پاسخ : | بحث و تبادل نظر پیرامون بازی مربی گری فوتبال آنلاین Top Eleven |
نقل قول:
به نظرم اینکارو نکن.چون اگه میخوای تیمت رو واسه فصل بعد قوی ببندی خوب صعود که کردی توی سطح بعدی قوی ببند فرقی نداره که. اما اگه میخوای با همین بازیکنا قهرمان بشی خوب اگه شدنی بود که این فصل میشدی هیچ تضمینی نیست که فصل بعد با تیمای ضعیف همگروه بشی. تا جایی که میتونی صعود کن بالا و هرجا که دیگه نکشیدی خوب توی لیگ میمونی و فصل بعد تلاش میکنی.
در مورد بازار هم بگم الان توی آپدیت آخرش سیستمش دقیقا مثل گوگل پلی شده. یعنی دیگه کل برنامه رو نمیگیره. الان تاپ الون 22 مگ هستش ولی فقط 7 مگ واسه آپدیتش میگیره.اگه برید تو بخش تاپ الون روی 22 مگ یه خط کشیده جلوش نوشته 7 مگ.
با نظرت که این فصل هم قطعی نیست قهرمانیم کاملا موافقم! اما این بازیو آخرو با اینکه از تیم چهارم جدول داشتم میبردم اما آخرش دفاع رو باز کردم تا ببازم! ولی خوب تیمم الان از اول فصل خیلی قویتر شده و بازی اسکاتم هم بیشتر! چون یک فصل بیشتر بازی کردن!
2- تو این 2-3 روز آخر هم چندتا بازیکن با قدرتای ویژه و کلا بازیکنهای خوب گرفتم! و برای کسایی که میبینند نمیتونن فصل بعد برن لیگ بالاتر الان بهترین زمان خریده!
3- میخوام همش هی به یکسری افراد یکسان که از شانس من هم همگی خوره بازی هستند نخورم!
نقل قول:
سلام خدمت دوستان عزیز من محمدفصل 7 هستم اسم تیمم mohamad fc هستش، یه سوال داشتم : من با گوشی بازی میکنم ، اگه بخوام با کامپیوتر بازی کنم باید از اول دوباره شروع کنم؟ امکانش نیست هر وقت خواستم با گوشی هر وقتم خواستم با کامپیوتر بازی کنم؟ راستی یه سوال دیگه به نظر شما چطور میشه با توجه به ترکیب حریف ترکیب چید؟ یعنی باید به چه نکاتی توجه کرد؟
دوست عزیز تو صفحات همین بحث بچرخی خیلی در این مورد بحث شده و برای بازی با کامپیوتر اگر به ف.ی.ل.ت.ر شکن دسترسی داری باید بازی رو اول به اکانت فیسبوکت که همون موقع بالا اومدن ازت میپرسه با فیسبوکت اینو یکی کنم یا نه یکی کنیش و بعد اون میتونی همون تیمتو هم تو فیسبوکو هم تو گوشی ادامش بدیدر مورد سوال دومت هم که در مورد اونم خیلی بحث شده و برای اونم میتونی بری تو فروم خود تاپ الون و سیستم و ضد سیستمهای مختلف رو ببینی و بعد برای هر بازیت یک سیستم متفاوت بریزی که البته اینا هم همیشه و 100% جواب نمیدن چونکه شما فقط سیستم حریفتو میبینی و استراتژی بازیشو که نمیبینی! اما بازم کمک میکن او ضد سیستماو در کل یک سیستم تو تاپ الون همیشه برنده یا بازنده نیست و به کلی فاکتور دیگه هم مربوط میشه که بعضیاشو ما میدونیمو بعضیاشم نه!
تا حالا به فروم خودش سر نزده بودم، جالب بود ممنون عزیز
بچه ها هر کسی دوست داشت توی تاپ الون با من دوست بشه آیدی FB برام بفرسته من لول پنج هستم در حال حاضر امتیاز تیمم ۴۶ هست البته اگر فردا بازیکن جدید بخرم چند تا میره بالاتر!
Hoorshid FC
4 فایل پیوست
این تیم منه گفتم چند تا عکس بذارم ازش شاید بد نباشه........
این سیستمت رو من مدتها بازی میکردم و سیستم خوبی بود و هست و بهت تبریک میگم
در کل من از 2 سیستم خیلی خوشم میومد یکی همین که معروف به 451 وی شکل (وی انگلیسی) بود و دیگری هم 442 دیاموند (الماس) و جفتونم خوبند
حالا این فصل میخوام 41023 یا همون 433 رو امتحان کنم ببینم چطور میشه
ولی با این 451 کمی گل خوردم بالا بود. برای شما چی؟ شماهم مشکل گل خورده رو داشتی؟ (البته من اون 3تا بازیکن وسطمو مثل شما عقب زن نکرده بودم و ایندفعه امتحانش میکنم)
راستی من این فصل همون سطح 6 موندم و امکان داره که با هم هم لیگ بشیم:nishkhand: مراقب خودت باش دیگه!
خب لول 13 هم برام تموم شد و از فردا توی لول 14 توپ خواهم زد:)
همونطور که گفتم لیگ قهرمانان فینالیست بودم که توی یک بازی حساس با نتیجه 1-0 پیروز شدم و قهرمانی رو بدست آوردم، البته با خوش شانسی
توی لیگ هم تونستم با فاصله 4 امتیاز قهرمان شم
در مورد کاپ هم قبلا گفتم که حذف شده بودم
در کل فصل خوبی رو پشت سر گذاشتم و تونستم مثل فصل قبل دو تا جام دست بیارم، با این تفاوت که اینبار به جای کاپ لیگ قهرمانان رو بدست آوردم، اگر قرعه عجیبی نخوره بهم امیدوارم که لول 14 رو با 3 تا قهرمانی پشت سر بگذارم، تا ببینیم چه میشود
خب منم با همین سیستم 2-4-4 لوزی شکل با افتخار رتبه 12 جدول رو بدست آوردم :crazy::evaa: هیچ پولی هم برام نمونده بازیکن بخرم :|
تیمم داره ورشکست میشه! :luuugh::khandeeeee bahal: کسی نمیخره تیممو ؟؟؟؟ :ey babaaa::eee::nishkhand:
ولی بی شوخی گند زدم این فصل. تنها دلیلشم استفاده از استراتژی های عجیب غریب بود صرفا جهت اینکه خواستم امتحانشون کنم. یه خوبی که داره اینه که میتونم حسابی توکن جمع کنم واسه خودم :|
سلام خدمت همه top11 بازها
من تازه با این سایت و top11اشنا شدم که ای کاش زودتر با اینجا اشنا میشدم که در دام فیص... نیوفتم
دم مدیر انجمن هم گرم که سریع پاسخ میده
فصل بعد چند روز بعد از اتمام فصل فعلی شروع میشه؟
نمیشه کاری کرد که تو ی بازه زمانی بیوفتیم که بازیها 4 صبح نباشه؟البته به جز خرج توکن
من با "س ا ی ف و ن " وصل میشم ولی زود ب زود از بازی میفتم بیرون.ایا به قند شکن مربوطه؟قند شکن ردیف سراغ دارین؟
با تشکر