پیروزی بارسلونا رو تبریک میگم viva barca viva messi
نمایش نسخه قابل چاپ
پیروزی بارسلونا رو تبریک میگم viva barca viva messi
تولد پپ رو به همه ی بارسایی ها تبریک میگم
ایشالا صد سال کنار بارسا باشه و با کمک به این تیم بهترین تیم تاریخ فوتبال رو تشکیل بدن:hehee:
جوزپه جون بازم تبریک:love:
منم تولد پپ رو به پپ و تمام بارسایی ها تبریک میگم love:: امیدوارم سال های زیادی در کنار بازیکنان بارسا باشه :khahesh:
love::Happy Birthday Dear Peplove::
[برای مشاهده لینک ها شما باید عضو سایت باشید برای عضویت در سایت بر روی اینجا کلیک بکنید]
.
طراحي پيراهن جديد بارسلونا
يک کمپاني طراحي لباس ورزشي براي فصل آينده پيراهن بارسلونا را معرفي کرد و در مزايده به برتري رسيد تا بارسلونا پيراهن جديدش را از هم اکنون بشناسد.
[برای مشاهده لینک ها شما باید عضو سایت باشید برای عضویت در سایت بر روی اینجا کلیک بکنید] به نقل از اسپورت کاتالونیا، بیش از ۴۰ کمپانی تولید و طراحی لباس ورزشی در سراسر جهان برای تصاحب امتیاز طراحی لباس بارسلونا با هم رقابت کردند که در این میان یک کمپانی ایتالیایی به پیروزی رسید.
در پیراهن تازه طراحی شده برای فصل ۲۰۱۲ – ۲۰۱۳ رنگ زرد و نارنجی پرچم کاتالونیا در اولویت قرار گرفته و آبی و اناریپوشان باید با رنگهای همیشگی خداحافظی کنند.
در پیراهن اصلی همچنان شاهد رنگهای اناری و آبی هستیم اما طراحی جدید تا حد زیادی ادغام این دو رنگ را وارد فضای فانتزی کرده است.
بنیاد قطر و یونیسف همچنان در فصل آینده نیز در جای خود باقی خواهند ماند و آرم مخصوصی از دو قهرمانی بارسلونا در جام باشگاههای جهان روی سینه بازیکنان خودنمایی میکند.
پَ این دیگه چه طراحییه !!! :ajibeee:
من با همین پیراهن این فصل کنار نیومدم و نخریدمش چی برسه به این . خدا کنه این تایید نشه .
منم ازش خوشم نیومد :ogh:
شما که هر خبری رو نباید باور کنید ......... این طرح شایعه است
رئال مادرید چه با مورینیو چه بدون مورینیو واسه ما شکلاتی بیش نیست :sooot: تو نیوکمپ لهتون میکنیم
ولی به نظر من لباس مهم نیست.مهم فلسمونه که خراب نشه.حتی اگه لباسمون یک دست خاکستری هم باشه ولی فلسفه فوتبالیمون رو حفظ کنیم برای من ارزشمنده.ولی خب ابی اناری دو فصل پیش یک چیز دیگه بود