نوروزى: عمل جراحى قلعه نويى موفقيت آميز بود
نوروزى: عمل جراحى قلعه نويى موفقيت آميز بود
دكتر امين نوروزى رئيس كميته توانبخشى فدراسيون پزشكى ورزشى گفت: عمل موفقيت آميزى روى پاى قلعه نويى انجام شده و جاى نگرانى نيست.او گفت: امير قلعه نويى كه در دوران بازيگرى اش بارها از ناحيه زانو دچار آسيب ديدگى شده بود و با شرايط آن زمان زانوى خود را مداوا مى كرد صبح ديروز براى پايان دادن به دردى كه در اين سال ها آزارش مى داد به اتاق عمل رفت و زانويش توسط دكتر سهراب كيهانى جراحى شد و از امروز هم بايد فيزيوتراپى را شروع كند.وى افزود: زانوى پاى راست قلعه نويى آرتروز شديد و استخوان اضافى داشت و دكتر كيهانى متخصص حاذق ما با موفقيت او را عمل جراحى كرد.نوروزى تصريح كرد: روند بهبودى زانوى قلعه نويى دو هفته طول مى كشد و در اين رابطه جاى هيچ گونه نگرانى نيست.
عيادت فتح الله زاده از اميدوار رضايى
عيادت فتح الله زاده از اميدوار رضايى
مديرعامل باشگاه استقلال از عضو هيات مديره اين باشگاه عيادت كرد. على فتح الله زاده ظهر ديروز با حضور در بيمارستان لقمان از اميدوار رضايى عيادت كرد. اميدوار رضايى هم در گفت و گو با مديرعامل استقلال پيروزى آبى پوشان در بازى مقابل صبا را به وى تبريك گفت.
رجبى: استقلال در هفته هاى آينده به وحدت تاكتيكى خواهد رسيد
رجبى: استقلال در هفته هاى آينده به وحدت تاكتيكى خواهد رسيد
رضا رجبى مشاور فنى تيم فوتبال استقلال گفت:با بازگشت جبارى استقلال بى نقص مى شود. او درباره بازى استقلال مقابل صبا اظهار داشت:در بازى مقابل صبا با گلى كه در دقيقه ابتدايى به ثمر رسانديم طراوت آغازين در خط حمله از بين رفت و پس از آن تحرك را در فاز دفاعى شاهد بوديم .در كل بردى كه داشتيم باعث شد تا بازيكنان با شرايط مطلوبى به تعطيلات بروند . هر چند كه معتقدم اين وقفه ها كاملا به ضرر تيم است و تا كنون هم براى ما خوب نبوده است. وى ادامه داد:بازيكنان ما در حال حاضر آمادگى لازم را دارند اما بايد در هفته هاى آينده در بحث وحدت تاكتيكى به تكامل برسيم.به هر حال بازيكنان در ابتداى فصل بدنسازى سنگينى را انجام دادند.در واقع يكى از كارهاى خوب قلعه نوعى اين بود كه تمرينات بدن سازى مرتبى را براى تيم در نظر گرفت كه باعث شد بازيكنان در ابتداى فصل شروع خوبى نداشته باشند اما در ادامه ليگ برتر كه بيشتر تيم ها با ضعف بدنى روبه رو مى شوند استقلال به اين مشكل بر نمى خورد. رجبى در باره روند استقلال اظهار داشت: تيم روز به روز بهتر شده و اين روند ادامه دار است.بايد روى حركات تيم كار كنيم و در فاز حمله تقويت شويم . اگر بعضا مى بينيم كه در زمان حمله تيم كند است،به خاطر نداشتن يك بازيكن طراح است تا مهاجمان را تغذيه كند.من در تمرينات مى بينم كه قلعه نويى اصرار دارد بازيكنان تيم روبه جلو فوتبال بازى كنند.اگر جبارى زودتر به استقلال اضافه شود ديگر نقصى در اين تيم وجود نخواهد داشت.
ديدار محرمانه آتيلا حجازى و فتح الله زاده در ورزشگاه آزادى
ديدار محرمانه آتيلا حجازى و فتح الله زاده در ورزشگاه آزادى
آتيلا حجازى كه در ورزشگاه حضور داشت، به طور محرمانه با مديرعامل باشگاه استقلال گفت و گو كرد با اين حال مسئولان حراست ورزشگاه اجازه ندادند كه در بخش vip ورزشگاه بنشيند چون بليت اين قسمت را در اختيار نداشت!
سرمربى استقلال در غم از دست دادن مادرش عزادار شد
سرمربى استقلال در غم از دست دادن مادرش عزادار شد
خبر كوتاه اما تلخ بود. حكايت از فوت عزيزترين انسان براى سرمربى استقلال داشت. حادثه اى تلخ و ناگوار براى فردى كه در حال حاضر خودش شرايط جسمانى مناسبى ندارد. سرمربى استقلال كه صبح امروز زانوى خود را به تيخ جراحان سپرد اين دقايق بى ترديد تلخ ترين لحظات عمرش را مى گذراند؛ بى شك قلعه نويى حالا درد زانو را به دست فراموشى سپرده و اين داغ از دست دادن مادر است كه جگرش را مى سوزاند
ظلى: استقلالى ها هنرمندانه دروازه شان را بسته نگه داشتند
ظلى: استقلالى ها هنرمندانه دروازه شان را بسته نگه داشتند
فرامرز ضلى پيشكسوت تيم فوتبال استقلال در خصوص برد مقابل صباى قم در هفته يازدهم ليگ برتر گفت: استقلالى ها با تفكر و با انديشه خاص بازى كردند آنها بدون استرس و نگرانى به خاطر حواشى پيش آمده توانستند صبا را ببرند.آبى پوشان خيلى زود به گل رسيدند و با دفاع منطقى توانستند آن يك گل زده را تا پايان بازى حفاظ كنند و حفاظت از گل زده هنر مى خواهد كه استقلالى ها در بازى با صبا نشان دادند.او در ادامه بيان كرد: بازى عالى از هر دو تيم شاهد بوديم به هر حال موقعيت ها و هيجان هاى خاص فوتبال را در اين بازى نديديم و تماشاگران از اين بازى لذت نبردند.وى درباره تعويض هاى صورت گرفته در اين بازى گفت: تعويض ها به تفكر مربى وابسته است به هر حال تعويض ها براى بهبود و رسيدن به نتيجه مد نظر تيم صورت مى گيرد كه تيم صبا نتوانست از تعويض هايش به درستى نتيجه لازم را بگيرد.وى درباره عملكرد ضعيف مهاجمان استقلال بيان داشت: منكر دانش و قابليت هاى قلعه نوعى نيستم وى تاكتيكش هجومى است اما بازيكنانى ندارد كه بتوانند تاكتيك وى را در زمين اجرا كنند و اين باعث شده كه وى به كم قانع و فقط به فكر نتيجه گرفتن باشد.وى در ادامه تصريح كرد: استقلالى ها در خط حمله كوبندگى و خلق موقعيت هاى گل به نسبت سال هاى گذشته را ندارند، مهاجمان استقلال زهردار نيستند، در فوتبال امروز هافبك ها نقش اصلى در يك تيم ايفا مى كنند و آنها با تغذيه مناسب مهاجمان باعث خلق موقعيت گلزنى مى شوند كه هم اكنون در فوتبال ما كمتر ديده مى شوند.وى درباره حضور نداشتن زندى در تيم استقلال گفت: بازيكنانى هم سطح زندى در استقلال زياد هستند و به هيچ عنوان نبود زندى تأثير منفى در خط ميانى استقلال نگذاشت.
استقلال جمعه در ديدارى دوستانه
استقلال جمعه در ديدارى دوستانه
به مصاف تيم هنرمندان مى رود
به نفع بيماران آلزايمرى و هموفيلى تيم فوتبال استقلال روز جمعه درديدارى دوستانه با تيم هنرمندان ديدار مى كند.بازى خيرخواهانه تيمهاى فوتبال استقلال و هنرمندان با همكارى باشگاه آرارات و به نفع بيماران آلزايمر و هموفيلى روز جمعه ۱۴ مهرماه برگزار مى شود.گفتنى است، نشست خبرى اين بازى ديروز با حضور مجيد صالح مربى استقلال، حسين ياريار مدير تيم هنرمندان، خوانسارى از انجمن آلزايمر، قويدل از كانون هموفيلى و خالويان رئيس هيات مديره باشگاه آرارات برگزار شد .
حتما در نیم فصل یك بازیکن فيکس خودمان را به بوندس لیگا ترانسفر میکنیم
علی فتحاللهزاده، مدیرعامل باشگاه استقلال ضمن بیان این مطلب در خصوص اسپانسر جدید این باشگاه و مشکلات مالیبازیکنان اظهار داشت: قرارداد ما با اسپانسر جدید باشگاه حدود ۶٫۵ میلیارد تومان است و این حامی مالی، چکهای مدتداری را در اختیار باشگاه استقلال قرار داده است که اولین چک آن به مبلغ ۴۰۰ میلیون تومان پاس و خرج هزینههایجاری باشگاه شده است.
وی در همین خصوص افزود: موعد چکهای بعدی نیز هر ۱۵ روز و یا ۳۰ روز است که روال طبیعی خود را طی میکند. البته در این بین کمکهایی را نیز به بازیکنانی که در مواقع ضروری نیاز به پول دارند، کردهایم اما در مجموع فقط میتوانم بگویم شرمنده بازیکنان تیم هستم که تا به امروز فقط مشکلات مالی باشگاه را تحمل کردهاند.
نیمی از قرارداد انتقال نکونام را پرداخت کردهایم
فتحاللهزاده خاطر نشان کرد: البته ما در این خصوص هزینههای دیگری نیز کردهایم که در یک مورد آن فقط ۸۰۰ میلیون تومان، معادل ۴۰۰ هزار دلار یعنی نیمی از مبلغی را که باید بابت انتقال نکونام به باشگاه اوساسونا میدادیم راپرداخت کردیم.
برای پرداخت طلب بازیکنان منتظر بودجه وزارت ورزش هستیم
وی افزود: البته این مبالغ کفاف پرداخت برای قراردادهای مالی بازیکنان را نمیدهد و ما منتظر پولی هستیم که وزارت ورزش و جوانان قول آن را داده است. براساس قولی که دادهاند قرار است بخشی از بودجه ۶ میلیاردی ما را تا۱۵ روز آینده میدهند.
سه بازیکن را در نیم فصل جابهجا خواهیم کرد
مدیرعامل باشگاه استقلال در پاسخ به این پرسش که “برای نقل و انتقالات در نیم فصل رقابتهای لیگ برتر چه برنامهای دارید؟”، تصریح کرد: طبق قوانین تا نیم فصل بازیکن جدیدی نمیگیریم اما پس از آن به احتمال زیادبه پیشنهاد سرمربی تیم سه بازیکن راجابهجا خواهیم کرد.
مذاکره با چند باشگاه لیگ برتریبرای انتقال دروازه بان استرالیایی
وی در خصوص انتقال “لیام ردی”، دروازه بان استرالیایی تیم استقلال از این باشگاه تصریح کرد: چند باشگاه لیگ برتری خواهان به خدمت گرفتن لیام ردی، دروازه بان استرالیایی تیم ما هستند که در حال مذاکره با آنها هستم و در صورت توافق ردی از استقلال جدا خواهد شد.
یک مهاجم خوب در نیم فصل جذب میکنیم
فتحاللهزاده خاطر نشان کرد: بنا به نظرکادر فنی قطعا در نیم فصل یک مهاجم خوب جذب خواهیم کرد و در این خصوص عملکرد چند مهاجم داخلی و خارجی را بررسی کردهایم.
قلعه نویی هنوز درخواست جذب عنایتی را به من نداده است
وی اعلام کرد: پیرامون صحبتهایی که در مورد انتقال عنایتی به استقلال مطرح شده باید بگویم هنوز قلعه نویی درخواست جذب وی را با من مطرح نکرده است.
مشکل میداوودی درون خانوادگی است
مدیرعامل باشگاه استقلال در خصوص ناراحتی میداوودی از نیمکت نشینی در بازی با تیم صبای قم در هفته دهم رقابتهای لیگ برتر گفت: مشکل و ناراحتی میداوودی در جریان بازی با تیم صبا یک مشکل درون خانوادگی بود و مشکل خاصی نیست. در عین حال اگر مسئلهای هم باشد کادر فنی آن را حل خواهد کرد.
عابدینی میخواهد مرا چیز خور کند تا گیج شوم
وی در خصوص مصاحبه اخیر عابدینی که گفت بود: “طوری جواب فتحاللهزاده را میدهم که گیج شود”، گفت: هنوز عابدینی جواب مرا نداده، شاید وی میخواهد مرا چیز خور کند تا گیج شوم،دور خودم بچرخم و به زمین بخورم. من در مصاحبهای که انجام دادم منظورم شخص عابدینی نبوده است. به هر حال وی در حال حاضر در شرایط خاصی قرار دارد و ما باید آن را درک کنیم.
هواداران میتوانند تشخیص دهند من لمپن هستم یا واعظ آشتیانی
مدیرعامل باشگاه استقلال در خصوص مصاحبه اخیر واعظ آشتیانی تاکید کرد: مردم و به ویژه هواداران استقلال داوران و قضات خوبی هستند. آنها هم مصاحبه مرا دیدند و هم مصاحبه واعظ آشتیانی را و به خوبی پی میبرند که چه کسی لمپن و دلقک است. من این موضوع را واگذاری میکنم به مردم و قضاوت آنها.
وی در مورد برگزاری بازی خداحافظی برای فرهاد مجیدی تصریح کرد: وقتی فرهاد مجیدی از دبی برگردد برای برگزاری یک بازی خداحافظی که در شان این بازیکن باشد با او صحبت خواهم کرد. من هر زمان و تا جایی که توانستم ومسئولیتم اجازه میداد بازی خداحافظی برای بازیکنان تیم استقلال برگزار کردم.
قلعه نویی دوست دارد که برای بازیکنان استقلال بازی خداحافظی برگزار کنیم
مدیرعامل باشگاه استقلال در پاسخ به این پرسش که “در صورت برگزاری یک بازی خداحافظی، پیشکسوتان باشگاه از جمله قلعه نویی حق دارند گلایهای داشتهباشند که چرا برای آنها بازی خداحافظی برگزار نشده است؟”، گفت: مطمئن باشید اگر قلعه نویی در زمان مدیریت من از فوتبال خداحافظی میکرد حتما برای اویک بازی خداحافظی خوب تدارک میدیدیم.قلعه نویی دوست دارد و تکلیف میکند که برای بازیکنان استقلال بازی خداحافظی برگزار کنیم.
تماس با دوستان در آلمان برای برگزاری اردو
وی خاطر نشان کرد: با توکل به خدا تا به امروز با این وضعیت بیپولی کار تیم را خوب پیش بردهایم و در زمان تعطیلی رقابتهای لیگ برتر نیز مطمئن باشید در دو شیفت کار میکنیم. با شرایط مالی بدی که داریم به احتمال زیاداردوی تیم را در خارج از کشور برگزار نمیکنیم. البته قصد دارم با دوستان قدیمی خود در آلمان تماس بگیریم و ببینم که در این خصوص از دست آنها کاری برمیآید یا خیر و اگر میتوانند ما را برای برگزاری اردو به این کشور دعوت کنند.
یکی از بازیکنان اصلی تیم را در نیم فصل به بوندسلیگا ترانسفر میکنیم
فتحاللهزاده در خاتمه تصریح کرد: ما در نیم فصل رقابتهای لیگ برتر یکی از بازیکنان اصلی و خوب تیم را به بوندسلیگای آلمان ترانسفر خواهیم کردو در این خصوص با باشگاه مربوطه مذاکرات خیلی خوبی را نیز انجام دادهایم. البته باید بگویم با اینکه نکونام پیشنهاد خوبی برای ترانسفر شدن دارد اما ما به وی نیاز داشته و او را حفظ خواهیم کرد. با این شرایط بازیکنی که ترانسفر میشود، قطعا نکونام نیست!
جلسه هيئت مديره استقلال لغو شد
اميدوار رضايي، عضو هيئت مديره تيم استقلال با بيماري روبرو شده است از طرفي علي فتح اله زاده، مدير عامل تيم استقلال در کنار وي است تا اين عضو هيئتمديره را همراهي کند.
[برای مشاهده لینک ها شما باید عضو سایت باشید برای عضویت در سایت بر روی اینجا کلیک بکنید]
به گزارش خبرنگار ورزشي باشگاه خبرنگاران اميدوار رضايي جزو آن دسته از مسئولان تيم استقلال است که رابطه خوبي با فتح اله زاده دارد بيماري وي باعث شده است که جلسه هيئت مديره تيم استقلال لغو شود.
وي قرار بود تا چندروز در بيمارستان تحت درمان باشد اما پس از بهبودي ميتواند همراه ديگر اعضاي تيم استقلال باشد.