پاسخ : FIFA Career Mode ( مدیریت تیم و باشگاه داری فیفا 14 )
نقل قول:
کسی اینجا پلیر کریر بازی نمیکنه؟ هرکی بازی میکنه قدرت، سن، تیم و ملیت شو بگه.
من قبلا بازی میکردم البته هنوزم سیوشو دارم.هرازگاهی میرم بازی میکنم.قدرتم 80 هست 20 ساله اگه اشتباه نمیکنم.از بوردو شروع کردم که همون ابتدای کار طبق معمول قرضی فرستادنم یه تیم دسته دومی.اونجا خودمو قوی کردم برگشتم بوردو
فکر کنم یه فصل بازی کردم بعد خستم شد درخواست فروش خودم رو داشتم که موافقت کردن و با سویا قرارداد بستم. پستم CAM هست. تو سویا کنار راکیتیچ و کیسوکه هوندا تو بخش تهاجمی بازی میکنم. البته مربی گاهی منو تو پست RAM و LAM هم بازی میده.
کشور هلند رو به عنوان ملیت انتخاب کردم. که یه جورایی اونجا به عنوان فرشته نجات مطرح شدم. :nishkhand: یه بازی در میون بازی میکنم هر وقتم بازی کردم بهترین بازیکن زمین بودم اکثرا ki::
لطفا یکی بهم بگه پچ های مودینگ وی رو چجوری نصب کنم خیلی مهمه
آخه من کلا پروفایل جدید زدم ولی بلد نیستم نصبش کنم اعصابم ریخته بهم لطفا بهم بگید
دوستان بیخیال . اعصابم ریخته بهم . میخواستم یه فایلی رو شیفت و دیلت کنم پوشش جفت پوشه ی فیفا 14 بود اشتباهی دستم خورد روی فیفا چهارده اینتر رو زدم رفت که رفت اعصابم ریخته بهم فایل نصبشو دارم تا فردا بیام دوباره نصبش کنم و یا از یکی از دوستام پس 15 رو بگیرم.
فیفا 15 مگه با کرک سالم اومده؟؟
دوباره فیفا 14 ررو نصب کردم و پچ 4.9.0 رو زدم و خیلی هم خوبه ولی یه مشکلی که داره اینه که بعضی از بازیکنان مثل کاروخال - رودریگز - راکیتیچ - براوو و... سر ندارن لطفا و حتما راهنماییم کنید حتما کمکم کنید ها
نقل قول:
دوباره فیفا 14 ررو نصب کردم و پچ 4.9.0 رو زدم و خیلی هم خوبه ولی یه مشکلی که داره اینه که بعضی از بازیکنان مثل کاروخال - رودریگز - راکیتیچ - براوو و... سر ندارن لطفا و حتما راهنماییم کنید حتما کمکم کنید ها
اگه سر ندارن پس بازیتون باگ خورده. اونم به دلیل استفاده از کرک های قدیمی هست که اینجوری شده. جدید ترین ورژن کرک رو نصب کنین به احتمال زیاد مشکلتون حل بشه
اگر مشکل از کرک نبود پس اشکال از همون پچ هست که نصب کردین.
لطفا لینک دانلود کرکی رو که میدونید خوبه رو بدید
نقل قول:
لطفا لینک دانلود کرکی رو که میدونید خوبه رو بدید
لینک دانلودش متاسفانه دم دست ندارم. خودتون سرچ کنین کرک ورژن 5 3dm
نقل قول:
فیفا 15 مگه با کرک سالم اومده؟؟
خیر. هنوز کرک نشده !
FIFA 14 Crack Only V5 FINAL 3DM
اسم فایلی که پیدا کردم این بود خودشه؟
نقل قول:
FIFA 14 Crack Only V5 FINAL 3DM
اسم فایلی که پیدا کردم این بود خودشه؟
آره احتمال زیاد خودشه