پاسخ : FIFA Career Mode ( مدیریت تیم و باشگاه داری فیفا 14 )
بازی با Nantes بود. یکی از تیمای قعر جدولی. که همیشه جلو من شاخ میشه !!! به دلیل خستگی بازیکنای اصلیم 11 بازیکن دوم تیمم فرستادم تو زمین. آقا همون اول کار یه پنالتی دادیم و گل خوردیم
10 دقیقه بعد هم رو یه غافلگیری دیگه گل دوم رو خوردیم !!! آخر نیمه اول یه گل زدیم. نیمه تموم شد. نیمه دوم حدودای دقیقه 70 3 تا از تاثیر گذار ترین بازیکنامو که ذخیره بودن آوردم داخل.یعنی مارتیال، کلوک و آدریان
همون موقع کلوک یه گل زد مساوی شد. دقیقه 90 شد. آدریان از وسط زمین خودمون توپ گیرش اومد. باورتون نمیشه ! از همونجا استارت زد همه رو جا گذاشت رفت توپ رو فرستاد تو دروازه حریف !!!!!!! سرعت حیرت انگیز و اون تکنیکش منو کشته [برای مشاهده لینک ها شما باید عضو سایت باشید برای عضویت در سایت بر روی اینجا کلیک بکنید]
معرکه ست این بازیکن ! خیلی حال میکنم باهاش :rose:
علی داش این بازیکنای جووون و خوب از کی انقدر خوب میشن یعنی از چه فصل لطفا با تکنیکا و سرعتیا رو بگو از چه فصلی خوب میشن
میگم از کجا میشه فهمید که از ما چه انتظاراتی برای قهرمانی در جام ها دارند؟
نقل قول:
علی داش این بازیکنای جووون و خوب از کی انقدر خوب میشن یعنی از چه فصل لطفا با تکنیکا و سرعتیا رو بگو از چه فصلی خوب میشن
داداش منظورتو درست نفهمیدم!
فصل خاصی وجود نداره ! هر بازیکنی بهش به اندازه کافی بازی بدی پیشرفت میکنه. مثلا من فصل پیش یه بازیکن گرفتم 18 ساله بود قدرتش 70. خیلی کم بازیش میدادم ولی بازم پیشرفت کرد و الان اورالش 76 هست! هر چی اورالش بالاتر بیاد بیشتر بهش بازی میدم چون همین بازیکنا هستن که آینده تیمم رو تامین میکنن.نمیشه گفت چه فصل خاصی بهتر میشن که !
نقل قول:
میگم از کجا میشه فهمید که از ما چه انتظاراتی برای قهرمانی در جام ها دارند؟
ابتدای هر فصل نامه میاد که بهت میگه چه انتظاری ازت دارن تو جام ها. فکر کنم تو بخش Office اگه اشتباه نکنم یه قسمت دارخ اسمش My Career یا Career باشه که اگه با شوک یه دونه بدی سمت راست یه قسمت Objectives میاد که اونجا به نظرم مشخص کرده.البته دقیق یادم نیس شرمنده اگه اشتباه گفتم
1 فایل پیوست
دادا میگم میشه کلا این رو برام توضیح بدی رفتم همونجایی که گفتی الان دقیقا از من چی میخوان؟ تا چه حد برآورده شدن؟
[برای مشاهده لینک ها شما باید عضو سایت باشید برای عضویت در سایت بر روی اینجا کلیک بکنید]
والا من خودمم زیاد به این بخش سر نمیزنم و سر در نمیارم ازش
ولی خب چیزی که مشخصه قهرمانی لیگ ، جام حذفی و لیگ اروپا رو میخوان ازت... که هنوز هیچکدومشم به دست نیاوردی. هر وقت بدست بیاری تو اون مربع یه تیک سبز میزنه
تو جام حذفی احتمالا الان بین 32 تیم راه پیدا کردی و لیگ اروپا تو یک چهارم پایانی هستی. فقط نمیدونم حذف شدی یا نه چون با رنگ قرمز نشون داده شک کردم !
اوه اوه اوه مثل اینکه سه گانه ازم میخوان من اگه بتونم جام حذفی رو ببرم هنر کردم تو لیگ آتلتیکو مادرید اوله و من دومم و دو امتیاز اختلاف داریم و تو لیگ قهرمانان هم به بایرن خوردم ولی هنوز بازی نکردم امیدوارم اونو رد کنم انتظاراتشون زیاده والا
نقل قول:
اوه اوه اوه مثل اینکه سه گانه ازم میخوان من اگه بتونم جام حذفی رو ببرم هنر کردم تو لیگ آتلتیکو مادرید اوله و من دومم و دو امتیاز اختلاف داریم و تو لیگ قهرمانان هم به بایرن خوردم ولی هنوز بازی نکردم امیدوارم اونو رد کنم انتظاراتشون زیاده والا
خب به هر حال شما رئال رو انتخاب کردی و مطمئننا از شما کسب همه جام هارو انتظار دارند ! یه چیز طبیعیه !
من الان ده میلیون پول برام مونده میگم اگه این پول رو خرج نکنم به بودجه ی فصل بعد منتقل میشه یا نمیشه؟
نقل قول:
من الان ده میلیون پول برام مونده میگم اگه این پول رو خرج نکنم به بودجه ی فصل بعد منتقل میشه یا نمیشه؟
خیر نمیشه. بودجه فصل بعد یک بودجه ثابت هست که براتون در نظر میگیرن