نقل قول:
نوشته اصلی توسط mehdi30100 [برای مشاهده لینک ها شما باید عضو سایت باشید برای عضویت در سایت بر روی اینجا کلیک بکنید]
یا نیکولاس بنتنر یا آرین روبن
درضمن کاکا و زلاتان هم سن هستند الان تیم یه دست شده
2 تا پاسور داریم
نمایش نسخه قابل چاپ
نقل قول:
نوشته اصلی توسط mehdi30100 [برای مشاهده لینک ها شما باید عضو سایت باشید برای عضویت در سایت بر روی اینجا کلیک بکنید]
یا نیکولاس بنتنر یا آرین روبن
درضمن کاکا و زلاتان هم سن هستند الان تیم یه دست شده
2 تا پاسور داریم
آقا سینا به نظرم دوستمون مهدی راست میگه حتی اگه کاکا و زلاتان هم سن باشن بازی کاکا افت کرده از موقعی که به رئال رفته ولی بازی ابراهیموچ صعودی بوده و خیلی خوب بازی کرده کاکا در این وضعیت هیچ وقت نمیتنه جای زلاتان رو بگیره...اومدن کاکا به آس اشتباه گالیانی در پول های میلان رو هدر میده:ey babaaa:
پول های میلان رو هدر میده برای بازیکنای که هیچ کار نمی تونن بکنن کاکا 32دقیقه فقط میتونه دوام بیاره و نمی تونهیه 90دقیقه کامل رو بازی کنه گومز عالیه بازیکن گل زنیه و در برخی از ضربات سر هم به خاطر قد بلندش مهارت داره بعضی ها میگم گومز نمیاد ولی مگه آنلکا و دروگبا نرفتن چین؟کاناوارو و تونی نرفتن امارات جونینو نرفت قطر؟چرا همه رفتن هیچی بعید نیست ولی مگه میلان در حد الغرافه و الاهلی یه؟گومز میتونه به میلان بیاد و گالیانی:-ang
گومز انتخاب خوبیه چرا که تمام مشکلات میلان درخط حمله رفع میشه کاکا کم کم باید از دنیا فوتبال خداحافظی کنه البته با احترام به دوستداران کاکا این بازیکن برای تیمی مثل میلان مناسب نیست.
ولی به نظرم اگه کاکا بیاد میلان باز میتونه به دوران اوجش برگرده... به نظرم کاکا 90 دیقه هم میتونه بازی کنه..اونجا بش بازی نمی دادن..!!!
به هر حال بی صبرانه منتظر اومدن کاکا هستیم...:-shad:-shad:-shad
زلاتان خیلی جنگنده بود و با اخلاقش اعصاب تیمه حریفو بهم میریخت/یه بار روانی روی تیم مقابل بود
کاکا بیشتر پاس میده و اصلا هم جنگنده نیست در حقیقت کاکا یه مهره ی سوخته برای رئال بود که انداختش دور و ما رفتیم سراغش.
میلاندنبال پیر مرداست ...فقط میره سراغ اونایی که افت کردنو سنشون زیاده.
شيما درست ميگه مهدي به نظر من كاكا اگه به ميلان بياد به دوران اوجش ميرسه در ضمن اصلا هم مهره ي سوخته اي نيست هر وقت تو بازي با ريال اومده يه تعويض طلايي بوده به نظر من كاكا تا ١٢٠ دقيقه هم ميتونه بازي كنه منم معتقدم كه ابراهيموويج يه چيز ديگه اي بود..
به نظر من تو اين شرايط خيلي بدي كه تيم داره كاكا ميتونه حكم يه رهبر خوب و توانمند رو ايفا كنه تو اين شرايط بايد خيلي هم خوشحال باشيم كه تيم داره يه بازيكن خوب رو ميگيره
منظور من از سوخته اینه که انگیزه نداره و نسبت به عملکردش بی تفاوته به همین دلیل تلاش نمیکنه و میشه بازیکنه سوخته.think::
من که از خدامه تیم نتیجه بگیره ولی زلاتان حیف شد.:ey babaaa:
واقعا خاک بر سر جناب گالی الاغ که تیمو به حراج گذاشته ای خدا ما رو از دست این دوتا پت و مت خلاص کن
واي خدا جون كاكا داره برميگرده
من کاملا با مهدی موافقم همه وقتی کاکا رفت رئال گفتن بازیش خوب میشه و از این حرف ها که چی شد رئال سریع ازون راحت شد پول الکی میگرفت کاکا باید از فوتبال خداحافظی کنه دیگه میلان هم همش بازیکن هایی با سن بالا بازی افت کرده و نامناسب میخره الان برا چی کاکا رو میخره وقتی نمیتونه 30دقیقه بازیکنه؟؟:fek konam:
برای هیچی فقط پولهاش رو هدر بده همین بهترین انتخاب خرید بازیکن میلان همین زلاتان بود که رفت امیدوارم درپاریس خوب بازی کنه ولی این گالی من رو کشته:-ang من برای میلان آرزوی موفقیت در فصل آینده نیکنم امیدوارم که موفق بشه و بالاخره یه نفر رو جایگزین زلاتان بکنه راحت بشیم همین هفته پیش از یووه باختیم تو جام سه گانه!وای به حالمون تو کالیچو چه اتفاقی میفته سری آ امسال خیلی پرهیجانه!:nishkhand: