-
[برای مشاهده لینک ها شما باید عضو سایت باشید برای عضویت در سایت بر روی اینجا کلیک بکنید]
[برای مشاهده لینک ها شما باید عضو سایت باشید برای عضویت در سایت بر روی اینجا کلیک بکنید]
بررسی وضعیت تیم استقلال توسط فرزامی و زرینچه و همچنین حمایت قاطع از مدیر عامل و کادر فنی تیم از تصمیمات مهم نشست عصر سه شنبه هیئت مدیره باشگاه استقلال بود.
به گزارش شبکه ایران، در نشست عصر سه شنبه هیئت مدیره باشگاه استقلال موضوعات مختلفی مورد بررسی قرار گرفت و تصمیماتی نیز در خصوص آنها گرفته شد که مهمترین آین تصمیمات را در زیر از نظر می گذرانید:
- راهکارهای مختلفی در خصوص تامین هزینه های تیم استقلال برای حضور مقتدرانه در رقابتهای فصل آینده لیگ برتر بویژه در فصل نقل و انتقالات مورد بررسی قرار گرفت.
- اعضای هیئت مدیره در خصوص حمایت قاطع تحت هر شرایطی از مدیر عامل و کادر فنی، تاپایان رقابتهای این فصل لیگ برتر به توافق رسیدند.
- در این جلسه تصمیم گرفته شد تا فرزامی و زرینچه بدون آنکه در کار کادر فنی تیم دخالت کنند به بررسی دقیق وضعیت تیم پرداخته و نقطه نظرات فنی خود را در جلسات بعدی هیئت مدیره مطرح کنند.
- فتح الله زاده طی یک درخواست رسمی اعلام کرد برای تسویه حساب کامل با بازیکنان و کادر فنی و پرداخت بخشی از بدهی های باشگاه نیاز به دو و نیم میلیارد تومان است که قرار شد یک و نیم میلیارد آن توسط هیئت مدیره تامین شده و یک میلیارد نیز خود وی از طریق منابع درآمد زایی باشگاه فراهم کند.
-
حیدری :جمعه باید ۸۰ هزار نفر به ورزشگاه بیایند
لیگ برتر - حیدری میگوید سپاهان مطمئنا امتیاز از دست میدهد و استقلال فاصلهاش را با این تیم جبران میکند.
به گزارش خبرآنلاین؛ تیم فوتبال استقلال در شرایطی خودش را آماده دیدار با صبای قم میکند که با تیم صدرنشین یعنی سپاهان 3 امتیاز فاصله دارد. با این حال خسرو حیدری معتقد است که سرنوشت قهرمانی به هیچ عنوان معلوم نیست و آنها منتظر لغزش سپاهان هستند. خسرو در مورد شرایط استقلال، بازی با صبا و مسائل مختلف دیگر در گفتوگویی اختصاصی با خبرآنلاین به سوالات پاسخ میدهد.
از بازی با مس سرچشمه شروع کنیم. بازی چطور بود؟
بازی بسیار سختی بود و خوشحالم که 3 امتیاز حساس را گرفتیم. کار من هم سخت بود چرا که آنها یک بازیکن را مأمور مستقیم برای مهار کردن من قرار داده بودند و هر جا میرفتم با من میآمد. البته این موضوع به نفع ما هم شد چون هر وقت وسط زمین میآمدم آن بازیکن هم همراه من میآمد و دفاع چپ مس خالی میشدکه از همانجا به گل رسیدیم.
خیلیها معتقدند شانس قهرمانی سپاهان بیشتر از استقلال است. نظر تو چیست؟
به هیچ عنوان نمیتوان قهرمان را پیش بینی کرد و اصلا اینطور نیست. شاید خیلیها این حرف را به خاطر اختلاف 3 امتیازی ما با سپاهان میزنند ولی ما منتظر هستیم تا از کوچکترین لغزش آنها استفاده کنیم. البته این را هم باید بگویم که بازیهای هر دو تیم سخت است.
یعنی شانس استقلال و سپاهان را برابر میدانی؟
من معتقدم چیزی معلوم نیست در ضمن فکر میکنم که استرس سپاهان به دلیل اینکه در صدر جدول قرار دارد بیشتر است.
مثل اینکه روز پنجشنبه جزو معدود دفعاتی است که دوست دارید پرسپولیس برنده شود، درست است؟
به هر حال ما به قهرمانی فکر میکنیم و خوشحالم میشویم سپاهان مقابل رقیبانش امتیاز از دست بدهد و امیدواریم پرسپولیس این هفته از آنها امتیاز بگیرد.
فکر میکنی پرسپولیس با چند بازیکن غایب بتواند در اصفهان امتیاز بگیرد؟
پرسپولیس تیم بزرگی است که میتواند حتی در زمین حریف خطرناک باشد ولی ما باید به بازیهای خودمان توجه کنیم و خودمان امتیاز بگیریم.
به نظر تو استقلال برای قهرمانی چند امتیاز میخواهد؟
ما دوست داریم هر 15 امتیاز را بگیریم ولی نمیدانم چه اتفاقاتی خواهد افتاد. مطمئن باشید سپاهان امتیاز از دست میدهد ولی مهم این است که ما چند امتیاز از دست بدهیم و این 3 امتیاز فاصله را جبران کنیم.
وضعیت استقلال را در آسیا چطور میبینی؟
کار ما در آسیا هم آسان نیست ولی 2 بازی بیرون از خانه داریم و معمولا در چنین بازیهایی خوب امتیاز میگیریم. امیدوارم در نهایت صعود کنیم.
قبول داری استقبال تماشاگران استقلال از بازیهای این تیم کم است؟
تماشاگران استقلال اگر دوست دارند تیمشان قهرمان شود باید حمایت کنند. در بازی روز جمعه مقابل صبا باید هفتاد ـ هشتاد هزار نفر به استادیوم بیایند و ما به حمایت هواداران احتیاج داریم.
نظرت در مورد صبا چیست؟
صبا تیم بسیار خوبی است و ترکیبی از بازیکنان جوان و با تجربه را در اختیار دارد. ما باید بیشتر از آنها بدویم تا بتوانیم 3 امتیاز را بگیریم.
راستی در مورد تعریف شبکه ابوظبی اسپورت از خودت چه صحبتی داری؟
آنها بازیهای لیگ قهرمانان آسیا را آنالیز میکنند و مطمئنا این موضوع برای من خوشحالکننده است هر چند که کار مرا سخت میکند.
-
به گزارش خبرگزاری فارس، تمرین امروز استقلال از ساعت ۱۴ در ورزشگاه دستگردی آغاز شد.
*پرویز مظلومی قبل از آغاز تمرین ۱۰ دقیقه برای بازیکنان در مورد بازی با صبای قم صحبت کرد. در حین صحبت های مظلومی آرش برهانی با تاخیر در محل تمرین حاضر شد و مظلومی هم از وی بابت تاخیرش توضیح خواست. علاوه بر برهانی، جباری هم با تاخیر در تمرین حاضر شد.
* نکته مهم تمرین حضور مهدی رحمتی بود. وی امروز بعد از دو روز غیبت به دلیل مصدومیت امروز تمرین کرد.
* فروتن، زرینچه و شاهرخ بیانی در تمرین حاضر بودند و در همان اوایل تمرین مظلومی با آنها برای دقایقی صحبت کرد.
*بازیکنان به طور اختیاری خود را گرم کردند و سپس به بازی دست رشته و بعد زیر نظر مولایی به تمرین بدنسازی پرداختند.
*در حالی که بازی استقلال با صبای قم ساعت 18:55 برگزار می شود اما آبی پوشان ساعت ۱۴ تمرین می کنند و این مسئله باعث شده در حین تمرین از گرما کلافه شوند و مدام به دنبال آب باشند.
*در حالی که هوا گرم بود هنکه مربی آبی پوشان و اسماعیل شریفات با گرمکن در زمین حضور داشتند.
*حدود ۶۰ تماشاگر در محل تمرین حاضر بودند. آنها مظلومی را با شعار" پرویز سوبله،چوبله"تشویق کردند.
*تماشاگران استقلال هادی زرین ساعد دروازه بان دوم را تشویق کردند.
*مجتبی جباری در تمرینات گروهی استقلال حضور داشت و این احتمال وجود دارد که در بازی با صبا برای دقایقی به میدان برود.
* عکاسانی که برای تهیه عکس از تمرین آبی پوشان در ورزشگاه دستگردی حضور پیدا می کنند فقط برای ۲۰ دقیقه می توانند کنار زمین باشند و سپس مدیر روابط عمومی باشگاه استقلال اجازه حضور بیشتر به آنها را نمی دهد و می گوید از روی سکوها عکس بگیرند. کاری که برای عکاسان مقدور نیست و نمی توانند از روی سکوها کیفیت لازم را برای تهیه عکس داشته باشند. این در حالی است که عکاس سایت باشگاه استقلال این اجازه را دارد تمام وقت کنار زمین باشد و این قانون شامل حال عکاس سایت باشگاه نمی شود.
تیم استقلال روز جمعه از هفته سی ام لیگ برتر به مصاف صبای قم خواهد رفت.
-
در روز یكشنبه 20 فروردین ماه و همزمان با هیاهوی لیگ برتر فوتبال كشور، به دلیل درگذشت یكی از بستگان، فرصتی دست داد تا به بهشت زهرا رفته و عرض ادبی نیز به ناصر خان حجازی داشته باشم.
نكته جالب اینكه علیرغم بارندگی چند روز گذشته و بر خلاف سایر قبور این قطعه، مزار ناصرخان فاقد هرگونه غبار و گرد و خاك و بسیار مرتب بود و عجیب تر آنكه در قطعه نام آوران نیز هیچكس حضور نداشت.
البته موضوعی كه بسیار به چشم می آید همسایگی مرحوم مسعود اساسی پیشكسوت بسكتبال ایران و مرحوم اسماعیل زر افشان عكاس باسابقه رسانه های ورزشی كشور با ناصر خان حجازی است.
به اولین سالروز درگذشت این مرد بزرگ عرصه فوتبال نزدیك می شویم. بیایید با هم فاتحه ای جهت شادی روح آن عزیز قرائت نماییم.
-
سرپرست تيم فوتبال استقلال معتقد است حضور ويسي در موفقيتهاي صبا تاثير گذار بوده است و استقلال برابر اين تيم بازي مشكلي خواهد داشت.
منصور پورحيدري در گفتوگو با خبرنگار ورزشي خبرگزاري دانشجويان ايران (ايسنا) درباره فيلمي كه در برنامه روز دوشنبه 90 نشان داده شده بود اظهار كرد: اصولا پس از پايان بازي ميايستم تا مراسم دست دادن با داور و بازيكنان حريف به پايان برسد و بازيكنان را به سمت رختكن هدايت كنم تا اتفاق خاصي نيفتد. اتفاق آن روز هم اصلا ارتباطي به دوربين نداشت. آقاي عزيزي روي ويلچر نشسته بود و ميخواست با برهاني صحبت كند كه ظاهرا هممحلي يا همكلاسي او بود. آرش برهاني نيز با آن فرد صحبت كرد و آن زمان اصلا دوربيني در كار نبود. وقتي كه صحبت او به پايان رسيد اين آقاي دوربين به دست عزيز از پشت ماشين با دوربين بيرون آمد.
پورحيدري ادامه داد: آنها ميدانند كه در محوطه زمين نبايد با بازيكن صحبت كنند. جرات نميكنند اين كار را در ليگ قهرمانان انجام بدهند چون ناظر AFC همه چيز را كنترل ميكند اما در داخل اين مشكلات را داريم. در جلسات قبل از بازي ناظر ديدار اعلام ميكند كه نبايد در محوطه زمين با بازيكنان صحبت شود و بايد در ميكسد زون اين كار انجام بگيرد. من هم زير اين برگه را امضا ميكنم بنابراين نسبت به اين موضوع تعهد دارم. آن شخصي كه دوربين در دست داشت، با برهاني صحبت كرد و حتي پرسيد كه آيا آن صحنه پنالتي بود يا خير كه برهاني نيز گفت منتظر بودم داور پنالتي بگيرد. حتي قبل از اين ماجرا نيز او ميخواست صحبت كند كه من مخالفت كردم و گفتم كه پايان بازي با هر كس كه ميخواهد صحبت كند و هيچ اشكالي وجود ندارد.
وي مدعي شد: متاسفانه آنقدر ضعيف بودند كه اين مسئله را وصل كردند به دوست عزيزي كه روي ويلچر نشسته بود، در حالي كه اصلا اين طور نبود. صحبت برهاني با آن شخص به پايان رسيده بود كه دوربين قصد مصاحبه گرفتن داشت ولي آنها با شيطنت اين مسائل را به هم ربط دادند. در آخر او گفت كه ما عادت كرديم. بله شما به بيقانوني، شكستن حرمتها و دروغ عادت كردهايد و من اين مسئله را قبول دارم. چند بار گفتم كه فقط در پايان بازي ميتوان با بازيكنان صحبت كرد و حتي هر كسي را كه ميخواستم خودم ميآوردم ولي قانونشكني نبايد صورت گيرد.
سرپرست تيم فوتبال استقلال در ادامه بيان كرد: حداقل در برنامه نودي كه روز دوشنبه بيشتر روي اين متمركز شده بود كه قانون و مقررات بايد اجرا شود، نبايد شاهد چنين مسائلي باشيم. چرا در اين مسائل فردوسيپور كه احترام زيادي براي او قائل هستم، بحث نميكند؟ من مدتهاست كه به مصاحبه بازيكنان كاري ندارم كه پس از برد يا باخت انجام دادند اما انتظارم اين بود فنايي كه به عنوان كارشناس در برنامه حضور داشت درباره چنين صحنهاي صحبت ميكرد؟ حتي خود فردوسيپور كه مقررات را ميداند چرا نيامد اين كار را انجام دهد؟
پورحيدري ادامه داد: بحث من اين است كه نبايد اين دو موضوع را به هم وصل ميكرديم. مردم عاقل هستند و همه چيز را ميفهمند. فيلمي از اين معلول پخش شد كه كسي براي ديدن او نرفته بود. بنابراين اينها دروغهايي است كه ميخواهند به خورد مردم بدهند. اگر پربينندهترين برنامه تلويزيون درباره قانون و مقررات و نبود رفيقبازي صحبت ميكند، بايد در همه زمينهها اين كار را انجام بدهد.
سرپرست استقلال درباره شرايط اين تيم براي رويارويي با صباي قم اظهار كرد: شرايط استقلال هم از لحاظ روحي ـ رواني خوب است و 3 امتياز بازي قبل را هم كسب كرديم. مصدومانمان هم كمكم به ما اضافه ميشوند. تيموريان پس از چهار ماه حدود 50 دقيقه بازي كرد كه بسيار اميدوار كننده بود. همچنين مجتبي جباري دو روز است كه كار با توپ را آغاز كرده و خيلي خوب تمرين ميكند و از نظر فني و رواني كمك خوبي براي تيم ماست. در ادامه دست مظلومي بازتر است و ميتواند چند بازي داخلي را با شرايط بهتري انجام دهد.
منصور پورحيدري درباره صباي قم گفت: صبا تيم خوبي است و نتايج خوبي را هم كسب كرده و در بالاي جدول حضور دارد. حضور عبدالله ويسي در اين تيم بسيار تاثيرگذار بود و فكر ميكنم كه بازي سختي برابر اين تيم داشته باشيم.
وي همچنين با اشاره به وضعيت جباري گفت: او دو روز است كه كار خودش را شروع كرده و خيلي خوب تمرينها را پيگيري ميكند.از آنجا كه زياد مصدوم شده است تجربه لازم را دارد كه چگونه برگردد و از همين رو خيلي خوب ميتواند خودش را آماده كند.
او درباره مصدوميت رحمتي در بازي برابر مس سرچشمه و در پاسخ به اين سوال كه آيا اين فشردگيها باعث نميشود مشكلات خطرناكتري براي رحمتي به وجود بيايد گفت: الحمدلله مشكل خاصي ندارد و بايد چند جلسه فيزيوتراپي كند. در ابتدا بايد بگويم من كيروش را از نظر فني بسيار قبول دارم. او ميتواند كمك زيادي به ما بكند اما فكر ميكنم او در برنامهريزياش اشتباه كرد. در بازيهاي گروهي مرحله مقدماتي جام جهاني بازيهاي سختي نداشتيم اما تيم ملي به چند اردوي يكي، دو هفتهاي رفت. معتقدم كه براي بازي با فلسطين يا ديدار با قطر تيم ملي به اردو نياز نداشت. فكر ميكنم كه در اين مورد كيروش اشتباه كرد و اين مسئله باعث شد كه بازيهاي آخر فصل را با فشردگي ادامه بدهيم. ضمن اينكه بلافاصله پس از پايان بازيهاي ليگ قهرمانان، او فرصت لازم براي ريكاوري تيم را ندارد. به خصوص كه بازيهاي اين مرحله سختتر از گذشته است بنابراين برنامهريزي غلط آن زمان روي مليپوشان باشگاهها فشار ميآورد و خود كيروش هم در آن زمان فرصت لازم براي بازسازي تيم را ندارد.
سرپرست استقلال درباره وضعيت اين تيم در ليگ قهرمانان آسيا و ديدارهاي برگشت دور مقدماتي اظهار كرد: فكر ميكنم بازي سيام فروردين برابر الجزيره كه در ابوظبي برگزار ميشود، بازي مهمي براي سرگروه شدن ما است. معتقدم كه استقلال بيرون از خانه منطقيتر بازي ميكند اما در تهران احساسي عمل كرديم. در ضربههاي آخر هم بيدقت بوديم. در امارات شرايط بهتري خواهيم داشت هرچند كه الجزيره تيم بسيار خوبي است و چند بازيكن تاثيرگذار دارد. ميتوانيم آنجا منطقيتر عمل كنيم. انشاءالله تلاش ميكنيم تا به عنوان تيم اول صعود كنيم اما حدود 80 درصد شانس داريم كه به عنوان تيم دوم به مرحله بعد برويم.
وي با اشاره به احتمال رويارويي با سپاهان در صورت صعود به عنوان تيم دوم گروه گفت: اين خوب نيست و باز هم اتفاقي مانند چيزي كه در مرحله پليآف افتاد و ذوب آهن حذف شد، رخ ميدهد.
-
مدیرعامل باشگاه استقلال از پرویز مظلومی به عنوان گزینه اول هدایت تیم فوتبال استقلال در فصل پیش رو یاد کرد و گفت:
اگر پرویز مظلومی روند موفقیتهای تیم استقلال را ادامه دهد، گزینه اول ما برای تیم در فصل آینده خواهد بود.
به گزارش مشرق به نقل از مهر، مدیرعامل باشگاه استقلال از پرویز مظلومی به عنوان گزینه اول هدایت تیم فوتبال این باشگاه در فصل پیش رو خبر داد و گفت: من از آنهایی نیستم که تا هستم قربان صدقه بالادستیها بروم و وقتی رفتم فحش بدهم.
علی فتح الله زاده ضمن بیان این مطلب در خصوص نشست سه شنبه شب هیئت مدیره باشگاه استقلال اظهار داشت: در این جلسه بیشتر در مورد مبالغی که باید در فصل جاری به بازیکنان و مربیان پرداخت کنیم و بودجهای که فصل آینده باید صرف آماده سازی تیم شود، صحبت کردیم. در این راستا تقاضا و درخواستهای ما در قالب پیشنهادی توسط آقای رسولینژاد با وزیر ورزش و امور جوانان در میان گذاشته میشود و ایشان (رسولی نژاد) پیگیر موضوع خواهد بود.
وی در ادامه خاطر نشان کرد: در مورد تیمی که فصل آینده خواهیم بست و با بازیکنان و مربیانی که مدنظر داریم برآورد بودجه کردیم. اینکه هزینههای ما برای فصل آینده چقدر خواهد بود، تا چه اندازه از این بودجه را خودمان باید تامین کنیم و چقدر از آن باید توسط وزارت ورزش تامین شود و ... از دیگر مباحث مطرح شده در نشست ما بود.
15 میلیارد تومان بودجه برای استقلال 91
مدیرعامل باشگاه استقلال در پاسخ به این پرسش که "بودجهای که برای فصل آینده مدنظر دارید، چقدر است؟"، اظهار داشت: برای فصل آینده پیشنهاد 15 میلیارد تومان بودجه را به اعضای هیئت مدیره ارائه دادهام که قرار است نیمی از این رقم را خودمان تامین کرده و باقی را مالک اصلی باشگاه در اختیار ما قرار دهد.
تامین 5/7 میلیارد تومان کار دشواری نیست
فتح الله وزارت ورزش و امور جوانان را مالک اصلی باشگاه استقلال خواند و در پاسخ به این پرسش که "تامین 5/7 میلیارد تومان کار سختی نیست؟"، اظهار داشت: کار سخت اما شدنی است و ما میتوانیم آن را تامین کنیم. در فصل 91 - 90 ما باید 6 میلیارد تومان از بودجه باشگاه را تامین میکردیم که از این رقم تا به امروز پنج میلیارد تومان تامین شده است.
مظلومی گزینه اول ما برای فصل آینده است
وی از پرویز مظلومی به عنوان گزینه اول هدایت تیم فوتبال استقلال در فصل پیش رو یاد کرد و گفت: اگر پرویز مظلومی روند موفقیتهای تیم استقلال را ادامه دهد، گزینه اول ما برای تیم در فصل آینده خواهد بود. البته یک طرف این ماجرا استقلال است و طرف دیگر پرویز مظلومی. باید ببینیم ایشان تمایل دارد که در استقلال بماند. در شرایط فعلی که تیم در کوران مسابقات لیگ برتر و لیگ قهرمانان آسیاست، مذاکرهای با ایشان برای تمدید قرارداد نخواهیم داشت و پس از آن گفتگوها با توافق دو طرف آغاز خواهد شد.
خودم پیشنهاد کردم سال آینده فردی دیگر مدیرعامل استقلال شود
مدیرعامل باشگاه استقلال در واکنش به شایعه حضور محمدحسین قریب در این باشگاه به خبرنگار مهر گفت: دو، سه بار گفته و بازهم میگویم که از آمدن آقای قریب به استقلال استقبال میکنم. من پیش از این به آقای رسولینژاد گفتهام با وجود مشکلاتی که دارم، بهتر است سال آینده فردی دیگر مدیرعامل باشگاه استقلال باشد و در این زمینه موافقت خود را با آمدن آقای قریب به استقلال اعلام کردهام.
آمدن قلعه نویی به استقلال شایعه است
وی با شایعه خواندن حضور امیر قلعه نویی در استقلال گفت: آنهایی که چنین شایعاتی میسازند، میخواهند به ما، امیر و قلعه نویی و تیمش که همچون استقلال در کورس قهرمانی است، لطمه بزنند. من مدیرعامل استقلال هستم و تا به امروز هیچ بحث و مذاکرهای با امیر قلعه نویی نداشتهام.
پرسپولیس بهترین بازی خود را مقابل سپاهان انجام میدهد
فتح الله زاده ضمن ابراز اطمینان از اینکه تیم پرسپولیس بهترین بازی خود را مقابل سپاهان انجام میدهد، گفت: پرسپولیس تیم بیریشهای نیست که با یک شکست و محرومیت چند بازیکن بلغزد. من اطمینان دارم تیم دنیزلی فردا پنجشنبه بهترین بازی خود را مقابل سپاهان انجام میدهد.
پرسپولیس با این چیزها نمیشکند
مدیرعامل باشگاه استقلال خاطرنشان کرد: پرسپولیس با این محرومیت و فشارها نمیشکند، چرا که مانند استقلال تیمی بزرگ و متکی به هوادارانش است. همین تیم در بازی با نفت تهران در غیاب نفرات اصلی خود با سه گل پیروز شد. این نشان میدهد پرسپولیس تیمی بزرگ است و متکی به چند بازیکن خاص نیست. اطمینان دارم این تیم در بازی مقابل سپاهان با تمام قوا به میدان میرود و از حیثیت خود دفاع میکند.
برای حمایت از پرسپولیس به ورزشگاه میروم
وی در پاسخ به اظهارات محمد رویانیان که گفته بود"آرزو میکنم استقلال قهرمان لیگ برتر شود"، گفت: بهرحال ما دو تیم بزرگ هستیم که در عین رقابت با هم رفاقت داریم. من هم به مانند رویانیان امیدوارم پرسپولیس به مقامات بالا برسد. رفاقت ما زبانی نیست و همانطور که دیدید تماشاگران ما در بازیهای لیگ قهرمانان آسیا به حمایت از پرسپولیسیها به ورزشگاه رفتند، همانطور که آنها در این رقابتها از تیم استقلال پشیبانی کردند. من در بازی قبلی پرسپولیس در تهران نبودم اما حتما در دیدارهای پیش روی این تیم به ورزشگاه آزادی میروم از تیم پرسپولیس حمایت میکنم.
نشانههایی وجود دارد که نمیخواهند استقلال و پرسپولیس موفق باشند
فتح الله زاده استقلال و پرسپولیس را یار و غار یکدیگر خواند و در پاسخ به این پرسش که "آیا موافق حرفهای رویانیان هستید که عنوان کرد دستهایی در کار است تا استقلال و پرسپولیس موفق نباشند؟"، گفت: نشانههایی وجود دارد که نمیخواهند ما موفق باشیم. روز گذشته یک سایت خبری نوشته بود آقای عباسی از فتح الله زاده دلخور است که چرا برای کفاشیان رای جمع کرده و خواهان جدایی او از استقلال است!
عباسی میخواهد باقدرت به کارم ادامه دهم
وی در این رابطه افزود: من وقتی خودم پیشنهاد کردهام آقای قریب به جای من به استقلال بیاید آیا از استقلال رفتنی هستم؟! این شایعات درحالی مطرح میشود که آقای عباسی همیشه از من حمایت کرده و میخواهد که با قدرت به کارم ادامه دهم.
پوستم کلفتتر از آن است که با شایعه سازی از پا بیفتم
مدیرعامل باشگاه استقلال خاطرنشان کرد: من میدانم این شایعه سازیها از کجا آب میخورد. آنهایی که میخواهند استقلال در آستانه مسابقات لیگ قهرمانان آسیا و دیدارهای حساس لیگ برتر ناکام بماند، دست به شایعه سازی میزنند تا ناکام بمانیم، البته من پوست کلفتتر از آن هستم که به راحتی از پا بیافتم.
از آنهایی نیستم که تا هستم قربان صدقه بالادستیها بروم و وقتی رفتم فحش بدهم
فتح الله زاده افزود: من اگر بدانم فقط یک روز دیگر مدیرعامل باشگاه استقلال هستم، همان یک روز را با جان و دل کار کرده و به تیم محبوب خدمت میکنم. روزی هم که بروم برای تیم حاشیه سازی نمیکنم. من از آنهایی نیستم که تا هستم قربان صدقه بالادستیها بروم و وقتی رفتم فحش بدهم. مطمئن باشید روزی هم که از استقلال بروم به آقای عباسی و وزارت ورزش احترام میگذارم و برای موفقیت استقلال از هیچ کمکی دریغ نمیکنم.
رویانیان درست میگوید
" حاشیه سازان گمان میکنند با شایعات آنها میترسیم و استقلال دچار مشکل میشود"، فتح الله زاده با بیان این جمله افزود: اعتقاد دارم آقای رویانیان درست میگوید و نمیخواهند استقلال و پرسپولیس موفق باشند اما آنها بدانند راه به جایی نمیبرد، چرا که خواست و اراده خدا بالاتر از اهداف چنین افرادی است.
رحمتی را داریم چرا باید دنبال گلر باشیم
وی در خصوص شایعه مذاکره باشگاه استقلال با یک دروازه خارجی برای فصل آینده گفت: ما وقتی رحمتی و دو گلر خوب دیگر داریم، چرا باید با دروازه بانی دیگر مذاکره کنیم؟! خدا و پیغمبری من تا به امروز با هیچ دروازه بانی مذاکره نکردهام.
میخواهم مجیدی را به استقلال برگردانم
مدیرعامل باشگاه استقلال در خصوص این خبر که فرهاد مجیدی از جباری خواسته است که به تیم الغرافه قطر برود، گفت: من میخواهم فرهاد را به استقلال برگردانم، چطور میشود که او دنبال بردن جباری به قطر است؟!
-
به گزارش خبرنگار ورزشی جهان، علی فتح الله زاده مدیرعامل باشگاه استقلال از سرمربی کنونی این تیم برای فصل آینده برنامه خواست.
این مدیر که گفته می شد در تلاش است تا امیر قلعه نویی را به استقلال بیاورد چندی قبل بصورت کاملا محرمانه در جلسه ای با پرویز مظلومی برنامه های این مربی برای فصل آینده را خواست.
این در حالیست که هر دو طرف قرار گذاشته اند تا محتوای جلسه خود را رسانه ای نکنند.
پرویز مظلومی نیز در محفلی اعلام کرده که قصد دارد 80 درصد تیم کنونی خود را حفظ و دو مدافع، دو هافبک و دو مهاجم را به استقلال اضافه کند.
ضمنا این مربی قصد دارد برای فصل بعد در کادر فنی استقلال نیز تغییراتی را ایجاد نماید.
-
به گزارش قدس آنلاین، مدیرعامل باشگاه استقلال در خصوص این خبر که فرهاد مجیدی از جباری خواسته است که به تیم الغرافه قطر برود، گفت: من میخواهم فرهاد را به استقلال برگردانم، چطور میشود که او دنبال بردن جباری به قطر است؟!
فتح الله زاده در حالی اعلام کرده می خواهد فرهاد مجیدی را به استقلال برگرداند که هنوز وضعیت خودش برای فصل آینده مشخص نیست و این احتمال وجود دارد که بزودی جایش را به فرد دیگری بدهد.
-
يادداشت پيشكسوت
يادداشت پيشكسوت
حضور آندو جان تازه اى به خط هافبك مى دهد
از ديد من اين بازى براى هر دو تيم سخت است. صبا تيم جوان و دونده اى است كه خيلى خوب فوتبال بازى مى كند. صبايى ها بسيار باانگيزه و پرنشاط در زمين حاضر مى شوند و حريف سرسختى براى تيم مقابل بوده اند.از سوى ديگر استقلال بايد اين بازى را ببرد كه هم فاصله اش را با سپاهان كم كند و هم از تيم سوم فاصله بگيرد. استقلال نبايد اسير سرعت صبايى ها شود و اگر اين اتفاق نيفتد، مى تواند برنده اين ديدار شود. شك نكنيد كه برد استقلال در اين ديدار موجب مى شود كه مقابل الجزيره بهتر بازى كند البته هر تيمى با برد روحيه مى گيرد اما پيروزى مقابل صبا انگيزه مضاعفى براى استقلالى ها خواهد بود. آندو يك هافبك خيلى خوب است و با حضور او قدرت جنگندگى در خط هافبك بيشتر مى شود. او در مركز زمين خيلى خوب توپ گيرى مى كند و جان تازه اى به خط هافبك مى دهد. دين محمدى براى استقلال آرزوى موفقيت كرد و گفت: اميدوارم استقلال با بردهايى كه در بازى آينده كسب مى كند، بتواند به جايگاه هميشگى اش برسد.
-
مظلومي:
هيچ تيمي مثل استقلال، در ليگ ضرر نكرده است
پرويز مظلومي گفت: شرايط استقلال ايده آل است مشكلي وجود ندارد اما فقط نگران وضعيت مهدي رحمتي هستيم، تيم به حضور تمام بازيكنانش نياز دارد، اما در حال حاضر شرايط طور ديگري است.
وي افزود: صباي قم تيم پيش بيني شده اي نيست اما تيم با وضعيت خاصي به مصاف ما مي آيد و مي دانيم كه مقابل اين تيم وضعيت سختي پيش رو داريم.
مظلومي تصريح كرد: شايد صباي قم جزو سخت ترين حريفان ما باشد و قطعاً شرايط در اين بازي كاملاًبه نفع ما نيست، اما تمام تلاش خودمان را به كار مي بنديم تا بهترين نتيجه رقم بخورد زيرا اين بازي و سه امتيازش براي ما خيلي مهم است.
وي اظهار داشت: هيچ وقت به توانايي بازيكنانم شك نداشتم و ندارم، اما حضور تمام بازيكنان در حالي كه به آنها نياز مبرم دارم واجب است، اما در حال حاضر اين اتفاق در خصوص رحمتي رخ نمي دهد و من حق دارم كه نگران باشم، همه مي دانند كه شرايط استقلال چطور بوده و ما چقدر از بابت مصدوميت ضرر ديديم.
سرمربي استقلال گفت: هيچ تيمي مثل استقلال در ليگ امسال ضرر نكرده است، همه چيز كاملاًبه ضرر ما بود، اما هيچ كس به كمك ما نيامد و اين موضوع براي استقلال مشكل ساز شده است.
وي در پايان اعلام كرد: با اينكه مصدوميت رحمتي،كل تيم را تحت تأثير قرار داده است، اما سعي داريم با شرايط بسيار ايده ال به مصاف صباي قم برويم زيرا سه امتياز براي ما بسيار ارزشمند است.