بعد یه سوال دیگه هم دارم که اگه من سرمربی یه تیم ملی بشم دوباره چه مدت طول میکشه که از تیم ملی های دیگه پیشنهاد بیاد و یا کلا میاد نمیاد چجوریه؟
نمایش نسخه قابل چاپ
بعد یه سوال دیگه هم دارم که اگه من سرمربی یه تیم ملی بشم دوباره چه مدت طول میکشه که از تیم ملی های دیگه پیشنهاد بیاد و یا کلا میاد نمیاد چجوریه؟
همه جام ها رو گرفتم اون فصل و البته فقط یک باخت داشتم ولی تو میلان که رفتم 9 تا بازی رو تو 2 سال باختم ولی خب تیم ملی دیگه من رو انتخاب کرده بود و منم با فرانسه همه جام های پیشرو رو گرفتم
به نظر من مهم ترین چیز تو انتخاب شدنت توسط تیم بزرگ زدن رکورد بازی های متوالی با برد هستش مخصوصا اگه بالای 30 بازی با برد برسی
بچه ها من فصل رو تموم کردم. الان وارد فصل 2023 / 24 شدم . تا بازی های آخر اختلافم با پی اس جی 3 امتیاز بود. من اول بودم. یهو یه بازی والنسین 2-1 مارو شکست داد و پاریس بهم رسید. فقط به خاطر تفاضل بالاتر بودم
بازی آخرو با سن اتین داشتم و به سختی بردم و قهرمان شدم. دم پاریس گرم. عجب رقابتی میکردیم :ahaaaaaa:
قهرمان لیگ اروپا هم شدم. 3-1 میلان رو شکست دادم. دروازه بانشون سگ بود. Fabiano ، عوضی هر چی میزدم رد میکرد. 2 گل از رو کرنر بهش زدم تا تونستم قفل دروازه شو بشکنم. جام حذفی هم قهرمان شدم.
راستی 11 بازیکن سال لوشامپیونه رو هم معرفی کردن.من چون بازیکنامو تقریبا یه بازی در میون بازی میدم تا زیاد خستشون نشه، معمولا انتخاب نمیکنن از تیم من بازیکنی رو، به خاطر تعداد کم بازی های انجام داده. ولی با این حال Adryan بدونید چیکار کرد که انتخاب شد تو این شرایط !!! نظیر نداره این پسر
واسه فصل جدید 90 میلیون بودجه بهم دادن :jeddiiiii:
یه چندتا بازیکن گرفتم به زودی عکس میزارم roz::
والا ما فصل اول رو با رئال بدون جام به پایان بردیم( باوجود خرج های فراوان) و سال دوم رو هم لالیگا رو با چند باخت بد شروع کردیم اعصابم ریخت بهم وسط بازی alt+f4 زدم بازی رفت ممکنه از اول شروع کنم باید کمکم کنید نمیدونم چرا اواخر فصل که میشه تیم شدید افت میکنه به طوری که از تیم ضعیفی مثل رئال بتیس در فینال جام حذفی 3به 2 باختم در وقت اضافه لالیگا رو هم در هفته های آخر از دست دادم و چمپیونز لیگ هم تا نیمه نهایی پیش رفتم و بازم اواخر فصل حذف شدم نمیدونم چرا اینجوریه خرج هم زیاد میکنم فصل جدید هم با وجود اینه بازیکنان جدیدی مثل لواندووسکی- مت هوملز- تیبو کورتوا و .... رو گرفته بودم و تاکتیک رو هم کاملا تغییر داده بودم اما هر چهار بازی اول لالیگا رو باختم و تیم آخر جدول شدم و بدجور اعصابم ریخت بهم حالا چیکار کنم؟ چرا اینجوری میشه از اواخر فصل اول شروع و تا فصل دوم هم ادامه دار میشه این افت شدید.
میخوام از اول شروع کنم بازم با رئال لطفا راهنماییم کنید.
الان دوباره با رئال اول فصل رو شروع کردم چه بازیکنانی رو بخرم؟ ستاره باشن ها لطفا معرفی کنید.
مطلب خوبی بودمطلب خوبی بودمطلب خوبی بودمطلب خوبی بودمطلب خوبی بود
بازی های دوستانه ی پیش فصل رو بازی کنم یا سیم مچ بزنم؟ سیم مچ که میزنم بعضی وقتا بازیکنام مصدوم میشن چی کنم؟ لطفا جواب هم این سوال و هم دو سوال قبلیم رو بدید ممنون میشم
بازی های دوستانه همیشه اولین بازی رو انجام بده که رسانه ها تعریف کنند ولی بازی های بعدی دوستانه رو سیم کنی مشکلی نیست و در خصوص این که میگی اخر فصل خوب کار نمی کنی باید بگم سعی کن تاتیک و ترکیب و بازیکن های تیم رو مرتب عوض کنی شاید باورت نشه ولی من الان تو تاتنهام همه بازیکن های خوب از جمله مسی و رونالدو و گوتزه و کروس و همه رو خریدم ولی از استوک سیتی فقط 2-0 بردم ولی هفته ی بعد با یک تیمی که همه بازیکن هاش سنشون زیر 21 بود جز براما 23 ساله اورتون رو 9-0 بردم پس سعی کن فقط بازیکن جوون و با انگیزه بگیری بازیکن های قوی مثل کروس و لواندوسکی یک کم مغرورانه به نظرم بازی می کنند و پرتلاش نیستند البته اگه میخوای بازیکن قوی هم بخری من بهت دروازبان leno رو پیشنهاد می کنم من الان فصل 2018 هستم قدرتش 91 هست و 26 سالشه و lucas از پارس سن ژرمن رو اگه بخری اول بد بازی می کنه ولی بعد از یک ماه خیلی توپ بازی می کنه و bruma هم که خط حمله جوونی هست و خیلی هم باانگیزه
سلام بچه ها
یه سوال
چطور میشه همزمان 2 تا کریر بسازی؟؟؟
حتی کریر مربیگری داشته باشی نمی تونی کریر بازیکنی بسازی!!
ممنون
سلامنقل قول:
نوشته اصلی توسط mohammad_444_0o [برای مشاهده لینک ها شما باید عضو سایت باشید برای عضویت در سایت بر روی اینجا کلیک بکنید]
کاری نداره که. شما یه کریر میسازین واردش میشین. گزینه سیو رو میزنین. واسه هزار تا کریر پلیر و کریر منیجر هم همینکارو میتونین بکنین. هیچ محدودیتی نداره !