درودنقل قول:
نوشته اصلی توسط aria2015 [برای مشاهده لینک ها شما باید عضو سایت باشید برای عضویت در سایت بر روی اینجا کلیک بکنید]
خوش اومدین به انجمن
امیدورام شاهد فعالیت تون توی این انجمن باشیم:ohum:
نمایش نسخه قابل چاپ
درودنقل قول:
نوشته اصلی توسط aria2015 [برای مشاهده لینک ها شما باید عضو سایت باشید برای عضویت در سایت بر روی اینجا کلیک بکنید]
خوش اومدین به انجمن
امیدورام شاهد فعالیت تون توی این انجمن باشیم:ohum:
در مورد دادن تمرین و گرفتن آیتم تمرینی باید بگم که اصلا شانسی و رندم نیست.بلکه هر بازیکن باید به حد نصاب 100% برسه تا یه آیتم بگیره و بعد دوباره از 0 شروع میکنه.بازیکنان پر سن و سال دیرتر به 100 میرسن و بازیکنان جوون ممکنه با سه تمرین 2 تا آیتم گیرشون بیاد.البته شدت تمرینات هم کاملا در این موضوع دخالت داره.توی عکس ستون بخشی که باید به 100 برسه تا آیتم گیرمون بیاد رو علامت زدم با کادر قرمز.
[برای مشاهده لینک ها شما باید عضو سایت باشید برای عضویت در سایت بر روی اینجا کلیک بکنید]
هر تمرین درصد خاصی افزایش میده.که این افزایش رو به صورت میانگین و نرمال به ما گفته.مثلا گفته آیتم بازی تمرینی 30% افزایش میده.درحالی که یه بازیکن جوون با شدت تمرینی بالا اگر این تمرین رو براش بزاریم بالای 30% زیاد میکنه و یه بازیکن سن بالا زیر 10%.بعد از هر تمرین کنار ستون توی عکس دقت کنید یه عدد + نوشته شده مثلا +22.این یعنی اون بازیکن با تمرینی که بهش دادم 22 تا رفته بالا.رنگ ستون هم میبینید که هرچقدر پرتر باشه . آبی تر باشه یعتی داره نزدیک میشه به 100 و چیزی تا آیتم تمرینی باقی نمونده.اگر خالی وسفید باشه یعنی تازه اول کاره و باید چند تا تمرین داد بهش.هر سه ساعت یک بار هم به مقدار 5% استراحت به بازیکنان داده میشه.فرقی هم نداره پیر باشه یا جوون.
امیدوارم توضیحات کامل و واضح بوده باشه
نقل قول:
نوشته اصلی توسط ali.chila [برای مشاهده لینک ها شما باید عضو سایت باشید برای عضویت در سایت بر روی اینجا کلیک بکنید]
واقعا یکی از مهم ترین پست های این تاپیک هست! دستت درد نکنه علی جان.من و تعدادی دیگه از دوستان رو از سردرگمی نجات دادی. الان قضیه گرفتن آیتم رو متوجه شدم
بازم ممنونroz::ashem:-
نقل قول:
نوشته اصلی توسط ali.chila [برای مشاهده لینک ها شما باید عضو سایت باشید برای عضویت در سایت بر روی اینجا کلیک بکنید]
این پست واقعا علی عالی بود ، خیلی ممنون از لطفتون دوست خوبم
این گزینه Rest all دقیقا چیکار میکنه؟ همه بازیکنا رو استراحت میده؟ چ جوریه؟ من ی بار روش کلیک کردم نوشت 6 بسته سبز پزشکی نیاز هست یا ی همچین چیزایی ولی اوکی نزدم
در مورد intens هم میشه بیشتر توضیح بدید؟ البته علی اقا قبلا ی پست در این باره داشتن اگه میشه شمام تجربه اتونو بگید تو این زمینه ... الان خودتون intens بعضی بازیکناتونو گذاشتید رو شماره 3 یعنی هارد و بعضی ها رو هم روی شماره 1 دلیلش رو میشه بگید؟!!!
سود و ضررایی ک این کار داره رو بگید با توجه ب اینکه شما عمل کردید و میدونید چی ب چیه و در واقع همه این ها رو لمس کردید و بهتر میتونید کمک کنید و ما بهتره چیکار کنیم تو این زمینه؟
راستی شما با سیستم این بازی رو انجام میدید؟ چ جوری؟ فقط در صورتی ک با اکانت فیسبوک وارد بشیم میشه از سیستم استفاده کرد؟
خوب درباره ی rest all اگر انجامش بدید بازیکناتون 5% از خستگیشون کم میشه.فقط زمانی باید انجام داد که تمام بازیکناتون خسته باشن.مثلا اگر بازیکنای اصلیتون خسته هستن و برای بازی بعدی نیروشون کامل سبز و پر نشده ولی بازیکنای ذخیره همه کامل نیروشون پر شده قبل از اینکه از rest all استفاده کنید باید بازیکنای ذخیره رو تمرین بدید و بعد ازین گزینه استفاده کنید.اینجوری با یه تیر دو نشون زدید.هم تمرین دادید و هم بازیکنا خستگیشون برطرف شده.مقدار کم شدن بسته های سبز رنگ هم بستگی به تعداد بازیکناتون داره.اگر خیلی کم باشن 6 تا کم میکنه اگر متوسط 7تا و اگر لیست بازیکنا پر باشه 8 تا کم میکنه تا اونجایی که یادمه.که البته خیلی به صرفه هست.اگر بخوایم دونه دونه اینکارو کنیم شاید 22 تا بسته لازم باشه.
اگر میبینی بعضیا رو دارم تمرین میدم بعضیا استراحت میکنن چون اونایی رو تمرین میدم که در بازی خسته نشدن و یا اینکه در بازی بعدی ازشون استفاده قرار نیست بکنم.یعنی یه ذخیره ی تمام عیاره.حداقلش اینه تمرینشون میدم تا قدرتشون بره بالا و در حدی بشن که بشه بهشون بازی داد.
اگر میخوای با کامپیوتر بازی کنی باید حتما به فیسبوک وصل باشی.
ممنون از پاسختون ، متوجه شدم چی ب چیه راهنمایی خوبی بود مرسی :)
فقط ی چیز دیگه ، از تو منوی زیر وقتی گزینه ای ک کنار Auto-assign یعنی همون اینتنس ک دوتاش سبز هست رو میزنیم کادری ک توی شکل دومی هست باز میشه این معنیش چیه؟ میشه انتخاب کرد یکی از 6 گزینه رو؟ من هنوز انتخاب نکردم گفتم شاید ی چیزی بزنم نشه دیگه برگشت ب حالت اول منم ک نمیدونم چی ب چیه :دی
علی جان شما هم اگه تجربه ای تو این زمینه دارید در اختیارم بذارید ممنون میشم :)
[برای مشاهده لینک ها شما باید عضو سایت باشید برای عضویت در سایت بر روی اینجا کلیک بکنید]
نقل قول:
نوشته اصلی توسط sh 007 [برای مشاهده لینک ها شما باید عضو سایت باشید برای عضویت در سایت بر روی اینجا کلیک بکنید]
این برای سهولت کار شما طراحی شده. ردیف اول First Squad یا همون 11 بازیکن اصلی رو میتونین شدت تمرین شون رو هر کدوم که دوست دارین انتخاب کنین.دیگه نیازی نیست که بخواین تک تک برای هر بازیکن این کارو انجام بدین. یک نوع شدت تمرین رو میتونین برای 11 بازیکن اصلی تون انتخاب کنین.
ردیف دوم یا همون substitution and reserves هم برای بازیکنان ذخیره و سکونشین هست.شدت تمرین رو برای ذخیره ها و سکونشین ها به طور یکسان واسه همشون میتونید انتخاب کنید
موفق باشید
سطر first squad بازیکنان اصلی هستش و سطر پایینیش مربوط به ذخیره ها.با انتخاب گزینه های روبه روشون شدت تمرین رو میشه به صورت یکجا برای تمام بازیکنان تعیین کرد.و نیازی نیست دونه دونه تنظیم کنید.همیشه هم میشه استفاده کرد.اگر میخواید استراحت بدید اون 1 خط سبز رو انتخاب کنید.اگر میخواید تمرین معمولی بدید 2 خط و اگر میخواید تمرین پرفشار بدید گزینه آخر 3 خط سبز رو انتخاب و در آخر save کنید
بچه ها بعد از نتایج اسفباری که تو این لیگ دارم میگیرم دیگه مجبور شدم دست از خسیس بازی بردارم!!! یه خورده سر کیسه رو شل کردم رفتم یه بازیکن 25 ساله گرفتم قدرت 82 ! 5ستاره.7 تا توکن خرج کردم تا تونستم بگیرمش
بعد که بردمش بلافاصه دیدم یکی درخواست دوستی داد. همون کسی که داشتم برای خرید اون بازیکنه باهاش رقابت میکردم و آخرش یارو باخت! خلاصه منم بلافاصه Reject کردم lol:- اینا آدمای خطرناکین!:fek konam:
[QUOTE=aria2015;177806]سلام. منم تازه اینحا عضو شدم و چیزهای زیادی ازتون یاد گرفتم. تا الان تو لیگ 3 تا بازی کردم و همشو بردم. که در کل 6 گل زده و 0 گل خورده داشتم الانم بخاطر تفاضل گل کمتر توی جدول دومم .امروز ساعت 5 عضر بازی دارم نمیدونم چرا یه حسی بهم میگه میبازم :soal:دو تا بازیکن 4 ستاره خریدم که همش گل میزنن اسم تیمم Aria FC
سلام .ببخشید دیردوز نتونستم بیام.بازی رو پنج هیچ بردم:/dancیکی از بازیکنایی که خریده بودم تو هر پنج گل نقش داشت(شایدم چار تا).بازی بعدی رو هم 1.0 بردم و فعلا بدون باخت در صدر جدولم . فردا یه بازی خیلی حساس با تیم دوم دارم اونم تو خونه حریف:khahesh: احتمالا نمیتونم انلاین باشم دعا کنید.راستی یه لیگ چن روز طول میکشه؟
سلام
ممنون از هردوتون لطف کردید ، گرفتم چی شد :)
ی سوال دیگه ، الان رفتم تو بازی دیدم قسمت club shop روش عدد 1 رو زده ( مثه همون ایتمای تمرینی جدید ک میده شماره میفته رو ترانینگ یا خبر جدید شماره میندازه رو خبرها) بعد روش کلیک کردم بعد لباس ها اومد ک توکن میدی و میخری ، من از اون پایین ک گزینه های زیادی داشت مثه لباس و ایکون تیم و هدیه و ... من گزینه Storage رو ک زدم دیدم تو این قسمت سه تا بخش بود یکیش لباس اول یکیش لباس دوم یکیش هم ی گزینه بود فک کنم عکس بسته پزشکی بود یا عکس هدیه یکی از اینا بود روش زدم نمیدونم چی شد اسم ی دوستام بود ( تازگی یکی از تیم های لیگ منو ادد کرد منم پذیرفتم و تنها دوستمه ب جز همونی ک از اول تو لیبستم بود و فک کنم اتومات خود سیستم از اول ب همه میده ) منم کلیک کردم و ی چیزی لود شد این قضیش چیه؟ دوستم هدیه برام فرستاده بوده؟ یا اینکه من براش فرستادم؟
دوستت واست هدیه فرستاده بودش.حتما بعد از گرفتنش گزینه send back رو بزن(تقریبا همچین چیزیه) تا تو هم واسش هدیه بفرستی.وگرنه اگر جوابش رو ندی دیگه ممکنه واست چیزی نفرسته
هر لیگ حدود 1 ماه طول میکشه.
ممنون
ی سوال دیگه از شما دوستان دارم
من ی مرحله بیمارستانو ساختم بعد خواستم ی مرحله دیگه اپدیتش کنم وقتی کلیک کردم نوشت تا 3 یا 5 روز بسته پزشکی نمیده یا ی همچین چیزایی ، منظورش اینه ک از این بسته ها دیگه بعد از هر بازی نمیده؟ یعنی هر وقت بازیم تموم شد بسته خبری نیست؟ یا اینکه جداست؟ چ جوریه؟
نه عزیز ربطی به بازی نداره.حالا من چون کامل بیمارستانو آپگرید کردم نمیدونم دقیقا منظورت چیه.نقل قول:
نوشته اصلی توسط sh 007 [برای مشاهده لینک ها شما باید عضو سایت باشید برای عضویت در سایت بر روی اینجا کلیک بکنید]
ولی به طور کلی طرز کار این سازه ها مثلا اینجوریه که میگه با گذشتن مثلا 4 روز مثلا 3 تا بسته میده.هر چی هم آپدیتش کنین بیشتر بسته میده.واسه بقیه سازه های اینجوری هم همینطوریه.
سلام دوستای گلم چطورید بچه ها!؟!!!!!
اقا یه سوال کدوم قسمت رو ارتقا بدم که بهم بازیکن بده؟!
همون youth هست!؟
سلام. ما خوبیم شما خوبید؟:/dancنقل قول:
نوشته اصلی توسط aryan94 [برای مشاهده لینک ها شما باید عضو سایت باشید برای عضویت در سایت بر روی اینجا کلیک بکنید]
والا فقط آکادمی هست توی ورزشگاه که چند مدت یه بار 2 تا بازیکن جوون بهتون میده
باسلام به همه ی دوستان بزرگتر از من.
من تازه هست که این بازی رو نصب کردم اسم تیممshahin هست لول یکم و چهارم جدول وقتی نظراتون رو به هم دیگه خوندم خیلی بهم کمک کرد . می خpouya.farajnezhad14@gmail.comواستم اگه بشه ازتون کمک بگیرم . چجوری میشه یکی از ایرانیای توی جدول لیگ خودم رو اد کنم .
سلام بزرگوارنقل قول:
نوشته اصلی توسط Shahin98 [برای مشاهده لینک ها شما باید عضو سایت باشید برای عضویت در سایت بر روی اینجا کلیک بکنید]
خوش اومدی به جمعمون. هر سوالی داشتی میتونی بپرسی دوستانمون هستن جواب میدن
برای اد کردن توی ورژن گوشی باید روی پروفایل فرد مورد نظر برید و اون پایین گوشه سمت راست گزینه Add Friend رو بزنید تا درخواست دوستی به طرف ارسال بشه.در صورت تایید درخواست شما به لیست دوستانتون اضافه میشه
سلام.من نزدیک سه هفتست که دارم بازی میکنم.اسم تیمم fc pra هست.
لول مربیگریم 2 هست.
میانگین سن 26
ارزش تیم 7 میلیون
قدرت تیم هم 15.5
سلام.خوش اومدینقل قول:
نوشته اصلی توسط FC Pra [برای مشاهده لینک ها شما باید عضو سایت باشید برای عضویت در سایت بر روی اینجا کلیک بکنید]
جا داره همین ابتدای حضورتون تو انجمن یه نکته خدمتتون عرض کنم. اونم اینه که تو بازی سعی کنین میانگین سنی تیمتون بیشتر از این ها نشه! میانگین سنی بالا تو بازی فقط برای شکست خوردن خوبه!
امیدوارم همیشه اینجا سر بزنی
موفق باشی
نه خودمم به جوانگرایی علاقه دارم.
چون بازی رو تازه شروع کردم گفتم اول تیم رو یکم قوی کنم بعد جوانگرایی کنم.
راست قدرت بازیکنانیی که از اکادمی میاد خوبه؟
خب گفتم که مدنظر داشته باشی.نقل قول:
نوشته اصلی توسط FC Pra [برای مشاهده لینک ها شما باید عضو سایت باشید برای عضویت در سایت بر روی اینجا کلیک بکنید]
بازیکنای آکادمی هم اکثرا خوب هستن. به نسبت قدرت تیم شما بازیکنای بهتری بهتون میده اکثر مواقع
راهی پیدا کردین که بتونیم با جستوجوی اسم بازیکن یا اسم تیم اونو اد کنیم؟
عزیزم راه رو ما نباید پیدا کنیم که.بازی اصلا همچین قابلیتی نداره.اصلا بخش جستجو نداره.نه جستجوی تیم داره نه جستجوی بازیکن.
عزیزم گفتم شاید یه راه حلی باشه که پیدا کردین.یا تو ورژن جدید هست یا قراره باشه.نقل قول:
گفتم بپرسم دیگه.هدف از تشکیل اینجا هم اینه
نه صورت سوالت اشتباه بود.وقتی میگی راهی پیدا کردین یا نه؟ : یعنی راهی هست ولی ما بلد نیستیم و دنبالشیم.
باید میگفتی راهی هست یا نه؟ یا میگفتی قراره این قابلیت اضافه بشه یا نه؟ که جواب اولی میشه راهی فعلا نیست.دومی هم اینه که مسئولین بازی اصولا از آینده بازی و آپدیت ها هیچ خبری رو نمیدن
نوکر [برای مشاهده لینک ها شما باید عضو سایت باشید برای عضویت در سایت بر روی اینجا کلیک بکنید] هستیم خوب این آکادمی همون یانگ هست که 500 تا برای ارتقاش می خواد؟!
به من بازیکن نمیده دادا چه کنم؟!
با قدرت در چمپیگن لیگ در تیم خودم اول هستم فک کنم ببرم
در جام حذفی تا الان باخت نداشتم
ولی در لیگ کصافط منو با تیم های 25 ستاره انداخته در صورتی که تیم من 18 ستارست :(
امروز از زمانی که بازی میکنم پر اختلاف ترین بردم رو داشتم.
بازی رو 11-0 بردم.
خودشم مالکیت توپ هم 81 به 19 به نفع من بود.
تو لیگ دومم.تو چمپیونز لیگ هم اولم تو گروهم.
تو جام هم هنو ز ادامه میدم.
داداش این چه حرفیه ما مخلص همه بچه های اینجا هم هستیمlove:::hooora2:نقل قول:
نوشته اصلی توسط aryan94 [برای مشاهده لینک ها شما باید عضو سایت باشید برای عضویت در سایت بر روی اینجا کلیک بکنید]
البته یانگ نیستا اسمش Youth Academy هست
عکس گرفتم که مطمئن بشی :
والا نمیدونم برای شما چقد نیاز داره برای ارتقا ! ولی خب روند کار این سازه این طوریه که پس از گذشت به طور مثال 25 روز 2 تا بازیکن بهتون میده که باید باهاشون قرارداد ببندین.فکر میکنم حدودای یه هفته تو تیم باشن که اگه باهاشون قرارداد نبندین به طور اتوماتیک از تیم میرن
سلااااااااااااااااااااااا ااام به همه ی دوستان من عضو جدیدم و خوشحالم که به جمعتون اضافه شدم
نقل قول:
نوشته اصلی توسط reza0641 [برای مشاهده لینک ها شما باید عضو سایت باشید برای عضویت در سایت بر روی اینجا کلیک بکنید]
سلام پسر خوش اومدی به جمع ما لطفا تمام صفحه ها رو بخون تا سوالاتت بر طرف بشه
به امید موفقیتت
من يه بازيكن خريدم ٥ستارس
قدرتشم از بقيه بازيكنام بيشتره ولي هميشه تو بازيا نمره ٥ ميگيره و ضعيف ترين بازيكنمه اين ٦-٧ امين بازيه اين اتفاق ميفته
دليلش چيه؟
این بازیکنتون چند سالشه؟؟؟نقل قول:
نوشته اصلی توسط Cupal [برای مشاهده لینک ها شما باید عضو سایت باشید برای عضویت در سایت بر روی اینجا کلیک بکنید]
کلا یه سری از بازیکنا هستن که تا جا بیفتن تو تیم یه خورده طول میکشه
شاید بازیکن رو تو پست اشتباهی بازی میدی.نقل قول:
نوشته اصلی توسط Cupal [برای مشاهده لینک ها شما باید عضو سایت باشید برای عضویت در سایت بر روی اینجا کلیک بکنید]
مثلا بازیکن مهاجم هست تو تو دفاع اونو بازی میدی.
شایدم خیلی خسته هست کوندیسیونش رو کنترل کن
امروز گزارش بازی کلا عوض شده بود.به نظر میرسه گزارش بازی رو آپدیت کردن.خیلی گزارشش کامل شده.
اون دوستمون هم درست میگفته درباره ی آکادمی.اولش که ارتقا هنوز ندادیم اسمش فرق داره بعد میشه مثلا مدرسه فوتبال و درآخر که تا آخرین درجه ارتقاش میدیم میشه youth academy.
آره بخدا امروز میدیدم گزارشو پیش خودم گفتم اینا دیگه چیه تا حالا ندیده بودم!:scare3:باحال شده.نقل قول:
آکادمی هم درست گفتی.همه سازه ها اینجورین اسم ثابت ندارن ولی من فکر کردم آکادمیه اسمش ثابته! در کل اگه یه اسم ثابت میزاشتن بهتر بود.مثلا وقتی رو اسمش کلیک میکردیم نشون میداد که مثلا بیمارستانه یا یه مطب کوچیکه و یا ...
من امروز یه بازیکن 18 ساله که هافبک میانی است و اهل امریکاست رو خریدم.
به بازیکن تقریبا کل پولم رو دادم.
با قدرت 23 و 4 ستاره.
بهش 2.2 میلیون پول دادم.
چون هیچ کس پیشنهاد نداده بود بهش تو ثانیه ی اخر جو گرفت دادم پیشهاد رو.
الانم پولم خیلی خیلی کمه منتظرم زیاد بشه.
ولی فکر مییکنم نباید میخریدم بازیکن رو.میتونستم با اون پول 2 یا 3 تا بازیکن خوب دگه بخرم
سلام دوستای عزیز
امیدوارم حالتون خوب باشه love::
وقتی میخوایم ظرفیت ورزشگاه رو زیاد کنیم همون قسمت ک عکس صندلی کشیده یعنی همون Seating رو باید اپدیت کنیم دیگه ؟
پس قسمت Field Stadium چیه؟ وقتی واردش میشم نوشته ساخت یک استادیوم اماتور با ظرفیت 1000 تماشاگر اولیه ک 16 روز هم انگار طول میکشه و 180 هزار تا پلو هم میخواد !!! الان فرق این دو قسمت رو متوجه نشدم اخه هردوش انگار ظرفیت تماشاگر اضافه میکنه
این دوتا رو اگه توضیح بدید ممنون میشم
نقل قول:
آقا به احتمال 99% morality بازیکنت پایینه!
که تو قسمت سلامتی کنار کاندیشن هست
من که به چندتا بازی و قدرت و امتیاز بازیکن هام توجه میکردم متوجه اهمیت این بخش شدم و رابطه 100% بین این دو هست (یعنی مورالیتی و اسکور!)
در ضمن آقا من یک سوال داشتم اونم اینکه وقتی ازطریق گوشی یا تبلت بازی میکنیم آیا امکان دیدن قدرت بازیکنهامون تو سه بخش حمله دفاع و قدرت بدنی هست یا نه؟
آخه تو این دو سه روز دسترسی به مودم وایرلسم نداشتم و ازطریق فیسبوک بازی میکردم و میدیدم که اونجا موقع خرید بازیکن ها برای همشون کامل تمام قدرتهاشون اومده اما تو تبلتم این بخششو ندیده بودم! (تاکید میکنم موقع خرید و نه بعد خرید!)