پاسخ : اخبار و حواشی قرمز های باواریا در فصل 13-2012
[برای مشاهده لینک ها شما باید عضو سایت باشید برای عضویت در سایت بر روی اینجا کلیک بکنید]
به گزارش وبلاگ کانون هواداران بایرن مونیخ در ایران،ماریو گوتزه خرید جدید باشگاه بایرن مونیخ شماره پیراهن شماره 19 را بر تن خواهد کرد.
ماریو گوتزه که در ازای پرداخت 37 میلیون یورو از بوروسیا دورتموند جدا شد و به بایرن مونیخ پیوست در این فصل پیراهن شماره 19 را برتن خواهد کرد. پیراهن شماره 19 بایرن ما را به یاد مهاجم تنومند و بلند بالای سابق بایرن مونیخ یعنی کارستن یانکر می اندازد.
یان کیرشهوف دیگر خرید جدید بایرن مونیخ نیز پیراهن شماره 15 را بر تن خواهد کرد.
[برای مشاهده لینک ها شما باید عضو سایت باشید برای عضویت در سایت بر روی اینجا کلیک بکنید]
به گزارش وبلاگ کانون هواداران بایرن مونیخ در ایران،برنامه بازی های بایرن مونیخ در بوندسلیگای فصل 2013/2014 اعلام شد و حریفان خود را شناخت.برنامه بازی های بایرن مونیخ در نیم فصل این رقابت ها به شرح زیر است :
بایرن مونیخ - بوروسیا مونشن گلادباخ
آینتراخت فرانکفورت - بایرن مونیخ
بایرن مونیخ - نورنبرگ
فرایبورگ - بایرن مونیخ
بایرن مونیخ - هانوفر
شالکه 04 - بایرن مونیخ
بایرن مونیخ - ولفسبورگ
بایرلورکوزن - بایرن مونیخ
بایرن مونیخ - ماینز
بایرن مونیخ - هرتابرلین
هوفنهایم - بایرن مونیخ
بایرن مونیخ - آگسبورگ
بوروسیا دورتموند - بایرن مونیخ
بایرن مونیخ - آینتراخت برانشوایگ
وردربرمن - بایرن مونیخ
بایرن مونیخ - هامبورگ
اشتوتگارت - بایرن مونیخ
به گزارش وبلاگ کانون هواداران بایرن مونیخ در ایران، باشگاه بایرن مونیخ گلزنی مدافع برزیلیاش را به ایتالیا در رقابتهای جام کنفدراسیونها تبریک گفت.
مونیخیها پس از آنکه خبردار شدند دانته شب گذشته در آخرین جدال مرحله گروهی جام کنفدراسیونها برای برزیل، میزبان پیکارها مقابل ایتالیا گلزنی کرده، این موفقیت را به او از طریق سایت رسمی خویش تبریک گفتند.
در گزارشی نیز که به همین منظور انتشار یافت، عنوان شد دانته اولین گلش را برای سلسائو (برزیل) در اولین حضورش در جام کنفدراسیونها در زادگاه خویش (سالوادور) به آتزوریها (ایتالیا) زده است.
لژیونر تیم قهرمان اروپا و آلمان اظهارداشت: برایم مایه افتخار است در زادگاهم برای سلسائو گل زدم. تازه این افتخار در حالی به دست آمد که 60 تن از دوستان و اعضای خانوادهام در ورزشگاه حضور یافتند. امیدوارم همچنان با شور و هیجان به کار ادامه داده و فاتح جام نیز شویم. وی در دقیقه 45+1 برای زردپوشان گلزنی کرد.
به گزارش وبلاگ کانون هواداران بایرن مونیخ در ایران٬ دیدار افتتاحیه بوندسلیگا جمعه 9ام آگوست در آلیانس آرنا با دیدار بایرن مدافع عنوان قهرمانی و بوروسیا مونشن گلادباخ برگزار می شود. جذابیت های این دیدار تنها به اولین حضور گواردیولا در بوندسلیگا و یا بایرنی شدن ماریو گوتزه خلاصه نمی شود بلکه دیدار مونیخی ها مقابل گلادباخ همواره به دیدار زیبایی منجر شده است.
بایرن و گلادباخ از غول های بوندسلیگا به شمار می آیند. رقابت آن ها در دهه 70 به اوج رسیده بود زمانی که هشت قهرمانی در بوندسلیگا میان دو باشگاه تقسیم شد. پل برایتنر نیز در آن سال ها به عنوان یکی از برترین هافبک های جهان در بایرن بازی می کرد. او این روزها به عنوان مشاور با باشگاه بایرن همکاری می کند او در مورد قرعه بایرن در نخستین بازی بوندسلیگا می گوید: "دیدار افتتاحیه برای گواردیولا بسیار خوب است. مونشن گلادباخ یکی از تیم هایی است که در چند فصل اخیر همواره عضو تیم های بالای جدول بوده است."
برایتنر ادامه می دهد: "گلادباخ مشکلات بسیاری را برای حفظ استاندارد های کیفی پیش رو دارد اما هیچ وقت یک تیم اتوبوسی درون دروازه ی خود نبود. هنگامیکه آن ها در زمین خودی بازی کنند سعی خواهند کرد که پرس را در خط جلو انجام دهند حتی اگر تیم روبرو نیز همان تاکتیک را در دستور کار داشته باشد مانند کاری که بایرن فصل گذشته انجام داد."
برایتنر از تجارب خود در دهه 70 مقابل گلادباخ می گوید: "آن ها فوتبال را جذاب ارائه می دهند و این چیزی است که هواداران از تیم انتظار دارند رویارویی با آن ها یک بازی افتتاحیه ای را رفم خواهد زد که هر دو تیم تنها به فکر حمله خواهند بود!."
به گزارش وبلاگ کانون هواداران بایرن مونیخ در ایران، ماریو گوتزه بازیکن جدید باشگاه بایرن مونیخ درباره جداییش از دورتمند و پیوستن به بایرن مونیخ در صفحه ی فیس بوک خود از باشگاه بورسیا دورتمند تشکر کرد.
وی نوشت: من در آخرین روز های تعطیلات خود هستم و با شروع فصل جدید، چالش های جدیدی در پیش روی من می باشد. این برای من واقعا مهم می باشد که از شما تشکر کنم؛ دورتمند ممنونم، BVB ممنونم.
ماریو گوتزه گران قیمت ترین بازیکن آلمانی در تاریخ حمل و انتقالات همچنین افزود: چهار شنبه اولین تمرین من در مونیخ آغاز می شود و به دنبال چالش های آینده و محیط جدید هستم.
به گزارش وبلاگ کانون هواداران بایرن مونیخ در ایران، کارل هاینس رومینگه در نخستین نشست مطبوعاتی پپ گواردیولا به صحبت در مورد ماریو گومز پرداخت؛ وی گفته هیچ پیشنهادی برای گومز رسمی نیست و او از چهارشنبه در تمرینات تیم شرکت خواهد داشت.
ماریو گومز 27 ساله یکی از مهاجمین نوک باشگاه بایرن مونیخ می باشد که در سال 2009 اشتوتگارت را به مقصد مونیخ ترک کرد و تا سال 2016 با بایرن قرارداد دارد و شایعات زیادی مبنی بر جدایی او از بایرن مونیخ وجود دارد اما همچنان هیچ چیزی مشخص نمی باشد، از آنجا که آمدن لواندوفسکی به بایرن منتفی شده احتمال ماندن گومز در بایرن مونیخ قوت گرفته ولی او همچنان مشتری های دست به نقد خود چون منچستر سیتی، یوونتونس، ناپولی، فیورنتینا و اتلتیکو مادرید را دارد.
به گزارش وبلاگ کانون هواداران بایرن مونیخ در ایران، پپ گواردیولا ، سرمربی جدید باواریایی ها از اینکه توانسته است سکان هدایت تیم بایرن مونیخ را در دست بگیرد بسیار خوشحال است و از این اتفاق به عنوان یک هدیه یاد کرد.
سرانجام پس از چندین هفته انتظار معارفۀ پپ گواردیولا در ساعت 12:00 ظهر به وقت آلمان به عنوان سرمربی جدید بایرن مونیخ برگزار شد. او در این نشست به خوبی نشان داد که تا حدود زیادی به زبان آلمانی تسلط یافته است و حتی توانست با لهجۀ مونیخی هم به گفتگو بپردازد. او در ابتدا با دو زبان آلمانی و اسپانیایی گفت : " خانم ها ، آقایان ، روز بخیر. " او که در حضور بیش از 240 خبرنگار ، 40 فیلمبردار تلویزیونی و 30 عکاس برای نخستین بار با زبان آلمانی پاسخگوی سوالات خبرنگاران بود گفت : " لطفاً نواقص زبان آلمانی من را ببخشید. من یک سال را در نیویورک صرف یاد گیری زبان آلمانی کردم ، که البته بهترین مکان برای یادگیری زبان آلمانی نیست. امیدوارم بتوانم در اینجا و در آینده زبان آلمانی ام را بهتر کنم. "
سرمربی جدید بایرن از اینکه چالش های جدید را پیش روی خود می بیند خوشجال است و در اینباره گفت : " برای من این یک هدیه بود. من می خواهم از اینکه باشگاه بایرن مونیخ این فرصت را داد تا سرمربی این باشگاه شوم از آنان تشکر کنم. "
اولی هوینس ، کارل هاینز رومنیگه و ماتیاس سامر ، پپ گواردیولا را در این نشست خبری همراهی کردن. در ادامه رومنیگه در مورد روند مذاکرات دو طرف که در نهایت منجر شد تا پپ گواردیولا سرمربی بایرن مونیخ شود گفت : " دو سال پیش در جام آئودی کاپ ] در آلیانز آرنا [ ما به این نتیجه رسیدیم که پپ گواردیولا می تواند یک گزینۀ خوب برای نیمکت بایرن مونیخ باشد. بعد از آن ما با او در ارتباط بودیم ، و این ارتباط در سال گذشته بشتر شد. بایرن مونیخ پپ را می خواست و پپ بایرن مونیخ را. آن احساس ما از اولین روز بود. " اولی هوینس در تائید صحبت های رومنگیه گفت : " پس از گذشت 5 دقیقه از مذاکرات ، من احساس کردم که این اتفاق خواهد افتاد. "
به گزارش کانون هواداران بایرن مونیخ در ایران، پپ گواردیولا پس کنفرانس مطبوعاتی امروزش با رسانه ها بطور رسمی در کارش را در باشگاه بایرن مونیخ اغاز می کند.
گواردیولا در کنفرانس مطبوعاتیش که در حضور بیش از 200 رسانه جهان بود نشان داد که زبان آلمانی را به خوبی یاد گرفته و از علت اینکه چرا بایرن مونیخ را انتخاب نموده به بازیکنان باشگاه و تاریخچه ی طلایی این باشگاه اشاره نموود، همچنین وی افزود از اینکه جایگزین یوپ هاینکس شده به خود افتخار میکند و هیچ تغییر سبکی در کار نخواهد بود.
کارل هانس رومینکه و اولی هوینس، گواردیولا را امروز همراهی کردند و در آخر نیز سرمربی جدید بایرن مونیخ یک خودروی آئودی اس 8 هدیه داده شد.
به گزارش وبلاگ کانون هواداران بایرن مونیخ در ایران، تونی کروس آلمانی ستاره ی 23 ساله ی باشگاه بایرن مونیخ که در بازی مقابل یوونتوس در لیگ قهرمانان اروپا دچار مصدومیت به مدت حدودی هشت هفته شده بود، تمرینات انفرادی خود را از صبح امروز ازسر گرفته. وی توانسته در این فصل برای بایرن مونیخ 9گل را به ثمر برساند.
تونی کروس امروز (دوشنبه صبح) تمرینات انفرادی خود را از سر گرفته و در زیر بارون مشغول به دویدن و کار با توپ شد؛ گفته می شود وی میتواند در اولین تمرین تیم با گواردیولا حاضر باشد.
کروس که فینال لیگ قهرمانان اروپا را از دست داده بود، امید داشت تا به بازی فینال جام حذفی برسد اما از آنجا که بادشتوبر در تمرینات افرادیش دوباره دچار مصدومیت شده بود باشگاه روی او ریسک نکرد و تا بهبودی کامل او صبر کرد و در شب فینال کروس را به میدان نفرستاد.
کروس در این فصل به عنوان بازیکن اصلی تیم شناخته می شد و در 36 بازی از 54 بازی باشگاه به عنوان یار اصلی در ترکیب از ابتدای بازی به میدان فرستاده می شد، آرین روبن یار ذخیره ی او در اصل فصل می باشد که 16 بار در بازی های بایرن مونیخ یار ذخیره کروس به میدان فرستاده شده.
[برای مشاهده لینک ها شما باید عضو سایت باشید برای عضویت در سایت بر روی اینجا کلیک بکنید]به گزارش وبلاگ کانون هواداران بایرن مونیخ در ایران، گومز 27 ساله، آقای گل سابق بوندسلیگا، که جایگاه ثابتش را در فصلی که بایرن موفق به کسب 3 گانه شد، به مانژوکیچ باخته بود، فعلا در بایرن می ماند.
اخباری مبنی بر علاقه تیم های یوونتوس و فیورنتینا نسبت به جذب این مهاجم، دائما در رسانه ها منتشر شده اما مقامات باشگاه خروج گومز از بایرن را تکذیب کرده اند.
کارل هاینس رومنیگه در حالی که کنار پپ گواردیولا مربی جدید بایرن نشسته بود، شایعات مبتنی بر علاقه ی چند تیم ایتالیایی به گومز را تایید می کند و می گوید: تا امروز پیشنهاد رسمی از تیمی برای ماریو گومز دریافت نکرده اند و او نیز مانند بقیه تمرینات پیش فصل خود را از روز چهار شنبه زیر نظر پپ آغاز می کند، تا ببینیم در آینده چه اتفاقی خواهد افتاد.
گومز در سال 2009 به باواریایی ها پیوست و تا سال 2016 با بایرن قرارداد دارد.