آندره : می توانیم فاصله با سیتی را کم کنیم
آندره ویلاس بواس معتقد است تیمش می تواند با پیروزی برابر منچستر سیتی فاصله 10 امتیازی خود را به 7 امتیاز برساند.
[برای مشاهده لینک ها شما باید عضو سایت باشید برای عضویت در سایت بر روی اینجا کلیک بکنید]
آندره ویلاس بواس سرمربی تیم فوتبال چلسی که دوشنبه باید تیمش با منچستر سیتی ، صدر نشین لیگ برتر رو به رو شود در کنفرانس خبری امروزش در استمفورد بریج حاضر شد و در خصوص مسائل مربوط به تیمش صحبت کرد.
درباره بازی با منچستر سیتی:
آندره باتوجه به وضعیت کنونی منچستر سیتی گفت :" اگر ما به لیگ برتر نگاه کنیم می بینیم که آنها عادلانه و با نمایش عالی صدرنشین هستند ، زمانی که صدرنشینی با این کیفیت را می بینید دوست ندارید با آنها بازی کنید چرا که آنها هفته به هفته بهتر می شوند."
آندره ادامه داد :"چیزی که من دوست دارم بگویم ما می خواهیم در لیگ برتر در کورس باشیم و اگر برنده شویم یا مساوی کنیم ، لیگ برتر می تواند کمی متفاوت شود و اگر ما بازنده باشیم 13 امتیاز عقب می مانیم و فاصله زیاد می شود . این فاصله غیر قابل بازگشت نیست اما این حقیقت است."
ویلاس بواس گفت :" هیچ عقب نشینی ای وجود ندارد اما 13 امتیاز می تواند یک شکاف بزرگ باشد . ما باید ببینیم در بازی های ماه دسامبر چه نتایجی بدست می آید . پس اجازه دهید ببینیم و در ژانویه درباره آن صحبت کنیم که واقعا چه تیمی برای لیگ برتر در کورس باقی مانده است . من فکر می کنم به همه ایده های خوبی می دهد. ما 12 امتیاز را به 10 امتیاز تغییر داده ایم و می توانیم آن را به 7 برسانیم ، این ایده ماست تا خودمان را به منچستر سیتی نزدیک کنیم. من فکر می کنم 13 امتیاز به این معنی است که کارمان سخت شده است اما مطمئنا غیر ممکن نیست."
درباره بازی با نیوکاسل و والنسیا:
آندره در خصوص دو پیروزی 3 بر0 تیمش برابر نیوکاسل و والنسیا گفت :" برایمان صعود به دور بعدی لیگ قهرمانان اروپا مهم بود . ما همچنین باید خروج تیم های منچستری را قبول کنیم ، پورتو ، والنسیا هم حذف شده اند ، تیمهایی که می توانستند جزو 16 تیم برتر بودند . این ها ربطی به شانس قهرمانی ندارم اما می تواند کمک کند . ما می توانیم به اندازه کافی پیشرفت کنیم و واقعا به این پیروزی نیاز داشتیم."
آندره گفت :" همه فکر می کردند لورکوزن کار خودش را در گنک خواهد کرد اما در واقع آنها در خانه شکست ناپذیز هستند و کارشان را کردند و لورکوزن شگفت زده شد."
او همچنین ادامه داد :" برد نیوکاسل ، برد خوبی بود و ما باریابی خود را پس از یک مدت زمان که بعد از بازی با کوئینز پارک رنجرز و آرسنال شروع شد نشان دادیم و در چهار بازی ما سه پیروزی کسب کردیم و سه بازی نیز گلی نخوردیم."
درباره بازیکنان :
آندره صحبتهایش را مدافعانش شروع کرد و گفت :" بوسینگوا خودش را برای دوشنبه آماده می کند ، دیوید لوئیز محروم است اما جاش ( مک ایچران ) با تیم تمرین کرده است و چیز دیگی نیست."
ویلاس بواس در خصوص دیدیر دروگبا نیز افزود :" سطح عملکرد او ممتاز است ، به تیم و هم تیمی هایش کمک می کند . باشگاه باید بازیکنانی که عملکرد اینچنینی دارند را قبول کند و ما باید این امر را درست کنیم."
درباره نقل و انتقالات :
آندره در خصوص شایعات پیرامون تیمش نیز گفت :" خدیرا درست نیست و دیوید ویا تقریبا غیرممکن است چرا که او را بارسلونا 40 میلیون خریده و یکی از بازیکنان مورد استفاده اش است . پس من فکر نمی کنم این بازیکنان در بازار نقل و انتقالات حاضر باشند."
آندره در خصوص انتقال فرانک لمپارد به گالگسی ، شایعه را رد کرده و آن را بی ارزش نامید.