اومدیم یه اسپمی بدیم ببین چطور زدن تو ذوقمون:aaaaaa:
باشه بابا اینقدر درباره مدرسه صحبت شده حال آدم بهم میخوره:nishkhand: خوش به حال مرتضی شب تا صبح لم میده باختن رئال رو میبینه بعد آخرش از عصابانیت نمیتونه بخوابه:hekolah:
نمایش نسخه قابل چاپ
اومدیم یه اسپمی بدیم ببین چطور زدن تو ذوقمون:aaaaaa:
باشه بابا اینقدر درباره مدرسه صحبت شده حال آدم بهم میخوره:nishkhand: خوش به حال مرتضی شب تا صبح لم میده باختن رئال رو میبینه بعد آخرش از عصابانیت نمیتونه بخوابه:hekolah:
رها این امکان نداره تازه تهران که بدتره هر طرحی که مجلس به تصویب میروسونه اول تو تهران اجر میشه بعد بقیه جاها
اما این چادر رو باید حداقل میذاشتن مثل قبل اجباری نباشه و هر کی دوست داشت بزنه هر کی هم نه نزنه اینجوری بهتر بود
در ضمن آقا مرتضی هیچ چیز حال صفای مدرسه نداره
قضیه ی این که میگن امسال اخرین سال کنکوره چیه؟؟راسته؟؟:mage mishe:
بچه ها به این لینک برید ، واقعا جالبه mas:-
من که یکی از اینا سفارش دادم ، آخه یدونه از مدل قبلیش داشتم ولی دیدم این مدلیش هم هست گفتم چه کاری ، جدیدشو سوار میشیم :whistle3:
البته شما دروغای منو جدی نگیرید زودتر به لینک برید و کف کنید lol:-
[برای مشاهده لینک ها شما باید عضو سایت باشید برای عضویت در سایت بر روی اینجا کلیک بکنید]
نقل قول:
نوشته اصلی توسط rko [برای مشاهده لینک ها شما باید عضو سایت باشید برای عضویت در سایت بر روی اینجا کلیک بکنید]
آره خداروشکر راسته دیگه شرطش میشه معدل ولیزبدیش اینه که اگه کنکور بود فقط دوسال آخر باید می خوندیم ولی الان دیگه از همون سال اول باید بخونیم که معدل بره بالا ki::
وای نه شرط معدل نباشه بهتره .نقل قول:
نوشته اصلی توسط elahe@ [برای مشاهده لینک ها شما باید عضو سایت باشید برای عضویت در سایت بر روی اینجا کلیک بکنید]
حالا ما که معدلمون پایینه باید چیکار کنیم؟؟؟؟؟:aaaa:
ولی نه حالا شاید کسی تو دوران دبیرستان بازیگوشی کرده ولی میخواد واسه کنکور مثل خ...ر بشینه بخونه . به خدا این ظلمه نباید اینجوری بشه!!!
تا تو باشی مثه بچه آدم درس بخونی :death:نترس واسه تو کنکور سر جاشه فک کنم از سال دیگه این طرحو اجرا کنننقل قول:
نوشته اصلی توسط shiraz-sport [برای مشاهده لینک ها شما باید عضو سایت باشید برای عضویت در سایت بر روی اینجا کلیک بکنید]
کنکور رو احتمالا وردارن مردن بس که میدن و موفق نمیشن یه سال میخونن آخرش هم هیچی
تا چندسال دیگه این ممکنه و حتی واجباتی مثل سربازی و کنکور که مردم ازشون بیزارن برداشته بشه.آموزش و پرورش هم خدا بده برکت همیشه جشنواره میزنه دیروز جشنواره نئاتر کودکان داشتن پریروز جشنواره شکوفه.
کنکور خیلی حاشیه و شایعه داره ممکن نیست این خبر الان صحت داشته باشه به نظرم شرط معدل که بددتر از کنکوره که:flowerysmile:
یعنی ممکنه سربازی رو بردارن؟آخ جون خدا کنه:jeddiiiii:نقل قول:
نوشته اصلی توسط THE GAME HHH [برای مشاهده لینک ها شما باید عضو سایت باشید برای عضویت در سایت بر روی اینجا کلیک بکنید]
آلرژی ماه مدرسه
[برای مشاهده لینک ها شما باید عضو سایت باشید برای عضویت در سایت بر روی اینجا کلیک بکنید]
[برای مشاهده لینک ها شما باید عضو سایت باشید برای عضویت در سایت بر روی اینجا کلیک بکنید]:ahaaaaaa:
حتی 1 درصدم امکان نداره کنکورو بردارن ایم یه چیزه نشدنیه
اگه بخوانم شرط معدل بزارن همش پارت بازی میشه مگه ازمونای ترماشون کاملا سراسری و هماهنگ باشه که اینجا هم پارتی بازی باز خیلی تاثیر میزاره
تازره همین کنکورم کلی توش کلکو لاف بازیه چه برسه بخوان اینو بردارن
اگه بردارن ما پسرا خوشحال میشیم.شماها چرا الکی ذوق میکنید؟؟؟؟؟؟؟؟.:eee:نقل قول:
نوشته اصلی توسط elahe@ [برای مشاهده لینک ها شما باید عضو سایت باشید برای عضویت در سایت بر روی اینجا کلیک بکنید]
تو ایران همه چیز به نفع دختراست...........crying::-
یعنی حالا حالاها هستش دیگه؟؟
واسه زدن درصد بالا تو درس ریاضی و فیزیک چه کتابی باید خوند؟؟ضروریه؟؟:sigarii:
جون من نگاه کنید تاحالا سوتی بهتر از این تو دربی ندیدم
TOTTTI یا TOTTI :luuugh:
نقل قول:
نوشته اصلی توسط mortezarm [برای مشاهده لینک ها شما باید عضو سایت باشید برای عضویت در سایت بر روی اینجا کلیک بکنید]
چرا این خبر رسما اعلام شده سال 93 برداشته میشه کنکور و حتی مدرسه ها هم تو اعلامیه ای که همراه با برنامه ی هفتگی توش دادن نوشتن که به خاطر نداشتن کنکور و کمرنگ شدن نقش کلاس های بیرونی مثل قلم چی مدارس سعی میکنن فشار رو بیشتر کنن و برای شاگردا سنگ تمومبزارن
سربازی هم که تا اخر عمرا هست
به قول شاعر:
تا شقایق هست زندگی باید کردki::
EDIT:
بچه که بودم واسه بابام که ازسرکار میومد وضع هوا مینوشتم اون زمان من امادگی میرفتم ولی نوشتن بلد بودمki::
اگه برداشته شه اون بدبختی که می خواد دو سال پشت کنکور بمونه باید چیکار کنه اصلا اینجوری سراسر پارتی بازی اگه شرط معدل که شه ممکنه بعضی ها همه درساشون خوب شده باشه ولی ورزش یا آمادگی دفاعیش رو که نهایی نیست بهش کم بدن در اینصورت معدل کاملا پایین میاد
کلا این فکر احمقانه ای
10 ساله میگن برمیداریم ولی این کارو نمیکنن...........مگه الکیه؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟chomagh
حرص نزنین ما 2 سال توالت میشوریم
ولی اون 9 ماه رو هیچ وقت نمیکشیم و 4 کیلیو رو هر روز حمل کنیم و بعدش پوشک عوض کنیم و شیر بدیم
خداوند گفت اگر شما را باردار میکردم رگ های مغزتون از بین میرفت
پس ببینید خدا مردا رو دوست داره
زن واسطه هستmas:-
اصلا با حرفت حال نکردم !!!!!!!!!!!!!!!!dallliiiنقل قول:
نوشته اصلی توسط pooyan_wenger [برای مشاهده لینک ها شما باید عضو سایت باشید برای عضویت در سایت بر روی اینجا کلیک بکنید]
ادم که میره سربازی مرد میشه برمیگرده.
خب اون بچه ی تو هست داره حمل میکنه .ki::
ما که هرکی دیدیم رفته نامرد ده به جا نامردنقل قول:
نوشته اصلی توسط shiraz-sport [برای مشاهده لینک ها شما باید عضو سایت باشید برای عضویت در سایت بر روی اینجا کلیک بکنید]
سرباز دیدم دوره سرو میزنه رو سرش یه خروس رفته بالا دیگه سربازی راحتیه:jeddiiiii:
میخوای مرد شی کار پیدا کن زن بگیر/بچه دار شو خذجشو در بیار اونوقت مرد واقعی هستی:yes:
چه قدر جالب میشه دخترای الان برن سربازی ای خدا یعنی میشه؟؟!! سوژه کنیم:sooot::sooot::sooot::sooot:نقل قول:
مردي به سربازي رفتن نيست عزيز من مردي به اين نيست كه دوسال دور از خونه باشي مردي به اينه كه دوسال سختي بكشي؟ كه چي بشه؟ بعدش برگردي خونه چيكار كني؟ هركي رفت سربازي دليل بر مرد شدنش نيست همين دوسال رو برو مثل يه مرد كار كننقل قول:
داداش پویان مردی به این چیز ها نیست که بری زن بگیری و خرجشو بدی .
مردی به طرز فکر ادمه . مهم اینه که چطور فکر کنی. هزاران نفر هستند زن دارند بچه دارند ولی از صد تا نامرد بدتر هستند.
آها تو این دوره زمونه همین کاری که گفتم یکی انجام بده مرد هستنقل قول:
1000نوع مردی داریم این یه نمونشه تو تو مترو اتوبوس جاتو به کسی بدی مردونگی هست مردونگی زیاده
ولی سربازی رفتن دیگه مردونگی نمیاره اصلااا
چرا دیگه حداقل قدر مادرت و دستپختش رو میدونی .
باید بری اونجا سیب زمینی سوخته بخوری .
تخم مرغ فاسد بخوری. حداقا اینطوری قدر پدر و مادرتو میدونی دیگه . این هم یه طور مردی هست دیگه .
قدر زحمت های مادرشو ادم میفهمه که روز جارو میکنه ظرف میشوره .
ما که بهشون این غذاهارو نمیدیم نمیدونم شما رفتی سربازی حتما دیگه میدونی ما غذای سرباز میدیم این چیزارو نمیدیمنقل قول:
این فک کنم غذاهای فقیر فقرا باشه که:hekolah:
می گم بچه ها دو تا سوال داشتم:
1- نرم افزاری برای تبدیل فرمت ppt به یکی از فرمت های تصویری مثل avi یا Wmv و.... وجود داره ؟
2- برنامه ای برای اندروید وجود داره که تمام بازی های فوتبال رو نتایجش رو بگه و همچنین گل ها بازی رو
هم رو همون نرم افزار برای دانلود بگذاره ؟
سلام درمورد سوال دومت نرم افزار livescore هستشنقل قول:
نوشته اصلی توسط ALIAZIMI9 [برای مشاهده لینک ها شما باید عضو سایت باشید برای عضویت در سایت بر روی اینجا کلیک بکنید]
میتونی از اینجا دانلود کنی
نقل قول:
نوشته اصلی توسط ALIAZIMI9 [برای مشاهده لینک ها شما باید عضو سایت باشید برای عضویت در سایت بر روی اینجا کلیک بکنید]
اینم سوال اول شما:
[برای مشاهده لینک ها شما باید عضو سایت باشید برای عضویت در سایت بر روی اینجا کلیک بکنید][برای مشاهده لینک ها شما باید عضو سایت باشید برای عضویت در سایت بر روی اینجا کلیک بکنید]
و
به سلام بروبچ جیگر
اقا چند هفته نبودیم کل سایت عوض شد جا خوردم
یه سوال فنی دارم یکی مارو روشن کنه این دستگاه دیجیتاله انتن کار میخواد!؟ یعنی انتن معمولی یا مال مخصوص خودش رو داره
دم همتون چیز :hekolah: الان گرفتم نمیدونم چه غلطی باهاش کنم روش راهنمای نصبش انگلیسیو عربیه lol:-
نقل قول:
نوشته اصلی توسط Forza Milan [برای مشاهده لینک ها شما باید عضو سایت باشید برای عضویت در سایت بر روی اینجا کلیک بکنید]
برای دریافت دیتای cable digital صدا سیما نیاز به یک گیرنده با همون آنتن آنالوگ هم باشه کافیه که اول رو آنالوگ شبکه 1 رو تنظیم کن یه سیم بگیر بزن به خروجی دستگاه
یک بخش آپدیت داره فعلا نیازی نیس اتو سرچ بزن شبکه هع رو میاره
روی کنترل شما گزینه audio و یا Language وجود داره میتونی با زدن اون در شبکه تخیلی ifilm زبان عربی را به پارسی تغییر دهید
این نرم افزار رو دارم چجوری باید گل ها رو دانلود کنم ؟؟؟؟:ey babaaa:نقل قول:
نوشته اصلی توسط sina acm [برای مشاهده لینک ها شما باید عضو سایت باشید برای عضویت در سایت بر روی اینجا کلیک بکنید]
[برای مشاهده لینک ها شما باید عضو سایت باشید برای عضویت در سایت بر روی اینجا کلیک بکنید]نقل قول:
امکانات نرم افزار :
اعلام نتایج زنده مسابقات لیگ برتر ایران (جام خلیج فارس) برای اولین بار بصورت مستقیم روی آندروید
از طریق همراه فوتبال
نتایج زنده و گزارش لحظه به لحظه لیگ برتر ایران
نتایج زنده و گزارش لحظه به لحظه جام حذفی ایران
معرفی و تاریخچه تیم های حاضر در لیگ برتر
نمایش جدول لیگ برتر
آخرین اخبار فوتبال ایران
آخرین عکسها با دسته بندی منظم از بازی های ایران
ظاهر گرافیکی زیبا و کاربر پسند
بدون نیاز به مرورگر وب
بازی های زنده
اطلاعات بازی
ترکیب تیم ها
آمار دقیق بازی
حواشی بازی ها
جابجایی در بین هفته های لیگ برتر
بهینه سازی دانلود مطالب
تغییر کلی محیط کاربری برای استفاده بهتر
رفع اشکال دکمه برگشت برای خارج نشدن از برنامه
استفاده از فونت سیستمی
تغییرات
نکته : برای اجرا به Adobe air نیاز دارید ، برنامه روی گوشیهای Galaxy ace و Wildfire کار نمیکند!
بدردت میخوره؟:evaa::eee:
بچه ها دارم فیلمم رو آپ کنم همه دان کنید خیلی خوشگلم تو چت باکس میذارم همه دان کنید
سلام دوستان منکه مطمئن شدم مدرسه ما پنجشنبه ها تعطیله شما و بقیه جاهای کشور رو نمیدونم اما ما تعطیله.
دوما یه لینک دانلود برنامه تغییر سایز عکس میخواستم از اون خوباش.
هرکی داره بده لطفا.:sad:
با پینت یا فوتو شاپ تغییر بده..........راحت تره که:flowerysmile:نقل قول:
نوشته اصلی توسط THE GAME HHH [برای مشاهده لینک ها شما باید عضو سایت باشید برای عضویت در سایت بر روی اینجا کلیک بکنید]
[برای مشاهده لینک ها شما باید عضو سایت باشید برای عضویت در سایت بر روی اینجا کلیک بکنید]نقل قول:
چندین برنامه داره با این حجم کم
کانورتورهای فوق العده سایز و فرمت داره پیشنهاد به دیگر دوستان هم میکنم
خیلی ممنون دانلود کردم توصیه میکنم بقیه هم دانلود کنن برنامه فوق العاده خوبیه؟
رمز رو یادت رفته بود.ki::
رمز: [برای مشاهده لینک ها شما باید عضو سایت باشید برای عضویت در سایت بر روی اینجا کلیک بکنید]
حالا که بحث نرم افزار پپیش کشیدید میخواستم بپرسم که کسی کرک نرم اقزار picture to icon رو نداره ؟ انگار ریشش رو ملخ خورده . :look:
قربونم بری هفته به هفته این کانورتورهام به کیا رفته:khandeeeee bahal:نقل قول:
پسر جان ذکر کن ورژن برنامه روki::نقل قول:
نوشته اصلی توسط DanielBahrami [برای مشاهده لینک ها شما باید عضو سایت باشید برای عضویت در سایت بر روی اینجا کلیک بکنید]
برای ورژن 1.88:
Name***58; [برای مشاهده لینک ها شما باید عضو سایت باشید برای عضویت در سایت بر روی اینجا کلیک بکنید] Serial***58; 1!71240485YEQRUOWKVM8374VGVVQNJFFTOEAXIJP2I1
برای ورژن2.1
برا ورژن 2.15:
اینم آخرین ورژن 3 هست:
:hekolah:این وعده وعید ها چرته اول گفتن کنکور طی یه برنامه زمانی تا سال 90 به طور قطع حذف میشه 91 هم کنکورش تموم شد و نتایجشنقل قول:
نوشته اصلی توسط rezaorumchi [برای مشاهده لینک ها شما باید عضو سایت باشید برای عضویت در سایت بر روی اینجا کلیک بکنید]
هر چند سخته اما من این موهبت الهی رو به تو واگذار میکنم:sooot:نقل قول:
اجرم با خدا
خو شعارشون همینه دیگه اونجا ادم میشی الان که...................نقل قول:
نوشته اصلی توسط alexdelpiero_10 [برای مشاهده لینک ها شما باید عضو سایت باشید برای عضویت در سایت بر روی اینجا کلیک بکنید]
واسطه رو خوب اومدی احسنتم:nishkhand:نقل قول:
نوشته اصلی توسط pooyan_wenger [برای مشاهده لینک ها شما باید عضو سایت باشید برای عضویت در سایت بر روی اینجا کلیک بکنید]
چرا نشه با کمک علم ژنتیک و شبیه سازی تا چند وقت دیگه این تک زحمت خانم ها هم به اقایان دایورت میشه و خود کفا میشننقل قول:
و اونجاس که میشه شعار جهان بدون زن رو تحقق بخشید
یعنی میشه؟؟؟؟!!!!!!!!:evaa:
حاجی فمینیست بازی در نیار هر چی اتیشه از گوره بانوان محترم بلند میشهنقل قول:
خدا حفظشون کنه
امین
خو نری که بدتر ........میشی و دیگه اصلا سراغ کار نمیرینقل قول:
نوشته اصلی توسط alexdelpiero_10 [برای مشاهده لینک ها شما باید عضو سایت باشید برای عضویت در سایت بر روی اینجا کلیک بکنید]
اینو خوب اومدینقل قول:
ما با قیمه نثارای دانشگامون که مثلا یکی از بهترین تغذیه ها تو بین کلیه دانشگاهای کشور بود قدر نیمرو رو فهمیدیم دستپخت مادر که به کنار