غیبت مسی و بوسکتس در برابر اسپورتینگ
دو بازیکن بارسا به دلیل دریافت کارت زرد در بازی دیشب و پنج کارته شدن از حضور در برابر اسپورتینگ محروم شدند.
لئو مسی و سرجیو بوسکتس بازی یک شنبه آینده در نیوکمپ و در برابر اسپورتینگ گیخون را از دست خواهند داد. این دو بازیکن در بازی دیشب با دریافت کارت زرد، شانس گواردیولا برای انتخاب آنها در لیست بازیکنان هفته بعد را از بین بردند.
[برای مشاهده لینک ها شما باید عضو سایت باشید برای عضویت در سایت بر روی اینجا کلیک بکنید]
داور مسابقه در دقیقه ششم معتقد بود این بازیکن آرژانتینی توپ را با دستش کنترل کرده است و این چنین شد که او پنجمین کارت زرد فصلش را دریافت کرد. این سومین باری است که مسی در این فصل به دلیل خطای هند کارت زرد دریافت می کند. او این تجربه را در بازی با اسپانیول و بتیس نیز داشته است. دو کارت دیگر این بازیکن که او را از حضور در بازی آینده محروم کردند عبارتند از: تمارض در محوطه جریمه رئال سوسیداد و اعتراض در بازی الکلاسیکو در ورزشگاه برنابئو.
اولین بازی لالیگا بدون مسی
هفته آینده، بارسا محبور است اولین بازی لالیگای فصل بدون مسی را تجربه کند؛ تاکنون این بازیکن آرژانتینی در هر 24 مسابقه لیگ حضور داشته است. در این فصل مسی تنها سه بازی را در کل مسابقات از دست داده است که عبارتند از: دو بازی در جام حذفی در برابر هوسپیتالت و بازی خانگی با باته بوریسوف در لیگ قهرمانان. نام او در هرسه بازی در لیست بازیکنان تیم وجود نداشته است.
غیبت سرجیو بوسکتس نیز در بازی هفته آینده تاثیر گذار خواهد بود؛ او در 9 بازی از 12 بازی اخیر، از ابتدا در ترکیب قرار داشته است. البته شایان ذکر است که او دو بازی را نیز به دلیل مصدومیت در برابر رئال سوسیداد از دست داده است.
[برای مشاهده لینک ها شما باید عضو سایت باشید برای عضویت در سایت بر روی اینجا کلیک بکنید]
گواردیولا: « یک آزمون دشوار را با موفقیت پشت سر گذاشتیم »
مربی بارسا از عملکرد بازیکنانش و سبک بازی آنها مقابل اتلتیکو مادرید راضی به نظر می رسد، چرا که آنها موفق شدند در یک جدال نفس گیر یک رقیب سرسخت را شکست بدهند.
گواردیولا گفت وقتی همه گره ها بسته می شود مسی تنها بازیکنی است که می تواند راهگشا باشد.
جوزپ گواردیولا از عملکرد تیمش در زمین ویسنته کالدرون راضی است چرا که بازیکنانش در این مسابقه هم به سبک همیشگی شان کنترل بازی را در دست گرفتند. پیروزی شب گذشته آبی و اناری پوشان باعث شد بارسا سه امتیاز حساس یک بازی مهم مقابل یک «رقیب سرسخت» را از آن خود کند. مربی بارسا متعقد است تمیش مقابل اتلتیکو مادرید که «در اوایل نیمه دوم بسیار عالی ظاهر شده بود»، کار بسیار دشواری داشته است اما «بازیکنانش با موفقیت آن را سپری کردند». وقتی که میزبان گل تساوی را به ثمر رساند، بارسا «به خوبی گل آنها را پاسخ داد».
مسی راهگشا
مربی بارسا در بخشی از صحبت های خود به تمجید از لیونل مسی پرداخت که توانست با ضربه آزاد دیدنی اش قفل بازی را بشکند: «همیشه راههای زیادی برای در دست گرفتن بازی وجود دارد، اما گاهی همه گره ها بسته می شود، ولی مسی می تواند راهگشا باشد. در طول این چهار سال مسی بارها این را اثبات کرده است». وقتی از مربی در مورد غیبت بازیکن آرژانتینی تیمش در بازی بعدی مقابل گیخون سوال شد، گواردیولا به شوخی گفت: «همه از من می خواستند که به او استراحت بدهم و حالا او برای بازی بعدی استراحت خواهد کرد، دقیقا شبیه په په».
پیروزی برابر تیم سیمئونه باعث شد فاصله 10 امتیازی بارسا با رئال مادرید همچنان حفظ شود. گواردیولا در مورد اختلاف 10 امتیازی تیمش با صدرنشین لیگ گفت: «من فکر نمی کنم که ما بتوانیم قهرمان این فصل لالیگا شویم، اما برای اینکه ثابت کنیم همان تیم قبلی هستیم تلاش خواهیم کرد». او در ادامه افزود: «این یک مسابقه بسیار دشوار و مقابل یک رقیب بسیار سرسخت بود، و البته شرایط زمین هم بسیار ناگوار بود، اما ما از آن جان سالم به در بردیم. باید تاکید کنم که ویکتور در این بازی یکبار دیگر نشان داد که چه دروازه بان با کیفیتی است».
«احساس می کنم، ما قهرمان این فصل لالیگا نخواهیم شد.»
گواردیولا در مورد هدف بارسا برای قهرمانی و تلاش آنها در تمامی بازیها گفت: «احساس می کنم قهرمانی لالیگا برای ما از دست رفته است، چرا که اختلاف امتیاز ما با صدر جدول تقریبا خیلی زیاد است؛ بازیهای آینده فرصتیست برای آنکه نشان دهیم چه توانایی هایی داریم و سبک بازیمان را به نمایش بگذاریم. اما تا آخرین بازی فصل دست از تلاش نخواهیم کشید».
آمار بازی با اتلتیکو مادرید
- مسی و بوسکتس با دریافت پنجمین کارت زردشان بازی هفته آینده در برابر خیخون را از دست دادند.
- تنها 2 بازیکن در فوتبال اسپانیا هستند که در این فصل بالای 15 گل و پاس گل به نام خود ثبت کرده اند.مسی 42 گل و 21 پاس گل ، سسک 15 گل و 15 پاس گل
- دنی آلوز گلش را به فرزندانش تقدیم کرد و بعد از گلزنی رو به دوربین گفت : "بابا شما رو دوست داره"
...
- مسی 5 گل از روی ضربات آزاد برای بارسا به ثمر رسانده است
- فالکائو سومین کلمبیایی است که به بارسا گل زده،بعد از آدولفو والنسیا و هارولد لوزانو
- تیمهایی که بیشترین تعداد گل را از مسی دریافت کرده اند : آتلتیکو 18 - سویا 15 - رئال مادرید 13
- بارسلونا 5 کارت زرد و آتلتیکو 7 کارت زرد دریافت کردند.آتلتیکو 22 خطا انجام داد و بارسا 11 خطا
بازیکنان هنوز امیدوار به قهرمانی در لالیگا هستند.
بازیکنان بارسا سختی پیروزی در استادیوم ویسنته کالدرون را توصیف کردند.
بازیکنان تاکید داشتند که: «ما تا آخرین بازی لیگ به تلاش خود ادامه خواهیم داد، چرا که ذات و جوهره این تیم در تلاش تا آخرین لحظه خلاصه شده است».
این پیروزی (دو بر یک) که در یک استادیوم جهنمی بدست آمد، بارسا را همچنان در شکارگاه لالیگا امیدوار ساخت. تیم اول بارسا از طریق کاپیتان کارلس پویول به هوادارانش پیغام امیدواری با این مضمون فرستاد: «ما تا پایان لیگ برای کسب قهرمانی در لالیگا خواهیم جنگید. هرچند که برای قهرمانی باید مسیر دشواری را پیمود، ولی ما تمام تلاش خود را خواهیم کرد و هرهفته تمام سه امتیاز بازی را به خود اختصاص خواهیم داد».
مدافع بارسا در ادامه صحبتهای خود، به جاه طلبی های بازیکنان هم تیمی خود اشاره کرد و گفت: «ما همیشه آماده رقابت هستیم، ما دچار اشتباه نخواهیم شد و تا آخرین لحظه برای کسب قهرمانی تلاش خواهیم کرد».
انگیزه تیمی قوی
بعد از کسب سه امتیاز حیاتی در مادرید، پویول در مورد بازی با اتلتیکو مادرید گفت: «انگار ما امشب با نبرد با آتش محک خوردیم و تیم بخوبی توانست شخصیت و جایگاه ما را به نمایش بگذارد».
به سان دیگر بازیکنان بارسا، کاپیتان نیز از شرایط نامساعد زمین گله مند بود و اظهار داشت: «با توجه به نوع بازی ما شرایط زمین مساعد نبود و تیم امروز تلاش وافری از خود نشان داد».
در ادامه اظهار نظر تعدادی از بازیکنان پس از بازی آمده است.
خاویر ماسکرانو
«آمدن به اینجا و انجام بازی مقابل اتلتیکو مادرید همیشه سخت بوده است. ما برای کسب پیروزی در این بازی یک نبرد به تمام معنا داشتیم، بازیکنان آنها بسیار خشن بازی می کردند».
«نتیجه تساوی اصلا به نفع ما نخواهد بود. اگر چنانچه دنبال شانس قهرمانی هسیتم، مجبوریم که تمامی بازی های پیش روی خود را با نتیجه برد به پایان برسانیم».
در مورد گل مسی نیز او می گوید: «من بسیار نگران و مضطرب بودم، اما متقاعد شدم که مسی هیچگاه در برابر سختی ها، کوتاه نخواهد آمد».
«کسب قهرمانی در لالیگا بسیار سخت است، مادریدی ها با 10 امتیاز بیشتر جلوتر از ما هستند، اما بهر حال ما نیز بازیکنان حرفه ای هستیم و مجبوریم که برای جبران آن بجنگیم. ما سعی خواهیم کرد که بهترین بازی خود را انجام بدهیم».
«ما ذهن خود را به باختهایمان متمرکز نخواهیم کرد بلکه تلاش خواهیم کرد که تمامی بازیها را تا پایان فصل با برد پشت سر بگذاریم».
«شانس با اتلتیکو یار بود، البته آنها ازحمایت هواداران خود نیز سود می بردند. مضاف بر اینکه با مربی جدید خود هیچ وقت طعم شکست را نچشیده بودند. با تمامی این اوصاف، ما توانستیم با بازی عالی خود و شناسایی اشتباهات حریف، کنترل شرایط بازی را بدست آوریم».
«گواردیولا پس از بازی و در رختکن پیروزی در این مسابقه را به همه ما تبریک گفت».
دنی آلوز
«هواداران بارسا باید نسبت به ما باور داشته باشند. ما تا آخرین لحظه و تا آنجا که شانس قهرمانی وجود دارد تلاش خواهیم کرد. چرا که این مفهوم ذات و جوهره بارسا می باشد. ما در رقابت برای کسب قهرمانی پا پس نخواهیم گذاشت».
«من از گلی که به ثمر رساندم و همچنین پیروزی تیمم بسیار خشنود هستم».
«ما از شرایط بد زمین با خبر بودیم و می دانستیم که بخش زیادی از زمین برای بازی مناسب نمی باشد».
«پیروزی در چنین استادیوم هایی ما را آماده تر می کند».
«من در فضای مناسبی برای نفوذ قرار داشتم و پاس بسیار عالی سسک مرا در موقعیتی قرار داد که توانستم گل بسیار آسانی را بثمر برسانم».
«من گلی را که زدم به فرزندانم تقدیم می کنم، آنها حالا در تعطیلات حضور دارند و دلم برایشان بسیار تنگ شده است».
ویکتور والدس
«پیروزی در یک نبرد سخت در آوردگاه کالدرون. ما بر روی تلاش خود حساب ویژه ای باز کرده ایم. ما امتیازات لازم را برای قهرمانی در لالیگا کسب می کنیم».
آندرس اینیستا
«بازی بسیار خشنی بود و در حقیقت می توان گفت پیروزی بزرگی بود که در یک استادیوم نفس گیر بدست آمد. حالا وقت تمرکز بر روی بازی های ملی است».
حضور سه بازیکن در تمرینات دوشنبه
کیتا، پینتو و پدرو سه بازیکنی هستند که در اختیار تیم های ملی کشورشان نیستند و بنابراین ساعت 11 روز دوشنبه پیش رو، در زمین تمرین خوان دسپی استادیوم سیتوات اسپورتیوا با تیم بارسا ب تمرین خواهند کرد. البته در این جلسه تمرینی کنفرانس مطبوعاتی بعد از تمرین برگزار نخواهد شد.