پاسخ : FIFA Career Mode ( مدیریت تیم و باشگاه داری فیفا 14 )
نقل قول:
تیم ملی ولز بهم پیشنهاد داده قبول کنم؟ اگه بخوام سرمربی تیم ملیه بزرگی بشم چیکار باید بکنم یکسره بهم پیشنهاد میدن یا باید اول از تیم ملی های کوچیک شروع کنم؟
ولز که به جز بیل فکر نمکنم بازیکن آنچنانی داشته باشه ! آره اول تیم های خوبی پیشنهاد نمیدن. خودم از استرالیا شروع کردم !!
ولی در کل میتونی صبر کنی شاید یه تیم بهتر پیشنهاد داد. البته تصمیم با خودته
سلام. من با تیم qpr دوباره شروع کردم. اگه میشه یه چندتا بازیکنای خوب با اورال 72 تا 77 که خیلی خوب پیشرفت کنن با بودجه ی 10 میلیون کم سن و سال.
نقل قول:
سلام. من با تیم qpr دوباره شروع کردم. اگه میشه یه چندتا بازیکنای خوب با اورال 72 تا 77 که خیلی خوب پیشرفت کنن با بودجه ی 10 میلیون کم سن و سال.
سلام. کل بودجت 10 میلیون هست ؟!!! با این بودجه فکر نکنم زیاد بتونی بازیکن بخری 4-3 تا نهایتا
اما خب واسه شروع کریر بازیکنای آینده داری رو واست معرفی میکنم.
Anthony Martial - Imoh Ezekiel - Ahmed Musa - Yassine Benzia مهاجم نوک
Bruma - Bakkali مهاجم راست و چپ و هافبک راست و چپ
Adryan - Paredes هافبک تهاجمی
Ramiro Da silva - Moritz Leitner هافبک وسط
Nicola Murru - $$$a دفاع چپ
Sebastian Strifler دفاع راست
Andrea Lamanna - Kourt Zouma - Nathan Ake دفاع وسط
حالا شاید بعضیاش قیمتشون زیاد باشه چون اطلاعی ندارم. ولی چیزی که مشخصه این بازیکن ها آینده فوق العاده درخشانی دارن که فصل های بعد به تنهایی خودشون یه تیم هستن !!! به جز Lamanna با همشون بازی کردم و تاییدشون میکنم.عالین. البته زیاد با Bakkali حال نکردم و نتونستم متاسفانه ازش بازی بگیرم. در صورتی که تو کریر من تو سن 23 سالگی اورالش 87 بود !!!
فکر میکنم گرون باشن. یه چیزی هم که هست اینه که اکثر این تیم ها بازیکن رو میندازن بهتون! یعنی بیش از دو برابر ارزش بازیکن پول میخوان ! البته واسه بعضی بازیکنای معروف و جوون عادیه ولی این جوونا رو تا میتونید چونه بزنید و قیمت رو بیارید پایین تا خیلی ضرر نکنین از خریدش !
علی این Anthony Martial - Imoh Ezekiel و Adryan و Nathan Ake
تو چه تیمایی هستن
نقل قول:
علی این Anthony Martial - Imoh Ezekiel و Adryan و Nathan Ake
تو چه تیمایی هستن
ازکیل تو استاندارد لیژ - آنتونی مارتیال تو موناکو ( البته اورال اولیه اش خیلی پایینه 63 ! ) - آدریان تو فلامنگو - ناتان اکه تو چلسی هستن
من با منچستر شروع کردم
------دخیا--------
اوزا------فردیناند-----ویدیچ-------جانس
----------------کروس----------
زاها-----------------------------والنسیا
----------------رونی-----------
------------خسه--------ون پرسی(ولبک)
اقااا من خیلی بد گل میخورم چکار کنم
سلام. یه نرم افزار هک برای پلیر کریر نداریم؟ مثلا از اورال 70 بری 90.
من یک هفته ای میشه بازی رو شروع کردم(از وقتی از دست امتحانات :shame:لعنتی خلاص شدم)با بارسا تا نیم فصل با 6 امتیاز نسبت به رئال اولم و هدایت تیم ملی کلمبیا رو دارم ....
فقط مشکلم تو دفاع هست که اونم کم کم خوب میشم .... :danc:
همین !!!
سلام. چه جوری میشه تو کریر یا خود بازی فیفا 14 تعداد تعویضی هارو افزایش داد. به جای 3 تا تعویضی 5 یا 6 تعویضی داشته باشیم.
نقل قول:
سلام. چه جوری میشه تو کریر یا خود بازی فیفا 14 تعداد تعویضی هارو افزایش داد. به جای 3 تا تعویضی 5 یا 6 تعویضی داشته باشیم.
این یه قانونه و قانون رو نمیشه تغییر داد ! فقط همون 3 تا تعویضی رو میتونین داشته باشین تو کریر