بازی ککا افت کرده و یکم برا فوتبال داره پیر میشه برباتوف هم فقط به خاطر هفبک های ممتاز یونایتدهست که خوب بازی میکنه
نمایش نسخه قابل چاپ
بازی ککا افت کرده و یکم برا فوتبال داره پیر میشه برباتوف هم فقط به خاطر هفبک های ممتاز یونایتدهست که خوب بازی میکنه
هیچ کدوم از این هایی که گفتید مد نظر میلان نیست این لیست پایین مد نظر میلانه
مهاجمین مد نظر میلان : ادین زکو . کارلوس توز . رابین فن پرسی
مدافعین : رولاندو . ده ده . استوری . سردار تاسچی . مت هوملس
هافبک : کاکا . دیارا . استروتمن
اون قرمز ها خیلی نزدیک ترن به میلان
سلام دوستان
میلان خراب کرد
نباید Ibrahimovic و Thiago Silva رو میفروخت
به نظرم کاکا بیاد میلان بازیش بهتر میشه
چون تو رئال اوزیل و آلونسو جاشو رفته بودند
میدونم امضات رو از کحا کپی کردی!! یه نگاه بنداز همین رو میخوای؟؟؟
[برای مشاهده لینک ها شما باید عضو سایت باشید برای عضویت در سایت بر روی اینجا کلیک بکنید]
ولی ادین ژکو گزینه ی وبی نیست....فن پرسی بهتره.
رولاندو هم با یه تیمه آسیایی مذاکره کرده/(اینو تو زیر نویس شبکه ورزش خوندم)
ما این همه داریم حرص میخوریم اینارو نگاه کنید [برای مشاهده لینک ها شما باید عضو سایت باشید برای عضویت در سایت بر روی اینجا کلیک بکنید]حتما دانلود کنید
از اینا یاد بگیرید عین خیالشون نیست
eterza::-eterza::-
میدونم میدونینقل قول:
نوشته اصلی توسط THE GAME HHH [برای مشاهده لینک ها شما باید عضو سایت باشید برای عضویت در سایت بر روی اینجا کلیک بکنید]
خودش قشنگ نوشته
یه بچه هم میتونه بفهمه توی football-wallpaper کپیش کردم
خب درخواست دوستیم رو بپذیر
قدرت خط حمله میلان با و جود زلاتان ابراهیمویچ93%
قدرت حمله میلان بدون وجود زلاتان ابراهیمویچ65%
آمار میلان در سال 2012 تا امروز:
نمرات از 10 نمره:
رفتار با هواداران7.5
مدیریت 7.5
ثبات 8.5
حمایت 7.5
استفاده از بودجه 7.5
شهرت در دنیا 9.5
قدرت خرج 7.5
ورزشگاه 8,0
طراحی لباس 8,5
کیفیت وبسایت 7,0
سیستم جوانان 7,5
آخرین بازی
[برای مشاهده لینک ها شما باید عضو سایت باشید برای عضویت در سایت بر روی اینجا کلیک بکنید]
[برای مشاهده لینک ها شما باید عضو سایت باشید برای عضویت در سایت بر روی اینجا کلیک بکنید]2-1[برای مشاهده لینک ها شما باید عضو سایت باشید برای عضویت در سایت بر روی اینجا کلیک بکنید]
بازی بعدی
[برای مشاهده لینک ها شما باید عضو سایت باشید برای عضویت در سایت بر روی اینجا کلیک بکنید]vs[برای مشاهده لینک ها شما باید عضو سایت باشید برای عضویت در سایت بر روی اینجا کلیک بکنید]
خوب دوباره بعد از اون مینی کاپ بحث نقل و انتقالات صورت گرفته
اسمی که روی زبون هاست ام بیوا ستاره مون پلیه قهرمان فرانسه هستش که البته رغیب های میلان برا جذب این بازیکن من سیتی و چلسی هستش
امیدوارم که به میلان بیاد فوتبالیست غابلیه میتونه به تیم ما کمک کنه همون طوری که تونست psg رو با اون همه ستاره شکست بده و قهرمان بشه
اره ولی مثل اینکه مالک باشگاه قیمت رو نجومی گفته
من این و سردار تاسچی رو قبول دارم بقیه رو نه !!!!
درمورد ماتری هم اگه بخریم به معنی اینه که پول فن پرسی رو برا یووه جور کرده باشیم امدن ماتری به میلان = امدن فن پرسی به یووه