نه دوست عزیز قبول نمیکنه این ابراهیم ویچ که من میشناسم حالا حالا حا تو میلان میمونه!!:love::love:نقل قول:
نوشته اصلی توسط mehdi30100 [برای مشاهده لینک ها شما باید عضو سایت باشید برای عضویت در سایت بر روی اینجا کلیک بکنید]
نمایش نسخه قابل چاپ
نه دوست عزیز قبول نمیکنه این ابراهیم ویچ که من میشناسم حالا حالا حا تو میلان میمونه!!:love::love:نقل قول:
نوشته اصلی توسط mehdi30100 [برای مشاهده لینک ها شما باید عضو سایت باشید برای عضویت در سایت بر روی اینجا کلیک بکنید]
خدایا کمکمون کن نزار ابراهیم بره
بابا شما چرا اینقدر به یه بازیکن اهمیت میدید
خوب میخواد بره میره دیگه !!
اگه امشال نره سال دیگه که 31 ساله شد 10 ملیون هم نمیخرن
من دوست داشتم تیاگو نره که رفت ابراهیم رو به خودش سپردم
نقل قول:
نوشته اصلی توسط sina acm [برای مشاهده لینک ها شما باید عضو سایت باشید برای عضویت در سایت بر روی اینجا کلیک بکنید]
چرا این حرفو میزنی؟
یه نگاه به ترکیبه فصل قبل بنداز///کدومشون جز آمبروزینی .آباته .بواتنگ. نوچه. آبیاتی .روبینیهو .پاتو موندن تو تیم؟؟؟؟
همه رو از دست دادن...با کدوم بازیکن میخوایم جام بگیریم؟؟؟
نقل قول:
نه اتفاقا.بهتره که زلاتان بره.یعنی به نفع میلانه که بره.ما نمیخوایم با زلاتان جام بگیریم.با تیم باید جام بگیریم.ب قول حسین:نقل قول:
"چون بودنش تو زمین سبک میلان رو عوض میکرد.
وقتایی که تو بازی نبود میلان خیلی بهتر بازی میکرد.
مثل یه تیم.
با اینکه شوچنکو نسبت به زلاتان خدا بود و به همه تیمها گل میزد اما همه تیم برای شوا بازی نمیکرد.
اما میلان تو این فصل جوری بود که برای زلاتان بازی میکرد نه تیم.
من خوشحال میشم زلاتان بره."
نبونش بهتر از بودنشه.تیاگو مهم بود که رفت.om::
پس بشین تا جام بگیریم...پاتو همش مصدومه/روبینیهو موقعیت خراب کنه/کاسانو نه سرعت داره نه پتانسیل:gahhr:.نقل قول:
نوشته اصلی توسط *Rossonero* [برای مشاهده لینک ها شما باید عضو سایت باشید برای عضویت در سایت بر روی اینجا کلیک بکنید]
با کدوم بازیکن گل بزنیم؟؟؟
میلان این فصل افتضاح میشه...میگی نه نگاه کن.binam
يكي از چيزايي كه منو عاشق ميلان كرده،اينه كه،اين تيم هيچوقت قابل پيش بيني نيست و استاد مطرح كردن،وتبديل به ستاره كردن،بازيكناي معموليه...پس نبود بازيكن زياد نگران كننده نيست...نگران كننده اينه كه الان چند وقته اين اتفاق(تبديل بازيكنا به ستاره ها) تو ميلان اتفاق نمي افته يا كمتر مي افته...نقل قول:
بچه ها برید و تو رای گیری شرکت کنید
من به 4 رای دادم
[برای مشاهده لینک ها شما باید عضو سایت باشید برای عضویت در سایت بر روی اینجا کلیک بکنید]
به نظر من که کاکا بهترین گزینه است برای جانشین زلاتان اگر کاکا تو میلان بیاد که من از همه خوشحال تر میشم بیا کاکاجون خونت بیا البته اگه این کچل بیاردش به امید قهرمانی میلان
روزنامه کوریره نوشته میلان دنبال توز، ژاوی آلونسو،و دیارا هست.
با این وجود احتمالا امدن کاکا کمرنگ شده
ولی فکر کنم بازم تو کله گالی چیز دیگه ای هست