هنوز كه 100 درصد قطعي نشده كه زلاتان بره .شايد يه معجزه شد و سر گالياني و برلوسكوني به جايي خورو كه بلند نشن lol:- ولي به هر حال بايد كاكا و فن پرسي و توز رو هر 3 بخريم تا بشه جاي زلاتان رو پر كردthink::
نمایش نسخه قابل چاپ
هنوز كه 100 درصد قطعي نشده كه زلاتان بره .شايد يه معجزه شد و سر گالياني و برلوسكوني به جايي خورو كه بلند نشن lol:- ولي به هر حال بايد كاكا و فن پرسي و توز رو هر 3 بخريم تا بشه جاي زلاتان رو پر كردthink::
اگه همشونم بخرن جای زلاتان پر نمیشه....زلاتان همه چیز تمومه.
خداکنه نره...الان تو اوجه خیلی حیفه....تیاگو بره که تیم سوراخ میشه .
تیم نه دروازه بان داره/نه مدافع/نه هافبک و نه مهاجم خوب...پاتو همش مصدومه.
کاش جای زلاتان روبینیو رو بفروشن.
فعلا كه خبر اومده اگر ميلان زلاتان و تياگو سيلوا رو به فروش برسونه ميتونه كاكا و توز و لاسانا ديارا رو به خدمت بگيره فعلا كه بايد صبر بديم ببينيم چه اطفاقي رخ ميده اميدوارم به نفع تيم باشه نه اينكه فقط ضرر كنيم مثل فروش پيرلو و گتوزو تو اين يكي 2 فصل اخير
ببینید بچه ها خداییش به حرف های من گوش کنید ببینید بد میگم :
دیگه اینا رفتن (زلاتان) و من از یه چیزی مطمئنم که میلان راه پیشرفت رو پیشه رو داره هیچی معلوم نیست اگه امسال پاتو بدرخشه 100 برابر بهترین مهاجمان جهان میشه چند بازیکن درجه یک دیگه تیم رو کامل میبنده
والبته این که ایبرا خیلی به باشگاه فشار می اورد 12 میل رقم بالایی بود
من به اینده امیدوارم شما هم باشید نسل جدید تو راهه من میلان رو بدونه ایبرا میلانی تر میدونم الان با رفتنش سبک بازیمون میشه مثل میلان قدیم نه فقط پاس تو عمق
الان باید میلانی بازی کنیم [برای مشاهده لینک ها شما باید عضو سایت باشید برای عضویت در سایت بر روی اینجا کلیک بکنید]از رفتن زلاتان خوشحالم [برای مشاهده لینک ها شما باید عضو سایت باشید برای عضویت در سایت بر روی اینجا کلیک بکنید] واقعا دلم برا زمانی که تیم بودیم تنگ شده کاکا استورمون داره برمیگرده
تا این لحظه :
ورودی ها
- باکایا ترائوره ( نانسی )
- ریکاردو مونتولیوو ( فیورنتینا)
- گابریل ( کروزیه رو)
- فرانچسکو آچربی ( کیه وو)
- کوین کنستانت( جنوا)
- ادواردو پاتزالی ( فیورنتینا)
خروجی ها
- الساندرو نستا ( مونترئال)
- فیلیپو اینزاگی ( ؟)
- فلاویو روما ( بازنشسته )
- جانلوکا زامبروتا ( ؟)
- جنارو گتوسو (سیون)
- مارک فن بومل ( پی اس وی )
- کلارنس سیدورف ( بوتافوگو)
- آلبرتو آکوئیلانی ( لیورپول )
- ماکسی لوپس ( کاتانیا)
- جمال مصباح (تورینو)
- زلاتان ابراهیم اوویچ (psg)
خدا از دهن زنش بشنوه::narahat::ajibeee::khahesh:
همسر سیلوا: ما میخواهیم در میلان بمانیم
من عاشق سبک بازی رلاتان بودمو هستم...هم زلاتان و هم سیدورف.
بدنه ی تیم نابود شده اگه تو این فصل مت نتیجه گرفتیم من اسممو عوض میکنم
این عکسی رو که مشاهده میکنید کلافه گی زلاتان در کنار دریا مدیترانه است،در فکر ماندن و رفتن از میلان، و قطعا از ته دل میخواهد در باشگاهی بزرگ مثل میلان به افتخارات برسد و بماند، دیگر دست او نیست...آقای برلو و گالیانی!
[برای مشاهده لینک ها شما باید عضو سایت باشید برای عضویت در سایت بر روی اینجا کلیک بکنید]
این عکس متعلق به دیروز است.
ایشالله خدا میزنه پس کله ی زلاتان آدم میشه برمیگرده...
خود نستا هم گفته میلان با رفتن ایبرا بسیار ضعیف میشه.
باید هرجوری شده برش گردونن...ستون تیمه ناسلامتی:yes:
این بازی 8 بر صفر به نفع تیم قرمز به پایان رسید.....ترکیب 2 تیم.
MILAN RED: (4-3-1-2)
Pazzagli; Bastone, Pacifico, Acerbi, Antonini; Traoré, Ambrosini, Cristante; Boateng; El Shaarawy, Robinho.
MILAN WHITE: (4-3-2-1)
Amelia; De Sciglio, Ely, Iotti, Taiwo; Hottor, Innocenti, Emanuelson; Valoti, Carmona; Prosenik.
تصاویر بازی..
[برای مشاهده لینک ها شما باید عضو سایت باشید برای عضویت در سایت بر روی اینجا کلیک بکنید]
تیاگو قرارداد 5ساله با پاریس نوشت...هنوز دارن با زلاتان مذاکره میکنن/خداکنه به توافق نرسه باهاشون:khahesh::khahesh::khahesh: