فکر کنم 8/9 روز دیگه :mage mishe:
نمایش نسخه قابل چاپ
فکر کنم 8/9 روز دیگه :mage mishe:
این لباس شایعه ست :ehe: اگه این خبر درست بود اول سایت خود بارسلونا عکسو می ذاشت من هر روز سایت بارسا رو چک می کنمki::
البته پدرو هم به تمرینات برگشته :nishkhand:
[برای مشاهده لینک ها شما باید عضو سایت باشید برای عضویت در سایت بر روی اینجا کلیک بکنید]
برادران عزیز بارسایی خودم برید [برای مشاهده لینک ها شما باید عضو سایت باشید برای عضویت در سایت بر روی اینجا کلیک بکنید] و به کاپیتان دلاور کاتالون رای بدید تا از رقیب عقب نیوفتاده !
یلا یلا :bia inja:
شنیدو این بازیکن عنوان منفورترین بازیکن فصل 2012 فوتبال جهان رو کسب کرده ........ این عنوانو به هواداران تیمش تبریک میگم :hehehe:
[برای مشاهده لینک ها شما باید عضو سایت باشید برای عضویت در سایت بر روی اینجا کلیک بکنید]
نقل قول:
نوشته اصلی توسط pedro_17 [برای مشاهده لینک ها شما باید عضو سایت باشید برای عضویت در سایت بر روی اینجا کلیک بکنید]
اگه واقعیت داشته باشه، خود تیم نمی تونه نظر بده و بگه من این لباسو نمی خوام؟؟:soal:
آخه برای بارسا زشته مگه شعار تیم بلوگرانا نیست آخه؟om::
بابا ول کنید دو سال دیگه مونده حتی اگه واقعی هم باشه تا دو فصل دیگه که لباسمون همینه که الان هست.مهم اینه که ما الان به شدت به یک مهاجم نوک و یک دفاع وسط نیاز داریم که نمیدونم برای چی ابیدال تمدید کرد تا یک دفاع بهتر نگیریم؟درسته جلوی رئال درخشید ولی واقعا سطحش به بارسا نمیخوره.
چرا میگید ابیدال سطحش به بارسا نمیخوره ؟؟؟
آخه تو دنیا مگه چندتا دفاع چپ طراز بالا وجود داره که بخوایم بزاریم جاش ! تازه ابیدال قابلیت دفاع وسط هم داره !
با این قدرت بدنی که آبیدال داره تا 33/4 سالگی هم میتونه بازی کنه ! باید تو فکر دفاع وسط باشن فقط !
هنوزم من ناراحت اینم که چرا یحیی توره رو فروختن 100 برابر بهتر بوسگتس بود .
داداش بازی بیل رو ببین اونوقت میبینی تراز اول کیه.واقعا یک بازیکنه که هم سبکش به بارسا میخوره هم فوق العاده است.خیلی دوست دارم بیاد بارسا.ابیدال واقعا ضعیفه.یک نگاه به گل هایی که خوردیم بنداز(تا الان چه تو لیگ چه جام های مختلف) فقط به خاطر ضعف دفاعی مخصوصا از سمت ابیدال بوده.ابیدال خیلی کند هست توی تموم کورس ها جا میمونه حتی به نظرم ماسکرانو بهتر میتونه اون سمت رو پوشش بده.ولی خب باید دید سران باشگاه چه تصمیمی میگیرن.من که از ابیدال زیاد خوشم نمیاد
آبیدال هم بد نیست به نظرم آدریانو خیلی بهتره:hehee:
تو یه بازی ماسکرانو رو گذاشته بود جا ابیدال عالی کار کرد , نمیزاشت کسی نفس بکشه .
ولی برادر من گرت بیل 2 فصله که دیگه تو پست دفاع نیست ! باله چپ وای میسته !