من با کیبورد کار می کنمنقل قول:
نوشته اصلی توسط aliexpress [برای مشاهده لینک ها شما باید عضو سایت باشید برای عضویت در سایت بر روی اینجا کلیک بکنید]
نمایش نسخه قابل چاپ
من با کیبورد کار می کنمنقل قول:
نوشته اصلی توسط aliexpress [برای مشاهده لینک ها شما باید عضو سایت باشید برای عضویت در سایت بر روی اینجا کلیک بکنید]
ذوست کمک کنید من چجوری پنالتی بگیرم هر دکمه رو میزنم دروازه بان سر جاش وای مسه
سلام داداش ...نقل قول:
نوشته اصلی توسط Mesut Ozill [برای مشاهده لینک ها شما باید عضو سایت باشید برای عضویت در سایت بر روی اینجا کلیک بکنید]
باید با شوک سمت راست بپری ....
اگر کار نمیکنه برو یک چند تا اموزش داره تو اینترنت عمل کن ایشالله اجرا میشه ...
دوستان من با keyboard بازی می کنم رفیقم هم با دسته بدون شوک...
چطور1- میشه پنالتی با دروازه بان گرفت؟؟؟
----
2- سانتر کردن روش خاصی داره؟(که مثلا" تو سانتر کنه یا بیرون؟)
دوستان کم پیدا!!!!
کجایید
با دسته بدون شو ه اصلا نمیشه پنالت گرفت و لی با یبرد به احتمال زیاد میشه با دمه های ماشین حساب پنالت رو گرفتنقل قول:
نوشته اصلی توسط mohammad_444_0o [برای مشاهده لینک ها شما باید عضو سایت باشید برای عضویت در سایت بر روی اینجا کلیک بکنید]
تورو خدا یکی بگه تو قسمت کرر چجوری از تیم اصلی استفاده کنم . همش یه تیم چرتو پرت میده بهم
تو نیم فصل
بیل رو 80 تا خریدم
ایسکو رو 40 فروختم ده تا گزاشتم روش کوتینیو رو از لیورپول گرفتم این بشر عالیههههه
و گل سر سبد نقل و انتقالاتم اوردن بالوتلی براش رونی رو دادم میلان ده تا هم روش گذاشتم این بالوتلی چقدر عالیه تو 25 سالگی 89 قدرتش شوتاش
محکممممممم سر زن عالیه حتما بالوتلی رو بگیرید
هم اکنون حریف میطلبم تیم اصلی و اولم
------------کاسیاس-------
گیپس-------هوملس-------لوییز--------کارواخاال
-----------کاسمیرو-------ویلشر
-------نیمار----اوزیل------بیل
---------بالوتلی-----
تیم نیمکتم
-------------کورتوا-----
کونتراو ------واران------راموس-----اربلوا-
--------------اینجا کسی رو ندارم--------
گ
-------الشراوی-------کوتینیو-------کریس رونالدو
-------------اگرو-------
البته نیمکتم مثلا کوتینیو وقتی اوزیل خستش میشه تو بازی میارم تو
هر کس خستش بشه یار تعویضی میارم
بارسا رو 5-1 زدم دو تا بیل یک بالوتلی دوتا هم نیمار
سلام اقا من هر کاری میکنم از تو مستر میاد بیرون با تشکر راهنمایی کنید
سلام.تا به حال کسی لورنزه اینسینیه رو تو تیمش داشته؟
هرکی نخریدتش ضررکرده ضرررررررر.
تا چند روز آینده عکسشو براتون میزارم.
سلامنقل قول:
نوشته اصلی توسط ZedBazi [برای مشاهده لینک ها شما باید عضو سایت باشید برای عضویت در سایت بر روی اینجا کلیک بکنید]
اسمش رو به انگلیسی میذاری؟
Lorenze Insigneنقل قول:
نوشته اصلی توسط mohammad_444_0o [برای مشاهده لینک ها شما باید عضو سایت باشید برای عضویت در سایت بر روی اینجا کلیک بکنید]
تو ناپولی هست حتما بخرینش
دمت گرمنقل قول:
نوشته اصلی توسط ZedBazi [برای مشاهده لینک ها شما باید عضو سایت باشید برای عضویت در سایت بر روی اینجا کلیک بکنید]
---------
نمی دونم با کیبورد چطور میشه با گلر پنالتی گرفت!!!
همچنین با دسته بدون شوک!!!
کمک کنید
اینم کریر من با ناپولی
[برای مشاهده لینک ها شما باید عضو سایت باشید برای عضویت در سایت بر روی اینجا کلیک بکنید]
[برای مشاهده لینک ها شما باید عضو سایت باشید برای عضویت در سایت بر روی اینجا کلیک بکنید]
بروبچ فیفا باز ترو خدا کمک کنید
کسی دروازبان خوب سراغ نداره
کورتوا - بگوویچ- ژسنی-
مارک اندره ترشتگن از مونشن گلادباخ المان بگیر عالیهنقل قول:
نقل قول:
نوشته اصلی توسط mahancasi [برای مشاهده لینک ها شما باید عضو سایت باشید برای عضویت در سایت بر روی اینجا کلیک بکنید]
واقـــــــعــــــا عــــالــــی بــــود داش ماهان
دســـــتـــــت درد نــــکـــــنـــه
با کیبورد باید از 4و6 num lock استفاده کنی..
ممنوننقل قول:
نوشته اصلی توسط oghazi [برای مشاهده لینک ها شما باید عضو سایت باشید برای عضویت در سایت بر روی اینجا کلیک بکنید]
ولی مشکل اینجاست روی کیبوردم ماشین حساب ندارم
واقعا این تیمو نگاه کنید و حال کنید تازه ابتدا با کاردیف شروع کردم و به اینجا رسیدم
مارکو رویس و هوملس و رونی هم آخر فصل اضافه میشن
فکر کنم من اولین نفری باشم که تونستنم مسی رو بخرم اونم تو جوونی البته 1.885.000 دستمزد هفتگیشه
از هیچ کرکی هم برای افزایش پولم استفاده نکردم
[برای مشاهده لینک ها شما باید عضو سایت باشید برای عضویت در سایت بر روی اینجا کلیک بکنید][برای مشاهده لینک ها شما باید عضو سایت باشید برای عضویت در سایت بر روی اینجا کلیک بکنید][برای مشاهده لینک ها شما باید عضو سایت باشید برای عضویت در سایت بر روی اینجا کلیک بکنید]
خوب نیست همچینم منتخب جهان درست کنی حالا عکس ترکیبمو میزارم میبینی دارم با جووونا کار میکنم !
فصل سومم
یه دفاع همه کاره یه دفاع چپ یه مهاجم نوک یه دروازه بان میخام همشونم میخام تقریبا پایین 25 سال باشن ضمنا تری اشتگن نیومد اگه کسه دیگه ای میشه بهم پیشنهاد بدید __________________________________ دمتون گرم...شاید اینجا کم بیام اگه لطف کنید و یکی از ای دی های زیر رو اد کنید و درمورد فیفا صحبت کنیم خیلی رفیق فیفا باز ندارم
fb.com/mahdikh666
کسی تو پست rm بازیکن خوبی نمیشناسه
اگه زیر 26 سال میشناسه معرفی کنه
دلوفو از اورتون البته بازیکن قرضی بارسلونای بی هست تو این دو تا تیم بگرد پیداش میکنینقل قول:
کمپل از کاردیف سیتی هم خوبه
دفاع okore از استون ویلا بگیر عالیهنقل قول:
نوشته اصلی توسط mahdikh [برای مشاهده لینک ها شما باید عضو سایت باشید برای عضویت در سایت بر روی اینجا کلیک بکنید]
مهاجم نوک هم لوکاکو از اورتون که محشره
دروازه بان هم برند لنو از لورکوزن المان به نظرم به کارت بیاد
نقل قول:
برادر ادن هازارد چیز باحالیه بگیرش :evaa::ohum:
دوستان سلام يه مدتي نبودم دوستان داويد لوييز درسته هافبك دفاعي و دفاعه اما براي مهاجم نوك عاليه شما يه دفعه امتحان كنيد اگه سوا داشتيد بپرسيد؟؟؟؟
سلام
بالاخره بعد از 4 فصل حضور توی باشگاه چارلتون اتلتیک از لیگ چمپیونشیپ به لیگ برتر صعود کردیم
هیپ هیپ هوراااااااااا
خخخخخ 60بیل رو خریدم 80 تا فروختم به بارسا بهتر الان ترکیبم این شد
--------کوراتا-------
گیپس------هوملس------راموس-----کارواخال
----------ویلشر------دایوید لوییز
-------الشراوی-----کوتینیهو/اوزیل-------نیمار
---------------بالوتلی--------
ضعف رو بگید لطفا
من و من سیتی میلیمتری داریم میریم جلو تو جدول.جفتمون 70 امتیازی هستیم.با استوک بازی داشتیم تو خونه خودمون.تا دقیقه 86 4-2 عقب بودم! باورتون میشه بازیو 5-4 بردم؟!!!!!
دقیقه 86 و 89 و 90 3 تا گلزدم و یه بازی خارق العاده رو تموم کردم!دست و پای موراتا رو باید ماچ کرد با این هت تریکش! لوکاکو هم که همچنان عالی بازی میکنه! عجب زوجی ساختن
بچه ها من ذکریا باکالی رو خریدم خیلی خوب نتونستم ازش بازی بگیرم
ahmad musa
رو بگیرید
فوق العاده است
مهاجمه
داداش علي سلام يه مدت نبودي؟:ajibeee:
احمد موسی یکی از بهترین بازیکناییه که من تا حالا تو فیفا داشتم.حرف نداره خداییشنقل قول:
سلام داداش منظورت با منه؟نقل قول:
نوشته اصلی توسط چلسي مورينيو [برای مشاهده لینک ها شما باید عضو سایت باشید برای عضویت در سایت بر روی اینجا کلیک بکنید]
اره عزيز باتو ام باتو
سلام
من دوباره اومدم.بعد این همه مدت بازی فیفا تونستم تمامی جام هارو درو کنم.برا شروع تیم پورتموث رو از دسته 4 گرفتم و بازیکنای مورد نظرمو خریداری کردم
ی سری بازیکن جوانو کنار چنتا بازیکن باتجربه بازی دادم و تونستم تا لیگ برتر بیام.بازیکنای باتجربم پیرلو دلپیرو مانژوگیچ مارچتی ودانته بودن ک بعد از چن فصل خدافظی کردن
دوستان سعی نید مانژوکیچ رو حتما بخرید.تمام دوره لیگ اقای گل شده.واقعا عالیه
اینم تیم من با بازیکنای فوق العادش تا فصل 2020 سن و قدرتشون
دروازه بان :
M.Dupe 27-85
marcheti 37-84
j.oblak 27-85
مدافعان :
A.Masi 27-91
m.ginter 26-92
Dante 36-86
Papadopolos 28-91
R.Varan 27-89
N.Ake 25-87
M.Desciglio 27-91 RB
Luke Shaw 24-95 LB
هافبک دفاعی :
M. verratti 27-91
Chalobah 25-90
S.Rode 29-94
P.Pogba 25-95
هافبک چپ:
Draxler 26-93
A.Januzaj 25-96
وینگر چپ :
M.depay 26-94
Griezman 29- 95
V.Fischer 26-94
وینگر راست :
Z.bakkali 24-94
M.Bruno 26-96
Bruma 25-96
هافبک تهاجمی :
Moi gomez 26-96
A.Halilovic 24-87
مهاجمان :
Rodrigo 29-93
Mandzukic 34-87
Benteke 29-86
batshuayi 26-93
Y.Benzia 25-94
A.martial 24-90
A.morgan 26-91
Ezekiel 26-94
M.Ikardi 27-92
هرکی میخواد تیمش قوی بشه باید حتما چنتا بازیکن باتجربه تو تیمش داشته باشه.بعدشم چون تعداد بازیکنای تیمم زیاد بود تا چند فصل بازیکنای جوانو به تیم های خوب قرضی میفرستادم تا بخوبی پیشرفت کنن
هرکی سوالی در مورد فیفا و پیشرفت بازیکنا داره بپرسه.کلا هرکی بازیکن جوان میخواد داشته باشه بگه تا بهش معرفی کنم..اگه تونستم از تیمم عکس میگیرم میذارم اینجا.بوس بوس تا بعد
والا از بعد عید خیلی فشار درسی روم بود تازگیا پروژمو تقریبا تموم کردم یه خورده وقت ازادم بیشتر شده.تو اون مدت اصلا فیفا بازی نمیکردم که بیام پست بزارم.الان جدیدا بازی میکنم دوبارهنقل قول:
نوشته اصلی توسط چلسي مورينيو [برای مشاهده لینک ها شما باید عضو سایت باشید برای عضویت در سایت بر روی اینجا کلیک بکنید]
سلام
من فصل چهارمم با رئال میخوام سه گانه رو بگیرم ! فقط میخام تیمم بازیکانش خیلی جوان باشن تو دفاع وسط دوتا بازیکن دفاع چپ و راست ! یه هافبک بازیساز خوب و نسبتا جوان! مهاجم نوک جووون و خیلی خوب فقط چون بازیکنا تیمشون رو عوض میکنن اسم بازیکن رو بنویسین ! موفق باشید
سلام دوستان من تازه فیفایی شدم قبلا pes بازی میکرم .. یه سوال یکی از دوستانم میگفت توی فیفا 13 و 14 قسمت کریر مود اگه نتایخ خوبی با یه تیم بگیری مثلا توی یه فصل قهرمان یا نایب قهرمان بشی تیمهای ملی هم بهت پیشنهاد مربیگری میدن.. آیا واقعیت داره؟؟