ساموئل و توزى ديشب برگشتند ردى به استراليا رفت
ساموئل و توزى ديشب برگشتند ردى به استراليا رفت
در شرايطى كه ساموئل و توزى ، دو بازيكن خارجى استقلال،با اتمام مرخصى شان ديشب به تهران برگشتند، ليام ردى تازه شنبه شب براى سفر به استراليا به مرخصى رفت.اين در حالى است كه جانواريو به رغم اينكه در تهران حضور دارد در تمرينات حضور نيافته است.غيبت جانواريو موجه به شمار مى آيد چرا كه وى از كادر فنى اجازه گرفته بود.
مرفاوى و فكرى هم به منزل قلعه نويى رفتند
مرفاوى و فكرى هم به منزل قلعه نويى رفتند
اين روزها درگذشت مادران امير قلعه نويى و جواد زرينچه باعث شده تاتمامى استقلالى ها با از ياد بردن تمامى كدورت ها و دلخورى هاى شان به ديدار يكديگر رفته و ضمن دلدارى و عرض تسليت در آغوش يكديگر قرار بگيرند كه از مهمترين آشتى ها مى توان به رويارويى قلعه نويى با افرادى همچون فرهاد مجيدى،پرويز مظلومى،جواد زرينچه و ... اشاره كرد.در ادامه اين آشتى كنان ها كه در فضاى غم و اندوه رخ مى دهد صمد مرفاوى و محمود فكرى ۲ تن از دستياران سابق امير قلعه نويى در نيمكت استقلال كه در اين مدت با او اختلاف نظرهاى شديدى پيدا كرده بودند هم به منزل او رفته و با قرار گرفتن در آغوش قلعه نويى دقايقى را كنار هم گذراندند.البته محمود فكرى در مراسم خاكسپارى هم به بهشت زهرا(س) رفته بود اما از آن جا كه امير قلعه نويى ميان ازدهام جمعيت قرار داشت فكرى نتوانسته بود از نزديك او را ببند به همين خاطر در ادامه حضور اهالى فوتبال در منزل سرمربى استقلال با صمد مرفاوى همكار جديدش در كادر فنى صبا به ديدار قلعه نويى رفت.
برنامه ريزى استقلالى ها براى بازگشت قلعه نويى به تمرين
برنامه ريزى استقلالى ها براى بازگشت قلعه نويى به تمرين
ميرشاد ماجدى سرپرست تيم استقلال گفت:براى بازگشت امير قلعه نويى به تمرين برنامه ويژه اى داريم. او درباره زمان بازگشت امير قلعه نويى به تمرين استقلال اظهار داشت:در اين زمينه مدير عامل باشگاه در حال برنامه ريزى هست تا به همراه جمعى از پيشكسوتان باشگاه به منزل قلعه نويى برويم و شرايط بازگشت او به تمرين را فراهم كنيم. وى افزود:قلعه نويى با توجه به عمل جراحى كه انجام داده نيازمند جلسات فيزيوتراپى است و به همين دليل مى بايست دوره فيزيوتراپى خود را هم آغاز كند.اين مساله در روزهاى آينده مشخص مى شود.
قلعه نويى به جدايى على حمودى رضايت ندارد
قلعه نويى به جدايى على حمودى رضايت ندارد
على حمودى از دو تيم آلمانى پيشنهاد دريافت كرده است و مسئولان باشگاه نيز قصد دارند شرايط را براى حضور اين بازيكن در ليگ آلمان فراهم كنند اما موضوع اصلى امير قلعه نويى است.سرمربى تيم استقلال هنوز موافقت خود را با اين اتفاق اعلام نكرده است و قرار شده طى جلسه اى مهم پس از بهبودى شرايط جسمى و روحى سرمربى تيم استقلال مورد بررسى قرار بگيرد و تصميمات نهايى در اين خصوص اتخاذ شود اما اعلام شده قلعه نوعى هنوز موافقت خود را اعلام نكرده است.
بازگشت برهانی به تمرین استقلال
بازگشت برهانی به تمرین استقلال
[برای مشاهده لینک ها شما باید عضو سایت باشید برای عضویت در سایت بر روی اینجا کلیک بکنید]
تمرین نوبت صبح تیم استقلال از ساعت ۱۰صبح امروز در سالن وزنه مجموعه ورزشی انقلاب پیگیری شد و آرش برهانی پس ازیک روز غیبت در کنار دیگر بازیکنان تمرین بدنسازی انجام داد.
بازیکنان خارجی استقلال همچنان در مرخصی به سر می برند و تنها جانواریو در تمرینات گروهی آبی پوشان حضور دارد.
سیاوش اکبرپور که روز گذشته با اجازه از مربیان در تمرین حضور نداشت امروز به تمرین پرداخت ضمن آنکه قلعه نویی در تمرین امروز حضور نداشت.
تمرین نوبت عصر استقلال بدون ملی پوشان از ساعت ۱۶:۳۰ در کمپ زنده یاد حجازی برگزار می شود.
اصلاح اساسنامه دلیل اصلی کنارهگیری افشارزاده از هیئت مدیره استقلال
اصلاح اساسنامه دلیل اصلی کنارهگیری افشارزاده از هیئت مدیره استقلال
خبرگزاری فارس: افشارزاده به دلیل اصلاح اساسنامه و رسیدگی به امور برخی فدراسیونها از حضور در هیئت مدیره استقلال کناره گیری کرده است.
[برای مشاهده لینک ها شما باید عضو سایت باشید برای عضویت در سایت بر روی اینجا کلیک بکنید]
به گزارش خبرگزاری فارس، بهرام افشارزاده که یک ماه پیش به عنوان عضو جدید هیئت مدیره باشگاه استقلال توسط وزیر ورزش انتخاب شده بود به صورت غیر رسمی کناره گیری خود را از این سمت اعلام کرد.
بهرام افشارزاده روز 9 مهر ماه سال جاری در گفت و گو با خبرنگاران در پاسخ به سؤال خبرنگار فارس در خصوص بحث حضور در هیئت مدیره باشگاه استقلال گفته بود من هنوز در خصوص هیئت مدیره استقلال تصمیمگیری نکردهام.
وی همچنین در اظهار نظری دیگر عنوان کرد که نمی تواند از لحاظ مالی به باشگاه استقلال کمک کند.
با توجه به تمامی صحبت ها کناره گیری وی از هیئت مدیره باشگاه استقلال قابل پیش بینی بود. افشارزاده در جلسه با وزیر ورزش اعلام کرده که در جلسات هیئت مدیره باشگاه استقلال شرکت نمی کند و وزیر به صورت تلویحی با استعفای وی موافقت کرده است.
به گزارش فارس، یکی از دلایل کناره گیری افشارزاده از هیئت مدیره باشگاه استقلال، اصلاح اساسنامه کمیته ملی المپیک و رسیدگی به تعلیق برخی از فدراسیون های ورزشی است.
جلسه هیئت مدیره باشگاه استقلال امروز برگزار می شود.
پرسپوليسي ها مادرم را به طرز وحشتناكي كتك زدند
من بچه بودم، خواهرم استقلالي بود و من پرسپوليسي. در يکي از داربيها با هم کريخواني داشتيم. پرسپوليس به استقلال باخت و من از داغ دل، خواهرم را آنقدر کتک زدم که دندانهايش شکست.
جام ورزشی؛ من بچه بودم، خواهرم استقلالي بود و من پرسپوليسي. در يکي از داربيها با هم کريخواني داشتيم. پرسپوليس به استقلال باخت و من از داغ دل، خواهرم را آنقدر کتک زدم که دندانهايش شکست.
همين چند وقت پيش جايي رفته بودم که يک راننده وانت نيسان من را شناخت و چون پرسپوليسي بود، بدترين الفاظ را نثارم کرد؛ دعوا کرديم و من کتکش زدم. نامه دادگاهش درِ خانهمان آمد.اما اين منم که کم نميآورم.
"مهدي هاشمي نسب را از جهت "ياغي بودن" با مجتبي محرمي مقايسه مي كنند.
به هر حال روزي،روزگاري نه خيلي دور او با 100 ميليون در انتقالي جنجالي از پرسپوليس به استقلال رفت و اين انتقال حاشيه هاي فراواني برايش داشت.
حاشيه هاي بعضا تلخي كه شنيدن آنها مايه تاسف است. اينكه برخي طرفداران پرسپوليس مادرو برادرش را به طرز وحشتناكي كتك زدند. اينكه انواع و اقسام فحش هاي ركيك نثارش شد و...
آنچه در ادامه مي خوانيد بازنشري است از گفت و گوي جنجالي و جالب مهدي هاشمي نسب.
مهدي هاشمي نسب استقلالي است
من استقلالي ام.استقلالي خداحافظي کرده ام و استقلالي مي ميرم.
دندان هاي خواهرم را شكستم!
من بچه بودم، خواهرم استقلالي بود و من پرسپوليسي. در يکي از داربيها با هم کريخواني داشتيم. پرسپوليس به استقلال باخت و من از داغ دل، خواهرم را آنقدر کتک زدم که دندانهايش شکست.
گلي كه به اندازه 4 گل مي ارزد!
يک گل زده ام به اندازه همه آن چهار گل مي ارزد.برويد از استقلالي ها بپرسيد.از پرسپوليسي ها هم بپرسيد.آن گل چهار گب بيشتر زير زبانشان مزه کرده؟يا آن گلي به پرسپوليس زدم بيشتر ناراحتشان کرده... اصلا بگذاريد ماجرا را تمام کنم.پرسپوليس در وجود من مرده
رفتن من به استقلال، به هيچ بنيبشري ربط ندارد
من يک سوال دارم.چطور ميشود در جام باشگاههاي آسيا، پرسپوليس در دو بازي، به دو تساوي صفر بر صفر ميرسد و در بازي آخر مرحله مقدماتي، تنها در صورتي به چهار تيم نهايي صعود ميکند که بازي را ببرد، اما بازي تا دقيقه 75، صفر بر صفر بود و پرسپوليسِ در آستانه حذف است. مهدي هاشمينسب در دقيقه 70 گل پيروزيبخش و صعود پرسپوليس را در بازي سوم به ثمر ميرساند و بعد کنار گذاشته مي شود؟
من به خاطر اين رفتارها به استقلال رفتم، اصلا به هيچ بنيبشري ربط ندارد. من قراردادم به پايان رسيد و به استقلال رفتم.همين.
ماجراي آن گل عجيب
کار آن بالايي بود.شما فقط به اين نکته مهم توجه کن.احمد عابدزاده در تمام طول عمر بازيگرياش، حتي در بازياي که ما همراه با پرسپوليس، در کره جنوبي بوديم و هوا به شدت باراني بود، سُر نخورد، اما آن روز سُر خورد؛ ميدانيد چرا؟ چون افشين ايستاد و وقتي توپ را ارسال کردند، احمد عابدزاده به سمت من آمد و با صداي بلند گفت: «منم!» به همين دليل افشين ايستاد. احمد پايش سر خورد و من با سر به توپ ضربه زدم و توپ به گل تبديل شد. از وقتي توپ به تور خورد و ورزشگاه منفجر شد، ديگر هيچي نفهميدم. در آن بازي آنقدر عصبي شده بودم که بين دو نيمه عضلات دوقلويم گرفته بود، حتي منصورخان ميخواست مرا تعويض کند، اما يک حسي به من ميگفت که بايد در زمين بمانم. بايد يک اتفاقي ميافتاد که افتاد.کار خودم را کردم.اما حيف که غش کردم. اگر در بازي ميماندم، شايد استقلال پيروز ميشد.اي کاش غش نميکردم! اي کاش! با آن گل که جواب خيليها را دادم، در زمين ميماندم و نميگذاشتم تا علي کريمي گل مساوي را بزند.
كتك خوردم،ترور شدم
کتک خوردم.ترور شدم اصلا.خيلي از پرسپوليسيها به من بد و بيراه گفتند، اما همه آنها را حلال ميکنم. مهدي هاشمينسب از پرسپوليس رفت، اما همه ميدانند که در قلب آنها قرار دارم، اما همه آنها بدانند که من يک استقلالي دوآتشه هستم که با استقلال از فوتبال حرفهاي خداحافظي کردم. حتي در تيمهايي که مقابل استقلال ايستادم، هيچ وقت از هواداران استقلال فحش نخوردم و تا زماني که به استقلال رفتم، هميشه مورد محبت هواداران استقلال بودم.
بهترين گل زندگيام
آخر اين سوال است؟معلوم است! بهترين گل زندگيام را به پرسپوليس زدهام؛ نه به خاطر اينکه تيم سابقم بود، بلکه حقم بود! باز هم اگر به آن روزها برگردم، به استقلال ميروم و استقلالي ميشوم تا خيليها را بسوزانم.
پرسپوليسي ها مادرو برادرم را به طرز وحشتناكي كتك زدند
اصلا در گلويم عقده شده بود. ميداني چرا در آن بازي سعي کردم به پرسپوليس گل بزنم؟ براي آنکه در بازار کرج، هواداران پرسپوليس بعد از رفتن من به استقلال مادرم را به بدترين وجه کتک زدند و همين مانده بود تا چاقويش بزنند و اگر مردم به دادش نميرسيدند، شايد مادرم را از دست ميدادم. همينطور برادرم را جلوي در خانهمان و در چند جاي ديگر کرج کتک زدند. من براي پرسپوليسيها چهار گل زده بودم و مزه آن گلها هنوز زير دندانشان است، اما من دندانهايشان را با آن گل مسواک زدم و بهتر بگوبم جرم گيري کردم تا مزهاش از بين برود.
راننده نيسان را زدم چون فحش داد
همين چند وقت پيش جايي رفته بودم که يک راننده وانت نيسان من را شناخت و چون پرسپوليسي بود، بدترين الفاظ را نثارم کرد؛ دعوا کرديم و من کتکش زدم. نامه دادگاهش درِ خانهمان آمد.اما اين منم که کم نميآورم..