[برای مشاهده لینک ها شما باید عضو سایت باشید برای عضویت در سایت بر روی اینجا کلیک بکنید]
بودن یا نبودن مسئله ی امروز باواریایی ها
[برای مشاهده لینک ها شما باید عضو سایت باشید برای عضویت در سایت بر روی اینجا کلیک بکنید] باواریایی ها امیدوارند بتوانند فینال چمپیونزلیگ را در استادیوم خانگی خود آلیانز آرنا برگزار کنند و برای آن باید ابتدا سه شنبه شب مقابل بازل پیروز شوند و نتیجه 1 بر 0 دور رفت را جبران کنند.
با وجود پیروزی قاطعانه 7 بر 1 مقابل هوفنهایم بایرنی ها محتاطانه برابر بازل قرار می گیرند. این باشگاه سوئیسی از انگیزه های بسیار بالایی برای حضور در جمع 8 تیم برتر اروپا برخوردار است و اگر این اتفاق رخ دهد برای اولین در طی 33 سال اخیر است که یک تیم از سوئیس می تواند از جمع 16 تیم نهایی صعود کرده و به مرحله بعدی راه یابند.
یوپ هاینکس سرمربی باواریایی ها اعتقاد دارد که پیروزی پر گل هفته گذشته برابر هوفنهایم می تواند تاثیر مثبتی بر روند بازی های آتی بایرن داشته باشد. هاینکس در دوران حضور خود در سال های 91-1987 توانسته بود دوبار بایرن را در نیمه نهایی لیگ قهرمانان اروپا هدایت کند. او می گوید:" بازی روز شنبه نشان داد که ما از توانایی بسیاری برای گلزنی برخورداریم اما بازل حرف ساده ای مانند هوفنهایم نخواهد بود."
باواریایی ها در آلیانز آرنا رکورد بسیار خوبی دارند آن ها در 11 بازی از 12 دیدار اخیر اروپایی خود در استادیوم خانگی پیروز میدان بودند. اما بهرصورت دیدار سه شنبه شب مقابل بازل دیدار حساسی برای باواریایی ها خواهد بود.
بایرن فصل گذشته نیز در این مرحله با شکست خانگی 3 بر 2 مقابل اینتر میلان حذف شد این نتیجه در حالی رقم خورد که باواریایی ها دیدار رفت در میلان را با حساب 1 بر 0 پیروز شده بودند. آن ها در فصل 2009 نیز در دیدار برگشت مقابل بارسلونا در آلیانز آرنا با نتیجه 1 بر 1 به تساوی دست یافته بودند.
اف سی بازل نیز آمار بسیار خوبی در دیدارهای خارج خانه دارد آن ها در دیدار های دور از خانه این فصل لیگ قهرمانان شکست ناپذیر ظاهر شده اند. حتی در دیدار برابر منچستر یونایتد در اولدرافورد نیز توانست در حالیکه 2 بر 0 از میزبان عقب بود بازی را نتیجه 3 بر 3 به تساوی بکشاند.
از دیگر نکات و آمار قابل توجه در مورد باشگاه سوئیسی می توان به این موضوع نیز اشاره کرد که بازل پس از شکست خانگی در اولین دیدار اروپایی مقابل بنفیکا در 17 بازی است که شکست نخورده است و موفق شده است منچستر یونایتد را با نتیجه 2 بر 1 از ادامه لیگ قهرمانان حذف کنند.
هیکو فوگل سرمربی بازل سابقه 9 سال همکاری با باشگاه بایرن را در بخش جوانان دارد و سپس عنوان دستیاری تورستن فینک در باشگاه بازل را بدست آورد و حال نیز سرمربی گری این باشگاه سوئیسی را عهده دار است. فوگل هیچگاه ارتباط خود با بایرن و شناخت وی از بازیکنان این تیم را با پیروزی برابر این باشگاه مونیخی نفی نمی کند.
فوگل می گوید:" این امر می تواند یک پیروزی باور نکردنی برای تیم سوئیسی باشد که به مرحله 4/1 نهایی لیگ قهرمانان راه یابد و آن با شکست و عبور از سد بایرن انجام می شود. بازیکنان سابق من نمی توانند به خوبی وظیفه خود را مقابل ما اجرا کنند. تیم بازل کیفیت خوبی دارد تیم من یک باور عمیق از توانایی های خود دارد بنابراین ما نگرانی بابت بازی در خارج خانه و زمین حریف نداریم."
بازگشت شواین اشتایگر
باستین شواین اشتایگر با طی دوره نقاهت خود می تواند نقش کلیدی در دیدار سه شنبه شب برابر بازل داشته باشد. باستین در دیدار شنبه شب برابر هوفنهایم از دقیقه 62 وارد زمین شد و امیدهای باواریایی ها را برای حضور در ترکیب بایرن برای دیدار اروپایی پر رنگ تر نمود. بدون شک حضور باستین شواین اشتایگر در مرکز زمین می تواند قدرت رهبری تیم و مانورهای تاکتیکی هاینکس را افزایش دهد.
باستین در مورد حضور در ترکیب اولیه بایرن می گوید:" من خودم را برای این بازی آماده می کنم و می خواهم که برای بایرن به زمین بروم ولی این تصمیم مربی است که از من در ترکیب اولیه استفاده کند یا خیر."
ترکیب احتمالی دو تیم:
بایرن مونیخ: نویر- لام- بداشتوبر- بوآتنگ- آلابا- شواین اشتایگر (گوستاوو)- کروس- توماس مولر- ریبری- روبن- گومز
اف سی بازل: سامر- فیلیپ دگن- دراگوویچ- آبراهام- اشتینهوفر- شکیری- هوگل- ژاکا- استوکر- فری- استریلر
داور: مارک کلاتنبرگ (انگلستان)
[برای مشاهده لینک ها شما باید عضو سایت باشید برای عضویت در سایت بر روی اینجا کلیک بکنید]