نقل قول:
نوشته اصلی توسط ALI_JUVE [برای مشاهده لینک ها شما باید عضو سایت باشید برای عضویت در سایت بر روی اینجا کلیک بکنید]
خوش اومدی علی جان امیدوارم روزهای خوبی رو اینجا سپری کنی.
موفق باشی:flowerysmile:
نمایش نسخه قابل چاپ
نقل قول:
نوشته اصلی توسط ALI_JUVE [برای مشاهده لینک ها شما باید عضو سایت باشید برای عضویت در سایت بر روی اینجا کلیک بکنید]
خوش اومدی علی جان امیدوارم روزهای خوبی رو اینجا سپری کنی.
موفق باشی:flowerysmile:
به دربی خوش آمدی درضمن به نظرسنجی خلیج فارس هم سری بزن و به خلیج فارس رای بدهنقل قول:
نوشته اصلی توسط ali_juve [برای مشاهده لینک ها شما باید عضو سایت باشید برای عضویت در سایت بر روی اینجا کلیک بکنید]
علی جان خوش امدی.دمت گرم پرسپولیسی هم که هستی!!!!!!نقل قول:
نوشته اصلی توسط ali_juve [برای مشاهده لینک ها شما باید عضو سایت باشید برای عضویت در سایت بر روی اینجا کلیک بکنید]
امیدوارم مفیدترین پستهارو تو انجمن داشته باشی!!!!
نقل قول:
آخ جووون یه یوونتوسی دیگه !!! :yes::/dancخوش امدی پسر
سلام دوستان نوکریم من علیرضا مسافر کهکشانی های پایتخت استقلال هستم. 2سال پیش آقا فرهاد محبوب ترین بازیکن جهان به پرسپلیس یک گل لایه زد که تا این وقت داره بوی سوختنیش میاد.
سلام بچه ها سعید هستم از بوشهر
عاشق رم و شاهین
بیشترین کسی رو هم که داخل دنیا دوست دارم کاپیتان فرانچسکو توتی
سلامنقل قول:
اگه میگفتی از کدوم استانی بهتر میشد ها...:hehee:
ما هم از آشنایی با شما خوش حالیم...
سلامنقل قول:
نوشته اصلی توسط ali1 [برای مشاهده لینک ها شما باید عضو سایت باشید برای عضویت در سایت بر روی اینجا کلیک بکنید]
به دربی خوش اومدی...
حیف اجازه کل کل ندارم وگرنه بد جور حالتو میگرفتم...
سلامنقل قول:
نوشته اصلی توسط saeid.z [برای مشاهده لینک ها شما باید عضو سایت باشید برای عضویت در سایت بر روی اینجا کلیک بکنید]
بروبچه های جنوبی روز به روز میرن بالا تر این خیلی خوبه...:hehee:
تو هم که مثل مهرداد عاشق توتی هستی اگه مهرداد پیدات کنه ولت نمیکنه چون اون خودش توتی...
سلام خوش اومدی علیرضا جان امیدوارم موفق باشی :flowerysmile:نقل قول:
نوشته اصلی توسط Ali1 [برای مشاهده لینک ها شما باید عضو سایت باشید برای عضویت در سایت بر روی اینجا کلیک بکنید]
خوش اومدی سعید جان امیدوارم روزهای خوشی رو اینجا داشته باشی.:flowerysmile:نقل قول:
نوشته اصلی توسط saeid.z [برای مشاهده لینک ها شما باید عضو سایت باشید برای عضویت در سایت بر روی اینجا کلیک بکنید]
در ضمن کاپیتانمون رو عشقه:love:
سلام به همه منم تازه به جمعتون اضافه شدم
به جمع بچه هاى دربى خوش اومدى...:flowerysmile:نقل قول:
نوشته اصلی توسط SIRaras [برای مشاهده لینک ها شما باید عضو سایت باشید برای عضویت در سایت بر روی اینجا کلیک بکنید]
[برای مشاهده لینک ها شما باید عضو سایت باشید برای عضویت در سایت بر روی اینجا کلیک بکنید] جان خواهش میکنمنقل قول:
نوشته اصلی توسط saalehh [برای مشاهده لینک ها شما باید عضو سایت باشید برای عضویت در سایت بر روی اینجا کلیک بکنید]
تمام سعی خودمو میکنم مفید واقع بشم
نقل قول:
نوشته اصلی توسط david7 [برای مشاهده لینک ها شما باید عضو سایت باشید برای عضویت در سایت بر روی اینجا کلیک بکنید]
مخلص همتون علی از استان بوشهر
نقل قول:
همشهری سلام خوش آمدی منم علی هستم اما عاشق یووه
از اینکه طرفدار فوتبال ایتالیایی خوشحالم
زودی پرسپولیس استقلالی یا شاهینی خودت رو اعلام کن
خوش آمدی عزیز :flowerysmile::flowerysmile:نقل قول:
نوشته اصلی توسط SIRaras [برای مشاهده لینک ها شما باید عضو سایت باشید برای عضویت در سایت بر روی اینجا کلیک بکنید]
نقل قول:
علی هستم عاشق یووه و علی کریمی
از جنوب
از آشنایی با همه دوستان خوشحالم
سلام منم طرفدار علي كريمي هستم..
اميدوترم روزهاي خوبي در دربي داشته باشي!!
نقل قول:
نوشته اصلی توسط siraras [برای مشاهده لینک ها شما باید عضو سایت باشید برای عضویت در سایت بر روی اینجا کلیک بکنید]
سلام شما هم به دربی خوش اومدی...
سلام دوستان عزیز
محمد هستم از ساوه 19 ساله
طرفدار پرسپولیس و بارسلونا هستم
فوتسال بازی میکنم.
رشتم هم پیش تجربی و کنکور هم شرکت کردم به امید خدا
فعالیتم تو اینترنت سایت و یک انجمن رو اداره میکنم
در خارج از دنیای مجازی هم کار میکنم
دیگه ؟
سلام
من امین رستمی از بوشهر هستم وعاشق چلسی و مسی.
نقل قول:
نوشته اصلی توسط amin_2afm [برای مشاهده لینک ها شما باید عضو سایت باشید برای عضویت در سایت بر روی اینجا کلیک بکنید]
راست راستی مث اینکه ایت سایت مال جنوبی هاست
امین جان خوش آمدی به دربی منم همشهریت هستم با نام علی
ایول جنوبی ها :flowerysmile::flowerysmile:
محمد جان به دربی خوش آمدی پس یه نفر به امار پرسپولیسی های سایت اضاف شد ایول :flowerysmile:نقل قول:
نوشته اصلی توسط mohamad710 [برای مشاهده لینک ها شما باید عضو سایت باشید برای عضویت در سایت بر روی اینجا کلیک بکنید]
خوش امدی امین جان امیدوارم بهت خوش بگذره:flowerysmile::flowerysmile: هم استانی هم که هستیم:chakerim:نقل قول:
نوشته اصلی توسط amin_2afm [برای مشاهده لینک ها شما باید عضو سایت باشید برای عضویت در سایت بر روی اینجا کلیک بکنید]
خوش آمدی امار پرسپولیسی ها داره روز به روز نسبت به بقیه بیشتر میشه امیدوارم هرجا هستی موفق باشینقل قول:
نوشته اصلی توسط mohamad710 [برای مشاهده لینک ها شما باید عضو سایت باشید برای عضویت در سایت بر روی اینجا کلیک بکنید]
سلام و درود
محمدرضا هستم از تکه ای از سرزمین اهوراییم ایران، خونم نزدیکای نگاه خشک زنده رود یا بهتر بگم 80 کیلومتری اونطرف تره
فوتبال المان رو دوس دارم و همچنین خود المان رو بنا به دلایلی بجز فوتبال
به تیمای باشگاهی خاصی علاقه دارم ولی خب هم اینکه تیم محبوبم توی لیست نبود هم اینکه اینجام برای تبادل نظر و شناخت بهتر فوتبال
امیدوارم هم من وقت داشته باشم هم اینجا شرایطش برام طوری باشه که منو به سمت خودش بکشونه
علیرغم اینکه فروم باز نیستم اما به عشق فوتبال عضو اینجا شدم
نقل قول:
نوشته اصلی توسط Arisch Bub [برای مشاهده لینک ها شما باید عضو سایت باشید برای عضویت در سایت بر روی اینجا کلیک بکنید]
سلام خوش اومدی. تو دربی طرفدارای تیمای آلمان کمترن بهتره خودت بری یه صفایی به بخش آلمان بدی:khelal dandoon:
در ضمن اینجا یه شاعرم کم داشتیم که الحمدلله جنسمون جور شد!:nishkhand:
سلام
من محمد هستم 18 ساله ساکن دیار دلیران تنگستان . رشته تجربی هستم و از اینکه افرادی مثل شما توی این سایت فعالیت دارن و از اینکه خودم اینجا عضو هستم خیلی خوشحالم .
با آرزوی سلامتی و شادکامی برای همه شما عزیزان
خيلي خوش اومدي محمد 18 ساله از بوشهر...
اي بابا همه جنوبي شدن كه...
خوش آمدی محمد جان همشهری عزیز امیدوارم بهت خوش بگذره :flowerysmile::sigar::hooora:نقل قول:
نوشته اصلی توسط lio messi10 [برای مشاهده لینک ها شما باید عضو سایت باشید برای عضویت در سایت بر روی اینجا کلیک بکنید]
سلام به همه.من سید رضا محمودی هستم اهل مشهد و عاشق استقلال و فرهاد مجیدی.:chakerim:
سلام دوستان.من محمد هستم از یزد امیدوارم لحظات خوبی رو تو این سایت باهم داشته باشیم.
نقل قول:
نوشته اصلی توسط seyedreza021 [برای مشاهده لینک ها شما باید عضو سایت باشید برای عضویت در سایت بر روی اینجا کلیک بکنید]
نقل قول:
نوشته اصلی توسط Mohamad_h [برای مشاهده لینک ها شما باید عضو سایت باشید برای عضویت در سایت بر روی اینجا کلیک بکنید]
سلام دوستان
خوش اومدین ممنون از اینکه سایت بزرگ دربی رو انتخاب کردین . امیدوارم روزاهای خوب و خوشی رو اینجا سپری کنید.:flowerysmile:
چیه حسودیت میشه ...نقل قول:
نوشته اصلی توسط GOLL [برای مشاهده لینک ها شما باید عضو سایت باشید برای عضویت در سایت بر روی اینجا کلیک بکنید]
ما جنوبی ها هرجا بریم اونجا آباد خواهد شد ! :nishkhand:
========
به همه دوستان تازه وارد دربی خوش آمد میگم !
ایشالله دربی فضای دلخواه شما رو فراهم کنه تا روزهای خوبی داشته باشید !
نميخوام چت رو مش كنم ولي همه جاي ايران سراي من استlol:-نقل قول:
چیه حسودیت میشه ...
ما جنوبی ها هرجا بریم اونجا آباد خواهد شد ! :nishkhand:
جنوبی ها هم كلا خون گرم و زود جوش همينه كه دربي ايقدر جذاب شده dallliii
سلام
من حامد هستم
تیمهای آلمان
بارسا
استقلال
و ملوان رو دوس دارم :flowerysmile:
سلام به همگي
بنده هم كوچيك همه بچه هاي سايت محسن هستم 18 ساله از اصفهان
اگر از خونم dna بگيرن نتيجش معتاد به اث ميلان در مياد يعني ديوونه وار ميلان رو دوست دارم
خوشحال ميشم با بقيه بچه ها اشنا بشم
نقل قول:
نوشته اصلی توسط hamed63 [برای مشاهده لینک ها شما باید عضو سایت باشید برای عضویت در سایت بر روی اینجا کلیک بکنید]
سلامنقل قول:
نوشته اصلی توسط mohsen1899 [برای مشاهده لینک ها شما باید عضو سایت باشید برای عضویت در سایت بر روی اینجا کلیک بکنید]
به دربی خوش اومدین
امیدوارم روزهای خوبی توی دربی در پیش داشته باشید !
سلام عزیزان
من محمد از بوشهر هستم و عاشق رئالم
امیدوارم که بتونیم کناره هم روزهای خوبی رو داشته باشیم
نقل قول:
نوشته اصلی توسط bitterlove [برای مشاهده لینک ها شما باید عضو سایت باشید برای عضویت در سایت بر روی اینجا کلیک بکنید]
سلام عشق تلخ (!) به دربی خوش اومدی! :bia baghalam:
جدی جدی این جنوبیا مخصوصا بوشهریا دربی رو کنترات برداشتنا chomagh
شوخی کردم امیدوارم روزای خوبی اینجا داشته باشی:rose:
همشهری عزیز خوش آمدینقل قول:
نوشته اصلی توسط bitterlove [برای مشاهده لینک ها شما باید عضو سایت باشید برای عضویت در سایت بر روی اینجا کلیک بکنید]