اره خریدمشون.از پولم کم شده.فقط سریع بگو میخوام برم.ممنون
نمایش نسخه قابل چاپ
اره خریدمشون.از پولم کم شده.فقط سریع بگو میخوام برم.ممنون
چی شدددددددددد.وقت ندارم البته با عرض عذرخواهی
ببخشید قدرت تیم شما چنده؟
93-94 فکر کنمنقل قول:
نوشته اصلی توسط kargar [برای مشاهده لینک ها شما باید عضو سایت باشید برای عضویت در سایت بر روی اینجا کلیک بکنید]
ببین اگه جلوی اسم بازیکن شکل یه نامه ای چیزی هست یعنی خریدی ولی قرارداد باهاش امضا نشده چون لیست تیمت پر شده. کلا بازیکنای سکونشین تا 4 تا مجازه داشته باشی. بیشتر که بشن اگه بازیکن بخری نمیتونی ازشون استفاده کنی تا زمانی که یکی بفروشی تا با این قرارداد ببندی
ولی اگه سکونشینا تا 4 هستن نباید مشکلی با درگ دراپ وجود داشته باشه!
توی همون بخش تمرین باید درگ کنم.امتحان کردم نمیشهنقل قول:
نوشته اصلی توسط aliexpress [برای مشاهده لینک ها شما باید عضو سایت باشید برای عضویت در سایت بر روی اینجا کلیک بکنید]
نمیدونم دیگه والا ! یه عکس اگه میتونی بزار ببینم مشکل چیهنقل قول:
نوشته اصلی توسط kargar [برای مشاهده لینک ها شما باید عضو سایت باشید برای عضویت در سایت بر روی اینجا کلیک بکنید]
کاملا حق با شماست رئیس، بیشتر شبیه به توهم بوده واسم!نقل قول:
نوشته اصلی توسط aliexpress [برای مشاهده لینک ها شما باید عضو سایت باشید برای عضویت در سایت بر روی اینجا کلیک بکنید]
راستی نیم فصل تموم شد
پیشنهاد میکنم دوستان تا اینجا از وضعیت تیمشون تو این فصل بگن
تیم من: 13 بازی 29 امتیاز صدر جدول، تیم دوم 29 امتیاز، تیم سوم 28 امتیار (لیگ سخت و نفس گیریه)
چمپیونز لیگ: مرحله رفت 1/8 نهایی رو با قدرت بردم و منتظر بازی برگشتم
کاپ: صعود کردم به مرحله 1/4 نهایی و بازی رفت رو فردا دارم (اگه اتفاق عجیبی نیفته می تونم به نیمه نهایی صعود کنم)
من واقعا خجالت میکشم وضعیتمو تو جدول بگم !
در حال حاضر یازدهم جدول به سر میبرم!!! ( خدا نصیب گرگ بیابون نکنه ).
فقط خیلی خوشحالم از اینکه تیمای اول و دوم دوستای ایرانیم هستن که ترکوندن تو این لیگ ! فقط منم اون پایین آبرو کشورو بردم :aaaa: امتیازشون فکر کنم 24 23 باشه
نیم فصل دوم بااااااااید جبران کنم :|
حذفی که حذف شدم مرحله دوم و چمپیونز هم که حضور نداشتم
هر کی جای من بود تاپ الون رو میبوسید و میزاشت کنار !
سلام بچه ها،امیدوارم نیم فصل ترکونده باشین نه مثه من که قهرمانیه نیم فصلو دودستی دادم به یه تیم اسکاتلندی،اینهمه صدرجدول بودم بیخیال...
آقا یه سؤال خیلی مهم،میخواستم گوشیمو عوض کنم،چطور رو اون گوشی تیممو ببرم؟چندتا راه هست؟میشه بک آپ گرفت؟یکی اگه میشه کامل توضیح بده
سلامنقل قول:
نوشته اصلی توسط meysam33 [برای مشاهده لینک ها شما باید عضو سایت باشید برای عضویت در سایت بر روی اینجا کلیک بکنید]
بهترین و مطمعن ترین راه وصل شدن به فیسبوکه بازیتو به فیسبوک وصل کن بعد رو گوشی جدید بازیو بریز دوباره وصل کن به فیسبوک بازی از اینجا ادامه میدی. راستی تا وقتی که بازی انتقال ندادی از گوشی قبلیت پاک نکن البته میتونی رو هر دوتا همزمان بازی کنی
من که تازه تو لیگ دو هستم فعلا دوم جدول با 36 امتیاز تیم اول خیلی خوبه با 41 امتیاز سخته بهش برسم تو حذفی اگه اتفاق عجیبی نیوفته امروز میرم نیم نهایی تو چمپیون هم فعلا خوب کار کردم میتونم تا نیم نهایی برم شایدم فینال