با سلام
من این بازی رو نصب کردم
و تو گوشی بازی کردم
تیمم خوبه
الان میخوام اونو به فیس بوک وصل کنم تا با pc هم بتونم برم داخلش
چکار کنم؟
نمایش نسخه قابل چاپ
با سلام
من این بازی رو نصب کردم
و تو گوشی بازی کردم
تیمم خوبه
الان میخوام اونو به فیس بوک وصل کنم تا با pc هم بتونم برم داخلش
چکار کنم؟
هروقت با گوشی وارد بازی میشی ازت میپورسه میخوای به فیسبوک وصل بشی یا نه اگه بزنی اره ازت اکانت میخواد اگه برنامه فیس بوک گوشیتو فعال کرده باشی نیازی به وارد کردن اکانت هم نیست. فقط باید قند شکن داشته باشی.نقل قول:
نوشته اصلی توسط naghibi_meysam [برای مشاهده لینک ها شما باید عضو سایت باشید برای عضویت در سایت بر روی اینجا کلیک بکنید]
دیروز دوتا بازیکن خوب با چهارتا توکن گرفتم الان تیم بدی ندارم ولی باقی تیما تو لیگ خیلی قوی هستن اگه سوم بشم هنر کردم
امروز دوتا بازیکن از جوانان به تیم اضافه شدن ولی چه فایده من توکن ندارم خودم و بکشم تو یه هفته نهایت ده تا توکن جمع کنم، این بازیکن جوانان اصلا خوب نیست خوب اگه انقدر توکن داشته باشم میرم بازیکن اسکات میگیرم
آره بازیکن آکادمی به درد بازی کردن نمیخورن هیچکدوم ! اونی که توکن میخوادو باید حذف کنید و اون یکی رو باهاش قرارداد ببندید مجانی و بعد بفروشیدش!نقل قول:
نوشته اصلی توسط r.bolookat [برای مشاهده لینک ها شما باید عضو سایت باشید برای عضویت در سایت بر روی اینجا کلیک بکنید]
نقل قول:
نوشته اصلی توسط tulkas [برای مشاهده لینک ها شما باید عضو سایت باشید برای عضویت در سایت بر روی اینجا کلیک بکنید]
راستی عزیز یه نکته رو یادم رفته بود بگم
این که گفتین از کشورای صاحب فوتبال بازیکن بگیریم، خب من میتونم یه دفاع آلمانی بخرم بعد با یه توکن ملیت شو عوض کنم ! مثلا بزارم ایرانی! پس نتیجه میگیریم که این فاکتور نمیتونه ملاک باشه واسه خریدن بازیکن
چرا جواب منو ندادیدom::om::بچه ها 2تا بازیکن خوب رو با زحمت بسیار خریدم اما الان وقتی میرم توی ترکیب نیستن توی قسمت تمرین دادن پایین تر از همه هستن و رنگشون نارنجی شده چیکار کنم
یعنی چی نارنجی شده؟! میشه عکس بگیری بزاری؟؟؟ شاید به خاطر اینکه لیست 22 بازیکنت پر شدهنقل قول:
نوشته اصلی توسط kargar [برای مشاهده لینک ها شما باید عضو سایت باشید برای عضویت در سایت بر روی اینجا کلیک بکنید]
3تا بازیکن دارم اونجایی که پستشون رو مینویسه و ابی میکنه برای من نوشتهrec و نارنجی کرده
خب عزیز اینا بازیکنای رزرو یا سکونشین هستن دیگه !. 11 تا بازیکن اصلی سبز ، 7 تا بازیکن ذخیره آبی و بقیه بازیکنا میشن نارنجی.تو حین بازی هم نمیشه استفاده کرد ازشون این نارنجیا. اگه میخوای بازیشون بدی باید بیاری شون بین 7 تا ذخیره تا بعدا بتونی تعویض شون کنینقل قول:
نوشته اصلی توسط kargar [برای مشاهده لینک ها شما باید عضو سایت باشید برای عضویت در سایت بر روی اینجا کلیک بکنید]
چجوری بیارمشون اصلا نمیشه درگشون کرد
نقل قول:
ببینم قرارداد باهاشون امضا کردی یا نه؟؟؟ اگه نکردی خب معلومه نمیشه تو ترکیب گذاشتشون