کریمی کریمی کریمی دیگه چی میخوان بگن این حاشیه سازان امروز فقط پرسپولیس دونفر داشت اونم کریمی و زائد بود واقعا آخر تعصبه این کریمی امروز کاریو که 9 نفر از انجامش عاجز بودن رو راحت انجام داد باتکنیک خوبش با تعصبش با پول پرست نبودنش کریمی تو دنیا تکه
نمایش نسخه قابل چاپ
کریمی کریمی کریمی دیگه چی میخوان بگن این حاشیه سازان امروز فقط پرسپولیس دونفر داشت اونم کریمی و زائد بود واقعا آخر تعصبه این کریمی امروز کاریو که 9 نفر از انجامش عاجز بودن رو راحت انجام داد باتکنیک خوبش با تعصبش با پول پرست نبودنش کریمی تو دنیا تکه
کريمي: فعلا قصد خداحافظي از فوتبال را ندارم
کاپيتان تيم فوتبال پرسپوليس گفت: فعلا قصد ندارم از فوتبال خداحافظي کنم و از بازيکناني که فکر مي کنند آمادهاند، آمادهترم.
[برای مشاهده لینک ها شما باید عضو سایت باشید برای عضویت در سایت بر روی اینجا کلیک بکنید] علي کريمي در گفتگو با سايت شخصي خود با تکذيب اخبار مربوط به خداحافظياش از فوتبال تصريح کرد: من نمي دانم منبع اين اخبار کجاست، اما بايد به آنهايي که اين مسائل را مطرح کردهاند بگويم حالا حالاها قصدبازي کردن دارم.
وي افزود: با اينکه امسال خيلي خوب نبودم، اما هنوز ميتوانم بازي کنم و از کساني که فکر مي کنند آمادهاند، آمادهترم. من بعد از بازي با الهلال گفتم که کم کم بايد بروم، ولي براي آن زماني را تعيين نکردم. ظاهرا بعضيها بيشتر از من عجله دارند!
کريمي در پايان گفت: متاسفانه بعضيها بدون اينکه با من صحبتي کرده باشند مسائلي را از قولم مطرح ميکنند. با اين حال اگرخدا بخواهد فعلا قصد بازي کردن دارم.
خداییش وا هوادار پرسپولیسیم.... قبلش توهین میکنیم بعد تشویق به مدوم سازمون برقصن......تماشاگرای بارسلونا رو داشتید فقط یه صرب تشوی میکردن تنیمشونو.الان پرسپولیسیها روحیه خوبین دارن یعنی کلا داغون شدن از بس باختن اونا یه فرصت میخوان خودشونو نشون بدن....... چند تا بازیکن هستن که در حد رسپولیس نیستن اصلا بلد نیستم پاس کاری کنن
کویتیها تصمیم گرفتهاند درمسابقه برای خداحافظی یک بازیکن کویتی از چند ستاره آسیایی استفاده کنند و به همین منظور برای علی دایی، کریم باقری و علی کریمی دعوتنامه فرستادهاند …
کویتیها تصمیم گرفتهاند درمسابقه برای خداحافظی یک بازیکن کویتی از چند ستاره آسیایی استفاده کنند و به همین منظور برای علی دایی، کریم باقری و علی کریمی دعوتنامه فرستادهاند.
قرار است رئال مادرید ۱۵ می مصادف با ۲۶ اردیبهشت به کویت بروند. این مسابقه برای خداحافظی یک بازیکن کویتی برگزار میشود.
کویتیها تصمیم گرفتهاند در این مسابقه از چند ستاره آسیایی استفاده کنند و به همین منظور برای علی دایی، کریم باقری و علی کریمی دعوتنامه فرستادهاند. از آنجا که ۲۶ اردیبهشت مصادف است با روز آخر مسابقات لیگ قهرمانان آسیا، کویتیها درخواست کردهاند رئال مادرید دو روز دیرتر به آسیا بیاید تا مسابقه ۲۸ اردیبهشت برگزار شود. رئال مادرید هم تلویحا با این موضوع موافق کرده اما هنوز نظر قطعی نداده است.
اگر قرار باشد این مسابقه ۲۶ اردیبهشت برگزار شود علی کریمی به کویت نمیرود. حتی در صورتی که مسابقه ۲۸ اردیبهشت برگزار شود، باز هم ممکن است کریمی به کویت نرود. اما کریم باقری و علی دایی به کویت خواهند رفت. البته هنوز مشخص نیست که دایی در این مسابقه به میدان برود. شاید او فقط به کویت برود که مهمان ویژه باشد. اما کریم باقری حتما بازی میکند.
ملاقات قریب الوقوع کریمی و رویانیان؛جادوگر پرسپولیسی میماند
[برای مشاهده لینک ها شما باید عضو سایت باشید برای عضویت در سایت بر روی اینجا کلیک بکنید]هواداران پرسپولیس هنوز جمله جنجالی علی کریمی پس از شکست برابرالهلال عربستان را فراموش نکردند، جملهای که نشان داد شماره هشت پرسپولیس همانگونه که در شایعات مطرح شده بود با سرمربی ترک تبار پرسپولیس دچار مشکل است،وقتی کاپیتان پرسپولیس از جدایی سخن گفت؛رسانههای خبری درباره مقصد بعدی وی اخبار متناقضی منتشر کردند تا مشخص شود کریمی مشتریان زیادی دارد.
به گزارش رجانیوز، محمد رویانیان در قبال این مساله واکنش خاصی نشان نداد اما در محفلی اعلام کرد اگر کریمی تابع سرمربی تیم باشد قطعا ما همچنان علاقمند به همکاری با این بازیکن هستیم و بدون درنگ باشگاه قرارداد این بازیکن را تمدید خواهد کرد،اما مشکل کریمی برخلاف تصور مدیرعامل باشگاه، مصطفی دنیزلی نبود، بلکه این بازیکن با برخی مسوولان باشگاه دچار اختلاف سلیقه بود،همان افرادی که در بود ورود مدیریت جدید با انتقاد کریمی رو به رو شدند.
نزدیکان رویانیان پس از اطلاع از مشکل کریمی با یکی از مسوولان باشگاه خیلی زود این مساله را به اطلاع رویانیان رساندند که وی پس از آگاهی از ریز ماجرا و برخی شیطنتهای یکی از مسوولان باشگاه برای کریمی پیغام فرستاد که من در پرسپولیس حرف اول و آخر را میزنم پس نیازی نیست تو نگران باشی چون همانگونه که مسوولان باشگاه را سرکار آوردم همانگونه نیز آنها را از کار برکنار خواهم کرد.
پیغامهای غیر حضوری مدیرعامل به نزدیکان کریمی سبب شد این بازیکن در مواضع خود کمی نرمش نشان دهد و به صورت غیر محسوس از موضعگیریهای خود عقب نشینی کند و در مصاحبهای با سایت رسمی خود خبر خداحافظیاش را تکذیب کند،اما با این وجود هواداران با این پرسش رو به رو بودند که آیا جادوگر در پرسپولیس باقی خواهد ماند یا همانند کاپیتان استقلالیها از پرسپولیس جدا خواهد شد.
منابع خبری نزدیک به مدیرعامل باشگاه پرسپولیس از تمدید قراردارد علی کریمی در آیندهای بسیار نزدیک خبردادند و مدعی شدند ممکن است به محض بازگشت رویانیان از سفر چین جلسهای بین مدیرعامل و کاپیتان پرسپولیس برگزار شود که طی آن قرارداد علی کریمی برای یک فصل دیگر تمدید شود.
یک مقام آگاه در این خصوص به خبرنگار رجانیوز، گفت:«گویا علی کریمی بابت رفتار یکی از مسوولان باشگاه به شدت ناراحت شده بود که همین عامل باعث شد وی ماجرای خداحافظی خود را در رسانهها مطرح کند اما پس از اطلاع رویانیان از این ماجرا کریمی متقاعد شد هیچ مشکلی برای وی پیش نخواهد آمد چون رویانیان به صراحت برای این بازیکن پیغام فرستاده در باشگاه پرسپولیس فقط من با بازیکن و سرمربی طرف حسابم نه کارمند و مسوولان باشگاه، اگر هم کسی از این حیطه پافراتر بگذارد قطعا باید از در خروجی بیرون برود.»
با این تفاسیر پیداست که علی کریمی برای ماندن در پرسپولیس با هیچ مانعی رو به رو نیست از این رو باید در یک جمله گفت مقصد علي كريمي نه ليگ آمريكا است، نه ليگ امارات و نه ليگ هند چون كريمي تصمیم دارد در پرسپوليس بماند تا فصل آينده هم كاپيتان اين تيم پرطرفدار در زمين مسابقه باشد.
برخی رسانههای خبری در روزهای گذشته اعلام کردند، در فهرست بازیکنان جدید رویانیان فصل دوازدهم جدا از تمدید قرارداد بازیکن مورد نظر دنیزلی که هم اکنون در پرسپولیس حضور دارند؛ بازیکنانی چون شهاب گردان، حسين ماهيني، محسن بنگر، رضا حقيقي، ايمان مبعلي، محمدرضا خلعتبري و محمد قاضي قرار دارند،بازيكناني كه گفته ميشود براي پرسپوليسي شدن با رويانيان مذاكره كردهاند.
کریمی خطاب به خبرنگار فارس: از 5 کلمه من 5 صفحه مصاحبه در می آورد
دفاع تمام قد علی کریمی از مصطفی دنیزلی و محمد رویانیان پس از تمرین دیروز آب سردی بود بر رسانه های حاشیه ساز که جادوگر می گوید تنها دلیل ناکامی های سرخپوشان در این فصل بوده اند.
بعد از بازی پرسپولیس و راه آهن در شرایطی که علی کریمی در حال سوار شدن به اتوبوس باشگاه مشغول گفت و گو با دوربین برنامه 90 بود، خبرنگار خبرگزاری فارس خودش را به اتوبوس سرخپوشان می رساند.
علی کریمی که قصد مصاحبه با رسانه های حاشیه ساز را نداشت از میکس زون ورزشگاه خارج شد تا دوربین 90 تنها رسانه ای باشد که حرف های او را ثبت می کند اما حضور خبرنگار فارس خشم کاپیتان پرسپولیس را شعله ور می کند.
علی کریمی با عصبانیت از دوربین 90 می خواهد از خبرنگار فارس تصویر برداری کند: «از این آقا فیلم بگیر که از 5 کلمه من 5 صفحه مصاحبه چاپ می کند»
در این لحظه خبرنگار فارس وقیحانه به کاپیتان پرسپولیس می گوید اگر قرار بر مصاحبه فضایی باشد سرش را زیر آب می کند! با این جمله او قصد دارد کریمی را عصبی کند تا یک حاشیه جدید و بی پایان برای پرسپولیس و کاپیتان این تیم درست کند.
کریمی اما خیلی زود دست او را خواند و خطاب به خبرنگار فارس گفت: «نکن حفه می شی! تو خوبی!»
[برای مشاهده لینک ها شما باید عضو سایت باشید برای عضویت در سایت بر روی اینجا کلیک بکنید]
چند روز بعد انواع و اقسام شایعات پیرامون کریمی و پرسپولیس نقل محافل خبری است: «علی کریمی از فوتبال خداحافظی می کند»، «پیشنهاد اینترمیلان به کریمی» ، «در آستانه بازی مرگ و زندگی (بازی با فولاد!) مصطفی دنیزلی کجاست؟»، «دنیزلی می خواهد مستقیما به امارات برود»، «دنیزلی قهر کرد و به ترکیه رفت» و ...
کریمی روز چهارشنبه پس از تمرین پرسپولیس ضمن دفاع تمام قد از دنیزلی و رویانیان می گوید: «اگر اختلاف نظری وجود دارد برای داخل زمین نیست، متاسفانه بعد از بازی با الهلال صحبتهایی مبنی بر باندبازی شنیدم که فقط خندیدم چون این حرفها را فقط مطبوعاتی ها میزنند و دلیلش را هم خودشان میدانند. منظورم برخی مطبوعات است. اگر رسانه ای هم درست بخواهد مطلبی را بزند به خاطر اینکه عقب نماند به این موضوعات اشاره میکند. خندهام میگیرد از اینکه بازیکنان میخواهند مربی را خراب کنند یا بد بازی میکنند که تیم خراب شود. نمیدانم چرا این شایعات خندهدار آخر فصل بر سر زبانها افتاده است.»
او ادامه می دهد: « 2 روز پیش روزنامهها نوشته بودند که علی کریمی میخواهد به اینتر بپیوندد. چطور میشود علی کریمی که یک فصل بسیار بد را پشت سر گذاشته عازم اینترمیلان ایتالیا شود. چطور میشود من که 33 سال دارم و امسال هم اصلا خوب نبودم بروم به اینتر؟ من فقط از این حرفها میخندم. مخصوصا وقتی که روزنامهها را میخوانم به دنبال چه هستند و دنبال چه هدفی میروند. امیدوارم روزی همه چیز درست شود.»
این روزها خبرگزاری فارس با آب و تاب از هو شدن دنیزلی می نویسید و با تحلیل های بی اساس و کودکانه هجمه گسترده ای علیه پرسپولیس به راه انداخته است. خبرگزاری دیگری نزدیک به این جریان هم، هر روز شایعه ای جدید از اختلاف کریمی با دنیزلی و دو دستگی و باند بازی در پرسپولیس روی خروجی می برد!
شما چطور تصور می کنید؟ آیا حقیقت این نیست که این به ظاهر رسانه ها چهره های مردمی و قابل احترام مردم را نشانه گرفته اند؟ همان مردمی که تنها در وقت نیاز به وجودشان احتیاج پیدا می کنند؟ این روزها دعوا بر سر ما است، بر سر «مردم»!
بدون شک اگه امسال کریمی تو تیم نبود ، اولین تیمی که سقوط میکرد، پرسپولیس بود
یه نیمه اومد بازی
1 گل + یک پاس گل
گلش واقعاً جا داره بار ها و بارها ببینیش
دمش گرم اره واقعا گلش قشنگ دیدنی بود
ایول به کریمی هروقت میاد تو زمین حتما باید یه مشت محکم تو دهن دشمناش بزنه با بازی خوبش
ايتجور كه شنيدم تلوزيون بازي رو از اول پخش نكرده..
ولي من خيلي اتفاقي از اول بازي راديو شبكه ورزش بازي رو دنبال ميكردم(مسير دانشگا تا خونه)
يعني نمي دونيد چه حالي شدم وقتي دقه 8 جوراب زاده گل خورد، حالا چي علي كريمي هم تو زمين نبود!
رسيدم خونه بازي يك يك بود حالا از ما كه گل زده از بقيه كه نمي دونيم!
چند دقه بعدهم كه علي كريمي پاس گل داد ، من كه نمي دونستم كريمي گل زده ، ولي ميگفتم كريمي يا گل ميزنه يا گل اولي رو زده!
هنوزم گلشو نديدم ولي مطمئنا گل قشنگي زدي!
یه حرف خئوب زد گزارشگر
گفت معلوم نیست ومبهمه که تا چند سال بعد کسی با تکنیک کرییم تو فوتبال ایران ظهور میکنه؟ جوابش اینه هیچ وقت
تا تاریخ هست مادر نزاید همچون کریمی
اینم یه عکس از صحنه سر توپ جادوگر که در یک آن دو نفر رو از جریان بازی خارج کرد و توپش از لایی دروازه بان رد شد و رفت تو گل
[برای مشاهده لینک ها شما باید عضو سایت باشید برای عضویت در سایت بر روی اینجا کلیک بکنید]
من تنها درباره بازی امروز پرسپولیس مفابل فولاد می تونم یه چیزی بگم
اینکه تمام بازیکنان پرسپولیس یک طرف و علی آقا هم یه طرفlove::
جادوگر با زدن 12 گل عنوان بهترین هافبک گلزن رو اذان خودش کرد
عملکر جادوگر
12 گل
8 پاس گل
گرفتن 2 پنالتی
پاس هایی که تو گل ها موثر بوده حساب نشده ، مثلاً گل سوم زاید به سایپا که رو تلاش کریمی بدست اومد ولی حساب نشده
تنها بازیکنیه توی ایران که مهم نیست توپ رو پایه راستش باشه یا چپ ، در هر صورت کارشو میکنه .
خدا حفظش کنه برامون
علي كريمي تو بازي با فولاد در پست گوش راست به بازي گرفته شده بود جايي كه نيمه اول جواد كاظميان بازي مي كرد .اين كجا و آن كجا !!
هنوز گرم نشده بود كه يه توپ واسش اومد و نتونست مدافع روبروش رو جا بذاره . ولي همين يه تيكه كافي بود تا علي كريمي انگيزه پيدا كنه پدر اون مدافع بيچاره رو در بياره !!
از اون صحنه به بعد هر وقت مدافع چپ فولاد نزديك علي كريمي ميشد يا ولو ميشد يا تماشاگر بود !!!
2 تا توپ واس علي كريمي اومد كه اوليش رو گرفت و زمين و زمان رو دريبل كرد و زد تو گل در حاليكه مدافعاي فولاد روي زمين خوابيده بودند !!!!!!! دومي رو هم كوتاه اومد و يه پاس هلو داد به هاشميان كه تو بوندس ليگا از اين پاسها گيرش نيومده بود و فرتي گذاشت تو كنج !
اين داستان چند لحظه علي كريمي با انگيزه بود . بازيكني كه اين فصل به تنهايي بار غم هواداراي عاشق رو به دوش كشيد . نماد غيرت و تعصب و البته تكنبك نابي كه دوميش هيچ وقت متولد نمي شه
الان دوباره ویدیو گل رو جادوگر رو دیدم ، با یه سر توپ 5 نفر رو از بازی بیرون زد
دونفر کلاً او ت شدن، دروازه بان ویکی از دفاع ها همزمان دوتا لایی خوردن و یه مدافع دیگه تکلش ناکام موند
علی کریمی: دوست دارم در پرسپولیس بمانم/ اگر باشگاه بخواهد، قراردادم را تمدید می کنم
کاپیتان تیم فوتبال پرسپولیس گفت: اگر باشگاه مرا برای فصل آینده بخواهد قراردادم را با پرسپولیس تمدید می کنم.
كريمي پس از پيروزي دو بر يك تيمش مقابل فولادخوزستان در هفته پاياني رقابتهاي ليگ برتر گفت: در اين هواي گرم نميتوان انتظار داشت كه سطح كيفي بازي بالا باشد و اين هوا در بازي هر دو تيم تاثير منفي گذاشت اما خدا را شكر كه توانستيم برنده باشيم.
وي اظهاركرد: در اين ديدار موقعيتهاي ديگري هم داشتيم كه ميتوانستيم تبديل به گل كنيم ولي با كمدقتي از دست داديم. البته فولاد هم با اينكه بازيكنان جواني داشت، خوب كار كرد و به خصوص در نيمه اول بازي خيلي بهتري نسبت به ما ارايه داد. در هر صورت بازي فوتبال است و اين اتفاقات در آن رخ ميدهد.
وي در پاسخ به اين پرسش كه فصل آينده در پرسپوليس ميمانيد؟ گفت: اين فصل تازه تمام شده است و بايد قدري فرصت داد. به هر حال قرارداد بستن بايد دو طرفه باشد هر چند كه هر بازيكني دوست دارد در پرسپوليس بازي كند و من هم از اين قاعده مستثني نيستم، بنابراين بايد منتظر ماند كه چه اتفاقي رخ ميدهد. بايد ديد شرايط براي همكاري طرفين مهيا است يا خير؟ در كل فكر ميكنم الان درخصوص اين قضيه صحبت كردن خيلي زود است.
كريمي در پاسخ به پرسش ديگري مبني بر اينكه آيا حضور شما ارتباطي با ماندن دنيزلي در پرسپوليس دارد؟ بيانكرد: طبيعتا اگر قرار باشد در پرسپوليس باشم بايد با باشگاه پرسپوليس قرارداد ببندم. هيچ موقع يك بازيكن با مربي قرارداد نميبندد. اصلا بايد ديد كه مربي يا باشگاه من را ميخواهد يا خير. به همين علت بازهم ميگويم كه الان صحبتكردن در اين خصوص زود است.
ایشالله بمونه........... به امید خدا فصل بعد کریمی و بازیکنان مفید این فصلمونو نگه داریم اونایی ک ضعیف بودن بهتره بیرون کنیم بجاشون بازیکنای در حد پرسپولیس بگیریم.........
در پایان بازی دیروز/ کریمی پیراهنش را به پدر مرحوم قاسم موردی اهدا کرد
علی کریمی پس از پایان بازی روز گذشته مقابل فولاد، پیراهن خود را به پدر مرحوم قاسم موردی اهدا کرد.
به گزارش مرجع خبری پرسپولیس؛ علی کریمی که با به ثمر رساندن یک گل منحصر به فرد و یک پاس گل تماشایی نقش اصلی را در پیروزی سرخپوشان مقابل فولاد داشت، در پایان مسابقه بار دیگر مردانگی خود را خارج از مستطیل سبز اثبات کرد.
علی کریمی پس از پایان مسابقه پیراهن خود را به رسم یادبود به پدر مرحوم قاسم موردی هوادار درگذشته پرسپولیس اهدا کرد.
مرحوم قاسم موردی هوادار اهوازی پرسپولیس پس از گل سوم ایمون زاید در دربی پایتخت که به پیروزی سرخپوشان مقابل رقیب سنتی منجر شد، به دلیل سکته قلبی و مغزی درگذشت.
کریمی تو این فصل واقعاً از هر لحاظ سرامد و بهترین بوده، چه به لحاظ فنی و بازی داخل زمین و چه به لحاظ انسانیت در خارج مستطیل سبز
- حضور در مراسم بزرگداشت تختی
- حضور در مراسم سالگرد محراب شاهرخی
- اهدا پیراهن به چاق ترین پسر ایران
- ماجرای دختر ادامس فروش
- بازی صبا و پرسپولیس که علارقم موقعیت خیلی خوبی که دات توپ رو با حرکت جوانمردانه بیرون زد
- اهدا پیراهن به مادر یکی از کشته شده گان سال 88
- کمک به یکی از هوادارا به نام رضا کدو(عقب مانده)
- اهدا پیراهن به هوادار درگذشته در دربی
- او ن صحنه تو بازی صبا که به جانباز دست داد و اونو بوسید هم خیلی جالب بود
- حضور در مراسم درگذشت عکاس قدیمی ایران وشعری که به اون تقدیم کرده بود (تن مرد ونامرد یکیست ، روزگار بگذرد تا بدانی مرد کیست)
و............
عملکرد فنی در لیگ
- زدن 12 گل
- دادن 8 پاس گل
- گرفتن 2 پنالتی
این امار منهای تاثیر مستقیم کریمی در سایر گل های زده شده پرسپولیس هست، مثلا گل سوم ایمون زاید به سایپا و یا گل پرسپولیس به سپاهان و.... که حاصل تلاش کریمی بوده برای این امار محاسبه نشده
گزارشگر بازی فولاد و پرسپولیس هم حرف قشنگی زد، گفت : معلوم نیست چند سال دیگر بازیکنی مثل کریمی تو فوتبال ایران ظهور کنه که جوابش اینه هیچ وقت
واقعاً از هر لحاظ شایستگی اسطوره بودن رو داره
عکس روز///لطفاً فرمانده ی ارتش سرخ را با هر کسی مقایسه نکنید...
این است وجه تمایز میان ستاره ی سرخ و ستاره ها ی کاغذی آبی..
کانون هواداران پرسپولیس:در تصویر زیر شاهد مقایسه ی جالب میان 8 پوشان سرخابی که کاپیتان تیم های شان نیز هستند می باشد که تفاوت عشق به هوادار و عشق به پول را در قالب کاریکاتور و طنز به تصویر می کشد.
پلیس اماراتی علاقمند به علی کریمی
ستاره محبوب سرخپوشان گویا در میان شرطه های فرودگاه دبی هم چهره محبوبی است که اینچنین تقاضای عکس گرفتن با او را دارند.
عشق به جادورگر مرد وزن و کوچیک و بزرگ نمیشناسه !!
هواداران برای عکس با جادوگر صف کشیدند
آخرین تمرین تیم فوتبال پرسپولیس برای دیدار مقابل الشباب عربستان از ساعت 19:20 امروز به وقت محلی به مدت یک ساعت در ورزشگاه اختصاصی الشباب برگزار شد.
در این تمرین که زیر نور برگزار شد، حدود 200 هوادار ایرانی حضور داشتند. به همین دلیل دنیزلی تصمیم گرفت برخلاف قوانین به احترام ایرانیهایی که به ورزشگاه آمدند تمرین پرسپولیس را با حضور هواداران برگزار کند.
* حدود 200 هواداری که در ورزشگاه الشباب حضور دارند در پایان تمرین به سمت علی کریمی رفتند و با صف کشیدن به ترتیب با او عکس یادگاری انداختند.
دیپلماسی از نوع علی کریمی/ شرطه های اماراتی تسلیم نماینده تمدن 7000 ساله ایران
[برای مشاهده لینک ها شما باید عضو سایت باشید برای عضویت در سایت بر روی اینجا کلیک بکنید]شايد براي آنها جالب بوده از اسرار ديدگان كساني سر در بياورند كه صدها سال قبل از آنها و اجدادشان «تمدن» داشتهاند.
1- پرسپوليس ايران در حالي غروب امروز در آخرين بازي مرحله گروهي ليگ قهرمانان آسيا به مصاف الشباب ميرود كه كاروان نماينده كشورمان به اين منظور ظهر يكشنبه وارد خاك امارات متحده عربي شد.
اين سفر نيز مثل بسياري از مسافرتهاي ايرانيان به دوبي با مشقات و رنجهاي خاص خودش همراه بود. سالهاست كه سياستگذاران اين شيخنشين تازه به نوا رسيده، سختگيريهاي عجيب و نسبتا منحصر به فردي را براي پذيرفتن مسافران خارجي اعمال ميكنند و اين آزار و اذيتها به ويژه در قبال هموطنان ما تشديد هم ميشود. در اين شرايط، تعجب چنداني ندارد كه اعضاي كاروان پرسپوليس نيز هنگام حضور در فرودگاه امارات با تست «چشمنگاري» روبهرو شده باشند؛ به ويژه حالا كه روابط دو كشور در بحرانيترين شكل ممكن است. پليس امارات بازيكنان تيم ايراني را به صف كرده و با دستگاه، به مردمك چشم تكتك آنها خيره شده است؛ شايد براي آنها جالب بوده از اسرار ديدگان كساني سر در بياورند كه صدها سال قبل از آنها و اجدادشان «تمدن» داشتهاند، كه در آتش فقر و تنگدستي و بيكاري ميسوزند، اما هنوز هتك حرمت از اسم مقدس خليجفارس خونشان را به جوش ميآورد، كه همين دو ماه قبل در ورزشگاه مملو از جمعيت آزادي تيم كشورشان را به توپ بستند و با قهرمانانشان تفريح كردند. زل ميزنند در چشم ايرانيها تا بفهمند چگونه ميتوان از اسب افتاد، ولي از اصل نه و بعد بدانند چگونه ميتوان روي اسب بود، اما روي اصل نه! اميدواريم تيم كشورمان با وجود همه مصايب و بحرانهايي كه اين روزها با آن دست به گريبان است، امروز نمايش سزاوارانهاي مقابل حريف عربياش ارايه كند و پاسخ محكم ديگري به نوكيسهها بدهد.
2- در حاشيه پذيرش كاروان پرسپوليس در فرودگاه امارات اما، تصاوير و خبرهاي تاملبرانگيزي در مورد استقبال اماراتيها از برخي ستارگان كشورمان و به ويژه علي كريمي منتشر شد كه در نوع خودش بسيار جالب بود. در يكي از اين عكسها، دو پليس اماراتي را ميبينيم كه با شور و شعفي كودكانه و زايدالوصف، كنار كاپيتان سرخپوشان ايستادهاند و با او عكس يادگاري ميگيرند. اين شرطهها، همانهايي هستند كه تا چند دقيقه قبل، با لحني خشن و غيرمودبانه به ايرانيها امر و نهي ميكردند، به پرخاشگرانهترين شكل ممكن به آنها نهيب ميزدند كه دقيقا در يك صف واحد منتظر بايستند و به كار خودشان مشغول ميشدند تا انتظار و تعلل مسافران بيشتر به طول بينجامد. همانها اما وقتي به عصاره ناب فوتبال پارسي ميرسند، اختيارشان را از كف ميدهند و به هر دري ميزنند كه كنار فرزند ايران در يك قاب كوچك تلفنهمراه جا بگيرند. اين جادوي فوتبال است؛ پديدهاي كه سياست را تحقير ميكند، تعصبات ملي و ميهني را كنار ميزند و دشمن ديرينه را تبديل به دوست مشتاق ميكند.
3- روابط ايران و امارات شايد به ندرت در سطح پرتنش كنوني بهسر ميبرده است. مساله سه جزيره ايراني و گستاخي و زيادهخواهي طرف عربي، اصطكاك را به حداكثر رسانده است. در همين شرايط اما، وقتي سفرها لغو ميشوند، ديپلماتها به هم چنگ و دندان نشان ميدهند و كار حسابي بالا ميگيرد، باز يك فرمول خطشكن وجود دارد كه همه مرزها را ميشكند و از راه ميانبر قلبها را به تسخير درميآورد؛ فوتبال! گاهي براي فتح جهان، لازم نيست حتما سياست انعطافپذير داشته باشي، در فلان نقطه دورافتاده دنيا براي فقرا آپارتمانسازي كني و بيكارها را سر كار بفرستي، جهيزيه دختران بيبضاعت كشورهاي جهانسومي را جور كني يا حتي درهاي زرادخانههاي هستهايات را ببندي. گاهي نابغهاي مثل علي كريمي، خودش يك ديپلماسي پويا و پرنفوذ است. كاري كه ديهگو مارادونا و ليونل مسي براي آرژانتين انجام دادهاند، با دستاوردهاي برونمرزي تمام سياستمداران تاريخ اين كشور برابري ميكند، زيدان همچنان محبوبترين چهره همه دوران فرانسه در تمام عرصهها به شمار ميرود و ضريب نفوذ بينالمللي هيچ رييسجمهوري در برزيل، حتي يكدهم ستارهاي مثل پله نبوده است. در اين شرايط، نكته آزاردهنده آن است كه چنين اسلحه قدرتمندي با وجود پتانسيل بالا در كشور ما به كلي مغفول مانده و به مدد سوءمديريتها و سوءاستفادهها، با سرعت بالا به سمت كژراهه ميرود. اين علي كريمي كه امروز شرطهها به دست و پايش افتادهاند، در 33 سالگي دومين بازيكن موثر ليگ برتر ماست و طعنهآميزتر اينكه او در اين جدول بنيادين و بسيار مهم، پشتسر رضا عنايتي 34 ساله ايستاده است. به جمع اين ستارههاي سرنوشتساز بايد نويدكياي 32 ساله و حتي فرهاد مجيدي 36 ساله را هم اضافه كنيم. وقتي سالهاست لژيونر به درد بخور اروپايي نداشتهايم، وقتي از همين سيستم مضحك انتخاب بهترين بازيكنان سال آسيا هم به كلي عقب افتادهايم، وقتي ضربان ليگ هنوز در آستين پيرمردهايمان ميتپد، وقتي هزينههاي ميلياردي ميكنيم، اما در زيرساختها يك گام به پيش نميرويم و وقتي براي رشد دادن بازيكنانمان در يك پست خاص مجبور ميشويم بازار را به كلي غيررقابتي كنيم، اين يعني يك جاي كار ميلنگد. بهزودي دوران كريميهاي اين فوتبال هم به پايان ميرسد و با اين كمكاري تاريخي مديران فوتبال ايران، شرطههاي اماراتي سرگرمي ديگري جز سختگيري بر مسافران ايراني نخواهند داشت.
4- فوتبال، راه صد ساله را يكشبه طي ميكند، به شرط اينكه چشمه استعدادهاي ناب ايراني، همينجا در ساق پاهاي علي كريمي خشك نشود و جادوگرهاي ديگري نيز به دنيا بيايند، به شرط اينكه مدرسههاي فوتبال واقعا به پرورش اين همه استعداد بلاتكليف كمك كنند و به دكان سوءاستفادههاي شرمآور از كودكان و چاپيدن والدين آنها تبديل نشوند و به شرط اينكه مواظب بچههايمان باشيم و اجازه ندهيم در برهوت شعف و شادي، پاي ازدحام استقبال از «خالهشادونه»ها پرپر بزنند.
* رسول بهروش
جادوگر و پسر بیمار ...
محبوبیت علی کریمی خیلی فراتر از اون است که کسی بخواد اندازه اش را بگوید بزنه روز پنجشنبه که تیم برای دیدار با فولاد به اهواز آمده بود
پدری پیش علی کریمی آمد و به جادوگر گفت فرزندم بیمار است و گفته تنها چیزی که میتواند حالش را خوب کنه دیدن کریمی است ولی از آنجایی
که توان آمدن را نداشته از پدرش خواسته کریمی را راضی کند که با او دقایقی کوتاه صحبت کند
پدر هم در آن ازدحام به کریمی گفت و جالب عکس العمل کریمی بود که ایستاد و پذیرفت با آن پسر بیمار صحبت کند ...
این عکس تصویری از لحظه صحبت جادوگر با پسر بیمار بود ...
حساسيت مربي الشباب به علي كريمي!/گزارشگر دبی اسپرت کریمی «ساحر آسیا»
-بونامیگو سرمربی برزیلی الشباب در طول بازی در کنار زمین قرار داشت و اعترضهای پیاپی او به قضاوت داور بارها با تذکر داور چینی و داور ذخیره همراه شد. بالا و پایین پریدنهای او در کنار زمینن هرگاه توپ به علی کریمی ميرسيد بیشتر میشد.
- گزارشگردبی اسپرت: پس از پاس های بی نقص کریمی برای مهاجمان پرسپولیس از او به عنوان ساحر آسیا (جادوگر آسیا) نام برد.
يه عكس قديمي از علي كريمي و پسرش!
كه الان بزرگ شده!
وقتی دست سایتهای خبری بی محتوا رو میشود /مصاحبه کامل کریمی با روزنامه الیوم
خبرنگار سرخ : برخلاف اخبار منتشر شده در برخی سایت های غیررسمی مبنی بر پیوستن کریمی به باشگاه
الاهلی امارات در پایان فصل، کاپیتان سرخپوشان در گفت و گو با روزنامه اماراتی هرگز برای بازگشت به لیگ این کشور ابراز تمایل نکرد.
به گزارش خبرنگار سرخ ؛ مصاحبه علی کریمی با روزنامه «الیوم» چاپ امارات آخرین بهانه بود برای یک جریان خبری برای به حاشیه کشاندن پرسپولیس در آستانه بازی با الاتحاد عربستان.
"خبرآنلاین" نخستین رسانه ای بود که از ابراز تمایل علی کریمی مبنی بر بازگشت به الاهلی امارات در گفت و گو با روزنامه اماراتی منتشر کرد. این سایت خبری بدون انتشار متن کامل مصاحبه کاپیتان پرسپولیس یا حتی تصاویر این گفت و گو، خبری را روی خروجی برد که در ساعات ابتدایی صبح امروز روی جلد اکثر زردنامه های ورزشی کشور خودنمایی می کرد.
کار حتی به جایی رسید که برخی سایت های فاقد اعتبار و خبرگزاری های غیررسمی مانند عصر ایران، جام نیوز، فردا و ...، ساعتی پیش از پیوستن علی کریمی به تیم فوتبال الاهلی امارات خبر دادند. به همین بهانه برای روشن شدن اذهان هوداران متن کامل گفت و گوی کاپیتان متعصب پرسپولیس را با روزنامه الیوم که در آن هیچ ابراز تمایلی برای بازگشت به الاهلی نشان نداده، منتشر می کنیم:
علی کریمی در گفت و گو با این روزنامه امارات در پاسخ به سئوالی در خصوص روزهای حضورش در الاهلی، گفت: دلم برای همه چیز تنگ شده است، برای باشگاه، هوادارانش، بازیکنان و کارکنان این تیم، همه ما مثل یک خانواده بودیم، هر کس در آنجا حضور داشت از من حمایت می کرد، بازیکنان هم حامی من بودند، همچنین ارتباط خوبی با مربیان تیم داشتم.
وی افزود: چهار سال از زندگی من با الاهلی بود و خاطرات خوبی از این تیم و هوادارانش دارم. هنوز هم با برخی بازیکنان این تیم در ارتباطم، مثل احمد شاه که اکنون مدیر تیم است. رابطه خوبی بین من با احمد و برادرانش وجود دارد.
کریمی ادامه داد: حضور در الهلال نقش زیادی در پیشرفت من داشت و باعث شد به تکامل برسم، با بازیکنان خیلی خوبی مثل سالم خمیس و عادل عبدل عزیز و ... همبازی بودم و آن ها هم به پیشرفت من کمک کردند، حتی توانستم عنوان مرد سال فوتبال آسیا را کسب کنم و از الاهلی به بایرن مونیخ آلمان پیوستم.
کریمی همچنین با اشاره به تجربه حضور در بایرن مونیخ گفت: مشکلی که برای بازیکنان آسیایی وجود دارد این است که در چنین تیم های فرصت زیادی برای بازی بدست نمی آید، من یک تجربه از حضور در شالکه هم داشتم اما بازهم فرصت زیادی برای بازی کردن به دست نیاوردم. با همه این ها حضور در بایرن برای من تجربه خوبی بود.
کاپیتان پرسپولیس همچنین در خصوص زمان خداحافظی اش با دنیای فوتبال، گفت: من فعلا به خداحافظی از فوتبال فکر نمی کنم چون شرایط خوبی برای بازی کردن دارم و دوست دارم در تیم ملی هم همچنان درخشش داشته باشیم، همین طور شرایط حضور در جام جهانی 2014 برزیل را هم دارم. جام جهانی 2006 برای من یک کابوس بود و خاطره خوبی از آن ندارم که بیان کنم، من در آن مسابقات مصدوم شدم و در طول فصل هم مصدوم بودم اما برای جام جهانی برزیل شرایط خوبی دارم، اگر یک روز احساس کنم بازیکن مفیدی نیستم بدون اینکه به کسی بگویم بی سر و صدا از فوتبال خداحافظی می کنم.
به گزارش خبرنگار سرخ ، حال این سئوال مطرح می شود که نقل قول برخی رسانه ها از کریمی مبنی بر اینکه دوست دارم یک روز دوباره پیراهن الاهلی را بر تن کنم از کدام جمله کریمی در مصاحبه با الیوم مطرح می شود؟!
گفتنی است محمد رویانیان روز چهارشنبه از ادامه همکاری علی کریمی و مصطفی دنیزلی با پرسپولیس در فصل آینده خبر داده بود، همچنین علی کریمی پیش از سفر کاروان پرسپولیس به امارات از تمایل برای تمدید قراردادش با باشگاه پرسپولیس سخن گفته بود.
با تاکید دنیزلی مبنی بر ادامه حضور علی کریمی در ترکیب پرسپولیس، قرار است پس از بازگشت کاروان تیم فوتبال پرسپولیس از عربستان ، مذاکرات نهایی برای تمدید قرارداد کاپیتان سرخپوشان انجام شود.
کریمی: خبر پیوستن من به الاهلی دروغ است/ شایعه سازان دوست ندارند در پرسپولیس بمانم
کاپیتان تیم فوتبال پرسپولیس خبر پیوستنش به باشگاه الاهلی امارات را تکذیب کرد.
علی کریمی در گفت و گو با سایت شخصیاش اظهار داشت: از روزی که به امارات آمدیم بعضی از رسانهها مطالبی را از قول من مطرح کردند که صحت ندارد.
وی گفت: هیچ پیشنهادی ندارم و تا این لحظه هم باشگاه هیچ صحبت رسمی با من در این خصوص نداشته و شاید بیشتر به فکر خرید بازیکنان جدید هستند. من واقعا نمیدانم این شایعات را چه کسانی مطرح میکنند، در حالی که سایت باشگاه که موثقترین منبع برای هواداران است تمام اخبار مربوط به تیم را در اختیار این عزیزان قرار میدهد. شاید هم شایعه سازان دوست ندارند من در پرسپولیس بمانم.
کریمی تاکید کرد: به هرحال این حق طبیعی باشگاه است که براساس تفکرات خود بازیکن جذب کند و من هم مثل تمام بازیکنانی که قراردادشان تمام میشود این اجازه را دارم که اگر پیشنهادی رسمی دریافت کردم به آن فکر کنم.
وی تصریح کرد: در حال حاضر باید به بازی با الاتحاد فکر کنیم تا با پیروزی در این مرحله ضمن شاد کردن دل هواداران، در بین هشت تیم برترآسیا قرار گیریم.
كاريكاتور/انتخاب علي كريمي؛ماندن يا رفتن!
ديگه يه بچه 5 ساله هم ميدونه علي كريمي اگرم از پرسپوليس بره( كه نميره) به خاطر پول نيست (به خاطر فشار هايي هست كه از جهات مختلف بهش وارد ميشه)
جلسه رویانیان و دنیزلی با کریمی قبل از بازی با الاتحاد/ جادوگر قید 2 میلیارد تومان را می زند
برخورد جالب مدیرعامل باشگاه پرسپولیس با علی کریمی در تمرین یکشنبه شب سرخپوشان نشان داد روابط این دو نفر برخلاف ادعای برخی رسانه ها بسیار گرم و صمیمانه است.
محمد رویانیان که روز گذشته به همراه حسین هوشیار راهی دوبی شده بود، یکشنبه شب در تمرینات پرسپولیس حاضر شد و ضمن دلجویی از وحید هاشمیان و مهدی مهدوی کیا، در حالی که دست علی کریمی را گرفته بود زمین تمرین الشباب را ترک کرد.
آنطور که محافل خبری امارات خبر می دهند، کریمی از چند باشگاه اماراتی پیشنهاد دارد که کمترین رقم پیشنهادات در حدود 2میلیارد تومان است! با این حال جادوگر دوست دارد قرارداد خود را با پرسپولیس تمدید کند و حتی در صورت پیروزی تیمش مقابل الاتحاد در بازی روز چهارشنبه، قهرمانی لیگ قهرمانان آسیا را نیز به افتخاراتش اضافه کند.
از همین رو با نظر مصطفی دنیزلی و محمد رویانیان، قرار است پیش از دیدار روز چهارشنبه جلسه ای میان این دو نفر با علی کریمی برگزار شود تا صحبت ها برای تمدید قرارداد این بازیکن نهایی شود.
برخورد گرم سعودی ها با کریمی/ بازرسی ویژه بدنی از کیا و هاشمیان!
تیم فوتبال پرسپولیس برای رویارویی با الاتحاد عربستان بعدازظهر امروز دوشنبه پس از 2 ساعت معطلی در فرودگاه جده وارد این شهر شد.
بازیکنان، مربیان، مسئولان و کادر همراه تیم فوتبال پرسپولیس برای رویارویی با الاتحاد عربستان در مرحله یک هشتم نهایی مسابقات فوتبال لیگ قهرمانان باشگاههای آسیا پیش از ظهر امروز شهر دبی امارات را به مقصد جده عربستان ترک کردند.
پرسپولیسیها ساعت 15:45 به وقت محلی وارد فرودگاه شهر جده شده و مطابق معمول با مشکلاتی در این فرودگاه مواجه شدند. انگشت نگاری، چشم نگاری، بازرسی بدنی در دو مرحله باعث شد که سرخپوشان بیش از 2 ساعت در فرودگاه شهر جده معطل شوند.
این درحالی بود که نماینده باشگاه الاتحاد عربستان به جای کمک در امر تسهیل ورود سرخپوشان از آنها طلب پول برای صدور ویزا میکرد! نیروهای انتظامی فرودگاه جده که با برخی از بازیکنان پرسپولیس چون علی کریمی برخوردی دوستانه داشتند، او، مهدی مهدوی کیا و وحید هاشمیان را بیش از دیگر بازیکنان مورد بازرسی بدنی قرار دادند!
وحشت سعودی ها از جادوگر/ سرمربی الاتحاد: امیدوارم مصدومیت کریمی برطرف نشود!
سرمربی تیم فوتبال الاتحاد به ترس خود از شماره 8 پرسپولیس اعتراف کرد و گفت: آرزو می کنم علی کریمی به بازی روز چهارشنبه نرسد.
رائول کاندا سرمربی 42 ساله و اسپانیایی الاتحاد عربستان در اظهار نظری جالب توجه ابراز امیدواری کرد کاپیتان پرسپولیس در بازی روز چهارشنبه غایب باشد.
کاندا پس از زیر نظر گرفتن پرسپولیس با بیان اینکه شماره 14 سرخپوشان (محمد نوری) می تواند یکی از نفرات سرنوشت ساز بازی روز چهارشنبه باشد، گفت: شماره 14 در میانه زمین حملات پرسپولیس را طراحی می کند و به نظر می رسد با وظایفش به خوبی آشناست.
وی در گفت و گو با رسانه های عربستان اظهار داشت: کاپیتان پرسپولیس (علی کریمی) فعلا در تمرینات تیمش غایب است و باید بگویم نگران حضور او در بازی روز چهارشنبه هستم، امیدوارم مصدومیت این بازیکن ادامه پیدا کند چرا که مهار او سخت به نظر می رسد!
سرمربی الاتحاد به دنبال دنیزلی/ بیشترین توجه به علی کریمی است
"عبدالله عمر"، بازیکن تیم فوتبال الاتحاد عربستان در نشست خبری پیش از دیدار این تیم مقابل پرسپولیس حضور یافته بود. از آنجائیکه صحبتهای این بازیکن به زبان انگلیسی ترجمه نمیشد، خبرنگاران ایرانی حاضر در سالن نتوانستند اظهارات او را پوشش دهند!
* "رائول کاندا"، سرمربی اسپانیایی تیم فوتبال الاتحاد عربستان پس از پایان نشست خبری دیدار الاتحاد عربستان - پرسپولیس ایران به دنبال مصطفی دنیزلی، سرمربی پرسپولیس میگشت تا با او گفتگو کند. این مربی اسپانیایی قبل از اینکه دنیزلی به رستوران هتل برود، با او گفتگو کرد.
* علی کریمی بیش از دیگر بازیکنان پرسپولیس مورد توجه خبرنگاران و فوتبالدوستان عربستانی قرار دارد.
* "ایمون زاید"، مهاجم گلزن تیم پرسپولیس از گفتگو با خبرنگاران ایرانی و خارجی خودداری کرد.
* بازیکنان تیم پرسپولیس پس از صرف ناهار 10 دقیقه پیاده روی کردند
واقعاً باید به داشتن جادوگر افتخار کرد
تو امارات که میپرستنش
تو عربستان هم پلیس ها احترامش رو گرفتن و مورد توجه تماشاگرای عربستاین قرار گرفته
تو بازی با الهلال تو عربستان و قتی بازیکین از کریمی عبور میکرد هواداراشون ذوق زده میشدن
تو بازی ایران و کره مقدمای جام جهانی 2010 قبل بازی کرییم توسط کره ای ها تشویق شده بود
سال 2005 هم ناکامورا کریمی رو الگوی خودش معرفی کرده بود
واقعاً محبویت جادوگر در آسیا بی نظیره
...به داشتن جادوگر افتخار میکنیم