سلام... میدونم دلتون برام تنگ شده کاملا از چهره ها معلومهlagh::....... ترم آخرم یه ذره حجمه درس زیاده کم میام
منم هم صعود مستقیم به لیگ قهرمانان رو تبریک میگم ایشالا فصل بعد با تیم کامل و با تجربه تری پس از 7 سال جتم رو به امارات برگزدونیم:-shad
نمایش نسخه قابل چاپ
سلام... میدونم دلتون برام تنگ شده کاملا از چهره ها معلومهlagh::....... ترم آخرم یه ذره حجمه درس زیاده کم میام
منم هم صعود مستقیم به لیگ قهرمانان رو تبریک میگم ایشالا فصل بعد با تیم کامل و با تجربه تری پس از 7 سال جتم رو به امارات برگزدونیم:-shad
قيافه و چهره مون !!!معلومه...
معلوم هست كجايي؟
همين
قابل توجه يووه اي ها و بارسايي ها و در آخر توپچي ها:
خبر مهم:
ون پرسي نه به يونتوس ميره و نه به بارسلونا ....:ohum:
نقل قول:
انصراف باشگاه بارسلونا از خريد فن پرسي
فن پرسي در رقابت هاي اين فصل بازي هاي بسيار خوبي در ترکيب توپچي ها به نمايش گذاشت و 37 گل براي آنها به ثمر رساند اما مديران باشگاه کاتالاني تمايلي براي جذب او ندارند.
[برای مشاهده لینک ها شما باید عضو سایت باشید برای عضویت در سایت بر روی اینجا کلیک بکنید] باشگاه بارسلونا تمايلي به جذب رابين فن پرسي، کاپيتان گلزن آرسنال ندارد.
فن پرسي در رقابت هاي اين فصل بازي هاي بسيار خوبي در ترکيب توپچي ها به نمايش گذاشت و 37 گل براي آنها به ثمر رساند اما مديران باشگاه کاتالاني تمايلي براي جذب او ندارند.
در واقع چند دليل به طور همزمان موجب شده تا آبي و اناري ها از خريد اين بازيکن در تابستان پيش رو صرف نظر کنند. فن پرسي در ماه آگوست 29 ساله خواهد شد و از سوي ديگرباشگاه آرسنال براي فروش او قيمتي 20 ميليون پوندي در نظر گرفته و از سوي ديگر دستمزد سالانه او چيزي نزديک به 10 ميليون پوند است؛ و اين در حالي است که باشگاه بارسا به دنبال اين است که با کاهش هزينه هايش، از ميزان بدهي هايش کم کند.
از سوي ديگر دستمزد هفتگي 200 هزار پوندي فن پرسي موجب شد تا باشگاه يوونتوس هم از خريد او صرف نظر کند و به اين ترتيب، اکنون منچسترسيتي تنها مشتري پر و پا قرص اين ستاره هلندي در صورت تمايل باشگاه آرسنال براي فروش اوست.
اين در حالي است که فن پرسي و مدير برنامه هايش، کيس ووس، از روي گذشته مذاکرات براي تمديد قرارداد با باشگاه آرسنال را از روز گذشته آغاز کرده اند و ونگر اظهار اميدواري کرده که موضوع تمديد قرارداد کاپيتان تيمش، پيش از پيوستن او به اردوي تيم هلند براي رقابت هاي يورو 2012 حل شود.
آخیش
خیالم راحت شد
البته از این اخبارا واسه فابرگاس هم زیاد میزاشتن اما اخرش چی شد؟ رفت بارسلونا .
من تا روزی که خود رابین تمدید نکنه به هیچ اخباری اطمینان ندارم
خوب این فصل هم با تمام فراز و نشیبش تموم شد و تونستیم سهمیه رو بگیریم ، مهم ترین دغدغمون همین گرفتن سهمیه بود و انتظار بیشتری از تیم نداشتم .
خوب میخوام از اول فصل (نقل و انتقالات) تا الان وضعیت و اتفاقات تیم رو شرح بدم [برای مشاهده لینک ها شما باید عضو سایت باشید برای عضویت در سایت بر روی اینجا کلیک بکنید]
البته این پستم فقط در مورد لیگ برترمونه [برای مشاهده لینک ها شما باید عضو سایت باشید برای عضویت در سایت بر روی اینجا کلیک بکنید]
فصل نقل و انتقالات :
تعلل بیش از حد و روشن نشدن تکلیف باشگاه با سسک و سمیر نصری باعث شد خیلی عقب بیوفتیم و زمانی که سسک از باشگاه رفت وضیت تیم مشخص شد و معلوم شد چه بازیکنهایی رو باید در چه پستهایی بگیریم البته اون موقع هنوز سمیر نصری رو داشتیم ولی با این بازیکن هم سر تمدید و رفتنش خیلی بحث و جدل داشتیم
به دنبال چندین بازیکن خوب و جوون بودیم از جمله هازارد و گوتزه ، الوارز ولی متاسفانه نتونستیم هیچکدوم از این 3 بازیکن رو بخریم
شروع لیگ :
خوب بالاخره قبل از شروع فصل تونستیم جنکینسون و جروینیو رو به تیم منتقل کنیم و با همین اوضاع نامناسب تیم و همین دو بازیکن لیگ رو شروع کردیم که در بازی اولمون نتونستیم نیوکاسل رو شکست بدیم و با نتیجه مساوی بازی رو به پایان رساندیم ولی در دو بازی بعدی خودمون بدترین نتایج رو بدست اوردیم
اول باخت به لیورپول در خانه و تلخترین شکستمون رو مقابل من یونایتد ... قبل از بازی با یونایتد سمیر رفت
بدترین از این نمیشد و فشارها بر ونگر و بازیکنان تیم خیلی زیاد بود
پس از باخت مقابل یونایتد فقط خرید 5 بازیکن با هم میتونست خوشحالمون کنه [برای مشاهده لینک ها شما باید عضو سایت باشید برای عضویت در سایت بر روی اینجا کلیک بکنید] و با امدن ارتتا ، بنایون ، مرتساکر و سانتوس و یانگ وضعیت بهتر شد و امدوارتر شدیم
خوب برای هماهنگ شدن این بازیکنان با تیم وقت نیازبود و چند بازی طول می کشید تا متچ بشن و بالطبع انتظار نتایج خیلی خوب رو نمیتونستیم داشته باشیم ولی باز هم هواداران ناراضی بودند تا زمانی که از 7 بازی دوباخت و 5 برد و مهم ترین و دلچسب ترین پیروزی تا اونجای فصلمون رو مقابل چلسی با نتیجه 5-3 بدست اوردیم
[برای مشاهده لینک ها شما باید عضو سایت باشید برای عضویت در سایت بر روی اینجا کلیک بکنید]
خوب یه کم وضعیتمون بهتر از قبل شد و تونستیم خودمون رو تا رده 7 بالا بکشونیم ، پس از باخت مقابل تاتنهام در هفته هفتم ، 5 برد پیاپی رو بدست اوردیم که مدیون درخشش رابین ون پرسی بودیم او در این 5 برد 10 گل برامون زد [برای مشاهده لینک ها شما باید عضو سایت باشید برای عضویت در سایت بر روی اینجا کلیک بکنید] خدا حفظش کنه
خوب یه زمانی سپری شد تا دوباره ارسنال واقعی رو دیدیم ، اون بازیهای زیبا رو از ارسنال ببینیم و باز دوباره شخصیت خودمون رو نشون بدیم
پس از تساوی برابر فولهام در بازی که ورمالن گل به خودی زد ، رمسی ریده بود و رابین گل نزد و داور هم پنالتی نگرفت ، به مقطعی رسیدیم که بازیهای فشرده و سختمون شروع شد و در طول یک ماه 8 بازی رو داشتیم و یکی از یکی سخت تر ولی با این وجود خوب بودیم و 4 برد 3 باخت و یک مساوی بدست اوردیم
انتقال تیری هنری بزرگ برای دوماه :
خوب تیری هنری بزرگ به خونش بازگشت ... من که یه روزی فکر میکردم این اسطوره برگرده و خیلی هم به تیم و هواداران و باشگاه کمک کرد
در اولین بازی خودش مقابل لیدز گل میزنه ... واقعا شگفت انگیز بود .. من اون موقع خدمت اموزشی بودم و فقط خبرشو فهمیدم ... چه روزهای خوشی
[برای مشاهده لینک ها شما باید عضو سایت باشید برای عضویت در سایت بر روی اینجا کلیک بکنید]
با اومدن تی تی تیم یه انگیزه و روحیه خاصی بهش تزریق شد و باعث شد اون روند ضعیف 3 باخت متوالی رو بگذرونیم و باز هم به روند بردهای پی در پی برگردیم ، یکی از بهترین کارهای ونگر تو این فصل به نظرم همین اوردن تی تی به تیم بود ... تجربه تی تی خیلی به کمکون اومد .
و پس از برد 7-1 مقابل بلک برن با گلزنی تی تی و برد بسیار مهم در خانه ساندرلند که تی تی برامون بدست اورد 7 بازی پشت سرهم رو ببریم که توی این هفته بازی دو برد مهم رو داشتیم که یکی تلافی بازی رفت رو برسر تاتنهام دراوردیم و با پنج گل این تیم رو در هم کوبیدیم ، لیورپول رو هم بردیم
این بردهای پیاپی باعث شد تا فاصله امتیازی رو با تیمهای بالای جدول کم کنیم و بالاخره تونستیم جای تاتنهام رو در جایگاه سوم مال خود کنیم [برای مشاهده لینک ها شما باید عضو سایت باشید برای عضویت در سایت بر روی اینجا کلیک بکنید] رو کم کنی
و از هفته 29 به بعد این رده مال خودمون بود
در مورد بردمون با من سیتی هم یه خورده بگم [برای مشاهده لینک ها شما باید عضو سایت باشید برای عضویت در سایت بر روی اینجا کلیک بکنید] عجب بازی بود ، من سیتی رو لوله کرده بودیم و توی شیشه دلستری جاش داده بودیم
در مورد بازیکنها صحبت نکردم
چندتا بازیکن خوب داشتیم این فصل خوب که عرض کنم یه چیزی فراتر از خوب
یه بازیکن مثل رابین که اگه نبود معلوم نبود الان چه جایگاهی رو داشتیم همیشه از این که رابین رو داریم خدا رو کر میکنم امیدوارم بابت فصل بعدی هم خیالمون رو راحت کنه و بمونه
خیلی نمیخوام در موردش حرف بزنم و امار بدم
این برای همه ثابت شده که رابین جز بهترین و اماده ترین مهاجمهای دنیاس
نمیخوام اغراق کنم ولی به جرات میتونم بگم رابین این فصلمون رو برامون زنده کردالبته با کمک بقیه بازیکنها [برای مشاهده لینک ها شما باید عضو سایت باشید برای عضویت در سایت بر روی اینجا کلیک بکنید]
جایزه های زیادی هم کسب کرد که بهش تبریک میگم ایشالله همیشه برامون گل بزنه
الکس سونگ این فصل فراتر از انتظارم بود در نبود یه بازیکن بازیساز مناسب او خیلی خوب بود و هیچ وقت پاس گلهای زیباش رو به رابین فراموش نمیکنم
توماس روسیچکی هم به اون روزای قبل از مصدومیتش نزدیک شد و فصل خوبی رو پشت سر گذاشت
جروینیو انتظارات ازش بیشتر بود ولی نمیتونم ازش ناراضی باشم شاید به خاطر اینکه اولین فصلش تو لیگ انگلیس بود و اینا [برای مشاهده لینک ها شما باید عضو سایت باشید برای عضویت در سایت بر روی اینجا کلیک بکنید] ایشالله فصل بعد بهتر شه
بهترین بازیهای والکات رو تو این فصل دیدم و از فصلهای قبلی خیلی بهتر شده
زوج ورما و کوشیل که بیشتر بازیهای این فصلمون رو این دو در خط دفاعی حضور داشتند ، عملکردشون خوب بود ولی در مجموع اشتباهات بدی هم داشتند
هنوز معتقدم بی تجربه هست این ژسنی ، اینو تو بازی یکی مونده به اخرمون نشون داد و در خروج ها اشتباه کرد و هنوز معتقدم [برای مشاهده لینک ها شما باید عضو سایت باشید برای عضویت در سایت بر روی اینجا کلیک بکنید] شوت گیر نیست
و بازیکن تاثیر گذارمون تو کل بازیهای لیگ ، آرتتا
تو دو کلمه توضیحش میدم [برای مشاهده لینک ها شما باید عضو سایت باشید برای عضویت در سایت بر روی اینجا کلیک بکنید] مختصر و مفید ، حتما این امارو فهمیده بودین که توی اون بازیهایی که ارتتا نبود ،نبردیم (بازی اخر شکسته شد) [برای مشاهده لینک ها شما باید عضو سایت باشید برای عضویت در سایت بر روی اینجا کلیک بکنید]
خیلی خیلی تاثیر گذار بود ، گل حرفه ایش رو به من سیتی فراموش نمیکنم
از نظر خودم یه چیزی بین ویلشر و سسک بود منظورم پست بازیشه بیشتر ، هم بازیسازی میکرد و هم تو کار دفاعی کمک میکرد ، عالی بود
وبسیار ناراحتم که چرا این فصل جکی نبود
در مورد پت رایس هم که قبلا پست داده بودم و چیزی جدیدی نمیگم جاست گودبای من
بدترین خاطره ای که از این فصل دارم شکست مقابل من یونایتد بود و اون موقع خیلی به ونگر و ... فحش دادم [برای مشاهده لینک ها شما باید عضو سایت باشید برای عضویت در سایت بر روی اینجا کلیک بکنید] بازی با بلک برن هم که 4-3 باختیم هم خیلی عصبانی بودم ..پستام هست [برای مشاهده لینک ها شما باید عضو سایت باشید برای عضویت در سایت بر روی اینجا کلیک بکنید] و فرکشو نمیکردم روزی بتونیم رده سوم لیگ رو بگیریم
خوش ترین لحظات هم برد برابر چلسی و تاتنهام و من سیتی بود ، بازیهای بیادماندنیه و هیچ وقت هت تریک رابین رو فراموش نمیکنم
خلاصه این فصل
خلاصه امار بازیکنان
و در اخر زنده باد
سلام به توپچي هاي لندن :chakerim:
دوستان همين جا ميگم قدر مربي خوبتون رو بدونيد , ميدونم اينو از من بهتر درك كرديد ولي كاري كه آرسنال ميكنه خيلي با ارزش تر از قهرماني سيتي هست ! ببينيد آرسن ونگر چي گفته در رابطه با سيتي !
آرسن ونگر:
شاید سیتی قهرمان لیگ برتر شده باشد ولی یک باشگاه با شخصیت یک تیم پایین جدولی است.
آرسن ونگر مربی آرسنال اضافه کرد:"هرگز نمی توانید رفتاری مانند آنچه توز یا بالوتلی در طول فصل انجام دادند در یک تیم بزرگ مشاهده کنید و از آن بدتر هرگز نمی توانید بخشش این رفتارها از طرف مربی را در یک باشگاه با کلاس بالا ببینید."
ونگر همچنین افزود:"حرکات هوادارن من سیتی در پایان بازی بیشتر شبیه جشن های تیمهای چمپیونشیپ پس از صعود به لیگ برتر بود. گویی به رغم وجود ستاره های زیاد و قهرمانی لیگ هنوز هم شخصیت این باشگاه در حد و اندازه های یک باشگاه چمپیونشیپی است. پلاکارد توز درباره فرگوسن نیز اوج حقارت و کوچکی این بازیکن بود."
ونگر سپس با ارائه یک پیشنهاد جالب افزود:"اجرای فیرپلی مالی برای اینکه جلوی رشد قارچ گونه تیمهایی مثل سیتی گرفته شود تاثیر زیادی ندارد. کافی است مالکان سیتی پولی را که اکنون از جیب خود می دهند، به عنوان حق اسپانسر هواپیمایی الاتحاد که مال خودشان است پرداخت کنند. آن زمان تراز مالی باشگاه هم مثبت می شود. برای مهار بهتر این گونه تیمها بهتر است، قانونی بر این مبنا که از 25 بازیکن یک تیم باید حداقل 10 نفر از تیمهای پایه ای آن باشگاه به تیم بپیوندند گذاشته شود تا جلوی این گونه حرکات گرفته شود."
دلم واسه رقابت ونگر و فرگوسن تنگ شده ! رقابتي كه مثل بازي شترنج بود ! بازي كه جوون ها سرنوشت قهرماني رو رقم ميزدند و دو تيم تقريبا در يك راستا و با هدف استفاده بيشتر از جوونهاي آكادمي حركت ميكردند ! يادش بخير .....
نميدونم ميشه يا نه ! اميدوارم فصل بعد بتونيم رقابت سالمي رو ببينيم و سيتي هم با يه نتيجه بد فصل رو تموم كنه بلكه عبرتي بشه واسه تمام تيمهايي كه شايد در انديشه پياده كردن سياست هاي سيتي باشند !
اميدوارم ونگر چند سال واسه بازيكن بي غيرتي مثل نصري زحمت نكشه و بعد نتيجه زحمتشو با پول ببرند ! و اي كاش كه اينها به واقعيت تبديل بشن
من که خیلی خوشبینم فصل بعد دوباره رقابت تناتنگه دو مربی و دو اسطوره دو تیمو شاهد باشیم و با خریدها و شایعات و امادگی پایان فصل دو تیم اصلا دور از انتظار نیسنقل قول:
نوشته اصلی توسط manutd [برای مشاهده لینک ها شما باید عضو سایت باشید برای عضویت در سایت بر روی اینجا کلیک بکنید]
اما باید برای فصل بعد به جمع این دو تیم چلسی و تیم دیگر منچستر هم اضافه کنیم اما من فصل بعدو فصل رقابت کلاسیک ارسن فرگی و مهمتر از اون ارنال یونایتد میدونم
اول سلام به آقا سعيدنقل قول:
و اي كاش كه اينها به واقعيت تبديل بشن
آرسنال تيميه كه با شخصيت ونگر به خيلي از واقعيتها رسيده كلا آدم عجيبيه
جواب احترام نصري به حداقل،هوارداراي آرسنال كه تو بازي با من سيتي بهش گذاشنتد فقط توهين بود توز هم قبلتر در منچستر شخصيت فوتباليش رو نشون داده بود هيچ وقت به فرگوسن به عنوان مربي احترام نمي گذاشت بالوتلي هم ما آرسناليها فك كرديم ديگه اوجه بچه بازيه كاراش
اما حركت تووز كه حتي باشگاه من سيتي رو مجبور كرد بيانيه بدن و عذر خواهي كنن از فرگي ارزش قهرمانيشون رو به زير صفر برد همچنين نصري
يادمه بعد از بازي با ارسنال هم گفت من با سيتي جام ميگيرم و شما هرگز جامي نميگيريد!
تو فوتبال فقط منچستر سيتي نيست كه به قول ونگر مثل قارچ رشد ميكنه زياد پيدا ميشه متاسفانه يكي از ابعاده ناخوشاينده فوتبال همينه ،اينكه بازيكنهايي كه از اخلاق حرفه اي و شخصيت فوتبال هيچي نميدونن چون فكر ميكنن اينها جلو پيشرفتشون رو ميگيره
من سيتي ميتونه يه تيم خوب باشه اما هرگز نميتونه سابقه رو با پول بخره ميبينيد كه اكثرا بازيكنهايي كه به اين تيم ميرن يا به اين تيم فروخته ميشن همش به خاطر پول و سود باشگاههاي مقابله و همچنين خود بازيكن ...
به نظر من ،منچستر سيتي از پايه ايراد داره تيمي كه صرفا به خاطر قهرماني بسته ميشه و بس يعني همه چيز رو ناديده ميگيره
همبن نصري:آرسنال بايد زشت بازي كردن را ياد بگيرد تا يه جام بگيره!!!!
اما واقعا باشگاهايي مثل بارسلونا ،رم ،ارسنال،منچستر يونايتد كه بهترين باشگاههاي دنيا هستن ميان فقط به خاطر يه قهرماني سبك و سابقه ي تيم رو زير پا بزارن كه نهايتا يه فصل قهرمان بشن؟
ونگر راست ميگه بايد يه فكري به حال منچستر سيتي بشه !من من سيتي سالهاي قبل رو بيشتر دوس دارم چون با اينكه هميشه نمي بردن و جايگاهشون تو جدول خوب نبود اما برا برد ميجنگيدن و نا اميد نميشدن ارزش اون تيم خيلي بيشتر بود و اگر همون روند رو ادامه ميدادن الان وضعيتشون خوب بود و شايد بدون اين همه هزينه وستاره ميتونستن يكي از مدعيان باشن اما عربها چون اكثر كشورهاشون هم اينجوري و بي تاريخ و ريشه اس انگار عادت دارن با ثروت و خفت زندگي كنند....
اما قهرماني منچستر سيتي مطمئنا تكرار نشدنيه چون بازيكهاش ظرفيتشون كمه و با يه قهرماني در ليگ برتر چيكار كه نكردن سال ديگه غرور رو بايد به ويژگي هاي مثبت اين تيم اضافه كرد غرور و خود بيني كه عامل نابوديشون ميشه
من كلا ليگ انگليس رو ميپسندم اول از همه چون آرسنال تو اين ليگ آرسنال شده دوم وجود مربيهايي مثل ونگر و فرگوسن كه تمام عمرشون رو صرف استعدادها ميكنن و اخلاق و فوتبال و زندگي سالم به بازيكناشون ياد ميدن و سوم وجود تيم هايي مثل چلسي و ليورپول كه با وجود افت و خيز ها هميشگي كه بيشترش هم افته باز هم خودشون ،به خودشون كمك ميكنن و پاي فدراسيون و داور و تباني جلو نميكشن (البته شايد ليگهاي ديگه هم اينجوري باشن اما ليگ جزيره فرق داره-دليل2)
اكثر فساد هاي مالي در ليگ برتر هم خارج از باشگاهها ست و افرادي كه به فكر منافع خودشون هستن تو فوتبال دخالت ميكنن اما عامل اصلي فدراسيون انگليس و بلاخص فيفاست كه تيشه به ريشه ي فوتبال ميزنه و دم از پيشرفت فوتبال ميزنه!
اره واقعا باشگاهای بزر گی مثه رئال مادرید. ارسنال . منچستر یونایتد و ارسنال از این کارا نمیکنننقل قول:
نوشته اصلی توسط goll [برای مشاهده لینک ها شما باید عضو سایت باشید برای عضویت در سایت بر روی اینجا کلیک بکنید]
اولا اینو از چند نظر گفتم
1.وقتی تیمای خوبو به 4 تیم محدود میکنی و حداقل..............اینو به معنی چندتا دیگه نمیزاری لج ادم در میاد
دوما چه زیر پا گذاری؟
چرا مساله رو اینقد بزرگ میکنید من خودم از من سیتی بخاطر خریدای با پولش و مخصوصا اون نصری...........بدم میومد البته تا یه مد تی
حالا یه تیم چطور باید پا بگیره و به اوج برگرده
درسته این تیم انسجام قهرمانی نداشت و مردم ابی منچستری از اینهمه بی جامی ناراحت بودن
وقتی قانونی نیس و چیزی نیس که جلوی کسی رو بگیری چرا باید شخصیت یه تیم توسط هوادارای باقی تیما خورد بشه؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟!!!!!!!!!!!!!!!!!
چرا به این نگاه نمیکنید که این تیم با قهرمانی حالا وجهه رو برای خودش برگشتونده و دیگه دچار طلسم نیس و حالا میتونه پایه سازی کنه
چرا به این نگاه نمیکنید که این تیم کار خلافی انجام نداده
واقعا توهین به فرگی زشت و کاری بود که از بازیکنی سر میزنه که شخصیت قهرمانی نداره
اما چرا همه رو به یه چشم میبینید
من با نوع قهرمانی سیتی چون همش فوتبالی نبوده مکشکل دارم و رفتار بازیکناش
اما چرا قهر مانی یه تیمو اینقد پایین میارین
داش مرتضي جوش نيار ! افشين همين جوري اسم چند تيمو گفت ! وگرنه رئال كه بازيكن ميخره خيلي با منسيتي فرق ميكنه كه بازيكن ميخره ! رئال تو همين تيمي كه داره كاسياس رو داره كه فوتبال اسپانيا بهش احترام ميزارن ! چه رئالي و چه بارسايي ! ميخوام بگم رئال اصالت داره و تاريخش همه چيز رو ثابت ميكنه ! حتي موقعي كه خبر از خريدهاي نجومي نبود و رئال پرافتخار بود !
ولي حرف ما اينه كه تيمي مثل پورتو كه يه بار قهرمان اروپا شده و بارها در ليگهاي اروپايي درخشيده و در ليگ پرتغال قهرماني هاي زيادي آورده بزرگتر از سيتي هست !
شما ببين هر تيمي مثل اينتر هم شايد مواقعي بازيكنهاي بزرگي خريده ولي شخصيت تيمي اينتر رو با سيتي مقايسه كن !!!! تازه منسيتي ديگه از خط قرمزها گذشته و داره روي خراب كردن خريدهاي تيمهاي ديگه هم سرمايه گذاري ميكنه ! فايده اي نداره ! من هرچي بگم مثل اينكه نظرت عوض نميشه ! از نظر تو سيتي حقش بوده ولي شايد حق معني هاي متفاوتي براي افراد مختلف داشته باشه و گويا افرادي مثل ونگر به صورت بي طرفانه دارند ميگن كه حق سيتي نبوده ! ولي بازم نظر شما واسه ما محترم داش مرتضي:chakerim:
نقل قول:
نوشته اصلی توسط mortezarm [برای مشاهده لینک ها شما باید عضو سایت باشید برای عضویت در سایت بر روی اینجا کلیک بکنید]
يادم رفت آخرش بنويسم هواداراي من سيتي مثل همه ي هواداري تيم ها ديگه انتظار قهرمان شدن رو داشتن با ستاره شون!ببخشيد...
اما من نوشتم باشگاههايي مثه.......
و منچستر سيتي هم خلاف نكرده كه قهرمان شده !من از نصري انتقاد كردم و بالوتلي و توز!اونها هستن كه قهرماني من سيتي رو پايين اوردن داداش گفتم كه !من قهرمانيشون رو پايين نياوردم !
بعدشم بازي هفته آخر كه تو 5 دقيقه 2تا گل زدن رو واقعا خوشم اومد چون شانسي نبود و كل فصل تلاش كرده بودن كه زدن چند تا گل براشون هيچي شده...
خب منم همين توهينهاي بازيكنها رو ميگم
دوما من سيتي يكي از مثالهام بود كه فيفا و فوتبال رو به ثروت رو مثال بزنم نتيجه گير اش رو بخون....
واينكه يه تيم چطور بايد پا بگيره و به اوج برسه رو خوب اومدي:آقا بازيكن خوب گرفتن كه جواب بگيرن مثه همه!اما بازيكنها خودشون اينجوري بودن و به باشگاه ربطي نداره !سه تجربه ميشه كه ديگه بازيكنهايي مثه نصري وتوز نخرن!
در كل مشكل بازيكنهاييه كه گرفتن خوب خيلي ها نصري رو نميشناختن يا بالوتلي !كه بالوتلي جريمه هم شد!
سال ديگه اميدوارم اين بازيكنها نباشن كه تيم رو خراب كنن طبيعت همينه كه وسط 10 تا خوب چند تا بد هم پيدا ميشه !
هر باشگاهي يه سياستي داره همينها هستن كه باعث جذابيت ليگها ميشن و هر تيم هم هر سال دنبال ستاره هاس كه تيم شون رو به بهترين نحو ممكن ببندند!منچستر سيتي هم مثه همه اما چندتا بازيكن بد اخلاق داره كه حتي خود باشگاه هم به دردسر افتاده داداش من طرفه سياست كلي من سيتي هستم يا نيسم فرقي نداره اصل اينه كه اتفاقهاي بعد از قهرماني برا باشگاه حاشيه ساز شده ...