پاسخ : | بحث و تبادل نظر پیرامون بازی مربی گری فوتبال آنلاین Top Eleven |
نقل قول:
سلام
بهترین و مطمعن ترین راه وصل شدن به فیسبوکه بازیتو به فیسبوک وصل کن بعد رو گوشی جدید بازیو بریز دوباره وصل کن به فیسبوک بازی از اینجا ادامه میدی. راستی تا وقتی که بازی انتقال ندادی از گوشی قبلیت پاک نکن البته میتونی رو هر دوتا همزمان بازی کنی
من که تازه تو لیگ دو هستم فعلا دوم جدول با 36 امتیاز تیم اول خیلی خوبه با 41 امتیاز سخته بهش برسم تو حذفی اگه اتفاق عجیبی نیوفته امروز میرم نیم نهایی تو چمپیون هم فعلا خوب کار کردم میتونم تا نیم نهایی برم شایدم فینال
خیلی ممنون دادا،منم مثه تو دومم با سه امتیاز اختلاف امروز باش بازی دارم...خداکنه بتونم بزنمش...دعام کنید...اسکاتلندی سرتقیه،ول کنم نیس
1 فایل پیوست
سلام دوستان
من به یه مشکل برخوردم!!!
تا دقیقه چهل و پنج بازی رو انلاین دیدم یهو گفت اتصال قطع شده ..دوباره کانکت شدم دیدم نیمه اول بازی چهار تا گل داشته ولی من واسه نیمه دوم تعویض هم کرده بودم و خبری از گل نبود....من لول تیمم بیست و دو بود تیم اون پونزده!!امکان نداشت اینجوری ببازم
راستی هرکی دوست داشت فیس منو اد کنه اینم ایدیمه: [برای مشاهده لینک ها شما باید عضو سایت باشید برای عضویت در سایت بر روی اینجا کلیک بکنید]
سلام خدمت همه ی دوستانی که تازه میخوام باهاشون آشنا بشم.امیداورم بتونم از نظرات خوبتون برای پیشرفت تیمم استفاده کنم
اسم تیم من mottahed dezسطح 4 بازی میکنم اوضاعمم تو جدول تقریبا خوبه پنجم جدولم.میانگین سنی بازیکنام هم 22.3هست.
ظرفیت ورزشگاهمم 7000 نفره.
از روزی که دارم بازی میکنم همه چی رو تقریبا یاد گرفتم الا اینکه نمیدونم چرا هر فصل یک ستاره از کیفیت بازیکنام کم میشه نمیدونم چطور باید درستش کنم.اگه کمکم کنید لطف بزرگی در حقم کردید؟ممنون
واسه همه یک ستاره کم میشه و قانون بازی هستش. چون هر بازیکن با توجه به قدرتش سطح خاصی داره. یک بازیکنی که در لیگ لول 2 پنج ستاره هست نسبت به لول 4 سه ستاره محسوب میشه چون قدرتش در همون حده.شما هر لولی که میرید باید بازیکنانی در سطح و اندازه ی همون لول داشته باشید.این قانون باعث میشه همیشه در بخش نقل و انتقالات فعال باشیم و توکن خرج کنیم و واسه بازی درآمد زایی بشه.وگرنه اگه هر تیم با یه سری بازیکن ثابت قرار بود ادامه بده دیگه کسی بازیکن نمیخرید
بچه ها نمیشه یه کاری کرد که این بازی رو روی پی سی انجام داد؟
1 فایل پیوست
نقل قول:
بچه ها نمیشه یه کاری کرد که این بازی رو روی پی سی انجام داد؟
برنامه Bluestacks رو از این لینک سایت دانلود ها دانلود کن : [برای مشاهده لینک ها شما باید عضو سایت باشید برای عضویت در سایت بر روی اینجا کلیک بکنید]
بعد بازی رو روی اون نصب کن
برنامه Bluestacks هر برنامه اندرویدی رو نصب میکنه ....
اینم عکس Bluestacks خودم :
[برای مشاهده لینک ها شما باید عضو سایت باشید برای عضویت در سایت بر روی اینجا کلیک بکنید]
نقل قول:
واسه همه یک ستاره کم میشه و قانون بازی هستش. چون هر بازیکن با توجه به قدرتش سطح خاصی داره. یک بازیکنی که در لیگ لول 2 پنج ستاره هست نسبت به لول 4 سه ستاره محسوب میشه چون قدرتش در همون حده.شما هر لولی که میرید باید بازیکنانی در سطح و اندازه ی همون لول داشته باشید.این قانون باعث میشه همیشه در بخش نقل و انتقالات فعال باشیم و توکن خرج کنیم و واسه بازی درآمد زایی بشه.وگرنه اگه هر تیم با یه سری بازیکن ثابت قرار بود ادامه بده دیگه کسی بازیکن نمیخرید
آخه تا میای بازیکنی رو بخری یکی دیگه میاد پول بیشتری میده تو آفلاینی میبرش؟
خوب شما نباید موقع خرید بازیکن آفلاین باشید باید تا آخرین لحظه حواستون باشه و هروقت حریف پیشنهاد زد بالاترش رو بزنید.وگرنه اینکه یه پیشنهاد بزنیم و بعد بریم و برگردیم مشخصه که اون بازیکن گیرمون نمیاد
من این بازی رو نصب کردم و همیشه با گزینه let me play وارد بازی میشدم.دیشب اشتباها با گزینه "فیزبوگ" وارد شدم و از همون دیشب دیگه نمیتونم وارد بشم.یعنی همش میگه با اکانت "فیزبوگ" برو.بازی رو چندبار پاک و نصب کردم فایده نداشت.حتی گوشیم رو فکتوری ریست کردم بازم بی فایده بود.اگه بخوام با "فیزبوگ" برم باید از آنتی قیلتر استفاده کنم که سرعتش در حد دوچرخه میاد پایین
لطفا کمممممممممممممممک
نقل قول:
من این بازی رو نصب کردم و همیشه با گزینه let me play وارد بازی میشدم.دیشب اشتباها با گزینه "فیزبوگ" وارد شدم و از همون دیشب دیگه نمیتونم وارد بشم.یعنی همش میگه با اکانت "فیزبوگ" برو.بازی رو چندبار پاک و نصب کردم فایده نداشت.حتی گوشیم رو فکتوری ریست کردم بازم بی فایده بود.اگه بخوام با "فیزبوگ" برم باید از آنتی قیلتر استفاده کنم که سرعتش در حد دوچرخه میاد پایین
لطفا کمممممممممممممممک
متاسفانه دیگه فکر کنم راهی نیست. باید با همون قندشکن وارد بشین