپیونز لیگ چیکار میکنه
بارسا نیمارو هم خرید.نیمارو گانسو جفت هم هستنو 100 درصد گانسو رو هم میخره چون خیلیتکنیکیه.
معمولا میلان تو لیگ قهرمانان اروپا خیلی خوب ظاهر میشه ولی با توجه به اینکه بارسا نیمار رو خرید کار میلان نه بلکه همه تیم های اروپایی داشور میشه خط حمله بارسلونا شامل نیمار و مسی و پدرو و ویلا رویایی هستخط هافبک و دفاع هم هیچ مشکلی نداره البته من دارم درباره بارسلونا حرف میزنمheee::میلان کار خوبی کرد که این بازی های تدارکاتی رو گذاشت اون جلو چه تیم هایی:رئال قهرمان لالیگا چلسی:قهرمان لیگ اروپا و شالک!فعلا چلسی و شالکه که برد و این عالیه!:nishkhand:
حالا باید رو رئال فکر کنیم اگه یکم خط حمله مون بعد از رفتن زلاتان قوی میشد الان هیچ نگرانی درباره تیم ها نداشتیم خط دفاعمون هم باید تقویت بشه که آماده باشیم با رئال بازیکنیم.
لازم که به همه هوادارن روسنوری تبریک بگیم برای این دوبرد شیرین:afarin:
همچنین یه خسته نباشید به مربی میلان و کادرفنی و سران و مسئلین باشگاه که واقعا از موقع رفتن زلاتان زحمت کشیدنroz::
roz::forza rosenoryroz::
roz::viva rosenryroz::
خلاصه بازی دیشب هستش با کیقیت عالی
بهتون پیشنهاد میکنم حتما دانلود کنید
به خدا ضرر نمی کنید 128 مگابات ارزشش رو داره :rose:
خلاصه ی بازی
[برای مشاهده لینک ها شما باید عضو سایت باشید برای عضویت در سایت بر روی اینجا کلیک بکنید]