[برای مشاهده لینک ها شما باید عضو سایت باشید برای عضویت در سایت بر روی اینجا کلیک بکنید]
احتمال بازگشت روبن به لیگ انگلیس
[برای مشاهده لینک ها شما باید عضو سایت باشید برای عضویت در سایت بر روی اینجا کلیک بکنید]-آرین روبن وینگر تیم بایرن مونیخ مورد توجه سه باشگاه لندنی آرسنال،چلسی و تاتنهام قرار گرفته است و زمزمه های پیوستن این مهاجم به یکی از این 3 تیم در تابستان آینده به گوش میرسد.
به گزارش FCBAYERN.IR به نقل از روزنامه Sunday mirror، این بازیکن 28 ساله که در پیروزی 3بر 2 تیم ملی هلند مقابل انگلستان، دو گل تیمش را به ثمر رساند این گلها را تسکینی برای ناکامی اش در بوندسلیگا میداند.
روبن میگوید:"بازی در ورزشگاه ویبملی و دیدن این تماشاگران بسیار لذت بخش بود به خصوص اینکه این تنها دومین بازی ملی من بعد از جام جهانی بود."
روبن که تنها یک فصل از قرار دادش با بایرن مونیخ باقی مانده اضافه میکند:"من شرایط مناسبی در مونیخ ندارم و با توجه به گزینه های پیش رو یکی را انتخاب خواهم کرد،من سعی میکنم که اتفاقاتی که در مونیخ رخ میدهد روی من تاثیری نگذارد اما این اتفتقات مرا عصبی میکند و روی کار من تاثیر میگذارد،من واقعا به این بازی که در انگلستان انجام دادم نیاز داشتم و سعی کردم بهترین باشم."
روبن پیش از پیوستن به رئال مادرید سابقه بازی در چلسی را دارد،همچنین گفته میشود رافائل ون در فارت و رابین ون پرسی هم تیمی های روبن در تیم ملی هلند تلاشهایی را برای پیوستن او به تاتنهام و آرسنال انجام داده اند.
[برای مشاهده لینک ها شما باید عضو سایت باشید برای عضویت در سایت بر روی اینجا کلیک بکنید]