نمی دونم!!! واسه خودمم جالبهنقل قول:
نوشته اصلی توسط aliexpress [برای مشاهده لینک ها شما باید عضو سایت باشید برای عضویت در سایت بر روی اینجا کلیک بکنید]
توی منوی اصلی که هیچ گزینه ای نیست واسه ساختن!
فقط میره تو همون کریر قبلی
نمایش نسخه قابل چاپ
نمی دونم!!! واسه خودمم جالبهنقل قول:
نوشته اصلی توسط aliexpress [برای مشاهده لینک ها شما باید عضو سایت باشید برای عضویت در سایت بر روی اینجا کلیک بکنید]
توی منوی اصلی که هیچ گزینه ای نیست واسه ساختن!
فقط میره تو همون کریر قبلی
برای اینکه سیو ها و کریر هام پاک بشن هر چی توی my doc بود رو پاک کردم میگم چیز لازمه ای که اونجا به جز سیو ها وجود نداره که؟
شما احتمالا گزینه continue career رو میزنید. باید شوک رو بدین سمت راست.3 تا گزینه ست. گزینه دومی لود کریر هست که هر کدوم خواستین رو لود میکنین، گزینه سومم ساختن کریر جدید هستنقل قول:
نوشته اصلی توسط mohammad_444_0o [برای مشاهده لینک ها شما باید عضو سایت باشید برای عضویت در سایت بر روی اینجا کلیک بکنید]
مطمئن نیستم ولی خب سیو ها ی گل ها و کریر و تورنومنت ها و .... اونجا قرار میگیرن. اگه بدون هیچ مشکلی وارد بازی شد پس چیز مهمی پاک نشدهنقل قول:
نوشته اصلی توسط سروش مادریدیسمو [برای مشاهده لینک ها شما باید عضو سایت باشید برای عضویت در سایت بر روی اینجا کلیک بکنید]
آها ....! :jeddiiiii:نقل قول:
پس بگو! من با کیبورد بازی می کنم
با کیبورد شماره 4 و 6 توی شماره های کیبورد رو بزنی میره تب بعدینقل قول:
نوشته اصلی توسط mohammad_444_0o [برای مشاهده لینک ها شما باید عضو سایت باشید برای عضویت در سایت بر روی اینجا کلیک بکنید]
جدی؟؟؟نقل قول:
نوشته اصلی توسط Erfan_7 [برای مشاهده لینک ها شما باید عضو سایت باشید برای عضویت در سایت بر روی اینجا کلیک بکنید]
ممنون عرفان جان.
دروازه بان با چی می پره؟
اونم با همونا داشنقل قول:
4 سمت چپ میپره
6 سمت راست
ashem:-
ممنون داداشنقل قول:
نوشته اصلی توسط Erfan_7 [برای مشاهده لینک ها شما باید عضو سایت باشید برای عضویت در سایت بر روی اینجا کلیک بکنید]
ولی کار نکرد که!!!
دقیقا کجا باید بزنم؟
داش تو منو اصلی بازی میری تو تب Play بعد پایین Kick Of نوشته Continue Career بعد شماره 6 و 4 رو کیبورد و بزنی میره تب کناریش یکی New Career یکی Load Career هست که انتخاب میکنینقل قول:
ashem:-