حاشيه ديدار استقلال و صبا 4
حاشيه ديدار استقلال و صبا 4
مجتبي جباري کاپيتان دوم تيم فوتبال استقلال تهران پس از ورود به زمين، حاضر به بستن بازوبند کاپيتاني نشد.
[برای مشاهده لینک ها شما باید عضو سایت باشید برای عضویت در سایت بر روی اینجا کلیک بکنید]
مجتبی جباری پس از دو ماه مصدومیت، در دقیقه 69 جایگزین آندرانیک تیموریان شد تا به شدت مورد تشویق هواداران قرار بگیرد.
پژمان منتظری قصد داشت پس از ورود جباری، بازوبند کاپیتانی را به این بازیکن بدهد که جباری بازوبند را نپذیرفت.
سیدمهدی رحمتی که با مصدومیت زانو روبه رو بوده است، در نیمه دوم با مشکل به بازی ادامه داد به طوری که پژمان منتظری ضربات کنار دروازه را روانه دروازه تیم صبای قم می کرد.
سهراب بختیاری زاده کاپیتان تیم فوتبال صبای قم که در فهرست 18 نفره نبود، با ناراحتی ورزشگاه آزادی تهران را ترک کرد.
بارش باران که از کیفیت کار دو تیم کاسته بود، باعث شد تا بازیکنان دو تیم به دلیل لغزنده بودن زمین مسابقه، چند موقعیت ایده آل را از دست بدهند.
فتح الله زاده آهنگ جدايي سر داد
فتح الله زاده آهنگ جدايي سر داد
سال آینده مدیرعامل استقلال نیستم
ايران نيوز24:مدیر عامل باشگاه استقلال با بیان اینکه قبلا به رئیس هیئت مدیره گفته فصل آینده مدیر عامل این باشگاه نیست گفت: میتوانم چهار بازیکن استقلال را در پایان فصل ترانسفر کنم اما جرات نمی کنم!
به گزارش خبرگزاري ايران نيوز24،علی فتحاللهزاده که این روزها صحبت در مورد ماندن یا رفتنش برای فصل آینده زیاد شده است با حضور در برنامه ورزش و مردم در این مورد گفت: چند ماه قبل خودم به آقای رسولی نژاد اعلام کرده که سال آینده مدیر عامل استقلال نخواهم بود. به همین خاطر شما روی افراد مورد نظرتان تمرکز کنید.
وی با بیان اینکه خودم دو نفر را برای مدیر عاملی استقلال به ایشان پیشنهاد کردم افزود: یکی از این افراد آقای محمدحسین قریب بود که از مدیران خوب کشورمان است. به هر حال من سالها مدیرعامل استقلال بوده ام و قرار هم نیست تا ابد مدیر عامل بمانم.
مدیرعامل باشگاه استقلال با اشاره به مشکلات مالی که باشگاه های استقلال و پرسپولیس گریبانگیر آن هستند به ماجرای ترانسفر کردن بازیکنان اشاره کرد و گفت: در گذشته و زمانی که ما بازیکنان را به همراه آقای عابدینی ترانسفر کردیم هزار حرف و حدیث پیرامون ما درست شد و هر کس حرفی زد. الان هم من می توانم در پایان فصل 4 بازیکن استقلال را ترانسفر کنم اما به خاطر همین حرف ها جراتش را ندارم.
فتح الله زاده در پاسخ به این پرسش که آیا پرویز مظلومی را برای فصل آینده حفظ خواهید کرد یا نه گفت: باید اول ببینم تکلیف خودم چه می شود. زمانی که هنوز مشخص نیست من فصل بعد مدیرعامل استقلال هستم یا نه چه صحبتی دارم با آقای مظلومی انجام دهم. منطقی هم نیست که من بروم با سرمربی صحبت کنم و قراردادش را تمدید کنم بعد مدیر دیگری بیاید و در کار انجام شده قرار بگیرد.
وی با بیان اینکه تاکنون هم از پرویز مظلومی حمایت کرده گفت: من با آقای مظلومی هیچ مشکلی ندارم و تاکنون هم مورد حمایت ما بوده اند چرا که عملکرد خوبی داشته اند. ما یک جام گرفته ایم و در دو جام دیگر هم مدعی هستیم. اما به هر حال ما یکطرف ماجرا هستیم و آقای مظلومی هم طرف دیگر. باید ببینیم در پایان فصل چه اتفاقاتی می افتد.
مدیر عامل استقلال در پاسخ به این پرسش که چرا منصور پورحیدری در هفته های اخیر برخورد نامناسبی با خبرنگاران دارد گفت: ما بازیهای سخت و پرفشاری را پشت سرگذاشته ایم و شاید بخشی از این اتفاقات به خاطر این مسائل است. اما طبق قوانین کنفدراسیون فوتبال آسیا نمی شود خبرنگاران هر جا که خواستند مصاحبه کنند.
علی فتح الله زاده که به همراه محمد رویانیان در برنامه ورزش و مردم حضور پیدا کرده بود در ماجرای اعلام حکم کمیته انضباطی علیه پرسپولیس از فدراسیون فوتبال خواست تا این حکم را تعدیل کند و شرایطی را فراهم کند که پرسپولیس از این بابت لطمه ای نبیند.
استقلال تمام درها را برای بازگشت صبا بست
استقلال تمام درها را برای بازگشت صبا بست
خبرگزاری فارس: سایت کنفدراسیون فوتبال آسیا در گزارش هفته سیام لیگ برتر فوتبال ایران نوشت: استقلال با به ثمر رساندن گل سوم در نیمه اول تمام درها را برای بازگشت صبا به بازی بست.
[برای مشاهده لینک ها شما باید عضو سایت باشید برای عضویت در سایت بر روی اینجا کلیک بکنید]
به گزارش باشگاه خبری فارس «توانا» و به نقل از سایت کنفدراسیون فوتبال آسیا، استقلال، نماینده ایران در لیگ قهرمانان آسیا روز جمعه با به ثمر رساندن 3 گل در نیمه اول و شکست صبای قم با همین نتیجه، فاصله خود را با سپاهان صدرنشین لیگ برتر فوتبال ایران به تنها یک امتیاز رساند.
آبیپوشان پس از تساوی یک بر یک سپاهان مقابل پرسپولیس در روز پنجشنبه از فرصت استفاده کردند تا اختلاف 4 امتیازی با سپاهان را جبران کنند.
استقلال در حال حاضر با 58 امتیاز از 30 بازی، با یک امتیاز کمتر نسبت به صدرنشین در رده دوم قرار گرفته است.
پژمان منتظری در دقیقه 15 موتور گلزنی استقلال را روشن کرد و گوران یرکوویچ در دقیقه 26 گل دوم تیمش را به نام خود ثبت کرد. گل میثم حسینی در دقیقه 43 باعث شد تا استقلال تمام درها را برای بازگشت صبای قم به بازی ببندد.
استقلال پس از دریافت اولین شکست خانگی در لیگ قهرمانان آسیا مقابل الجزیره امارات، برای شروع دور برگشت مرحله گروهی مسابقات به امارات سقر میکند تا روز چهارشنبه این شکست را مقابل حریف عربی خود جبران کند.
جانت را بده، جامت را نده!
جام لیگ یازدهم در سه راهی
جانت را بده، جامت را نده!
خبرگزاری فارس: سه تیم مدعی سپاهان، استقلال و تراکتورسازی در شرایطی در چهار هفته پایانی لیگ برتر به میدان میروند که یک لغزش کوچک میتواند به قیمت از دست دادن جام تمام شود.
به گزارش خبرگزاری فارس، پیروزی تیم های مدعی در هفته سی ام و نتایج رخ داده در انتهای جدول تنور مسابقات را داغ تر کرد.
در زیر نگاهی به وضعیت سه تیمی که برای قهرمانی کورس گذاشته اند و همچنین سه تیمی که باید با لیگ برتر خداحافظی کنند، می اندازیم.
ابتدا برنامه هفته سی و یکم تا سی و چهارم تیم های مدعی قهرمانی را بررسی می کنیم.
هفته سیویکم:
فولاد خوزستان - سپاهان ورزشگاه تختی اهواز
شاهین بوشهر - استقلال ورزشگاه شهید بهشتی
راه آهن - تراکتورسازی ورزشگاه اکباتان
هفته سیودوم:
سپاهان - شاهین بوشهر ورزشگاه فولاد شهر
تراکتورسازی - پرسپولیس ورزشگاه یادگار امام تبریز
استقلال - شهرداری تبریز ورزشگاه آزادی
هفته سیوسوم
ذوب آهن - سپاهان ورزشگاه فولادشهر
نفت آبادان - استقلال ورزشگاه تختی آبادان
مس سرچشمه - تراکتورسازی ورزشگاه شهید باهنر کرمان
هفته سیوچهارم
سپاهان - مس سرچشمه ورزشگاه فولاد شهر اصفهان
استقلال - نفت تهران ورزشگاه آزادی
تراکتورسازی - ملوان ورزشگاه یادگار امام تبریز
سپاهان ۵۹ امتیازی که اصلا در حاشیه امنیت نیست، از چهار هفته باقی مانده سه بازی در اصفهان دارد. سپاهان در خانه با شاهین که در آستانه سقوط است بازی دارد و یک مسابقه هم با مس سرچشمه ای دارد که سقوطش به دسته اول قطعی شده است. از سوی دیگر این تیم دربی اصفهان را هم در پیش دارد. تنها بازی خارج از خانه سپاهان با فولاد است.
استقلال که با ۵۸ امتیاز سایه به سایه سپاهان حرکت می کند از چهار بازی دو مسابقه در تهران دارد و در دو دیدار خود باید به مصاف شاهین بوشهر و شهرداری تبریزی برود که در آستانه سقوط هستند و یک بازی دشوار هم در آبادان پیش رو دارد. آبی پوشان این شانس را آورده اند که دیدار پایانی آنها با نفت تهران در ورزشگاه آزادی است.
تراکتورسازی که ۵۶ امتیازی و منتظر لغزش دو تیم سپاهان و استقلال است، در چهار بازی آینده دو دیدار در تبریز پیش رو دارد. این تیم دو دیدار با تیم هایی دارد که خطر سقوط آنها را تهدید می کند و همچنین پرسپولیس که به هر حال رقابت دنیزلی و قلعه نویی هر قدر هم که در جدول برای سرخپوشان بی تاثیر باشد حائز اهمیت است. تراکتورسازی در هفته پایانی هم در تبریز میزبان ملوان است که هم اکنون در جدول وضعیت خطرناکی دارد.
درحالی که عده ای راه قهرمانی استقلال را هموارتر می دانند اما بررسی وضعیت سه تیم در چهار هفته پایانی بیانگر این است که هر سه تیم کار دشواری پیش روی خود دارند.
سپاهان چون یک امتیاز بیشتر از رقبا دارد اختیار قهرمانی دست این تیم است اما استقلال و تراکتورسازی حریفانی نیستند که به خاطر یک امتیاز انگیزه خود را از دست بدهند. صدرنشینی سپاهان این استرس را به این تیم وارد می کند تا مبادا دو تیم پایینی گوی سبقت را بربایند و همین موضوع می تواند کار شارگردان کرانچار را دشوارتر کند.
استقلال و سپاهان درگیر بازی های لیگ قهرمانان هم هستند و در این بین تراکتورسازی همه تمرکزش به لیگ است.
با این شرایط نمی توان از اکنون پیش بینی کرد که چه تیمی قهرمان می شود و شاید کار به هفته پایانی که 22 اردیبهشت برگزار می شود کشیده شود.
شود.
مربیان شطرنجباز موفقترند
محصص: کار سپاهان سختتر از استقلال و تراکتورسازی است
مربیان شطرنجباز موفقترند
خبرگزاری فارس: رئیس کمیته آموزش فدراسیون فوتبال تاکید کرد که سپاهان برای قهرمانی کار دشوارتری نسبت به استقلال و تراکتورسازی دارد.
به گزارش خبرگزاری فارس و به نقل از سایت فدراسیون فوتبال، مرتضی محصص رئیس کمیته آموزش، گفت: خوشبختانه لیگ برتر پویا و جذابی داشتیم و رقابت در بالا و پایین جدول حساس است. تیمها برای ماندن در لیگ، سهمیه گرفتن در رقابتهای لیگ قهرمانان آسیا و همچنین قهرمانی و عدم سقوط رقابت حساس، دیدنی و جذابی دارند که نشان دهنده پویایی لیگ برتر است. اختلاف امتیازها در جدول ناچیز است و سه تیم مدعی اصلی قهرمانی هستند.
وی با اشاره به سه دسته شدن تیمها گفت: در حال حاضر تیمهای لیگ برتر سه دسته شدهاند. تیم های اول تا هفتم در یک دسته هستند که تیم های اول تا سوم برای قهرمانی میجنگند و تیمهای چهارم تا ششم برای رسیدن به مقام چهارم و امید به تصاحب کردن مقام چهارم تلاش میکنند که در صورت گرفتن چهار سهمیه بتوانند یکی از تیمهای شرکت کننده در رقابتهای لیگ قهرمانان آسیا باشند.
محصص اضافه کرد: دسته دوم تیمهای هفتم تا دوازدهم هستند که در میانه جدول جا خوش کردهاند و دسته سوم هم تیمهای 13 تا 18 هستند که در اصطلاح فانوس به دست محسوب میشوند و برای نجات از سقوط به لیگ یک تلاش میکنند.البته دیروز سقوط تیم مس سرچشمه به لیگ یک قطعی شد و این تیم دیگر امیدی برای ادامه در لیگ برتر ندارد و بازیهای آیندهاش حیثیتی خواهد بود.
رئیس کمیته آموزش گفت: به مربیان این سه دسته توصیههایی دارم. در دسته سوم مطمئنا کار کردن روی مسایل فنی و تاکتیکی جواب نمیدهد و باید مربیان روی مسایل روحی روانی کار کنند. اگر قرار بود مسایل فنی و تاکتیکی جواب بدهد تا این مقطع از لیگ برتر جواب داده بود و آنها در این جایگاه خطرناک جدول لیگ قرار نمیگرفتند.
محصص تاکید کرد: تیمهای رده 7 تا 12 باید روی تاکتیک دفاعی متمرکز شوند تا بتوانند خوب امتیاز بگیرند. تیمهای اول تا ششم و به خصوص اول تا سوم رقابت نزدیک و فشردهای برای قهرمان شدن دارند و تیمهای چهارم تا ششم هم برای مقام چهارمی میجنگند و احتیاج مبرم به بردن دارند پس باید با برنامهریزی تاکتیکی مشخص برای بازی داشته باشند تا بتوانند امتیازهای حساس را از آن خود کنند.
وی درباره کورس قهرمانی گفت: من چهار بازی آخر تیمهایی که در کورس قهرمانی قرار دارند را بررسی کردهام. به نظرم سپاهان از همه تیمها کار سختتری دارد و با توجه به اینکه در سه بازی آخرش در فولادشهر است اما در یکی از بازیها مقابل ذوب آهن قرار میگیرد. در بازی هفته آیندهاش به مصاف فولاد در اهواز میرود و و پس از بازی با شاهین بوشهر در فولادشهر که برای عدم سقوط میجنگد به مصاف مس سرچشمه میرود که میتوان گفت سه امتیاز این دیدار به حسابش واریز شده است.
محصص عنوان کرد: تراکتورسازی هم در دو بازی میهمان و در دو بازی میزبان است.هفته آینده این تیم به مصاف راه آهن در تهران میرود که نمیتواند بازی راحتی باشد.پس از بازی با راه آهن این تیم در تبریز میزبان پرسپولیس است که به نظرم بهترین بازی چهار هفته آخر رقابتهای لیگ برتر است.پس از بازی پرسپولیس، تراکتورسازی به کرمان میرود تا با مس سرچشمه بازی کند و در بازی آخر تراکتورسازی در بازی آخر که میتواند سرنوشت ساز باشد میزبان ملوان انزلی است.
وی افزود: استقلال هم وضعیت مشابه تراکتور دارد و در دو بازی میزبان و یک بازی میهمان است.بازی هفته آینده این تیم مقابل شاهین بوشهر بازی آسانی نخواهد بود چرا که این تیم نمیخواهد سقوط کند.استقلال هفته بعدش میزبان شهرداری تبریز است و پس از آن باید به آبادان برود تا مقابل نفت آبادان قرار بگیرد که بازی راحتی نخواهد بود. استقلال در بازی رفت به این تیم باخته و مطمئنا کار راحتی نخواهد داشت اما در بازی آخر در تهران مقابل نفت تهران بازی سرنوشت را با توجه به بازیهای دیگر انجام خواهد داد. به نظر من بازیهای دو هفته آینده بسیاری از معادلات را رقم خواهد زد.هر چند که ممکن است تا روز پایانی لیگ برتر قهرمان لیگ برتر مشخص نشود.
محصص در پایان گفت: من مشغول مطالعه کتابی هستم که در آن مبارزه شطرنج را با فوتبال مقایسه و اشاره کرده مربیانی که بازی شطرنج را به خوبی بلد هستند میتوانند مربیان موفقتری باشند. خوزه مورینیو از جمله مربیانی است که شطرنج را بازی میکند و شطرنج بازی قهاری است.
تذکر به شکل ظاهري 3 بازيکن استقلال
تذکر به شکل ظاهري 3 بازيکن استقلال
دبير كميته رسيدگي به تخلفات اخلاق حرفهاي در فوتبال درباره برخورد با تغييراتي كه در شكل ظاهري برخي بازيكنان از جمله چند بازيكن استقلال بوجود آمده نيز تصريح كرد: ليگ يازدهم با همان مقررات اخلاقي سابق در ليگ كارش را دنبال ميكنند. بيشك تمام سوءاستفادههاي ناشي از احساس تغيير فضاي نظارت بر فوتبال، رصد ميشود كما اينكه ما براي شكل ظاهري سه بازيكن استقلال به باشگاه تذكر دادهايم. تذكر اول رفت و افاقه نكرد، سپس تذكر دوم را داديم كه باز هم نتيجهاي نداده است. ما تذكر سوم را هم خواهيم داد و در ادامه برخوردهاي جديتري خواهيم داشت؛ هرچند هر رفتاري جرايم خودش را دارد. ما اين موارد را قطعا براي شروع فعاليت اين بازيكنان در فصل آينده لحاظ خواهيم كرد. ما تذكرها را به مديرعامل باشگاه و سرپرست تيمشان هم ارجاع دادهايم.
تذکر مديرعامل استقلال به پورحيدري
تذکر مديرعامل استقلال به پورحيدري
مديرعامل استقلال به سرپرست اين تيم به خاطر رفتارهاي ناپسند وي با رسانه ها تذکر داد.
به نقل از شبکه ايران، پخش فيلم چند دقيقه اي برخورد نامناسب منصور پورحيدري با خبرنگار برنامه 90 از اين برنامه پربيننده و موضع گيري رسانه ها عليه سرپرست استقلال و برخورد ديگر پورحيدري با برخي از خبرنگاران در جريان تمرينات تيم استقلال باعث شد تا مديرعامل آبي پوشان به اين مساله ورود کند.
علي فتح الله زاده که از مديران باسابقه و رسانه اي در فوتبال ايران محسوب مي شود پيش از اين هم بابت تيره شدن روابط استقلال و رسانه ها که گاهي از رفتارهاي نه چندان مناسب منصور پورحيدري و مدير روابط عمومي اين باشگاه نشات مي گرفت رضايت نداشت. البته فتح الله زاده تاکنون نسبت به اين مطالب واکنشي نشان نداده بود. اما روابط استقلال و رسانه ها که در مسير تيره شدن قرار گرفت باعث شد تا سرانجام علي فتح الله زاده هم دست به کار شد و شخصا به اين حوزه ورود کرد.
مديرعامل باشگاه استقلال بعد از اتفاقات روي داده در تمرينات، با وي به صحبت و گفتگو پرداخت و مراتب نارضايتي و گله مندي خود را از اين موضع گيري سرپرست تيمش نسبت به خبرنگاران عنوان داشت.
گفته مي شود که فتح الله زاده از سرپرست تيمش خواسته تا در اين روزهاي حساس پايان ليگ با خويشتن داري بيشتر باعث ايجاد بحران رسانه اي در استقلال نشود تا اين تيم بتواند با آرامش بيشتري بر روي بازي هاي باقيمانده اش تمرکز کرده و شانس قهرماني اش در ليگ برتر را هم افزايش دهد.