اخه چقدر بیرم به خدا خسته شدیم
تبریک میگم به همه بارسایی ها
نمایش نسخه قابل چاپ
اخه چقدر بیرم به خدا خسته شدیم
تبریک میگم به همه بارسایی ها
تبریییییییییییییییییییییی ییییییییککککککککککککککککک ککک
مورینیو تا میخواد با خشونت بازی کنه باز همین آش و همین کاسه.آخ دلم خنک شد وقتی کم آورده بود ناجور.آلونسو و په په و کونتراوو هم نشون دادن تو چه سطح فرهنگی هستن و دارن تبدیل میشن به بازیکن ایده آل مورینیو.زنده باد بارسای کبیر که در شب تولد پپ نابغه بهترین هدیه رو بهش دادن.
منم تبریک میگم ........... از ثانیه 1 تا دقیقه 93 بازی و توپ و میدون دست ما بود و شاگردان پپ با تیکتاکای ناب خودشون رئالو تو خونه اش کیش و مات کردند / طبق آمار رسمی بازی 8 تا موقعیت گل داشتیم که اگر دقت میکردیم 8 - 1 رئالو میبردیم :sigar:
مورینیو هم نشون داد که هیچ وقت حریف پپ گواردیولا نمیشود و به کلی گند زده بود با ترکیب دیشب تیمش ......
خداروشکر که 11 نفر ما سالم موندن ....... حرکات وحشیانه و قرون وسطی کونترائو و په په و آلونسو براشون محرومیت به دنبال داره .....
داوری هم که به نفع رئال بود ..... هم دو تا آفساید اشتباه برای ما گرفت هم 2 تا بازیکن وحش رئال رو اخراج نکرد ......
خوشم اومد از گل پویول و آبیدال :/danc آبیدال کلا 3 تا گل زده که یکیش به رئال lay_;;
چهره مضطرب مورینیو هم دیدنی بود خیلی حال کردممممممممم
حالا بازم دهان رئالی ها رو بستیم تا الکلاسیکوی بعدی :hooora:
بچه ها این متن رو بخونید خیلی خنده داره heee::
دستنوشته یک رئالی بعد از شکست:نا امیدی از مورینیو
ال کلاسیکوی لعنتی )). این شاید بهترین عبارتی باشد که ما هواداران رئال می توانیم بر زبان بیاوریم و به رختخواب پناه ببریم بدون اینکه خواب به چشمانمان بیاید.
باید امشب تا صبح کابوس گواردیولا و پویول را ببینیم و فردا خواب آلود و با چشمانی از حدقه در آمده راهی مدرسه ، دانشگاه و یا محل کار شویم و زخم زبان هواداران لعنتی بارسلون را به جان بخریم. کاش اصغر فرهادی چند روزی دیرتر جایزه اش را می برد تا التیامی باشد بر زخم های عمیق ما هواداران گیج و مبهوت رئال.
هنگامی که کریس رونادو در دقیقه ده بازی دروازه بارسلون را باز کرد چنان فریاد زدیم و از خود بی خود شدیم که یادمان رفت چهل دقیقه از بامداد شنبه گذشته و همسایه های بی علاقه به فوتبالمان در خواب خوش فرو رفته اند. اما سرنوشت برای ما تقدیر خوبی رقم نزده بود.[برای مشاهده لینک ها شما باید عضو سایت باشید برای عضویت در سایت بر روی اینجا کلیک بکنید]
در شبی که مسی حرفی برای گفتن نداشت پویول و آبیدال برای خراب کردن پنج شنبه خاطره انگیزمان کافی بودند. حالا ال کلاسیکو به کابوسی برای ما رئالی ها تبدیل شده. هفته آینده نیز باید در نیوکمپ بازی برگشت را شاهد باشیم که امیدی برای پیروزی در ان بازی نداریم و این یعنی یک باخت دیگر در ال کلایسکو. کاش موتیس فرناندس داور بازی پنالتی مان را نادیده می گرفت، گل مان را مردود می کرد. حداقل آنوقت بهانه ای داشتیم می توانستیم با مظلوم نمایی سرمان را بالا بگیریم و همه چی رو سر داور خراب کنیم. اما فرناندس لعنتی هم با ما یار نبود و قضاوت بی نقصی از خود به نمایش گذاشت تا دستمان در پوست گردو بماند.
حالا کم کم داریم ایمانمان را به مورینیو راهم از دست می دهیم. او که وقتی با اینتر در نیوکمپ پوزه گواردیولا را به خاک مالید و دور افتخار زد و شنیده بودیم سال اینده بر روی نیمکت رویایی تیم مان خواهد نشست او را در کسوت مربی رئال تصور کردیم که چگونه سال های متمادی فاتحان سربلند ال کلاسیکو خواهیم شد و مسی و یارانش را چگونه خوار خواهیم کرد. اما این ها فقط رویاهای قشنگی بودند که هیچگاه تعبیر نشد.
خوابمان نمی آید. ناچاریم سراغ توصیه قدیمی مادربزرگ برویم که همچون پزشکی حاذق شمردن از یک تا صد را برای رفع بی خوابی برایمان تجویز می کرد با هم می شماریم
[برای مشاهده لینک ها شما باید عضو سایت باشید برای عضویت در سایت بر روی اینجا کلیک بکنید]
مادربزرگ نور به قبرت بباره. نسخه ات دیگه افاقه نمی کنه
اصلا دیشب آبیدال غوغا کرد ! چند بار خوب حال رونالدو رو گرفت حال کردم :/danc
با هر بار دیدن الکلاسیکو تَنَفُر من از رئال و بازیکنای یاغیش بیشتر میشه , نمیدونم آخه این چه کاریه مورینیو به بازیکن هاش یاد (وحشی گری و رفتار یاغیانه) میده که حتی آلونسو هم وحشی میشه ! با اینتر هم همن کار رو کرده بود !
اگه من په په رو ببینم می کشمش مرتیکه... :-ang خیلی نامرده کاروالیو هم ازش دفاع میکنه میگه بازی پاکی انجام میده منظورش اینکارشه که خیلی پاکه
[برای مشاهده لینک ها شما باید عضو سایت باشید برای عضویت در سایت بر روی اینجا کلیک بکنید]
با اینکه این کارهارو با مسی میکنن بازم چیزی نمیگه om::
خدایی وقتی نیمه اول تموم شد با خودم گفتم حتما 2012 آخرین سال جهانه. چون فقط تو آخرالزمان اتفاق های عجیب میوفته.(مثل باخت بارسا به ریال) ولی وقتی بازی تموم شد یه نفس راحت کشیدم و مطمئن شدم دنیا حالا حالا ادامه داره مثل باخت ریال به بارسا
خوب باید خوشحال باشیم،توی سانتیاگو برنابئو بردیم،به همه تبریک می گم.
چه کردن ابیدال و پویول!!:nishkhand:
پاس مسیم خوب بودا
ولی خداییش دیدین صبر و مهربونی پپ با بازیکناش بیشتر از فریادا :chi migi:و زخم زبونای ژوزه جواب میده؟
بازیه برگشتم که توی نیوکمپه و محاله بارسا نبره
بازم تبرییییکککککککککککک!!!:/danc
تبریک به همه ی هواداران بارســـــــــلونـــــــــ ــــــا
:/danc
دوستان تبریک.من خیلی با این الکلاسیکو احساساتی شدم نمیدونم چرا.وقتی رونالدو گل زد اشک تو چشمام حلقه زد که چرا؟وقتی داور افسایدی رو گرفت که الکسیس تک به تک بود ولی افساید نبود بازم اشک تو چشام حلقه زد.وقتی الکسیس داخل تیر کاسیاس رو هدف قرار داد اشک تو چشمام حلقه زد و فقط به این فکر بودم که باید با خاطراتمون به بارسا عشق بورزیم نه بازی های این روز ها.اما وقتی کارلوس با سر گل زد تا مرز گریه پیش رفتم.اون فقط یک گل نبود.اون تاریخ بود.اون غیرت بود.یاد 6 تایی معروف افتادم و بازوی دستم رو به نشانه غیرت کاتالانی پویول بوسیدم.وقتی ابیدال گل رو زد فقط این جمله تو ذهنم اومد:
رئال زانو بزن.زانو بزن.زانو بزن چون در حد و اندازه هایی نیستی که جلوی ارتش کاتالونیا بایستی.
حتی وحشی گری په په و الونسو و ضد فوتبال مسخره اقای مغرور هم با اون رفتار مسخره نتونست جلوی ما رو بگیره.شاید امسال لالیگا رو هم نگیریم ولی نشون دادیم که اگه تو بعضی بازی ها بد بازی میکنیم به خاطر انگیزه بازیکنها هست نه توانایی.توی الکلاسیکو ها نشون دادیم که ما هنوز 7-8 پله از تیم دوم دنیا بالاتریم.ما تاریخ رو ساختیم.ما رئال رو طی 5 سال زیر اوردیم.ما تو کل تاریخمون جلوی پول رئال بازی میکردیم.رئال پول دولت رو داشت و ما غیرت.وقتی خون امثال امام حسین بر شمشیر یزیدیان پیروز میشود نشان دادیم که غیرت و صبر ما هم بر پول بیشمار دولت غلبه میکند.بازی دیشب بازی تعصب با پول بود.جنگ خون و شمشیر بود.ما تاریخ رو عوض کردیم.چه زیبا مینویسه ورزش سه.دیگر رئال سلطان الکلاسیکو نیست.رئال در تاریخش پول هایی خرج کرده که ما توی تیم در خواب هم ندیدیم اونوقت ما تنها نقطه قوت اونا یعنی الکلاسیکو رو ازشون گرفتیم.رئال رو در دوران موریانه زیر اوردیم.واقعا گریم گرفته که در دورانی قرار گرفتیم که تونستیم پول رو با غیرت زمین بزنیم.افتخار میکنم که هوادار بارسلونا هستم.